Nikkaluoktasoppa

Så har jag klarat av en maträtt som är tagen från Linas matkasse. Jag bjöd hit dottern på middag.

Det var supergott verkligen. Det jag inte hade i som det stod att jag skulle ha var mild senap. Jag äter inte ens senap. Jag köper det en gång om året och då bara när jag ska griljera julskinkan. Tyckte det var onödigt att köpa senap bara för en enda sketen maträtt.

I detta var det då: Morötter,Nötfärs, Potatis, Purjolök, Tomatpuré, Vitkål, grönsaksbuljong, Salt, Soja och Svartpeppar.

En höjdare måste jag säga. Det skulle vara klippt persilja över detta men det äter inte dottern så det skippade jag också.

Visst ser det gott ut?!



Elisabeth nobbas av TV4

För ett tag sen ramlade Elisabeth Höglund i ett skidspår och blev liggandes ett tag innan någon hittade henne. Hon bröt höger lårbenhals och opererades akut. Innan olyckan hade hon tackat ja till Tv4:s program "Herr och fru".

I tisdags kontaktade hon produktionen och vädjade om att slippa delta vid inspelningen på grund av sina svåra smärtor. Men Elisabet fick kalla handen. Hon försökte övertyga dom om att byta dag men inte heller det gick.

Nu fick hon komma in i programmet i rullstol och det var ju ingen höjdare tyckte hon. Hon mår också illa, kräks och mår allmänt skit. Dåligt av TV 4 att inte ens gå med på hennes enda krav, att byta dag.






Tittut eller?!!

Ja sån blir man om man umgås med Annelie för mycket. Då tar man efter uttryck som hon säger. Hon hade hört ett radioprogram när hon var på väg hem från jobbet i förra veckan och höll på att köra i diket av skratt. Uttrycket ska sägas på göteborska så ni vet det.

Annelie kom med en hel påse med mat. Det var 12 panpizzor och hela 51 potatisbullar från Dafgård, det ligger ju bara några få mil härifrån och hon åker förbi när hon åker hem från jobbet så jag beställde. Herregud, jag kommer inte svälta den här månaden i alla fall det är ett som är säkert. Inte bara detta utan då maten från Linas matkasse. Min frys har ALDRIG varit så här full någonsin tror jag.



Som jag trodde, vi hade inte tråkigt den gången heller. Vi har nära till skratt båda två så det var rätt naturligt och roliga är vi ju båda två så där satt vi och skratta åt varandra och oss själva. Japp såna är vi!

Imorgon ska jag bjuda min dotter på en maträtt från Linas matkasse, får la se om det blir ätligt eller om hon kommer var väldigt nära toaholkens insida!

Uppdatering och foto kommer från den middagen imorgon såklart!



Kan man åka någonstans snart?

Jag tycker det är otäckt som fan att världen drabbas överallt. Är det inte jordbävningar så är det skyfall i mängder.

Läste nu att det är oväder och översvämningar i Thailand. Min blogg och FB-vän hade länge sett fram emot sin Thailandsresa, dom första dagarna skrev hon på FB att det var kanonväder men sen kom regnet och det sista hon skrev på FB för 21 timmar sen var det här:
"stromavbrott i krabi ikvall...blev en mork middag. hehe. regnet fortsatter att valla ner... imorgon drar vi till phuket om det gar. Hall tummarna for att vi overlever taxiresan dit! Ar ju fan forsar med vatten overallt och pa vagarna..."
Hoppas innerligt att hon kom fram och är välbehållen. Dom lär inte kunna åka hem än på ett tag i alla fall. Känns som man inte kan åka någonstans utan att drabbas av nåt skit.

Jag stannar nog hemma ett tag till, inte för att jag har pengar att åka utomlands för men ändå.




Drömmen som nog tar priset

Jag har legat och sovit nu en timme just för att jag blir så trött när min mage kör igång sina race. Jag vaknade kl 11 och det första jag gjorde var att skratta och smsa Annelie delar av min dröm.

Man börjar ju undra liksom vart allt kommer ifrån.

Jag, Ewa, Annelie, Ulle och nån mer jag inte kommer på vem det var nu träffades på ett område. Tror Ulle ville hem till Annelie och kolla om hon hade nåt att låna i klädväg till kvällen, hon skulle nog på fest eller nåt. Vi följde med, på vardagsrumsbordet stod det en jättestor hamsterbur, ett hjul snurrade och i den var det.... inte en hamster men väl små små människobebispojkar, samma storlek som hamstrar men såg lite ut som dockor fast riktiga. Ingen tyckte det var konstigt. Jag tog upp en av dom som nästan låg och sov, la honom i min hand och gullade, rätt som det är spärrar han upp ögonen och vrålar till mig att han vill sova, sätter in klorna (?) i mitt pekfinger och då fick jag lägga tillbaka honom. Ingen annan gullade med dessa små varelser mer än jag. Ewa var mer fascinerad över hjulet och var Annelie köpt det. Jag tänkte fråga Annelie vart hon hade köpt bebisarna men fick inte en syl i vädret.

Rätt som det var satt jag vid köksbordet, jag ville ju smsa nån om vad jag hade vart med om, skulle precis smsa när Ulles pappa tog den ifrån mig och sa allvarligt "Den här går inte att smsa med"...det var en hushållsvåg. Jag satt där och skrattade åt min dumhet och då vaknade jag. Jag skrattade så jag höll på att dö när jag låg och tänkte på det och smsade då Annelie om det hela.

Jag har fantasi men detta tog fan priset!



Skitprat!

Nog för att jag brukar vakna tidigt men idag var det lite väl tycker jag. Jag vaknade första gången kl 5 av att ett hårstrå kittlade min snok från snarkmasken, jag stängde av den, blåste i masken, satte på mig den och satte på maskinen igen, när jag vaknar så vaknar mina organ också till liv också denna gång. Jag somnade i alla fall om en stund, sov en timme sen började med halsbränna som sen fortsatte med bubbel i magen och då menar jag inte champagne. Mera bubbel och tjofräs, av med masken fort som fan, snubblade på täcket som hade åkt ner på golvet, åkte nästan in i väggen men fortsatte mot toa. Kan säga så här, jag är JÄVLIGT glad över att jag köpte toapapper häromdagen och inte tänkte göra det idag. Thank gooood liksom! Nu bubblar det i magen och jag har nog tömt hela mitt maginnehåll. Hungrig som en ...(ja ta vilket djur du vill här) men äter jag så får jag ändå inte behålla det.

I måndags skulle Annelie komma med mina potatebullar som jag beställt men hon fick förhinder så det får bli ikväll istället. Som jag har längtat...efter mina potatebullar. Ja okej, efter Annelie också såklart eftersom hon är som en frisk fläkt i mitt liv. Hon är ju inte tråkig om man säger så. Man stänger alltid dörren efter henne när hon går med kramp i käkarna. Rolig var ordet!

Det var meningen att jag och Ewa skulle till grannstaden idag för att hon fått låna en bil men jag vågar inte åka någonstans med min sketna mage!



Hjärterum

I hela sitt liv kommer det och går folk hela tiden. En del försvinner för att aldrig komma tillbaka. En del saknar man men en del får mer än gärna hålla sig borta.

Det finns människor som på ett eller annat sätt sätter sig i hjärtat som man saknar och tänker på, sen finns det dom som funnits i hjärtat men aldrig får komma in igen. Det finns även dom som funnits i hjärtat som försvunnit men som man aldrig trodde skulle dyka upp i ens liv igen men som gjort det, det är inte så svårt att öppna sitt hjärta igen då eftersom saknaden funnits där hela tiden på ett eller annat sätt.

När DU kom in i mitt liv igen så vet du att du vände upp och ner på hela mitt inre till en början, förvirring, chock, misstänksamhet men nu är jag otroligt glad över att du är tillbaka, inte bara i mitt liv utan har även en bit av mitt hjärta. Hoppas och tror att du aldrig kommer försvinna ur mitt liv igen. Jag finns här för dig det vet du och snart träffas vi igen. Det blir en helg som jag då aldrig kommer att glömma (om jag inte blir dement förstås men då får du påminna mig).

Vad livet har i beredskap vet INGEN!






Casey Heynes fick nog

Jag är absolut inte för mobbing eller våld men blir man mobbad hela sin skoltid så får man till slut nog. Efter att Casey Heynes (länk till klippet) fått flera slag i ansiktet och mot kroppen tog han tag till sin mobbare och slängde ner honom med en kraftig smäll. Det är ju så här det blir till slut, man ser rött! Det som förvånar mig är att en vuxen såg alltihop men gjorde inget åt det. Jag tror det var en vuxen i alla fall, kan ha varit en äldre elev också. Casey hyllas i alla fall som en hjälte nu, om mobbaren ångrar sig? Nepp inte ett skit. Han säger att Casey var på honom först men vi som inte var med har ingen aning. Men den mobbaren lär inte vara på Casey nåt mer i alla fall det är en sak som är säker. Mobbarens polare filmade alltihop och la ut det på Youtube.






Äntligen kom kassen!

Från kl 17-22 skulle den levereras. Eftersom min ringklocka inte låter så högt och jag hör dåligt så la jag mig raklång i soffan på rygg, inget ljud någonstans. Jag somnade men vaknade av mina egna snarkningar. Jag väntade och väntade och väntade ännu mer. 21.07 skrev jag ut på FB att dom nu hade 50 minuter på sig att komma, just då hör jag en bil nedanför vid porten och gick till fönstret. Mycket riktigt där var ju bilen. Porten låses kl 21 så jag forstod att jag var tvungen att springa ner. Dom ringde och där fick jag kassen.

 

Den var tung men jag fick upp den. Herrejösses vad mat eller mycket tillbehör till mat. Massa jag aldrig någonsin har köpt hem och vet inte om jag hade gjort det heller. Eftersom detta är 5 middagar till ca 4 personer så får jag ju dela upp mycket. Jag slipper nog köpa mat på två veckor eller nåt.

 

 


Det ska bli en utmaning att göra massa rätter jag aldrig gjort förut. Recepten sitter på kylskåpet!




En helt underbar måndag

Inatt har jag vaknat flera gånger och det hör inte till vanligheterna numera men jag förstår varför. Jag har sett fram emot den här måndagen sen i onsdags. Dels för att Lina ska släpa hit sin matkasse som jag har vunnit men också för att en vän skulle kolla på en lägenhet idag och ta mig FAN, hon fick den! Hon tog den!

Hela morgonen har jag gått som på nålar, magen pajade lite, jag tittade på klockan vet inte hur många gånger, 2 timmar efter hon var och tittade på den ringde hon. Helt underbart!

Annelie skulle komma med mina potätebullar ikväll men det sket sig. Jag får helt enkelt leva på luft idag. Japp där hör du Annelie men ha för guds skull inte dåligt samvete för det, jag har lite att ta av du vet! Möe fett, japp så sitt där du i lugnan ro och tänk inte på att din gamla vän Sune sitter och svälter, nej för fan!

Idag skiner solen förövrigt och det är ju också helt underbart.

Nu mår min mage bättre och hjärtat har halkat ner från halsgropen till sitt rätta ställe. Tack för det!



Big Brother 2011 - den konstigaste säsongen ever!

Helt otroligt vilken säsong det har varit hittills. Efter sex dagar tar produktionen ut Rikard för att han får en psykos. Flickvännen Ebba ville därför inte vara kvar i huset och togs också ut. Sedan togs även Jessica ut för att hon uppträtt konstigt och varit vaken i två dygn i sträck. Det ingen visste var att Jessica var tillsammans med Tobias som lämnade självmant, japp dom var ett par!

Roza som blev utröstad fick också en knäpp efter att Nicky fick lämna förra söndagen. Helt sjukt, vad kommer härnäst? Gurkan blir bög? Vanessa vill operera tillbaka sig? Patrik flirtar med Katerina men har trekant med Sonia och Sara? Som det har varit nu så blir man liksom inte förvånad.

Producenten Pelle Porseryd tror dock att det här med Tobbe och Jessica är ett pr-trick men kan inte bekräfta vilket. Vi får väl se.






Yaaaay!

Jag kanske berättade för ett tag sen att jag vann en kasse från "Linas matkasse"? Imorgon levererar dom den äntligen! Som jag har längtat. Sen om jag kan laga det är ju en annan femma.

Jag fick matsedeln i veckan, så här ser den ut.

Jag är väl så där förtjust i pepparrot men det går säkert ner allt detta. Ska bli kul att testa på lite annat som man aldrig ätit förut. Lite intressant att få veta vad en vänskapssallad är för nåt.

Ja hoppas att det snart blir måndag...av fler anledningar än en!



In my ass x 2!

Idag har jag mest legat på rygg med datorn, är det det som kallas cybersex? Har jag inte legat i sängen så har jag legat i soffan och har jag inte legat alls så har jag suttit på toa och sprutlackerat holkens insida några gånger. Till slut sved det så mycket att hade jag gått ut bland folk så hade jag gått så pass konstigt att folk lätt skulle trott att jag fått två fingrar i muttan och en hel näve därbak...samtidigt!

Bakis big time liksom.

Förövrigt sa folk innan jag skaffade mig en laptop till mig att det är så enkelt att flytta med en sån vart man vill. In my ass säger jag då. Det tar nästan 10 minuter innan jag kan sätta mig vid datorn igen efter att ha flyttat den. Datorn ska med, laddaren till den ska med, musen, musmattan och den mobila fjongen ska med. Sen ska mobilen och snusdosan med och helst ett glas med nåt i. Fatta hur mycket motion jag får mellan sovrummet och vardagsrummet! Alltså va? Hur krångligt måste det vara egentligen? Jag är helt slut när jag är färdig med allt det där.

Ja det var väl allt för nu och glöm för fan inte att ställa klockan en timme framåt!

Godnatt.



Dottern väljer sina tillfällen

Jag hade lagt mig tillrätta så skönt i sängen och skulle vila och gärna slumra till för idag mår inte mitt huvud bra. Då ringde dottern såklart..det slår liksom aldrig fel att hon ringer vid såna här tillfällen. Vi pratade i några minuter och hon talade om att hon hade vart på Mora Träsk och kom ihåg när hon var på dagis och hörde denna låt. Nu var man naturligtvis helt jättetvungen att sjunga den för sin gamla bakfulla mor.


Hänger snoppen på dig ner
Kan du ta den och vifta med
Kan du knyta en rosett
Kan du slå en knut så lätt
Kan du ta den på axeln så här
Som en käck soldat med gevär
Hänger snoppen på dig ner

Hänger tuttarna på dig ner
Kan du ta dem och vifta med
Kan du knyta en rosett
Kan du slå en knut så lätt
Kan du ta dem på axeln så här
Som en käck soldat med gevär
Hänger tuttarna på dig ner

Alltså jag blir mer och mer övertygad om att jag tog fel unge med mig hem från BB. Min dotter sitter någonstans och är så otroligt lugn och försynt, pryd och så där härligt urgullig mot sina föräldrar.





Kul kul kul

När jag hade varit hos Ewa nån timme så ringde det en tjej till Ewa, jag svarade. Det var en FB-vän till henne. Hon satt själv och frågade om vi skulle ut. Ja för helvete det skulle vi ju, hon fick komma och det gjorde hon.

På förfester brukar man äta chips, fredagsmix, nötter och annat onödigt. Tjejen hade med sig eget att äta.


Är man från Schweiz så är det klart att man äter korv och dricker öl, ölkorv? Hon åt inte bara en korv utan också...

...en banan, jag vet inte om ens åt upp hela. Men hon hade inte ätit nåt så det är ju förnuftigt att ta med sig nåt och inte äta av andra.

 

Kvällen var kanon i alla fall. Lite trist bara att folk klagar på att det aldrig är nåt för oss lite äldre och när det nu anordnas nåt så sitter folk i alla fall hemma med stickningar, korsord och glor på finalen av Let´s dance.

Det var nog inte hela gruppen Noice utan bara sångaren Marcus Öhrn.

 

 

Men det var kanonbra. Tyvärr funkar inte min videofunktion i mobilen annars hade ni fått se Ewa stå och sjunga på scenen. Hennes idoler ju! Hon kan varenda låt så hon var nog lyrisk.

Dom delade ut uppblåsbara elgitarrer, jag fick en rosa. Den hade jag som vapen inatt när jag gick hem. Bästa vapnet ever..ja för den viker sig ju inte alls när man ska slåss med den menar jag.

 

 

Just det ja, jag blev lite bs eller hetero igår också ja.

 

Erik heter han och han köpte en hel vinflaska till mig, Annelie och hennes söta lillasyster Anna. Vi ville egentligen inte ha men jösses vilken envis fan. Varför jag pussar honom är för mig en gåta men japp så kan det bli ibland!

 

 


Rajtantajtan ikväll

Ikväll blir det All in igen. Jajjemensan, jag och Ewa ska ut och slå klackarna i taket. Vi ska på Noice! För er som inte vet vilka det är så är det en grupp som var sketcoola på 80-talet. Lyssnade man på den gruppen var man åtahelvete skettuff. Jag lyssnade både på dom och Gyllene Tider så jag var väl lite medeltuff då kanske.

Noice är en grupp som Ewa JÄMT, jag upprepar..JÄMT sätter på på våra förfester. Spelar vi inte Noice så har hon antagligen däckat (nej okej hon däckar aldrig men ändå). Så ikväll ska vi se dom live. Det blir kaniners det ni!

Vi har varit ute på promenad och Ewa köpte ett orange linne så jag lär hitta henne därinne var så säkra, hur hon hittar mig? Jaaaa, finns det nån bs eller flata nånstans så är jag i närheten!

Ha en förbannat underbar fredagskväll för det ska vi ha!





Rolig början på morgonen

Jag har vaknat, somnat, vaknat och somnat igen sen kl 5 imorse. Kl 8 vaknade jag sista gången och såg att jag hade fått ett sms av människan från förr. Tänk er mig asgarva i en snarkmask (ja den hade jag inte tagit av mig än).

"*Tar Iza under ena armen och Nogger under den 2a, springer in i sovrummet och sjunger* "Du ska få min gamla skjorta när jag dör (om jag dör), du ska få min gamla skjorta när jag dör (om jag dör). Den är tvättad, den är struken och den räcker ner till knäna. Du ska få min gamla skjorta när jag dör!" *gör high five med Iza och Nogger, viskar..."nuuu har nog matte vaknat!"

Asså den människan får mig att skratta i vilket tillstånd jag än är i, jag väljer min omgivning med omsorg som ni märker. Underbara människa!

Idag har jag en del på schemat att göra. Möte 10.30, tvätta kl 12, promenad med Ewa och kanske blir det till att dricka öl och gå ut nånstans med goaste Ewa. Det är fredag idag!



Ska dä behöva ta en sån jävla tid?

Det var bestämt att jag och Annelie skulle iväg och handla. För mig hade det räckt med Willys men Annelie är en människa som inte nöjer sig med ett ställe tydligen. Netto, Willys och Lidl blev det. 2 timmar tog det. Min stad är inte stor så det är inga stora avstånd mellan dessa affärer. Nej då, såsa såsa såsa. "Har du ätit denna?!" Annelie höll upp massa saker men efter att glott på dom i en halv minut så fick dom hamna på hyllan igen. Jag sa att jag kunde sitta i bilen medan hon gick in till Lidl för jag behövde egentligen ingenting därinne, "Du gör så fan heller!" Så det var bara att följa med, det resulterade i ännu mer varor. Hon är dyr i drift den där tösen.

På Lidl fick jag ett sms från min dotter som jag först inte trodde var från henne, jag riktigt hörde det desperata i hennes röst: "Ne nu har jag letat någon ny blogg att läsa sen många timmar tillbaka!! Och varit inne på alla jag redan läst ett antal ggr (inkl. din!). Nu får det ta och hända något här. Så uppd. nu nu nu!" Hon ringde nån minut senare och hon har riktigt tråkigt, eller hade. Så Emelie, nu har jag uppdaterat, gladare nu?

Påminn mig om att aldrig åka och handla med Annelie igen snälla!



Årets första påskmust är inhandlad, Gött mos!



Är man ett stort fan så är man

Jag har nog aldrig varit ett så stort fan att jag har börjat gråta om mitt favoritlag förlorat i en final men alla är vi olika och är man ett stort fan så är man!

Ebba Nyström (länkat till klippet) som fyller 4 år idag grät hejdlöst när hennes favoritbandylag Bollnäs förlorade i finalen mot Sandviken. Hon förbannade Sandviken som var så fruktansvärt dumma och hon ville heller inte ha något 4-årskalas bara för det!

Mamma filmade det hela och la ut på Youtube, Aftonbladets Sportbladet fick nys om det och ville göra Ebba glad igen. Spelarna Pär Törnberg och Per Hellmyrs åkte hem till henne med en signerad matchtröja och med hennes namn längst ner på ryggen.

Underbart klipp!





Konstig morgon

Imorse vaknade jag 6.15, jag la ner mobilen när jag hade tittat på den och sträckte lite på ryggen, la mig på sidan och låg och tänkte, efter en kort stund vände jag mig igen och kollade klockan på mobilen igen, då var den helt plötsligt 7.35, nog för att tiden går fort nu men SÅ fort? Ja okej, det KAN vara så att jag råkade somna när jag hade sträckt på ryggen.

Ja gick i alla fall upp, gick in på Facebook och vad fick jag se då? Jo två av mina vänner var vakna! Två av dom vänner som vid den här tiden brukar ligga och tryna i kudden och drömma om diverse saker. Dom är ALDRIG vakna så här tidigt om det inte är så att dom inte kunnat somna än. Mycket konstig morgon måste jag säga.

Jag öppnade balkongdörren då Nogger stod och gormade om att hon minsann ville ut och lufta muttan. Nedanför såg jag ett fordon, ett fordon som jag åtminstone blir glad över att se. Fordonet som tar bort grus på gator och trottoarer. En sån där Broadway compact eller vad det nu var en FB-vän rättade mig med när jag inte kom på namnet. Jag kallade det "Tar-bort-grus-på-vägar-och-trottoar-fordonet". Men ni fattar ändå va?

Solen skiner och stormen som var inatt verkar ha lugnat ner sig. Kan det vara så att det är därför som Sverige nu har fått strålningen från Japan? En väldigt liten halt men ändå.




Föreningen Dogrescue

Visst känner du någon som känner någon som känner någon som har djur eller hur? Kanske du har det själv och har massa saker som dina fyrfotade vänner har tröttnat på att leka med? PERFEKT! Då kan du vara med att hjälpa våra fyrfotade vänner i Rumänien och göra dessa lite gladare tycker jag. Har du hundben, leksaker, kattleksaker, vitaminer eller mediciner som du kan avvara så skicka det till: Leif Rosenblad Storskiftesvägen 38 14560 Norsborg.

En last åker ner till Rumänien i April så börja leta fram saker du kan tänka dig att skänka NU!

Adressen till föreningen Dogrescue ligger på Facebook om du vill komma i kontakt med den.

Tack på förhand!



Apple godkände en "antihomoapp"

Folk tror att homosexualitet är en sjukdom, ja som en cancersvulst, andra tror att det går att bli "hetero" med hjälp av mobilappar. Det är så jävla skrattretande så det är inte sant. Jag har sagt att jag aldrig tänker skaffa en Iphone och det står jag verkligen för nu när Apple godkänt en app: ”fri från homosexualitet genom kraften från Jesus” som kommer från organisationen Exodus International som har tagit som sin uppgift att motarbeta homosexualitet.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Ändå har Apple som policy att deras appar inte ska vara ”nedsättande, anstötliga, illvilliga eller som kan skada en grupp eller individ”. Det är EXAKT det som sker nu. Denna app ska först och främst rikta sig mot ungdomar enligt Exodus. Men vad i helvete sysslar Apple med då?

Reaktionerna har inte låtit vänta på sig, det är massor och åter massor som har skrivit på protestlistor på sajten Change.org som kräver att appen ska bort.

Har nästan lust att åka över till Amerikat, ställa mig framför Exodus ledare med en tjej och riktigt grovhångla eller också tar jag med mig två bögpolare så åker vi alla fyra över och ger dom en show som heter duga bara för app...eller jag menar att.









Onsdag!

Ja då var det onsdag igen, lilla pattarklappardan. Går inte veckorna i rasande takt nu eller? Är det bara jag som inte riktigt hänger med? Jag som är arbetslös borde väl tycka att dagarna går i slow motion? Näe dom gör ju inte det då!

Idag verkar min blåsa ha tagit sovmorgon. 9.17 vaknade jag och det tillhör inte vardagen ska jag säga. Precis när jag skulle ta mobilen och skicka ett sms till människan från förr så ringer hon. Min hjärna är i en enda massa direkt när jag vaknar så jag låg och stirrade på numret och undrade om det var en telefonförsäljare nu igen men sen kopplade det! Med whiskeyröst och förvirring svarade jag, det blev inget långt samtal men det gör inget för det hon sa gjorde desto mer i min hjärna!

Dagen började helt underbart och hoppas att den blir mer underbar nästa vecka.

Ni minns detta fotot från i fredags va?


Då kan jag meddela er att det ser inte ut så längre, utan så här!


Underbara våren är här! Blåsippor har tydligen synts till och även snödroppar så nog fan är våren här för att stanna. Me like!



Silence please!

Jag stod och diskade och datorn stod på köksbordet och jag hade på Rix MorronZoo när det ringde på dörren. Jag hann knappt ta handduken för att torka av mig om händerna förrän Nogger kom utrusande till hallen:

-Det är till mig! Fortsätt diska du.

Jag tittade på henne och skrattade, gick ut i hallen och då hade hon öppnat dörren och utanför stod det en kille från DHL.

-Jaha vad är detta för paket då? Jag tittade på ett fyrkantigt paket som killen höll fram.

Nogger hoppade upp och drog det ur händerna på mig.

-Det är mitt och Izas!

Hon grävde fram ett halvt torkat fiskhuvud mellan trampdynorna och gav honom och fortsatte:

-Ja det är allt jag kan ge dig i dricks, fettot här har inga pengar! Hon blängde på mig och stängde dörren.

Hon sprang in i vardagsrummet, busvisslade på Iza och jag gick efter och fattade ingenting.

Nogger öppnade paketet och drog fram två hörselkåpor. En röd med rosa prickar på och en svart med vita döskallar på.

Jag: -Jaha och vad är detta Nogger? Ska ni borra i väggen som ett försök att fly härifrån eller?

Nogger blängde på mig: -Om det ändå vore så! Näe du spelar musik dagarna i ända så man får fan ingen lugn och ro här!

Iza som hade suttit på golvet nickade och tog fram en cd-skiva ur paketet också. Jag läste på framsidan av den:

"Hur man kontrollerar sin början till vansinnesutbrott".

Jag: - Är det så illa alltså? Men om ni vill så kan jag fråga kinarestaurangen nedanför om ni kan få praoa där en vecka?

Iza och Nogger tittade på varann, tittade på mig och utbrast i kör:

-Hädö! Den gubben gick inte! Dom ÄTER katter där!

Suck...mina katter är FÖR smarta helt enkelt.





Ta ansvar för helvete!

Visst kan man säga att det är en slump att folk som tog vaccinet mot svininfluensan 2009 kan ha insjuknat i olika tillstånd men ärligt så tror jag fan inte att det är så. Jag tror absolut att det har ett samband med vaccinet.

WHO uppmanade folk att ta vaccinet och myndigheter sa att det nästan inte skulle finnas några biverkningar med det. 55 stycken håller absolut inte med! Hjärtklappning, muskelsvaghet, känselbortfall, krypningar, yrsel och smärta är någa av symtomerna som patienterna fått efter att alla tog vaccinet. Flera va dessa är barn.

Eftersom dom inte får någon diagnos och heller inte kunnat bevisa att det är från vaccinet så får dom heller ingen ersättning. Det är så illa att många av dom inte kan varken jobba eller gå till skolan. Jag tänkte ta den men gjorde det inte, tack och lov känner jag idag!

Klart som fan att dom ska ha ersättning! Ta ansvar för helvete!



Yaaaay!

Inget mer Nicky Sthlm i rutan för han åkte ut ur kvällen Big Brother! Inga fler urkassa rappar, inga fler lögner/fantasier och heller inga fler "Whatz uuuup!" Thank goood säger jag bara.

Han verkade inte speciellt ledsen över det utan gick in i studion som om han hade vunnit hela skiten. En mask? En fasad? En lättnad eller helt enkelt en seger för honom? Ingen aning men jag är glad i alla fall!

Nu är immuniteten borta för Gurkan och Roza så jag kan nästan säga här och nu att på söndag är det Rozas tur att åka ut! Yaaaay till det också!




En helt underbar vårdag

Idag känns det att våren verkligen har kommit rätt långt. Jag och Ewa satte på oss våra slimmade träningsdräkter och begav oss ut en rätt lång runda, eller för oss var den nog rätt lång, okej för mig då om ni ska tjata så!

Solen värmde våra trötta kroppar och helvete vad D-vitamin man har fått i sig nu. Fåglarna kvittrade, råddjuren pippade i skogen helt öppet och skrek ÄNTLIGEN släpper ho te! Näe okej inte riktigt men det kunde ha vart så. På vägen hem gick vi till ICA (jo det är sant faktiskt), handlade lite och sen satt vi på hennes trapp utomhus och lapade ännu mer sol. Underbara söndag!

Jag kände inte av fullmånen igår, fast det gör jag aldrig i och för sig, gjorde du?



Kärlek <3

Fick ett MMS av min dotter för en stund sen. Hon är på G att gå på en 25-årsfest och naturligtvis skickar man ett kort till mamsen om hur man ser ut då. Kan jag vara annat än stolt över att ha en sån fin dotter och tacksam över att jag inte gjorde som jag tänkte först - abort. Underbara söta och älskade Emelie! <3




Kanske det finns en förklaring

Den senaste tidens jordbävningar, översvämningar och dylikt kanske har en förklaring som vi inte trott. Var 18:e år får vi nämligen en "supermåne". 

"Månen rör sig i en elliptisk bana runt jorden och kommer på ikväll att befinna sig ovanligt nära jorden. Det handlar om drygt 35 000 mil bort.

Det inträffar alltså samtidigt som månen är full.

Under ett sådant tillfälle ser månytan ut att vara 14 procent större och 30 procent ljusare för den som ser månen från jorden." Detta säger astrologen Richard Nolle.

För mig som inte kan så mycket om sånt här var det ju helt otippat men när man tänker efter så är det ganska logiskt, trots att nu månen ikväll är 35 0000 mil ifrån oss. Vi vet aldrig vilka höga makter det är som omger oss. Vi är en bricka i ett spel helt enkelt.

 

 

 

 


Herrejävlar!

Har jag inte varit säker på att jag är flata så blev jag absolut så jävla säker idag. Att se Rodneys hästballe gav mig men! Stora men för livet, där stod han i duschen och tog fram sin tottosnopp mitt framför ögonen på mig och jag höll på att dö! Inte bara en gång utan flera! Inte nog med det, man fick se Christians stora pung som juckade mot Vanessa också, alltså vad fan fick dom att dricka ikväll? T-röd?! Galet.

Ja sen var ju Rodney otrogen två gånger, inte bara med Vanessa som tidigare under kvällen hade stått och mjölkat hans gnäggkuk utan även med Sonia. Dom hade nåt för sig under täcket och inte fan stickade dom halsdukar den saken var säker!

Jag får nog ringa en psykolog, finns det en Big Brothertittarpsykolog så vill jag gärna ha numret dit!







Jag vet inte jag...

Folk säger att jag och min dotter är lika, jag själv ser det inte för att jag tycker att hon är väldigt lik sin pappa, ja mest när hon är osminkad och det är inte bara jag som sagt det utan även dom som känner honom. Jag har en ram på både mig och min dotter när vi är i ungefär samma ålder.



Ja ni ser nog vem som är vem va? Menar, finns det så fula pyjamaser idag? Eller ja dom har ju kommit tillbaka men det fanns inte när min dotter var liten i alla fall. Kanske är lite svårt att se ändå men..samma leende har vi nog, i alla fall när vi var små.

 

 


Vad i helvete!

Alltså vad är det som händer med våra barn? Vart finns vuxna i skolan? Föräldrar får fan sluta att blunda nu. Barn är inte som när vi själva var barn, idag är det grymmare! Många är arbetslösa, sätt dom till att vakta elever i skolorna vet ja.

Maktlekarna har kommit till Sverige, vad det är?  Syftet är att kränka en kompis både psykiskt och fysiskt.

Här är ett exempel:








Detta är inte okej, inte okej alls faktiskt! Och nu pratas det inte bara om barn på högstadiet eller gymnasiet utan även på lågstadiet! Snart kommer det säkert att smitta av sig på barn i förskoleåldern, då är det riktigt jävla illa.

Föräldrar: Blunda inte nu, era barn kanske inte alls är dom där puttinuttiga som ni tycks tro. Man kan aldrig säga "mitt barn är inte alls sån, det vet jag". Det vet ni inte alls det!

Det kan finnas kopplingar till sånt här och hur dessa personer blir som äldre, kriminella! Så reagera NU innan det är försent.




Jag borde ha förstått



När min pappa ringde mig igår eftermiddag och frågade om jag ville följa med på bio så borde jag förstått vad som komma skulle på bioduken för han har nog inte vart på bio sen han själv jobbade där för 40 år sen eller nåt. Om ni googlar på "Kokvinnorna" så kan ni läsa lite mer. Nej det är ingen porrfilm, långt ifrån kan man säga. Det var den sämsta skit jag sett på länge. Det var inte ens en film utan en dokumentär.

Jag och min dotter var yngst där, ja av oss 30 som satt i salongen alltså men pizzan var god efteråt i alla fall.

När jag gick hem så höll jag fan på att frysa ihjäl. Inte ett snökorn så långt ögat nådde men idag har det kommit en si så där 10-20 cm snö! Detta är fan inte okej ska jag säga er. Det var ju VÅR igår men ta mig fan inte idag!





Besök hos Josefine med familj

Jag har inte träffat Josefine och Oliver på ett tag och jävlar i havet vad båda hade vuxit. Oliver är 2.5 månad och håller huvudet nästan stadigt, sitter han i knät är det nästan så han kan sätta sig upp, ja sen om han kommer för långt fram och slår i golvet är ju en annan femma. Ställer man honom i knät så står han utan att benen viker sig. Duktig och stark kille minsann!

Han har precis fått mat och är så nöjd så




Josefine är rätt trött på att bli fotad så hon gör allt för att inte bli det, därför det är lite suddigt för huvudet for åt alla håll. Oliver tittar på Top Model, det ska börjas i tid! Sen vaknade pappa Magnus (han jobbar natt) och då fikade vi. Saft (japp jag är inte vuxen) och wienerbröd. Gott så!

När det hade gått en timme var Oliver hungrig igen så istället för att sitta och glo på när han äter (bli ammad) så satte sig jag och Josefine för att "pärla", stora pärlor och färdiga mallar. Det blev ett hus, eller skulle bli i alla fall. När jag skulle gå hem var det nog allt annat än ett hus.

Tiden går fort när man har roligt men jag var tvungen att åka hem för kl 19 ska jag, mina föräldrar och min dotter gå på bio och pizza efteråt. Jag och dottern betalar inte ett skit. Jag har nog inte gått på bio med mina föräldrar sen...sist tror jag så det kan ju vara kul.

 

 

 


Idag ska det äntligen ske!

Josefines lillebror döptes förra söndagen och då var jag ju sjuk och det kändes väldigt deppigt måste jag säga. Sen har hans mamma Carro varit sjuk men nu är hon frisk igen och idag sker det, idag ska jag banne mig dit och fika, lämna över doppresenten som legat här ett par veckor och kastat ledsna blickar på mig och känt sig jävligt övergiven men idag ska den få byta hem!

Josefine som har en plats i mitt hjärta har tydligen saknat mig och det är ju ömsesidigt så idag ska vi leka! Dricka te ur minikoppar och säkert göra massa saker så att tant Sune somnar redan till Bolibompa. Hon är ett energiknippe utan dess like men kul ska det bli.

Kort kommer säkerligen på båda barnen ska ni se, konstigt vore det annars eller hur? Precis!




Hur gick det?

Jag tog ju bussen imorse till sjukhuset. Jag skulle vara där 8.20 och kom fram till vårdcentralen 7.55. Då var det redan mycket folk i väntrummet. Jag var nog yngst. Eftersom labbet äntligen fått tummen ur och flyttats till samma lokal så var det naturligtvis lite folk som skulle dit också. Jag satt längst bak så jag hade överblick över alla. Alla dagstidningar var upptagna så där satt jag och höll på att somna, tiden gick och där satt jag i 45 minuter från det jag kom. Äntligen plingade det till och det var min tur att få komma in.

Jag fick en vad jag tror tysk eller dansk läkare, om ni tycker att Danny upprepade "In the club" många gånger (46) så var jag nog inte långt efter med mitt "va?"för jag fattade inte mycket av vad han sa, jag är ju hörselskadad med hörapparat så han såg ju den men inte fan pratade han högre eller mer svenska för det. "Va?" är nog det mest svenskaste ordet han kan from idag.

Han kollade blodtryck, det var bra, han kollade mitt hjärta och det var ju också bra, lyssnade på lungor, ja det var likadant där. Sen fick jag order om att gå till labb och ta prover. Jag har inte så många synliga blodådror så det är likadant varje gång, dom pickar för att få fram nån, tar andra armen, pickar ännu mer, och försöker med första igen, japp DÄR fanns det nåt, det rinner inte så fort men det funkar.

Jag fick en mugg som jag skulle gå till toaletten med, jag var aspinknödig men kunde ju inte fylla hela den, kanske skulle ha beställt en tillbringare istället? När jag ställde muggen i luckan där..så stod det redan två muggar där. Nu stod mitt namn på muggen men ändå, hade jag varit 14 år och hetat Bertil så kanske jag hade jävlats och hällt i mitt i en annan och tömt den tredje muggen i min egen. Men det kanske inte skulle stämma så bra om det skulle komma fram till att jag nu hade nån manlig sjukdom. Då är det nog inte bara blåsan det är fel på enligt dom!

Ja det var väl allt för nu.




Bard - ersätter Carlsson

I veckan kläckte ju Andreas Carlsson i Idol att han lägger av att vara en jurymedlem i Idol, han har inte tid. Idag släppte dom vem som kommer ersätta honom. Jag är kluven, kan man ta denna man på allvar tro? Alexander Bard kommer att ersätta Andreas Carlsson och ska med övriga i juryn att försöka få fram en framtida bra artist.

Anders Bagge hade inte ett gott öga till Alexander Bard för några år sen, eller rättare sagt musiken som Alexander skrev då han var med i BWO, han tyckte inte det var riktig musik, musik som talar om nåt till publiken. Nu backar Bagge, om det är för att han nu måste jobba med Bard vet jag inte men.




Blåsan

Inatt somnade jag runt 1.45 för att jag pratade med människan från förr på qx, när vi väl har börjat prata så försvinner tid och rum typ. Idag är jag inte lika glad för det. Jag ska vara på sjukhuset 8.20 för att undersöka varför min blåsa är världens minsta. Jag ställde klockan på 6.30 och när mobilen ringde imorse hann jag förbanna den som ringde så tidigt innan jag fattade att det var alarmet.

Ja det är idag det ska ske, idag ska jag få nåt i muttan fast i fel hål. Jag vet inte hur det där fungerar när det har med blåsan att göra men vi kan ju låtsas att dom ska röra runt i urinröret, kan ju bara hoppas på att dom söver ner mig och jag får ligga där en vecka eller nåt, jag har hört att det gör ont att få nåt i urinröret så nej tack, söv mig, ja tack!

Förövrigt är min dator ett skadligt vapen. När jag ligger på rygg lite här och var...sa jag att det gällde datorn? Då har jag armarna mot kanterna av datorn och inatt märkte jag att fan vad ont jag hade i höger underarm, men se där ja, jag hade skurit upp den! En 3 cm reva och skinnflådd är jag där och det är då den sylvassa kanten på datorn, ska nog sätta en gummilist där eller helt enkelt ta upp ett tuggummi från backen och täta skiten.

Ja håll tummar och tår att dom inte hittar en iller eller nåt annat djur i urinröret, ska föreslå att dom syr fast en icakasse istället så jag åtminstone kan sova lite längre än vad jag brukar på morgonen!




Vilken skräck..

Jag har flera gånger när katastrofer händer runt om i världen tänkt hur jag skulle känna om jag var en av dessa som låg begravd levande under massa bråte och ingen hör mig eller kan lokalisera vart jag är. Jag tror ingen kan tänka sig hur man skulle känna sig, ja dom som inte vart med om det alltså. Där ligger man timme efter timme, dag efter dag och kanske har skitont överallt och man kan inte röra sig. Jag skulle få fullständig panik, det skulle lysa skräck i mina ögon men det är väl här man ska behålla lugnet och tänka att jag kommer bli hittad, ingen vet bara inte när.

Det har ju hittats levande personer efter jordbävningen och tsunamin i Japan, unga som gamla och dom har ju verkligen kämpat järnet för sitt liv. Du har liksom ingen aning om hur det ser ut omkring dig om du är begravd, du vet inte om dina nära och kära har överlevt. Fruktansvärt! Jag tackar så fruktansvärt mycket att jag bor i "rätt" del av världen där vi är skonade från jordbävningar och tsunamins.

Många tankar till folket i Japan just nu!






Ja men godmorgon då..

Trots att jag bara sov fyra timmar natten till igår så vaknade jag runt 6 idag och fick knipa med benen för att inte göra på mig. Astrött tog jag mobilen och gick in på qx och hade då fått flera meddelanden från människan från förr och då kunde jag inte ligga kvar längre. Upp och rasta Doris och sen sätta på datorn.

Och nu sitter jag här och försöker mig på ett inlägg trots att ögonen går i kors och lyssnar på Rix Morronzoo.

Jag drömde om en gläfsande schäfer som stod i min säng och visade tänderna men jag var chockerande nog inte rädd. Kan det vara nån människa som försöker skrämma mig men som jag bara tar upp handen mot? Isåfall kanske jag vet vem och hon kan ju försöka, jag kastar bara ett ben ut i hallen och stänger sovrumsdörren så det så.

Idag skiner solen men så jävla kallt att hela kroppen höll på att frysa till is så fort jag öppnade balkongdörren, Nogger stod i dörröppningen men hennes morrhår krullade sig så hon sprang in i vardagsrummet istället.

Måtte detta bli en bra dag.


Dagen med syrran

Imorse smsade min syrra mig om att hon skulle komma till stan (hon bor i grannstaden) och undrade om jag ville luncha med henne. Hon ville bjuda sin lillasyster på mat. Min dotter följde också med och hon blev också bjuden annars hade väl syrran fått en påse med hundbajs när hon fyller år i maj antar jag.

Nu var ju inte maten så där skitgod, det var en salig blandning av buffén och jag som annars gärna tar en gång till tog bara en gång, det gick ner absolut men nej tack, inte där igen.

Sen skulle dottern på ett möte och jag och syrran gick omkring på stan. Nu är det så att jag och syrran inte ses så där överdrivet mycket och allra minst helt själva. Det var trevligt och hon har ungefär samma humor som mig så vi hade rätt kul. Sen tyckte hon att vi skulle gå till Second hand, sagt och gjort. Vi tittade på slipsar.

Hennes son Marcus tar studenten till sommaren och behöver då en matchande slips till kostymen. Nu vet ju alla att det är ju inte världens snyggaste kläder och saker som finns på Second hand. Medan min syster tyckte att vi skulle ta en slips med en stor jävla tomat på och som det stod "Felix" på längst ner hittade jag en mer neutral. Marcus kommer att bli ihågkommen ändå utan att ha en tomatslips. Den jag tyckte om kostade fem kronor. Nu är det så att Marcus är märkesslav och får han nu ur syrran att slipsen är köpt på Second hand så blir hon antingen idiotförklarad eller instoppad i ett torkskåp resten av sitt liv. Men är det så att han inte vill ha den så är det ju inte större förlust med pengarna menar jag.

Eftersom min syster skulle på "kärringasymöte" 18.30 och det var många timmar kvar så gick vi upp till mig och babblade på om allt och inget.

Ja det var min dag med syrran och nu är jag så trött efter att ha somnat tre inatt och var uppe kl 7 igen så jag känner att jag gott och väl skulle kunna somna för natten men det går ju inte för sig såklart för då vaknar jag igen kl 3 och då har jag ju inget att göra.

Har ni haft en trevlig dag hittills?


Jag är i chock!

Här kommer det in en sk hunk i Big Brotherhuset. Många tjejer sitter i bikten och trånar efter honom. Vem hamnade han i säng med inatt tror ni? Sara? Nej, Sonja? Nej, Vanessa? Nej! Utan håll i er nu. Den tysta tjejen, den som aldrig gör nåt väsen av sig, just det...ANNIE! Helt jävla otippat. Jag kommer se ut som en fågelholk hela dan och halva imorgon.









Annie och Patrik i duschen



Sanna ångrar sig

Ja då fick vi se Sanna Redsäter lämna Big Brother igår, hon visste inte att hon var nominerad förrän livesändningen då hon blev straffnominerad för att hon öppnade en nödutgång i veckan. Dom andra två, Nicky och Katerina hade ju förberett sin utröstning i alla fall.

När det stod klart att det var Sanna som blev utröstad så tog det knappt 10 sekunder så var hon i studion. I huset lämnade hon Rodney som hon förlovade sig med efter 12 dagar. Nu undrar jag, vad är det med årets deltagare? INGEN som blivit utröstad har tagit sig tid att säga hej då till nån. I tidigare säsonger är det nästan så produktionen fått påminna om att ta sig ut ur huset snabbt och nu är det dessutom kortare väg att gå.

I veckan har Sanna gått till bikten och bett om att få komma ut och nu "tänkte" hon inte och ångrar sig. Hon trivdes till slut som hon säger i artikeln. Förhållandet med Rodney vet hon inte alls hur det blir. Nu ska jag inte säga så mycket för ingen av oss vet hur det är i huset, det har vi ju sett då två av deltagarna betett sig konstigt. Men folk verkar vara mer än kokolainen i år än andra år, eller?

Själv ville jag nog gärna att Katerina försvann därifrån, jag får tinnitus av hennes röst snart!





Kvällen blev lyckad

Jag gick till Ewa runt 18.40 och det var fullt ös från början till slut. Det kom två tjejer till och när Melodifestivalen var så röstade vi alla på Eric Saade, jag ringde och röstade på honom fem gånger och tror fan Ewa gjorde detsamma. När det var så jämt mellan honom och Danny skrek vi som dårar men när det stod klart att Eric tog hem det så skrek vi för det. Första gången på flera år som en låt vann som jag ville!

Sen flödade alkoholen på oss alla, poppade musik på Spotify, dock bara halva låtar eftersom vi ville höra på olika låtar. Var det inte Scorpions så var det Ted Gärdestad, Lena Ph och massa annat.

Vi gick ner till krogen och då träffade jag Tanja som inte längre bor i stan utan fick för sig att flytta till en ännu mindre håla till sin flickvän men igår var dom i stan och Tanja gick ut själv, när man har fyllt år samma vecka som man går till krogen så kommer man in gratis så där sparade hon en hundring minsann! Grattis till det gumman! Vi dansade bugg, eller vad vi nu höll på med, när man är onykter tycker man att man är en mästare på att dansa.


Sedan träffade jag på en tjej som min dotter känner och hon kunde inte för sitt liv förstå att min dotter har en sån ung mamma. "Men vad fan, du ser ju inte ut att vara mer än 34!". Ja ni ser, hon var rejält onykter så det kan ju vara därför då kanske men hon var chockad hela kvällen över att jag var min dotters mamma.

Sen tyckte Tanja att vi skulle gå med några och ha efterfest. Sagt och gjort, vi stekte bacon, om jag fick några? Näe inte en enda faktiskt trots att det var jag som stoppade ner dom i stekpannan. Åpna jävlar!

Åt man inte bacon så satt man i soffan och pratade i telefon i stället


Ja vi var några stycken till men av nån anledning så tog jag inga kort. Ingen aning om vad klockan var när jag kom hem heller men som sagt, kvällen och natten var hellyckad!


Idag mår man som man förtjänar men det som var Kinas hela symfoniorkester i mitt huvud när jag vaknade är nu en liten envis hi-hat bara. Den ska la tystna den också innan dagen är till ända.


Party!

Idag blir det krogen med Ewa, jävlar i havet och denna gång ska hon fan minnas varenda minut, det var ju lite si och så sist som ni vet. Det ska bli rajraj i brasan..höll jag på att skriva. Vi ska titta och skråla med till Melodifestivalen och sen blir det ut och röja. Det är rätt kul att ägaren till krogen jag ska till kan läsa min blogg, då vet han när jag kommer dit och förbereda sig. Jag har honom på Facebook och denna blogg är kopplad dit så nu vet du (ägaren), ikväll får du dras med mig!

Jag träffade min dotter, hennes kompis och hennes 8-månader gammal dotter Ebba. Min dotter har kompisar som bara för söta barn vad det verkar. Well done!

Ja ha en förjävla underbar lördagskväll då alla för det tänker då fan jag ha!

ALL IN!

Nej Ebba får inte följa med till krogen hur söt hon än är.



Dagen är räddad!

Det var meningen att Annelie skulle hem till mig ikväll, vi skulle äta gott och glo på Melodifestivalen men nu har den fan gått och blivit sjuk, ja precis, jävla sätt tycker jag!

Jag och Ewa skulle till Ica men vi gick till bolaget först. När jag skulle betala så tittade jag ner då hör jag:

-Skulle jag kunna få se på legitimation?

Medan jag tittade ner så kom hans fråga sakta in i mina öron och jag upp fort som fan.

-URSÄKTA?!

När jag tittade upp och han såg mitt chockade och glada ansikte så sa han.

-Ja, det är din keps som skymmer lite...ehum.

-Vill du se leg eller?

-Ja det kan jag göra.

Jag visade glatt upp mitt körkort till honom och när jag fick kvittot så darrade han på handen ta mig fan, han skämdes som en hund. Jag sa att han hade räddat min dag och han mumlade nåt om att det var ju bra att han hade gjort nån glad.

Vilken lycka!



Nicky i Big Brother

Ja herregud, hur många gånger har man inte suttit i soffan och sett på Big Brother, lyssnat på hur mycket Nicky pratar massa dravel! Ja det stämmer ju också, det är nog inte mycket han säger som stämmer. Han är helt enkelt en mytoman.

Det finns en sida som heter Nickypedia där folk som känner honom har fått skriva saker han har sagt i rutan som dom vet inte stämmer. Det är liksom inte bara en mening och än tar det ju inte slut så mitt tips till er som håller på honom, ta honom med en nypa salt, eller en stor jävla hink!





Så tröttsamt

Alltså nu är jag så trött på att läsa i tidningarna om Charlie Sheen vareviga jävla dag. Jag tycker om honom i serien "2 1/2 män" och i "Hot shot" men nu är han bara en tragisk och trasig människa i mina ögon. Vill han knarka ihjäl sig så varsågod men han ska ju inte tro att han är oersättlig på denna jord som skådespelare.

I flera månader har vi fått läsa om att han har misshandlat kvinnor, hotat, fått barn, den ena knarkskandalen efter den andra och nu ska han stämma Warner för att ha brutit ett kontrakt då han blev sparkad ur serien "2 1/2 män". Det var väl inte mer än rätt att han blev det, kan man inte bete sig som folk så spelar det inte någon roll om man är känd, är en bra skådis på teve eller film. Move on liksom!

Varför han stämmer Warner är för att kamerateamet ska få sin lön för åtta avsnitt som nu bryts annars.

Ja denna resa med den tragiska Charlie Sheen är inte över var så säkra. Jag gillar inte karln i alla fall!





Busväder

Jag skulle träffa dottern idag för att gemensamt gå till Arbetsförmedlingen för att lämna in varsitt aktivitetsstödspapper. Jag tittade på termometern innan jag tog på mig, 4+ ute så jag tänkte först ta vårjackan med en tjock luvtröja under bara men ångrade mig, tog vinterjackan och gick ut och fy farao vad kallt det var. Det regnade, det blåste och hade lätt kunnat ta på mig en suspensoar för att inte förfrysa vitala delar som kan komma till användning. Vantar hade jag inte ens tänkt på men när jag hade gått en bit förbannade jag mig själv för att jag inte tog med dom.

Det kom senare lite snöblandat regn också och det har regnat i stort sett hela dan. Visst snön försvinner och det är ju bra men det blir så blaskigt överallt och stora vattenpölar.

Vi gick och handlade ihop och sen skulle dottern åka med bussen hem. Det bästa med att våra bussar helt bytt rutt är att bussen som förut stannade en jävla bit ifrån mig stannar nu bara ca 100 meter och det är samma buss som dottern tar hem så nu behöver hon inte konka sina matkassar så långt för den bussen stannar utanför ICA! Kaniners ju.

Osså tar vi lite Big Brother när mina fingrar ändå glöder. Nicky, vem tror han att han är? Tror han att han kommer ha ett färdigt musikkontrakt när han kommer ut? Han tror att han är världens bästa rappare, kan säga att en stum och en döv skulle vara bättre! Sen har jag helt bytt åsikt om Gurkan. Jag tålde honom inte när han var med i "Robinson", nån latare person fick man leta efter men nu i Big Brother så har jag kommit på mig själv med att jag skrattar faktiskt åt hans skämt, inte bara skämt utan hans uttryck. Han är en skön lirare. Det är nog han som jag vill ska vinna, tur han vinner nåt i alla fall för köra bil kan han ju tydligen inte heller.

Ja det var väl allt från det här fattiga fettot!



Hemma hos dottern

Igår fick jag ett sms från min dotter "Du har inte lust att hjälpa mig att städa?", jag smsade tillbaka "Får man nåt för det? ;)" och snabbt fick jag tillbaka "att jag hjälper till". Det ni mina damer och herrar, DET avgjorde ju det hela liksom. Men eftersom jag är en väldigt snäll mamma så tog jag bussen till henne. Jag förberedde mig på att hela lägenheten skulle vara överfull med grejer, att det skulle vara ett diskberg utan dess like och lukta sopor som en hel soptipp. När jag kliver in så är det diskat och det ser rätt städat ut. Och jag frågar vad det är jag ska göra? Jag skulle ta en dammtrasa och hjälpa henne att damma. Eftersom hon bara har ljusa möbler så syns det inte så väl men när jag tog den där trasan och började så förstod jag.

Hon har i stort sett inte bott där sen i november eftersom hon nästan med en gång "flyttade ihop" med sin pojkvän men nu vill hon vara i sin lägenhet så klart jag hjälpte till plus att jag fick umgås med henne några timmar. Om ni tycker att jag är rolig så kan jag glatt tala om att min dotter har fått arvet efter min humor, japp det finns två av oss! Det ni!


Hon hade varit i grannstaden med en kompis och hennes ettåriga dotter på leklandet. Kompisen fick dra bort min dotter från saker och ting så barnen fick leka. Dom åkte in till stan och shoppade istället och där fick min dotter tag på tre par skor, på kortet poserar hon med ett av dessa par.

I bakgrunden ser ni en hylla va? När jag kom var det två men den tålde inte att bli dammad på så den föll från sina fästen. Det innebär att den fina lyktan som stod där gick sönder. Det visade sig att den som hade satt upp hyllan hade gjort det UTAN att först plugga! Smart...eller inte.

Jag hade köpt med mig pyttipanna och rödbetor så innan jag åkte hem igen så åt vi det och mamma fick snällt diska också. Ja okej jag ska säga att jag gjorde inte så mycket mer än att damma, laga mat och diska faktiskt. Det blev så fint så.



Anton Hysén kommer ut ur garderoben

Det har ju varit mycket hysch hysch bland idrottsmän och homosexualitet i Sverige. Man ska helst inte tala om att man är bög eller flata. Eller ja, flata är nog mindre tabu att säga att man är som idrottskvinna men att säga att man spelar fotboll OCH är bög kan bli lite problem.

För Anton Hysén kommer det bara bli spännande. Vad kommer lagkamraterna att säga? Det är familjen och en del i laget som vet. Han vill gärna komma tillbaka på elitnivå men efter att han nu kommit ut tror han att det kommer att göra så käppar sätts i hjulet.

Det är ju förjävligt egentligen. Man är samma person på planen som innan, man är samma person i omklädningsrummet som innan man kommer ut men det är när folk vet om att man är homosexuell som det uppstår problem.

Efter det här får vi hoppas att fler idrottsmän och kvinnor kliver ut. Varför ska man gömma sig? Var stolt över den du är istället!

Lycka till Anton Hysén säger jag!

Vill ni se en intervju med Anton och hans pappa Glenn Hysén så kan ni se Kvällsöppet kl 22.40 i Tv4 ikväll.



Anton Hysén tagen från QX



Greken runt hörnet




När jag har varit i Stockholm så har det varit för att jag känt personer där, sovit där och oftast ätit hos dessa. Därför har jag inte ätit så ofta ute i Stockholm. De gånger jag gjort det så har det oftast varit på antingen Mc Donalds, nån lokal krog eller nåt ställe som jag knappt lagt på minnet.

Men som sagt, jag har vänner som bor eller har bott i Stockholm och kan rekommendera en grekisk restaurang som säkert har Stockholms snyggaste toalett, bara det liksom, inget sunkigt ställe där man slår ner röven alltså, perfekt eller hur?

Stället heter "Greken runt hörnet" och flera svenska tidningar har skrivit om stället och rekommenderat det så nästa gång jag är i Stockholm måste jag ju bara besöka den. Helst på sommaren då eftersom dom har uteservering,

De serverar klassiska grekiska maträtter såsom bifteki, mousaka och paidakia med tillbehör.

"Greken runt hörnet" ligger på Söder, närmare bestämt på Tjärhovsgatan 43. Är du turist eller en inbodd stockholmare som aldrig varit där så besök den vet ja!





Uppe med tuppen

Inatt somnade jag runt 2.30 efter att ha "pratat" med människan från det förflutna på qx i några timmar. Tiden rann iväg för att vi hade så kul, det var då jag kom på att jag skulle upp kl 7 idag.

Carro är sjuk och Magnus jobbar nätter och lille Oliver 2 månader behövde blöjor. Hon frågade på FB igår om någon kunde vara så gullig och köpa blöjor och snäll som jag är och brukar i vanliga fall ändå vara vaken runt 7 så erbjöd jag mig. Jag har inte handlat blöjor på 21 år kan tilläggas. Det var en utmaning på något sätt. Men jag visste vad dom hette och jag visste vilken siffra det skulle vara på men hade ingen aning om att det fanns två olika paket, ett med 62 blöjor i och en med 96. Jag chansade för att smsa Carro och fråga ville jag inte för hon brukar ha en smssignal som bara vrålar ut rockmusik och jag såg framför mig hur hon låg i sängen bredvid sin nyss hemkomna och precis insomnande sambo och smset vrålar. Jag ville inte riktigt ta konsekvenserna för det kände jag så jag köpte den med 96 i, räcker längre om inte annat.

Så här allvarig och söt var Oliver, enda gången han skrattade var när jag sa att jag skulle gå. Schysst kille det där men I´ll be back! Josefine var på dagis så henne fick jag inte träffa men jag ska upp i veckan när Carro blir lite bättre för att lämna doppresenten som jag hade köpt men inte kunde lämna i söndags på dopet.



Eftersom det är bar mark på gatorna så tog jag cykeln och blöjpaketet satte jag på pakethållaren. Ja varsågoda Pampers för gratis reklam!




Snygga tamponger?

Jag gick in på sidan där jag fick tampongerna ifrån.

 

Nu undrar ju jag då. Vad är det som gör att den här tampongen är snygg?

 

 

 

Tycker förstås att den är exakt lika ful som vilken annan ful tampong som helst. På bilden på deras hemsida har den blommig rand men jag fick en spikrak. Är jag lurad? Och varför ska man ha en snygg tampong? Vem ska beundra den och när? Före eller efter? Dessutom är det bara på plasten och den ska väl tas av före insättning, eller har jag helt missuppfattat det hela?







Här ska pluggas!

För några veckor sen så skrev jag ett inlägg om gratis tamponger. Idag kom dom! Yes! En blogg och fbvän visade bild på sina. Ja inte när hon hade haft en inne i muttan alltså utan mer på kartongen. Jag förstod inte riktigt att det var tamponger och det kanske ni förstår?


 

Det är 8 stycken i asken, ja det räcker ju en dag i alla fall, eller två om du vill ha lite annat att göra på dan än att plugga och dra, plugga och dra.

I kartongen låg en liten folder också. Jag trodde det var om tampongen men ack så jag bedrog mig.

 

 

Sen förstod jag att det är märket Puma som är själva reklamen. Jodå det fanns en folder hur man använder just dessa tamponger men fick ingen bra bild på det. Undrar om det är annorlunda mot andra tamponger? Man kanske måste sy en tråd själv och stoppa i? Ha benen över axlarna för överhuvudtaget få in den? Nej jag tänker inte demonstrera med en videofilm när jag testat den första. Det finns gränser även för mig!

 

 


Vad fan är det som händer med Big Brother?

Idag lämnade Tobias Holm Big Brotherhuset som är den fjärde i ordningen att gå frivilligt. "Jag har en utlandsresa som väntar som inte går att boka om" var hans skäl.

Nu fattar jag ingenting. Bokar man en resa om man har sökt till ett program som innebär att man kanske inte kommer ut förrän till sommaren? Går man in i huset överhuvudtaget då? Vad är det för veklingar som är med den här säsongen egentligen? Det har aldrig någonsin i svensk Big Brotherhistoria gått så många människor frivilligt efter så kort tid. Så många det är som har sökt som skulle dö för en plats i huset. Herregud man får la väga för och emot innan man ens söker?! Skärpning för fan. Ja igår åkte ju Cilla ut men hon hade också gått frivilligt om hon inte hade blivit utröstad. Kanske alla skulle gå ut och ta in andra istället?

TILLÄGG: Förlåt! Tobbe är den enda som har lämnat huset frivilligt, dom andra fick gå tack vare sin hälsa, eller den dom inte hade kanske. Men Cilla hade i alla fall varit den andra deltagaren som hade lämnat frivilligt. Tack Anders för rättningen.

Ännu en knepig dröm

Nu när jag varit sjuk har jag sovit rätt mycket, innan det hade jag inte sovit mitt på dan på säkert en vecka, det är rätt länge för att vara jag. Idag när jag mådde bättre sov jag 1.5 timme i soffan. Jag drömde en förjävla konstig dröm. Jag fick för mig att jag var gravid, javisst förstår ni, jag hade varit den första levande personen i världen med att gå gravid i 5 år och 8 månader. Ska man in i Guiness rekordbok så ska man! I alla fall, jag gick och testade mig och visst fan var jag gravid. Hur dom kom fram till det? Jo jag fick pissa i en liten liten, ja skitliten ballong. Ingen vanlig ballong utan mer en sån där korvig sak. Den var väl 2 cm hög eller nåt, eller lång om du nu envisas med att hålla den på det hållet. Däri simmade det nåt och då sa sköterskan "DÄR ser du att du är gravid!" Ja i drömmar är inget konstigt så jag bara nickade och höll med om att jag såg det jag också.

Dessutom var det rosaktigt så det var säkert en tös också. Jag sa till sköterskan att jag inga barn ville ha, att jag bara väntade på barnbarn. Jag tänkte säga att jag var flata men det kom aldrig fram för helt plötsligt så flög jag, ja inte med den där pyttelilla ballongen utan i luften för egen maskin som jag ofta gör, men denna gången var jag för lat för att flyga med armarna, jag hade en cykel under röv och mutta, ja inte hela cykeln men väl sadeln, ja sadeln satt på cykeln men ändå. Men jag kom inte upp så långt och denna gång såg folk att jag flög, det händer sällan i mina drömmar att folk gör. Så nu lär jag inte få flyga ifred. Så typiskt.

Sen vaknade jag och låg i soffan och funderade på vad det är i mitt undermedvetna som inte mår bra eller hur i helvete jag kunde drömma nåt så dumt, gravid liksom, bara det är ju helt absurt. Jag får helt enkelt sluta att simma i badhuset, massa spermier simmar omkring där och tänk om jag får tvillingar från två olika spermierpappor, en sopgubbe och en direktör. Det hade vart nåt!




Vad är sant eller inte?

Vad ska man tro egentligen? Christer Björkman släpper en bok, "Melodifestivalen 10 år på turné". Däri står det att i ett samtal med Bert Karlsson nångång hade Bert skrikit att "De där jävla negerkärringarna kommer inte att sälja en skiva!!" Han menade då trion i Afro-dite (Blossom Taiton, Kayo och Gladys de Pilar). Skulle Bert ha uttryckt sig så? Ingen aning, med honom vet man aldrig. Sen vet man inte hur illa det är mellan Christer Björkman och Bert heller men är det inte sant så skadar Christer inte bara Bert utan även den nämnda trion.

Jag har ingen aning men Bert har fått för sig att han ska stämma både skivbolaget M&L Records och VD:n Maria Molin Ljunggren som ger ut boken. Får vi veta hur det egentligen är? Ingen aning men det är nog inte det sista vi kommer att läsa om detta var så säkra.



Vad i helvete är en snarkmask?

Jag skriver ju en hel del om "masken" i mina inlägg och nu fick jag frågan varför jag har en sån. Nu kan man tycka att man i så fall kan googla på det men nu är jag så snäll att jag ger er svaret här istället.

Jag snarkar, inte bara snarkar utan får andningsuppehåll ibland, sk sömnapné. När jag var på Sömnenheten på sjukhuset så registrerade dom 20 störningar per timme, jag var superduperskittrött varje morgon och var aldrig utvilad, kände mig aldrig pigg. Inget undra på. Har man störningar så säger det sig själv att man inte sover ordentligt.


När det stod klart att jag hade sömnapné så fick jag prova att ha en sk "snarkmask" i en vecka. Den registrerar allt. När jag sätter på mig masken, när den måste pumpa in mer luft osv. Den pumpar in mer luft när jag är på G att få andningsuppehåll osv. Nu har jag fått låna den på obestämd tid.

Slangen som går från maskinen in i masken är väl 1.5 meter eller nåt, har aldrig mätt, men den följer med i varje rörelse jag gör på nätterna. Så här ser masken ut som jag har över näsa och mun.

Den är försedd med tät gummi runt om så luften inte läcker ut för gör den det så gör den heller ingen nytta. Men som mycket annat så säger maskinen till om den läcker. Då får man ta kontakt med Sömnenheten så dom får kolla vad som är fel med den.


Min trogna läsare Anette2 frågade hur länge jag måste ha denna apparat. Svaret är nog: För alltid, sömnapné försvinner inte. Men jag som singel har inte ont av den. Den kan ju rädda livet på mig för att ha andningsuppehåll på 32 sekunder är inte så få sekundrar kan tilläggas. Det finns dom som har 50 störningar per timme och det är riktigt farligt. Och att man snarkar är heller inte bra för hjärtat så ni vet det.

I början när jag fick hem den och dom första nätterna hade jag förjävla svårt att somna med den men nu somnar jag på två röda. Man vänjer sig helt klart, det trodde jag absolut inte. Den gör att jag sover bättre alltså. Och det bästa av allt, man snarkar inte när man har den här!

Är det något som är oklart så fråga bara!




Lördagshelvete

7.31 vaknade jag, jag låg på rygg och hade fortfarande masken på mig, två sekunder senare nös jag rätt i den. Sånt är mysigt..eller inte. Den är rätt tät den där masken så det var inte alls mysigt om ni frågar mig!

Jag kände i vänster öra att jag nu inte bara hade en förkylning och ont i halsen utan även en början till öroninflammation! Ja men hit med alla sjukdomar vet ja, varför inte lungödem, konkelbär i arslet och röda katt, hund, elefant eller vad fan det nu heter också. Lite hiv på det också så är det klart sen.

Mina föräldrar ringde mig och dom hörde direkt att jag var dålig. Och vad gör dom då? Jo självklart berättade dom hur kul det skulle bli. Bara undrar, kan man få byta bort sina föräldrar mot andra just idag?!

Sen om inte detta vore nog så är det strålande sol ute. Annelie skrev på Facebook att hon stod på balkongen i linne. Sa jag att hon inte är frisk? Ja där är det inga sjukdomar som hjälper i hennes tillstånd MEN jag tycker förjävla mycket om den tjejen. Hon är lite som min själsfrände så jag får la stå ut.

Hoppas att ni kommer ha lika tråkigt som jag idag!




Mysfredag

Ja då har Annelie gått. Trots att jag kände mig lite som en urvriden trasa så hade vi det mysigt. Hon hade med sig underbar thaimat men både hon och jag klarade oss utan att springa på dass, våra magar är likadana vad det verkar.

Medan jag satt och trånade efter Jessica Andersson i Let´s dance trånade hon efter Frank Andersson. Ja där har vi inte riktigt samma smak då som ni hör (läser).

Vi har skrattat mycket, pratat mycket, haft åsikter om ditt och datt på teve sen åt vi vaniljglass. Tiden gick och hon försökte att åka hem flera gånger men hennes ögon gick i kors men till slut så fick hon tummen ur och for hem. Det tar la cirka 3 minuter hem eller nåt. Lat som tog bilen? Jaaaaaa!

En helt underbar vän som jag hoppas jag får lära känna ännu mer.

Nu är jag helt slut, ont i huvudet, ont i varenda led och jag har ont i halsen men jag är glad ändå!



Sjuka fredag

Jag vaknade runt 7 och kunde knappt röra mig. Ryggen skrek och sitter njurarna runt skuldrorna så har jag ont i dom också. Näsan rinner och jag ser allmänt sjuk ut.

Det är såna här dagar jag skulle vilja ha en flickvän, en älskling som jag kan putta på i sängen och säga nåt i stil med "Du, älskling..jag skulle vilja ha choklad, jag är sjuk jag vet du", se ut som en ledsen hundvalp som dessutom ätit upp en leksak så den sitter fast på tvären i halsen. Och det är här min älskling ska säga: "Ja men visst älskling, jag går gärna upp ur den underbart sköna värmen under täcket kl 7 på morgonen för att du ska få lite choklad". En sån älskling vill jag ha. Istället fick jag masa mig iväg till Ica kl 8 på morgonen för slippa stå i kö och få massa blickar på mig som tycker att jag ska stanna i sängen istället för att stå där och vara sjuk och smitta ner dom. Det är såna här dagar jag borde se ut som en "trottoarpratare" där det står: "Ursäkta mig men jag ÄR singel OCH sjuk, därför är jag tvungen att gå själv!".

Men det blev ingen choklad, det blev lite kattmat och kattsand.

Får hem en kompis i kväll som ska bjuda mig på mat, det katterna får och thaimaten är ungefär samma smak så nu slipper hon punga ut pengar på det. Näe jag skoja.

Nu ska jag försöka fixa lite här. Shit jag har tvättstugan kl 12 också. Jaja det är bara att bita ihop, imorgon kommer jag ligga som en död sill i sängen var så säker.



FUCK!

Är det inte så jävla typiskt min otur eller?

För första gången på jättelänge är hela min helg uppbokad. Imorgon ska jag bli bjuden på restaurang av en kompis, det lär väl sluta med att hon får hämta maten, mata mig och badda min panna. På lördag ska jag då på 60-årsfest, det slutar la med att jag ligger hemma och smuttar på ett glas vatten och äter okokta makaroner för att jag inte orkar koka dom. På söndag ska jag på lille Olivers dop, det slutar med att jag själv häller en hink vatten över mig och skriker DÖPT och sen slänger mig i säng och sover resten av dagen.

Jag gillar inte att vara sjuk och speciellt inte när tre händelser som jag sett fram emot går åt helvete. Japp det är nu ni ska tycka synd om mig. Släng gärna snorpappren på vägen ut också är ni snälla.



Favorit i repris

Nu har det kommit en hel del nya läsare igen så jag tänkte skicka ut ett inlägg jag skrev 18 mars förra året så det är ju snart ett år sen. Ni som redan har läst det kan ju hoppa över det då.



När jag skulle gå till AF för att fylla i en blankett om att jag idag går över från A-kassa till Aktivitetsstöd gick jag som vanligt förbi ICA. Jag fick syn på denna skylt utanför.

Hungrig som jag var gick jag naturligtvis in. AF fick vänta. Jag skevade iväg till charken och fick syn på detta.

 

Jag tog en sån liten sketen tallrik, tog allt i en tugga. Det var för mig en aptitretare. Jag tittade på kallskänkan framför mig, tittade mig omkring. Såg mest snåla pensionärer som moffade och åt som om det gällde livet. Just då vände sig kallskänkan om. Sune från helvetet flyger i mig. Jag tog tag i brickan med smörgåstårtan, just då vände sig kärringen framför mig om och hann vråla "VA GÖÖÖ.." jag spände ögonen i henne, visade tänderna och saliven som rann ur min käft, smörgåstårta blandat med snussubstanser. Hon skrek till och jag sprang.

Folk drog mig i jackan för att försöka stoppa min framfart, med ena handen under brickan sprang jag vant mellan hyllorna. Fick tag på ett paket Ballerinakex, slet upp den och kastar kex efter mig, välte ner brödlimpor, öppnade en äggkartong, log och kastade hej vilt på dom som försökde att ta brickan ifrån mig. Mina ögon har nu ändrat färg, från mörkblå till mörkröda som blänkte likt två ficklampor. Nån slängde sig handlöst på min ena fot, jag harklade mig, spottade och träffade en snusloska på denna någon som nu hade en brun prick i pannan. Jag skrattade och vrålade "Are you from India?!"

Sparkade till människan så han flög och krossade glaset som omger dom olika salladerna i charken. Såg honom hamna med fejjan rakt ner i räksalladen och jag skrattade hysteriskt.

Jag sprang förbi kylavdelningen, slet åt mig flytande margarin, hällde över hela golvet så folk halkade och skrek till.

Min framfart fortsatte förbi godiset, slet till mig en påse Non Stop och kastade även det på golvet. Folk kom från alla håll, skrek och hade sig.Med brickan fortfarande i min ena hand var jag nu framme vid kassan. Jag vrålade "DET BRINNER FÖR FAN..UUUUT!" Folket slängde sig handlöst ut. Kassörskan tittade på mig och tänkte säga nåt. Jag tog en kundkorg och slängde över huvudet på henne. Tittade på henne mellan gliporna i korgen och väste "Skriv upp smörgåstårtan på Fredrik Reinfeldt!" Skrattade så dubbelhakorna dallrade värre än vanligt och jag sprang hem. Efter mig var det bara en fartrand.

Detta tänkte jag när jag stod där och tuggade i mig den sketna mängden smörgåstårta i den lika sketna tallriken. Men hey det är tanken som räknas va?



Finns fan inga ord!

Här har vi haft problem en längre tid med Försäkringskassans hanteringar av olika slag. Folk har fått vänta på sina pengar, kaos har uppstått och vi har ojat oss mer än en gång över denna myndighet. Dom som har jobbat på Försäkringskassan har jobbat arslet av sig för att åtminstone försöka göra att folk ska få sina pengar och nu då? Näe nu ska 100 kontor FÖRSVINNA i Sverige.

Vad är det för jävla nötter som kommit på den här idiotiska idén? Tusen personer kommer att försvinna och 2013 ska det då ha sparats 300 miljoner. Men för helvete det får la vara nån måtta var pengarna tas ifrån?!

Det kommer bli kaos, jag upprepar, KAOS!



Trökdag

Idag är det en sån där riktig trökdag. Jag har mestadels legat i sängen för att jag inte riktigt mår bra. Det är nåt på G i kroppen och det får verkligen inte hända! Jag vill inte missa årets födelsedagsfest som är på lördag.

Det som har varit kul är att två tjejer smsat mig lite då och då under hela dagen. Dels människan från förr som jag skrivit om och en annan tjej. Det har väl varit höjdpunkterna annars har jag som sagt legat på rygg i sängen och glott på film, varit uppe och ätit lite och gått tillbaka igen. Huvudet värker, jag är kallsvettig, lite småyr, ont i halsen och allmänt matt i hela kroppen. Jag har inte tid med det!

Jag var nyss till Ica och inhandlade kattmat ifall jag blir liggandes här i flera dagar, det var knappt att jag orkade gå dit men det var nödvändigt.

Är ni friska?!



Sune...du som är så bra på att rimma!

Av någon anledning har folk trott att jag är bra på att rimma bara för att jag skrev om John Blund för några veckor sen på Facebook och rimmade på honom när han glömt av mig på nätterna.

Idag var jag hos mina föräldrar dels för att få middag och dels för att jag skulle hjälpa dom att rimma på en melodi som jag inte hört så många gånger om jag ens hört den någon gång. Vi ska på 60-årskalas på lördag och då ska denna sång handla om hon som fyller. Där satt vi, jag och min pappas fru och försökte och försökte men nej, det gick inte. Vi sög elefantarsle båda två på det där.

Pappa som har haft yrsel i ett par veckor för att kristaller irrar omkring i örat på honom, eller om det var diamanter, rubiner eller smågrus, minns inte riktigt, han låg i alla fall och vilade och vaknade efter att jag och hans fru satt och asgarvade för alla konstiga rimningar vi kom på. Det blev ganska helt icke okej faktiskt. Sen skulle jag hjälpa henne med att fixa så hon kunde skicka med en bild till sina vänner. En gul liten ful gubbe som gjorde tummen upp. Sa jag att hon är 62? Sånt där tycker hon är skitkul och jag säger bara..jävla tur att jag inte har henne på MSN för då hade det varit såna där grejer i varje mening och det är inte okej det heller, jag vill ha text inte en hel jävla rebus liksom.

Pappa var även förkyld och mådde allmänt bajs, hoppas innerligt att han inte smittat oss andra (dottern var också med) för jag vill gå på fest! Galaklänningen är beställd, likaså dom rosa lackskorna och dom korviga strumpbyxorna!

Ja det var väl allt för nu.


Ny programledare i Idol

Jaha då har Peter Jidhe gjort sitt i "Idol". Jag gillar honom, han är rolig, han är underhållande och alla deltagare verkar gilla honom också. Nästa säsong av "Idol" kommer vi inte få se honom. Lite trist men istället kommer "Parlamentets" programledare Pär Lernström. För mig var han helt obekant innan jag började titta på "Parlamentet" men vi kommer säkert att vänja oss vid honom också, bara han inte försöker att vara som Jidhe så är jag glad. Han är ju komiker så han kanske kommer bjuda på en del roligheter han också.

Även om man kan tycka att "Idol" har gjort sitt i svensk tv så är åtminstone jag redo för en ny säsong. Är du?