Jenny har humor!

När Jenny var hos mig i 5 dagar så fick jag ofta skrattanfall som inte ville gå över, det händer inte så där jätteofta men hände flera gånger dom dagarna. Nu smsade hon nåt som fick mig att asgarva som fan.

Hon åker bussen tidigt på morgonen och imorgon skulle hon ta en senare buss för att slippa jävla Afrika (internt skämt) och jag frågade varför. Och då kom detta: "Jävla Afrika kan vara xx (ett namn), mygg och även negern vid busshållsplatsen som är lite sugen på att rulla nergerbollarna (hans) i nåt vitt (mig) och jag tror bestämt att jag avstår denna gång, ja för all evinnerlig framtid faktiskt".

Hon har humor bruden! Ja det förklarar varför vi har vart ett par kanske för jag vill då rakt inte ha humorbefriade tjejer, den saken är säker. Detta kanske inte var så kul för er men jag fick ett anfall i alla fall.

Nu är det dags att stänga igen dom blå och försöka att sova. Godnatt!


Ps. Varken jag eller Jenny är rasister, vi är bara flator som varken vill ha vita, bruna, svarta, gula, röda, gröna eller blå karlar och negerbollar FÅR man säga så det så!



Kommentarer
Postat av: jamenjennydå

2011-06-13 @ 09:22:18
Postat av: jamenjennyigendå

alldeles riktigt! Tycker inte om inviter från NÅN me såna verktyg, helt enkelt, o blir lite trött när d e så ihärdigt -s- Tack o hej =)

2011-06-13 @ 09:26:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback