Några timmar hos päronen

Min dotter lovade att åka och visa upp bilen för mina föräldrar. Dom bor nu i sin sommarstuga på en ö så vi for dit. Om bilen var fin utanpå så var den lika fin inuti, förra ägaren har verkligen vårdat den väl.

Varför dom ville se bilen vet jag inte för dom var ju med och åkte i den i fredags, jaja minnet på dom är inte det bästa. Vi fick burkskinka, färskpotatis och en jättegod kall sås dom gjort själva.

Här kommer lite kort därifrån.

Ska du fota så ska du fota min fantastiska pelargon sa pappas fru, ja okej då, jag ser en röd blomma i en kruka, det är allt.

Åh smultron fanns, ja jag hittade ett men ändå. Nom nom



Nu är deras friggebod färdig, det tyckte svalorna var perfekt och flyttade in under taket men där fick dom inte vara kvar tyvärr



Det finns plats för 4 personer, efter såg jag spegeln, ja det var där blixten tog




När vi hade ätit skrek dottern i högan sky och tårarna sprutade. En enorm bålgeting hade hittat in. Min pappa han jagade den så svetten lackade. Den hamnade i en hink full av vatten sen tog han skopan dom dricker vatten ur och tog död på den med nåt annat. Gissa om jag någonsin kommer att dricka ur den skopan liksom.


Det blev inga fler bilder på bilen. Min dotter fick den nytvättad igår, när vi skulle gå till bilen såg vi att oj då, den var inte alls lika ren, inte ren alls faktiskt och den ville därför inte vara med på bild överhuvudtaget!



Kommentarer
Postat av: Martina

Men den var ju faktiskt fantastiskt fin den där pelargonen. Välskött!

Säger en som egentligen inte tycker om Pelargoner.

2011-06-19 @ 12:50:28
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback