Man ska inte klaga!

Ja idag har det inte varit läge att ha på sig varken dunjacka, ihjältrampade marsvin på fötterna eller heller inte lovikavantar om man säger så, det har varit hett, hett och HETT!

Min dotter kom och hämtade mig utanför ICA där jag hade varit och hämtat pengar innan färden mot Willys var ett faktum. Vi är så smarta jag och min avkomma, det var nästan inget folk alls där, att det var öppen en kassa och ingen kö vet jag inte om det någonsin har varit 12.30 en vanlig vardag, inte därinne i alla fall, möjligtvis på Pressbyrån.

Ewa ville bli vallad på stan så hon fick snällt följa med till AF där jag fick papper som jag ska ha med imorgon när jag träffar min samordnare och personalchef på Samhall. En jävla hög med papper så hade det varit vinter nu så hade jag suttit i vardagsrummet och värmt både händer och röv med dom. Jag ska dit imorgon och säga hej sen kommer jag börja efter att Jenny (människan från förr) varit här, hon kommer om en vecka och då har jag fått ledigt, sånt gillas! Man vill ju inte gå och lägga sig kl 21 när man har besök liksom, fast det hade i och för sig berott på vem det var. Hade det varit tex Usama Bin Ladin som nu är stendöd så hade jag nog gått och lagt mig mycket tidigare fast han hade i och för sig inte kommit innanför min dörr. Jaja det ska bli gött att kunna göra nåt på dagarna, åtminstone 4 timmar om dagen till en början.

Jag åt fast föda idag igen, korv, potatis och mimosasallad, sen somnade jag och sov en timme, när jag vaknade krampade det lite i magen och jag trodde det var kört igen men se fisringen bara skojade med mig, det kom inget mer än väder som kanske inte luktade hallon men ändå, det kom inte ut nåt annat! Det borde firas, ett glas mjölk får det bli.



Kommentarer
Postat av: Britt

Jag trodde man ville gå och lägga sig extra tidigt ;D

2011-06-28 @ 18:34:39
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback