Dagen

På fredag tar min systerson Marcus studenten i grannkommunen. Jag och Jenny träffade ju hans föräldrar i lördags och då berättade syrran att hon gått med på att köpa en slips och fluga till honom, så långt är det ju bra, sen talade hon om priset på dessa. Slipsen kostade 699:- och flugan en hundring billigare eller om det var tvärtom. Alltså va?! Vad gör dessa prydnader? Kan man flyga med dom? Kan man ringa? Byter dom färg när man trycker på en knapp? Näe dom är helt vanliga! Jag tror att mina föräldrar bytte ut min syster på BB helt klart. Han fick ju för fan en slips av mig för en femma från Second hand! Den dög men inte på studenten eller balen. Jag hade aldrig gått med på att köpa så dyr slips eller fluga. Hade jag gjort det så hade det blivit nudlar resten av två månader eller nåt. Jösses!

Idag ska jag och min dotter träffas för att köpa present. Jag kan inte tänka mig att Marcus läser min blogg så därför kommer jag nu tala om vad vi ska köpa. Ett luktsuddegummi får det bli. Jag kan sticka till syrran en hundring så jag kan vara med på slipsen istället kanske.

Idag blir det tvätt också. Det går åt mycket kläder i värmen så idag får jag gå naken till stan. Folk kommer kasta sig åt sidorna.

Ja det var väl vad som är planerat för dagen. Idag är den tryckande värmen borta och det är mulet. Gött!



Kommentarer
Postat av: Åsa

Var du glad att det inte är en flicka som ska ha en klänning med tillbehör och frisyr till balen och sedan ytterligare en omgång till själva studentdagen! Har 3 döttrar bye the way, hurra...not.

Fast dom är jäkligt fina, blir lite grumligt i ögat... :) Behöver nog nya brillor.

2011-06-08 @ 16:32:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback