Lördagsförmiddag

Imorse när jag vaknade så låg Josefine på madrassen nedanför sängen och pratade med sig själv eller om det var med gosehunden, svårt att uppfatta men när hon hörde att jag vaknade så satte hon sig upp och log stort. Kan hända att hon varit vaken en timme eller nåt för hon säger aldrig till när hon vaknar tydligen.

Hon fick frukost, macka med ost och mjölk. Efter tandborstning, blöjbyte och påklädning diskade jag, hon stod bredvid och babblade. Efter det gick vi till en lekplats lite längre bort än igår. Där var det massa barn och föräldrar så Josefine blev blyg och ville inte alls leka, jag hade gjort i ordning ett äpple och lagt i en burk. Dom bitarna höll hon på att äta i 1.5 timme.

När vi kom hem till mamma Carro så var bitarna bruna tack vare att det tog lite tid att få i sig hela. Tre bitar fick hon med hem för burken ville jag ha tbx

Lite osäker på vad detta är. Josefine sa att det var en val för den log i fram, jag frågade vart då ögonen var men det hade hon inget svar på alls. Hon gungade för glatta livet i alla fall. Vad ni tror är stenplattor under är plattor av gummi för att rullstolar ska komma fram, lekplatsen är nämligen rullstolsanpassad, bra där!

Jag lämnade henne hos mamma, pappa låg och sov, lillebror Oliver va vaken och bara flinade. Jag gick till ICA och slogs med alla verkade det som för det var fan vad folk det var. Jag gick hem och snart blir det mat och film.

Det var allt för nu.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback