Ja men komsi då för helvete!

I vår tvättstuga finns det två tvättmaskiner, så långt är det skitbra. Jag tog in tvätt i båda, satte på programmen och start, så långt var det också skitbra. Jag satte mig vid sidan av den äldre maskinen (det finns en träpall där) och började spela på min mobil, så långt är allt jättebra. När det hade gått en halvtimme lutade jag mig åt sidan för att se hur lång tid det var kvar innan tvätten skulle vara klar, då såg jag att det blinkade "NOT" mellan varven, jag reste mig upp och glodde på detta "NOT" och fattade inte NÅT. Jag stängde av strömmen, satte på det och då öppnades luckan, det var knappt blött! Då har maskinhelvetet gått utan att knappt ta in vatten. Men helt fucking jävla skitObra! Inte ens strumporna var blöta, det var bara att vänta tills den andra fungerande maskinen skulle bli klar så jag fick tvätta om det där som inte blev tvättat.

Jag ringde min hyresvärd och sa som det var och hon skulle säga till vaktmästaren att han skulle komma ner och kolla på det där. Han hade inte varit där när jag hämtade tvätten så hoppas att den som skulle börja tvätta kl 17 fick två fungerande tvättmaskiner då.

Jag sov en stund förut och när jag vaknade kände jag mig lite som en potta med skit. Snoret rann och i kroppen känns det som det är virus som inte alls ska vara där om det nu är några virus som är välkomna vill säga. Jag vill inte bli sjuk, i morgon ska jag träffa SnyggBirgitta för sjutton. Ut med skiten då så jag slipper sitta på midsommar och huttra i dunjacka, pälsmössa och lovikavantar medan alla andra är näst intill nakna.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback