...

Ja då var det dags igen. Små grodorna ska härmas, dom ska förlöjligas och dom ska skrattas åt. Samtidigt som man häver i sig nåt drickbart med alkohol i, ja efter att man suttit och vräkt i sig massa sill, potäter, gräddfil, gräslök och annat tjafs.

När lekarna tar vid så ökas alkoholen ännu mer och den som däckar utanför gårdsplanen vinner, priset får man dagen efter i form av en spyhink alternativt ett helt tjog med Ipren.

Eller också gör man som jag, sitter tyst och försynt i ett hörn och smuttar på ett glas vatten tills vattnet är så fisljummet att inte ens hundarna vill ha det.

Eller också gör ni som jag (igen)..ljug!


Dagen börjar tidigt, jag blir hämtad av Annelie och hennes syster(systrar) sen bär det vad jag såg på Facebook iväg till deras andra syster, hennes oäkta hälft och deras grodor..menar döttrar. Där ska vi tydligen ha lite förfest innan vi sen ger oss iväg till systrarnas föräldrar där festen ska hållas. Sen är det i full gång hela dan/kvällen och natten, eller tills man är så trött att man står med ena benet i sillen och ansiktet i sillspadet.

Hoppas att ni får en förjävla bra midsommarafton och glöm för bövelen inte av att lägga sju sorters kakor under kudden, eller om det var blommor, lite osäkert där eftersom jag aldrig gjort något av det.

Ses vi inte i morgon så ses vi nån annan dag, var så säkra!


Visst ser den här stången lite Prideaktig ut?





Kommentarer
Postat av: Fröken Frodig

Glad midsommar! Låter som det blir en kul kväll! Själv ska jag fira hela helgen på jobbet, inte så hett direkt.

2011-06-24 @ 09:39:11
Postat av: Martina

Jadu jag lägger då hellre 7 sorters kakor under kudden.

Då har jag något att trösta mig med när jag vaknar på morgonen och det fortfarande är maken som ligger bredvid mig.

(OBS skämt!)

2011-06-24 @ 19:53:25
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback