Första dagen

Oh my goood! Har jag inte träningsvärk imorgon så är jag mer tränad än jag först trott. Den här värmen tar kål på vem som helst och måste man då jobba ute så är det ännu värre. Tur att jag bara jobbar fyra timmar säger jag bara.
Men tiden går rätt fort i alla fall.

Jag krattade, rensade ogräs, först med händerna, ja rensade alltså inte krattade. Jag hade inte fått några handskar med mig ut och det påpekade en kille. Men det gick jag in för att hämta sen. Efter en timme var det frukost. En risifrutti fick det bli.

Efter det blev det trappstädning. Upp tre våningar, torka överallt, varje trappsteg, sopa undan skit som folk inte har vett att ta med in i lägenheten och slänga där, ja helst i sin egen papperskorg under diskbänken. Sen upp igen för att spraya med nåt medel på räcket, på alla våningar, upp i nästa trappuppgång osv. Jag var helt slut när jag var klar och då gjorde jag bara två trappuppgångar, genast beundrar jag vår städerska i mitt hus, det är fyra våningar utan hiss, congrats till henne liksom.



Sen blev det till att kratta igen efter en paus. Det är en hel del pausar på det här stället men alla har ju nåt funktionshinder så det är väl tvunget och det passar mig utmärkt för min rygg gör ont men jag har inte jobbat på 1.5 år så det blir väl så.

En dag kvar sen har jag semester en vecka, jag kommer la ligga som en död padda i sängen när Jenny är här eller nåt.

Japp min praktik har börjat!



 



 


Kommentarer
Postat av: ulle bulle :)

hihi nu har jag läst :)trodde du ville ligga isängen när Jenny kommer ;)

2011-06-30 @ 20:06:46
Postat av: Sune...the girl

Svar till Ulle bulle: Absolut..men inte som en död padda ;)

2011-06-30 @ 20:17:06
Postat av: Martina

Härligt med kort arbetsvecka! :-)

2011-06-30 @ 20:26:30
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback