En riktig skithög

Mycket har man hört att män gör för att få se lite kvinnligt könsorgan men att gömma sig nere i en bajamaja är ju lite äckligt, eller inte så lite heller, han hade virat in sig i presenning för att inte få skit på kläderna.

Det var på en yogafestival som det hände, en kvinna lyfte på locket och såg att det var nåt som rörde sig, hon gjorde aldrig sina behov utan gick efter hjälp. En man kom dit och såg då en kille sitta därnere, vakt tillkallades och då låstes bajamajan inifrån och bajsmannen satt där i tio minuter innan han sen flydde, vakten sprang efter men fick inte tag på bajsmannen. En hel vecka gick utan att han blev fast. Han lär ju inte direkt ha doftat hallon så det kanske inte var så svårt att lista ut vem det var. Han blev fast för ett helt annat ärende egentligen.

Hade det varit i en bajamaja som jag besökte så hade jag tvingat honom att äta min skit men det tänder han väl på kanske.



När jag var liten så hade man bara två kanaler, 1:an och 2:an (inte helt otippat att det hette så) och man tittade inte så mycket på tv men nåt jag minns var Colombo. Den förvirrade detektiven med den sunkiga rocken, kliandes i huvudet som man tyckte var rätt koko egentligen men väldigt smart. Det var ett av mina favoritprogram. Peter Falk som han hette egentligen avled i torsdags efter en tids sjukdom. 83 år blev han.

V.I.F Peter Falk



Kommentarer
Postat av: snawitz

Typiskt män att göra såna äckliga saker som att gömma sig en baja maja.Kvinnor är för listiga för att göra något sådant

2011-06-25 @ 16:53:43
URL: http://zoega59.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback