Josefine 3 år idag!

Tiden den flyger verkligen iväg, det var inte länge sen som jag satt och tittade på när min systerdotter öppnade sina studentpresenter. Jag tog fram mobilen eftersom jag hade satt på ljudlöst för att inte störa. Jag hade fått ett missat samtal från privatnr. Tänkte inte mer på det förrän jag fick ett sms: "Passar det inte när man ringer från KSS?". Det var från Magnus, en fd jobbarkompis. Jag smsade bara: "Ring igen!". Han ringde upp och då visade det sig att han och Carro, också min fd jobbarkompis hade fått en tös några timmar tidigare. Josefine, lilla stumpan! Fredag den 13 var det och det är ju inte alls en otursdag för hon är världens bästa, roligaste och goaste Josefine!

Magnus mms:ade detta till mig och jag har sparat det sen dess och det kommer aldrig att raderas! Jag har haft henne ett antal gånger genom åren och vi har haft kul. Den lilla damen livar upp mig varje gång.

Idag fyller hon 3 år, herregud, t r e år! Snart börjar hon skolan, springa efter killar, ta sin första fylla, gråta ut hos mamma eller pappa då Sven-Sture har gjort slut, eller också ringer hon mig vem vet! Hoppas att jag får följa henne många år till, Sunes lilla stumpa!

Grattis Josefine på 3-årsdagen, tant Sune kommer och grattar dig snart! Puss puss!










Kommentarer
Postat av: Wiilow [Foto tankar Känslor]

Tiden går såååå fruktansvärt fort ja.

Det märks verkligen hur mycket hon gillar sin Sune, prinsessan.



Kram

2011-06-13 @ 20:56:29
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback