Hyllorna är äntligen på plats!

Jävlar i havet vad pappa och jag har fått slita. Att säga att hyllorna skulle vara på plats på tiden under en timme kunde vi ju totalt glömma.

Första hyllan gick bra för dom som bodde innan mig hade haft uppe en likadan i vardagsrummet dock lite lågt men synd att göra nya hål så det får la gå.

Andra hyllan höll på att åka ut genom balkongen, att hålla i fästet plus att man har ett vattenpass från år 1763 eller nåt är ingen bra kombo. Ingen av oss såg riktigt vart bubblan var. Jag tyckte jag såg rätt och pappa hamra till ett hål. När han höll i fästet och jag gick och tittade om det var rakt var det just precis tvärtom, ja om man nu inte vill att sakerna på ska KANA ner vill säga. Kolla igen med vattenpasset och hamra till ett hål. Skitbra! Borra, borra, borra, shit i väggen fanns det en sten eller nåt liknande för borren bara kanade uppåt och inte inåt. Testade att borra dom andra hålen och det gick ju något bättre. På med hyllan och ...satan vad det lutade! Bort med hyllan, bort med skruvarna, hämtade en kniv och fick karva i pluggen för dom var inte jämna, sketna tapeter av papper gjorde att det nu ser ut som tapeterna varit uppe sen kriget.

Till slut gick det i alla fall, ja efter en si sådär 40 minuter.

Tredje hyllan är mot badrummet och där gick det ju bättre. Tadaaaa, 2 timmar senare alltså så var allt uppe men shit jag hade aldrig klarat detta själv helt klart. Många moment.


Ja det blev lite provisoriskt  så länge men detta är hyllan i vardagsrummet med dom fina bokstäverna jag fick av dottern i julklapp, ska kanske köpa ett extra O till och byta ut det mot E:et? Coolt ju.

Dom andra hyllorna är nakna än så länge så det behöver jag inte ta kort på än tycker jag.



Det fattas grejer! -POFF!-

Ja vem har inte varit med om att man köpt grejer på IKEA och man upptäcker att det fattas en skruv eller två och man förbannar länge och väl.

En del dom går lite längre, dom spränger IKEA-butiker istället. I går var det tre explosioner på tre olika butiker i Europa. Först Belgien, sen Nederländerna och sist Frankrike. Några var helt klart missnöjda. Inga personer skadades dock och det var ju bra.

Så jag uppmanar produkttillverkarna att läsa instruktioner om vad som ska skickas med och inte. Skicka gärna med en köttbulletallrik också så ligger ni på plussidan!

Och när jag ändå skriver om IKEA så tycker jag att det var väldigt dumt att ni slutade sälja RÖDA LACK-hyllor! Jag är mycket ledsen över det.

Ja det var väl allt för nu.



Inte en dag för tidigt

Imorgon ska det ske, imorgon ska det verkligen ske! Min käre pappa kommer till mig och ska sätta upp mina hyllor! Yaaay! Det är ju bara ett år sen som jag flyttade in här. Ja jag vet att det inte var länge sen som jag köpte hyllorna men det är en annan hylla som ska upp i vardagsrummet som han inte fått tummen ur att få upp.

Det var meningen att jag skulle klistra på röd film eller nåt liknande på dom men jag skiter nog i det så länge. Tröttnar jag på dom vita så får jag köpa filmen senare, huvudsaken är att hyllorna kommer upp så det inte ekar mellan väggarna när "människan från förr" kommer på torsdag. Det är ju helt tomt på väggarna här nu så det ska bli helt underbart att nåt kommer upp.

Idag var jag och Ewa nere vid hamnen och där satt vi ett tag, det varmt och skönt sen blev vi rastlösa och gick, när vi hade kommit halvvägs så kände jag att jag nog måste raska på lite för då var det en halv korv på väg ut från anus, vad för korv kan ni ju gissa själva. Gissa dock inte på en falukorvsring. Jag hann hem och fy fan vad skönt det var!

Ja det var väl allt för idag. Godnatt!



Lite tvångstankar

När jag vaknar så är det oftast för att blåsan är full, ställer jag mig upp så blir det nästan översvämning i den men ändå MÅSTE jag dra ur kontakten till snarkmasken, ta snarkmasken till andra sängen, flytta datorn med tillbehör från sängen till skrivbordet, här står jag väldigt mycket med benen i kors. Jag måste sätta i musen, lägga musmattan rätt, lägga musen därpå. I med nätverkskabeln, starta helvetet, knipa med benen ordentligt, skriva in lösenordet, rätta till min säng jag har legat i, hoppa med korsade ben till datorn, vänta tills den är klar, trycka på rensa-allt-skit-i-hela-datorn-helvetet, ta snarkmasken under armen, öppna dörren, snubbla över två väldigt livliga katter, öppna garderobsdörren, lägga snarkmasken med tillbehör, stänga igen, öppna, stänga och låsa toadörren, upp med locket och sätta sig, SEN kan jag pinka i lugn och ro! Lite som en aha-upplevelse faktiskt.

Är jag normal?





















Christian ute ur BB!

Så var det en mindre i BB-huset då Christian Lundgren fick lämna. Vad Sara, Simon och Peter trodde var att Peter också åkte ut men istället blev han förd till rummet där Martin väntade, Peter är alltså också i final tillsammans med Martin och någon av Sara och Simon är redan ute ur spelet egentligen men vem det blir får vi veta på tisdag. Jag hoppas ju innerligt att det är Sara som får lämna för Simon Danielsson ska ta hem hela skiten!

Nu sitter Sara och Simon och tror att dom är säkra för final men tji får dom när Martin och Peter kommer in i huset igen på tisdag och berättar vem det är som får åka. Taskigt kan man tycka men BB har ju haft sina jävla regler sen dag 1 och konstigare och konstigare blir dom.

Och hur var det nu med det här att den av Gurkan och Christian skulle vinna hela skiten? Men oj då, ingen av dom blev det! Så går det när man babblar!


Syrran är firad!

Ja då är man hemma efter att ha firat storasyrrans 44-årsdag. Ja jag vet, hon är gammal som gatan den tösen, hennes lillasyster är ju inte alls lika gammal...bara två år yngre men nej då, jag är inte gammal!

Det var nån potatis, korv,bacon, grönsakslådatjofräs som kom från ugnen. Det var satans gott. Får väl se om jag får gå upp inatt och ta en Samarin för det var lite starkt på sina ställen. Till fika blev det nån mjuk kaka hon hade bakat med grädde, glass och jordgubbar, det smakade verkligen mumma!

Där håller hon i vasen/tillbringaren också. Så fin så. Att det var julpapper runt gjorde inte ett skit faktiskt.

Vi hade suttit ute om vädret hade varit stabilt men det var det ju inte. Blåst, sol och regn i en salig blandning. Men det gjorde inget. Den öppna spisen gjorde sitt med glödande vetklabbar i. Göttans skönt för kropp och själ.



Grattis syrran!

Ja som sagt, syrran fyller år idag.

Har man inget presentpapper hemma så tar man julpapper! Påminn mig också om att jag aldrig ska jobba i nån affär där man är tvungen att slå in andras paket! Jag suger verkligen elefantanus på att slå in och japp jag tror ni håller med mig.



Naaaaaaaw!

Ni kanske har sett klippet på Facebook för det är där det cirkulerar och på Youtube ännu mer antar jag. Jag såg klippet igår och man kunde inte annat göra än att bara le!

Så underbart sött så det finns inte. Man blir varm i hela kroppen och hade tankar och känslor synts som bilder så hade det flugit små röda hjärtan runt mitt huvud och kropp.

Det är detta klipp jag menar. Se det! Jag som är kattälskare vill bara ta båda och krama om dom båda två!



 

 

 


Mors dag

Idag är det mors dag. En dag som nog var större förr. Två år i rad har jag fått nya gympaskor av min dotter, i år behövde jag inte betala tbx dom pengar jag är skyldig (inte mycket men ändå), det är en present i sig med mycket värde i när man inga pengar har.

Min pappas fru kommer få en blomma och en blomkruka, min egen mamma är ju död sen urminnestider (1976) men tankarna går till henne ändå idag såklart.

Nu förtiden kan man skicka ett sms, ett mms, skicka ett meddelande på Facebook och ringa genom Skype. Hur firar ni era mammor idag?

Min syster fyller år idag så det får bli två flugor på smällen, hon kommer bli jätteöverraskad av sin present, särskilt som det bara är en sak hon har önskat sig. Ska jag skita i att ge henne den och slå in en falukorvsring istället?

I alla fall. Grattis alla mammor, blivande mammor och kvinnor som på ett eller annat sätt försökt!


Inte många knop

Även om jag inte varit bakis ett skit idag så har jag varit seg. Åt ju frukost ute med dottern i förmiddags, var på second hand och Ica men sen har jag mest bara legat på rygg. Ja och här skriver jag snabbt som attan att det handlar om vila, sova, hållit på med datorn, tittat på film osv så ni inte tror att jag är en snuskhummer!

Är man för gammal numera och alla muskler tar semester efter en utekväll?

Sen vill jag gärna ha svar på varför mina sms till Annelie inte kommer fram och inte gjort det på tre dagar! Hon kan smsa mig men mina till henne kommer inte fram. Det står att dom är skickade men i rapporterna står det "Avvaktande". Sjukt irriterande. Har läst en hel del på nätet men ingen har en direkt lösning på problemet. Vi har olika operatörer.

Tacksam om nån hade nån lösning. Svar med foto besvaras först.



Sånt man bara drömmer om

Här ligger jag i sängen och försöker komma på vad jag skulle kunna ha av värde i mitt hem men kommer på att det nog inte finns nåt. Tavlor? Ja räknas tavlor med modernt motiv på? Kanske om 40 år, jag har min dopsked kvar, men näe den är nog mer värde för mig än för någon annan. Det är ungefär som att sno datorer som det bränts in en skolas logga i botten, helt oanvändbar.

Däremot var det en man som hade haft en tavlan i 30 år i sin ägo som han ville bli av med. Han hade skickat tavlan plus lite annat och skrivit en lapp "Sälj det som går på nätauktionen och ge resten till Röda korset." Tänk om han lämnat in den på en vanlig second hand liksom, där kanske dom har mindre koll på vad tavlor är värda eller om han hade kastat den på tippen! Hua vilket misstag det hade varit.

Kan man sälja sig själv kanske?






Frukost!

Jag fick ett sms av dottern: "Kom ner till stan till kvart över så bjuder jag på frukost!" Det är ju liksom inte helt fel nåt av det särskilt inte om man får en sån här go frukost. Kycklingbaguette blev det. "Jag måste grunda rejält om jag ska dricka ikväll!" Så sa hon, själv ska jag inte förtära nån alkohol alls idag men jag kan ju grunda ändå eller hur?! Precis!



Underbart!

Jag drack inte så mycket igår och det är jag glad över idag! Innan jag gick och la mig igår så drack jag ett glas kattpiss, eller ja, Bamyl då, kan vara det som gör att jag mår skitbra just nu. Jag vaknade runt 7, rastade Doris, drack en halvliter mjölk och gick och la mig igen och nu har jag legat på rygg i sängen sen dess, utan huvudvärk och yrsel. Underbart ju!

Jag tog till och med på mig snarkmasken och det har hänt två gånger förut i berusat tillstånd men som sagt, jag var inte så berusad igår och sovit gott har jag gjort också, kunde dock varit lite längre men min blåsa är den som bestämmer i min kropp!

Idag är det crusin här istan, jag kan sitta på min balkong och glo när kortegen är, göttans att bo mitt i stan!

Blev just sugen på oboy, så typiskt när jag varken har mjölk eller oboy!

Ja det var väl allt för nu.


Remind!

Ja då har man fått dansa och rocka till Sverige bästa coverband när det gäller 80-talsmusik då och denna gång såg det ut att vara rätt mycket på dansgolvet!

Gamla kramgoa låtar som man rockade till när man var tonåring, herregud vilka flashback man fick!

Den här tösen var väldigt svår att fota. Jag frågade vad hon hette, hon sa det och oj då, jag hade tydligen sovit hos hennes pappa en gång i tiden då jag var väldigt berusad..ops!

Men oj då, jag hade kunnat slå vad om att hon var flata men nehe hon var hetero. Veronica hette hon.




Här var brudarna "vi går hem tidigt, för vi har ju faktist ett annat liv också". Tack brudar för den tid ni stannade i alla fall!





Skål ta mig fan! Första ölen är öppnad och...

201105273180 (MMS)

Skål ta mig fan! Första ölen är öppnad och nu är det snart party party! Jag har en hårboll vid min sida, ostboll på bordet och själv är jag stor som en fotboll.


Fotograferad

Ja då blev det i alla fall av idag, regnet var ett faktum men vi gick till Pingstkyrkan för där har dom tak vid entrén. Tack och lov för det liksom.

Mina underbaringar till vänner Wiilow och Spiros turades om att fota mig medan den andra stod med en reflexskärm för att det skulle bli ljusare. "Vi går till en park där vi kan fota ostörda", så sa Spiros, ja men eller hur, Pingstkyrkan ligger vid en väg och varenda bilist kunde se oss, jag som tänkte klä av mig men näe se det gick inte idag inte! Annars hade ni nog fått läsa om en seriekrock som heter duga och spypåsar utspridda över hela gatan. Foton på mig kommer nästa vecka får vi hoppas. Ja när Spiros bytt ut ansiktet på mig till nåt mer behagligare att titta på.

Detta är söta Wiilow



Och detta är goa och rolige Spiros.

Två superduktiga fotografer, kyrkan var låst så tyvärr kunde vi inte fota superflatan Sune därinne då jag ligger och slickar Jesus i örat, gud så synd!


När vi var klara så gick vi till ett fik där vi var tvungna att trycka i oss nåt ätbart och snälla Spiros betalade, undrar om inte jag ska fråga om jag kan bli fotad varje dag, fika är ju skitgott liksom! Alltså saften och negerbollen (jo det FÅR man säga) var det jag åt, resten var dom andras!

Tack mina vänner för timmarna jag fick umgås med er. Det kommer fler dagar och då hoppas vi att det är sol va? Precis!

 

 


I väntans tider

Det är fredag idag, idag skulle jag bli fotograferad men nu vet jag inte hur det blir. Just idag har Gud öppnat sin blåsa totalt och pissar ner regn. Han är inte snäll den där...saken.

Jag sitter här och väntar på att Spiros ska ringa om hur det blir. Det får ju helst inte regna när man ska testa olika saker med en kamera. Han ringde förut "Det gör inget om solen finns mellan molnen, bara det inte regnar". Han är nog inte kompis med Gud heller idag.

Nåja, ikväll ska jag hem till Annelie och festa loss, sen ska vi ner och rocka loss till gamla godingar som har med 80-talsmusik att göra. Det blir göttans roligt tror jag. Jag handlade några nya cider på flaska igår på systemet som jag har druckit på burk förut, det sa kassörskan att dom inte hade på systembolaget i alla fall, när jag frågade om dom hade dessa på burk. Oj då, jag drack alltså inte så lagliga cider, så det kan bli! Men man får dricka såna i slutet sällskap va? Om man inte betalar för sig? För det var vad jag och 60 pers till inte gjorde för 2 år sen.

Nåja, fredag, bajsväder men hoppas det spricker upp lagom tills jag ska lunka iväg till Annelie...the poler!



Lilla nakna jag

Jag ska ju ut och partaja imorgon (läs fredag), jag tog ett kort då jag enbart hade dom läckra stövlarna på mig. Jag kommer äga stället helt klart. Jesus vad ragg jag kommer att få!




Ja vadå, trodde ni att ni skulle få se mig helt naken? Herregud, jag respekterar människor som har fotfobi!
Det här är nog det bästa kortet på mig ever!

Med den blicken lär jag inte få några som helst problem att få med mig nån hem va? Tänkte väl det!



BB-Nickys mamma naken i Big brother

Om ni såg Big brotheravsnittet igår så kanske ni också såg en kvinna som gick omkring i tre minuter helt näck ochi dammade då deltagarna var i "freezeläge" och fick inte röra sig eller heller inte tala.

Nu läser jag i Aftonbladet att kvinnan var ingen mindre än Nickys mamma Kristina Frantassieva! Peter uppskattade henne i åldern kring 22, herregud, mamman är 40! Hon hade väl rätt fin kropp i och för sig, nu undrar jag, varför har dom inte ringt mig? Dom skulle ju vråla att produktionen skulle ta in spypåsar och därmed hade alla fått straff för att dom inte skulle få prata.

Ikväll tycker jag ni ska titta för personligen tycker jag att en deltagare fått bestraffning på fel grunder. Det är grymt att göra en sån sak och spela på andras känslor.




Torsdag igen

Ja då har det gått ännu en vecka sen förra torsdagen då, fasligt fort går det och det är vi ju glada över eller hur? Precis! Idag är det en vecka kvar, 7 dagar kvar tills "människan från förr" kommer. Herregud vad fort det har gått trots allt.

Idag ska jag till glasbanken för att köpa en öl eller 5 då det imorgon är dags att gå in i dimman med goa tjejer för att fortsätta och parta på Statt. Det ska bli grymt kul och det är la en himla tur att jag bor på krypavstånd eftersom jag tydligen ska dricka för två stycken till. Kan dom inte bli nykterister bara den här helgen? Ja så jag slipper dricka för dom menar jag. Får la se hur det går med det där. Tar dom fram tratten så är det dags att skylla på att jag hade lovat grannen att vara med på hans vandrande pinnedressyr!

Får se förresten om det regnar i morgon förmiddag för det är då jag ska fläka ut mig för fotografering. Ja det finns dom som gick på när jag skrev häromdagen att jag skulle fotas naken av en blind fotograf. Herregud det finns folk till allt verkligen. Men nej då, jag ska ha kläder på mig och ingen av fotograferna är blind och det är ingen utställning för blinda heller. Dom ska fota mig för att, ja jag vet inte egentligen men lite nya kort har inte skadat nån att få och absolut inte av två duktiga och riktiga fotografer! Kanske jag kan använda något av korten till att göra en ny header, eller vad säger du Wiilow? Här harklar vi lite då.


Vill du också bli en Buzzador och få chansen att prova på saker och "buzza" för dina nära och kära?

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Sunethegirl Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken: http://www.buzzador.com?refstr=Sunethegirl&lang=SE



Dom är hämtade!

Yaaay, idag hämtade "människan från förr" ut biljetterna, dom går inte att ombokas och heller inte få pengarna tillbaka så ångrar hon sig så kan hon torka sig i arlset med dom istället!


Det är ta mig fan på riktigt nu!



Mmm det knullar i munnen!

Jag åt en sketgo fisksoppa förut. En krämig soppa med fiskbitar i (jo det är sant), purjolök och lite annat oidentifierbart. Det tog bara 4 minuter att göra den, eller jag menar värma den. Om jag gjorde den själv? Japp, jag värmde den alldeles själv. Borgens var märket på den som gjort den.

Jag LOVAR, även om det ser ut som nåt mormors granne fått upp av bara farten så var den god!



Det blev mål...gaaaah!

När jag var yngre och spelade fotboll och det blev mål så skrek publiken glatt och klappade i händerna, kanske ropade hur bra man var. Dom som inte höll på mitt lag gjorde ju inte detta, kanske skrek då till motståndarlaget, "kom igen, ni gör mål nästa gång!". Ingen sprang in på planen och attackerade någon.

En 18årig Malmösupporter blev förbannad däremot när Helsingborg gjorde mål, sprang in på planen och puttade omkull Helsingborgs målvakt Pär Hansson just därför. Var det Pär som hade gjort målet? Näe men han var väl närmast antar jag. Nu är det ju så här att det är detta som fotboll går ut på. Man gör mål helt enkelt. Den här 18-åringen borde kanske läsa på lite innan han besöker en match? Hur det går till menar jag. Herregud vilket rikspucko.

18-åringen fick åka hem i en polisbil till mamsen, är hon stolt över sonen? Näe tror inte det faktiskt.



En händelserik dag på fredag

En fotograf tog kontakt med mig i förra veckan, han ville ha med mig i sin portfolio över nakna flator. Det är för en utställning som "De blindas förening" har hand om och ska bara visas för dom blinda. Klart man ställer upp liksom.

På fredag ska vi träffas och då ska vi hänga i nån park så där ska jag ligga med putande läppar (dom i ansiktet) och fläska ut mig. Han ska ta kort på måfå. Jag säger till åt vilket håll han ska rikta kameran för själv är han också blind, ja vad fan tror ni?! Inte skulle jag ställa upp annars. Han ringde nyss och sa att det blir 20-30 kort, tro fan det, att det blir så många, han måste ju bli nöjd även om han inte kan se dom! Näe precis, ni får inte se dom, ja kanske om jag gör som på en klippdocka, sätter kläder på! En annan bloggare ska också vara med och fota, nämligen den söta och duktiga fotografen Wiilow. Hon är inte blind men hon får blunda!

På kvällen ska jag och ett gäng härliga tjejer gå ut och roa oss. Remind, Sveriges bästa coverband när det gäller 80-talsmusik kommer till stan och några har sett och hört dom förut och kan intyga att dom är bra så då får man tro på det.

Annelie (japp hon med falukorven i pannan) och Ulrika ska se efter mig så dom själva inte ska ha tid att dricka för dom ska upp tidigt på lördagsmorgonen, jösses vad jag måste ligga i för att få dom två att inte göra det. Ni känner dom inte, det gör jag! Vilket uppdrag, hoppas bara att jag kommer in.

Ja det var väl allt för nu.



Men ge upp gubbstrutt!

I flera år hade Harold Camping kommit fram till att 21 maj 2011 skulle jorden gå under i form av en jordbävning. Han har stått fast vid det datumet, istället för att räkna om och räkna om så hävdade han att detta var datumet då människorna skulle sluta att existera. När det inte blev nån undergång så satt han på ett motell med frugan och räknade om, men se på fan, han HADE räknat fel, på hela fem månader. 21 Oktober är nytt datum men det är bara en sorts människor som far upp till Sankte Per och förväntas komma in och möta resten av folket som slutat existera för länge sen.

Herregud, kan inte bara gubbstrutten ge upp? Men se där ja, det har han ju, han slutar predika om händelsen och hans radioprogram ska bara spela kristen musik fram tills dess. Congrats, tur man inte har den kanalen.

Men om nu Mayafolket har förutspått att jorden ska gå under den 21 december 2012, kan det inte vara samma då?

Det borde nästan vara straffbart att få en hel värld att tro att jorden ska gå under, eller ja, inte alla men, JAG trodde inte på det men däremot han Fitzpatrick som tog alla sina besparingar för att köpa annonser och varna på så vis. Ja jösses, är dessa två släkt tro? Inavel?



Ooops!

Jag vaknade runt 8.30 av att båda katterna stod utanför sovrumsdörren och slog två kastrullock mot varandra och skrek nåt ohörbart. Jag öppnade och direkt skällde dom ut mig för att det inte finns nån mat hemma.

Javisst fan, maten var ju slut. Jag sa till dom att dom får vänta tills mina ränder i fejset gick ur, sån kunde jag ju inte visa mig på ICA. Efter en timme gjorde jag mig i ordning i alla fall.

När jag cyklade dit så fick jag syn på denna ballong och ni känner ju mig, klart jag måste fota. "Här är din hållplats" står det på den. Varför vet jag inte för innan man kommit ballongen så nära att man kan se vad det står så har man för länge sen sett att det är en hållplats liksom. Ja herregud, Västtrafik hittar på vad som helst för att få uppmärksamhet.

Ja ni ser vädret, mulet och blåser så hela peruken nästan blåste av. Ont i ryggen har jag också så jag ska nog vara inne tills Annelie kommer och hämtar mig i eftermiddag för då blir det storhandling på Willys!





Färdigstädat hos dottern

Så satans skönt att komma hem, ta en dusch och få äta en bit mat!

"Det luktar nåt i badrummet och det dröjer väldigt lång tid innan vattnet rinner ner både i badkaret och i handfatet". Så sa dottern till mig. Jag skulle titta på det sa jag. Det skulle jag inte ha gjort. Herregud, hur kan dom konstruera saker och ting som är så svåra att sätta dit efter? Förövrigt så hoppas jag innerligt att min dotter vet att man inte ska lägga topspinnar i handfatet så dom spolas ner och fastnar, DÄR hade vi lösningen och SOM jag slet för att sätta dit skiten igen men med våld går allt! Bara det tog en timme, ja att rensa avlopp och få dit saker och ting igen alltså.

Jag smsade dottern och frågade varför hon hade en snigel ( i alla fall skalet) i ett täcke som låg på golvet. Tbx fick jag: "Men usch :s, vill inte hem mer haha!".

Snäcka kanske det är men det var i alla fall inget dottern hade lagt dit sa hon.


Nu är det i alla fall diskat, dammat, dammsuget, ihopplockat och torkade golv!


Från detta....





...till detta!

Orkade inte fota andra rummet, hade fullt upp med att städa skiten men imorgon kommer hon alltså hem till ett nystädat och fräscht hem! Japp tack morsan för det.



Frid över hans minne!

Jag är hemma hos dottern för att städa hennes lägenhet medan hon är på väg till hemlig ort (Trollhättan). Disken är färdig men inte visste jag att jag skulle få gå på begravning idag!

Jodå, han dog oskuld, helt ensam och har säkert legat i flera månader eller nåt.



Han dog med plasten på och allt, inte ens en liten bit fick han bli av med. Stackars herr gurka!

Vila i frid!

 

 


Han tog fan priset

Jag skriver det inte ofta men nu känner jag att jag bara måste.. Hahahahahahahahahahahahaha! Sådär, det var länge sen som jag skrattade så mycket åt en artikel eller åt en person som jag nyss gjorde. Hur jävla korkad får man bli egentligen utan att få böta?!

Robert Fitzpatrick hade bränt ca 880 000kr (140 000 dollar) på affischer för att varna andra då "domedagen" skulle komma. Han ville att människorna skulle börja tro på gud för att rädda sig själva.

Kl 18 stod han och väntade på att det skulle ske men blev istället väldigt snopen när han tittade på sitt armbandsur och fattade inte varför det inte hände nåt. Hur lovligt dum får man vara?

För det första så kan det inte ske en jordbävning överallt samtidigt, för det andra så sker det bara vid förkastningssprickor så det är omöjigt att det sker jordbävningar helt plötsligt bara utan förvarning. Ja herregud. Tack Robert Fitzpatrick för dagens asgarv!




Kan finnas fler barn

Ja herregud, som om det inte skulle vara nog med ETT utomäktenskapligt barn för Arnold Schwarzenegger, nu påstår skådespelerskan Jane Seymour att det kan finnas fler ungar som han inte har med frugan. Den här mannen verkar avlat av sig lite här och var, skvättsärlan Arnold kommer få stå i ett hörn med dumstruten på ett bra tag!

Skriv gärna "Min hjärna har jag i pitten" hundra gånger människa!


Ser han inte ut att bli avsugen på den här bilden men försöker dölja det?





Nu kan vi pusta ut!

Ursäkta om jag tjötar om "människan från förr" men jag måste tjöta lite till bara för det.

Vi har varit lite oroliga en tid nu för att biljetter tagit slut och vi inga pengar har innan några dagar då hon hade tänkt att åka ner hit. Och för att inte få slut på oron i våra magar frågade jag min dotter om hon kunde låna ut pengar till på fredag så vi kunde fixa biljetter. Det gick bra. "Människan från förr" har nyss flyttat ifrån sitt ex och har inte haft råd att köpa någon dator och kunde därför inte boka biljett på nätet. Jag förde över pengar till henne och tog kortuppgifter för att gå den vägen, nähä då gick det inte för hon skulle ha nån tjänst för att kunna köpa biljetter. Fast med pengar som vi inte kom åt alltså. Men tjo, hon hade ju en internetdosa, satt i telefon och knappa in för att föra över samma pengar till mig igen så skulle jag då ta mitt kort och betala så men då såg jag ju, internetbanken kunde man köpa med, fan vad bra!

Under tiden vi strulade gick biljettpriset upp och jag skyndade mig som en gnu, sen fick jag en bekräftelse på att köpet var genomfört, YES! Nu är det verklighet, nu har vi ett datum och en tid och det är bara att hämta ut biljetterna.

Hade jag inte haft min dotter som är världens bästa så hade biljetterna garanterat antingen varit slut eller gått upp skyhögt innan fredag då "Människan från förr" kunde betala så vi är SÅ tacksamma för hjälpen.

Mindre än 11 dagar kvar nu gott folk!

Tack min älskade dotter för all hjälp! Älskar dig! <3<3<3



Tunggung!

Alltså, visst satt man väl på nån gunga ibland när man var i tonåren men då var det på traktordäck, bildäck osv, inte sjutton skulle jag få för mig att försöka få ner mig i en babygunga! Dessa är till för enbart bebisar eller ja, i alla fall inte för vuxna/tonåringar men är man nyfiken så är man.

I en timme satt tjejen fast i gungan då höftbenet hade fastnat under skyddsramen och lyckas man få ner det där så är det rätt svårt att ta sig ur den sen, ja det kan ju den här tjejen berätta. Hennes kompisar försökte och försökte och FAN vad dom försökte men till slut så gav dom upp och ringde efter hjälp. En hel armé från räddningstjänsten kom, det tog inte lång stund då dom tog fram bultsaxen för att klippa loss henne.

Hon skämdes såklart och bad om ursäkt för att hon stört dom. Ja denna händelse lär inte upprepas för henne i alla fall.




Grimsvötn fick ett utbrott

Ja ni minns kanske för ett år sen då vulkanen med ett namn som knappt någon kunde uttala fick ett utbrott? Ja precis Eyjafjallajökull. Det var då hela Europas flygtrafik lamslogs och strandsatte 10 miljoner människor.

Nu har ännu en vulkan fått utbrott, nämligen Grimsvötn. Alltså, jag förstår inte isländska men varför måste dom ha såna konstiga stavningar på sina grejer? I vilket fall som helst så fick denna vulkan sitt senaste utbrott 2004 men då var det inte så farligt som idag då det uppkom kilometerhöga rökmoln ur den och ingen vet hur det kommer att sluta, det kan bli ett likadant utbrott som när Eyjafjallajökull fick sitt eller helt enkelt värre, det återstår att se.

Redan nu ska flygtrafikledningar med trafik över Atlanten vara informerade. Man tar försiktighetsåtgärder och ändrar sina rutter.

Flygledningscentralen på Arlanda har fått varningar från Island om att det nu råder flygförbud över vulkanen.

– Det finns ett restriktionsområde på 120 nautiska mil från vulkanen där det råder flygförbud. Askan blåster västerut, säger Annika Brunnberg, vid Luftfartsverkets pressjour.

Ja jag säger då det, jorden gick inte under (pilutta dig Harold Camping) men för Island kan detta få förödande konsekvenser i alla fall!

 

 


Sune...the smartass

Jag pratade nyss med "människan från förr" i 1.5 timme. Medan jag hade henne i telefonen och dividerade om tågbiljetter så gick jag ut för att sätta på vatten till min luftfuktare. Nyss gick jag ut i köket och såg att spisen var på. Shit vattnet! Jag tittade ner i kastrullen och där va det fan inget vatten, jag hade satt på kastrullen på plattan utan att ha tagit i vatten! En tom kastrull på en glödhet platta i 1.5 timme alltså, congrats Sune du är verkligen urkorkad!

Tur det var en kastrull från 60-talet, dom är mer tåliga än nya, den höll utan att bli svart i botten!

Och nu har vi kommit fram till att den tiden "människan från förr" skulle komma egentligen var slutsåld så därför kommer hon 3 timmar tidigare, hur underbart som helst! Mer tid till varandra och mindre till er alltså. Hur underbart är inte det?!

Ja det var väl allt för idag. Godnatt!



Lördag eftermiddag

Efter att dottern hade gått så gick jag och Ewa ner till hamnen och satte oss lite. Det blåste halv storm kändes det som. Det brukar vara fullt med folk därnere på kvällarna men idag var det näst intill folktomt. Kan vara för att ingen av restaurangerna hade öppnat än eller också var folk hemma och spydde i toaholken från igår.

Solen glittrade så vackert i hamnbassängen och nej det var inte endast dessa båtar som låg där.


Så här folktomt har jag nog aldrig sett hamnen förut, ja utom när man gått ner på vintern då för då hade jag nog höjt på ögonbrynen om jag sett NÅN människa sitta här.

Japp mina vänner, klockan är över 18 och inte en endaste jordbävning har jag sett. Dags att packa upp allt jag packade ner innan jordens undergång skulle ske alltså!

 

 


Gott gott

Dottern är här och hon ska vara här tills hon åker till jobbet i grannstaden om en timme.

Hon var hungrig och frågade vad jag skulle äta. Potatisbullar eller korv? Näe usch fick jag som svar.

Hon hade dötrist så hon fick komma hit. Eftersom hon har mer pengar än mig så bjöd hon på min kyckling i ugn.

Ja detta kanske ser ut som nåt mormor har hostat upp men gott var det!

Jag buzzade för henne också eftersom hon har så torra läppar så fick hon allt ställa upp på en bild där hon kletar sånt på.


så fin så

När hon går till bussen går jag och träffar Ewa för då ska vi ta en promenad, göttans!



Packat och klart!

Ja då är det idag det ska ske då. Kl 18 så går jorden under och jag har packat allt, gett katterna särskild mat och spetsat deras vatten med två droppar Vodka, klart dom ska ha lite kul den sista dagen i livet liksom. Fast jag vet inte om dom kommer med upp till himlen, enlig Harold Camping så kommer ju inte hundar med upp, skitsamma, det är fest idag!

Själv ska jag stoppa upp min dator mellan benen, lägga det mobila bredbandet i fickan och sen är jag redo. Hoppas bara att det mobila funkar däruppe, det vore ju fan annars.

Vi ses va? Om vi nu hamnar på samma ställe vill säga. Jag kanske hamnar på stället där det är sketvarmt, vem vet.

Aja, ha en åta helvete underbar resa upp/ner!



Kärleken är inte en dans på rosor

Någon gång har vi nog varit med om smärtan då kärleken tar slut åt ett håll och man står kvar med sorg i hjärta och själ.

Tony Rizzla sjunger om sin smärta, den går rätt in i hjärtat. Varför jag lägger ut den här är för att jag vet vem han är och vet vem han sjunger om, jag har träffat båda.






Vi har fått pippi!

Har suttit på Ewas balkong några timmar, det har vart asvarmt men samtidigt väldigt skönt. Medan vi satt där och pratade bajs som vanligt om allt och inget så fick vi besök.

Får jag lov och presentera...Gert-Erik! Han satte sig på räcket och tittade på oss med sina knappnålsögon. Vi sa till honom att vi inte hade nåt att bjuda på mer än en öl, han fnös och flög sin kos. Nähä det dög inte med öl minsann!

Hoppas det blir lika skönt väder ute imorgon för då ska jag sitta på min balkong och sola!



Vem ska trösta oss i himlen?

Ja herregud den där profeten Harold Camping verkar verkligen tro på vad han själv säger.

Han har ett radioprogram och inför domedagen imorgon kl 18 då det ska bli en enda stor jordbävning så hela jorden går under så ringde det en orolig kvinna in till programmet och undrade om hennes hund kommer att följa med henne till himlen, svaret blev:

"Det finns inga hundar i himlen. De är bara här på jorden för att trösta oss, svarade domedagsprofeten."

Kvinnan blev djupt bedrövad och lade på luren.

 

Är det så himla härligt däruppe att vi inte behöver husdjur? Men har man husdjur enbart för att bli tröstad? Det är ju inte min teori direkt.

Men alltså, som jag har fattat det som så går jorden under totalt? Då gör väl även hundar det? För detta fattar jag inte ett skvatt av faktiskt.

 

"Men som vanligt har någon flink person hittat lösningen på problemet.

Alla anställda på företaget Eternal Earth-Bound Pets är ateister och således rökta på lördag.

För en summa av 135 dollar, motsvarande cirka 1 000 svenska kronor, lovar de att ta hand om de rättrognas husdjur från och med den 21 maj och för all framtid, om Harold Camping skulle visa sig ha rätt i sina profetior.

Hittills har 259 människor nappat på erbjudandet."

Eeeeeh va?

 

 

 


Go bitch go!

Är nyss hemkommen från min och Ewas dagliga promenad och idag trotsade vi krämpor i fötter, vi gick upp för en backe men vek av mitt i den och genade ner för en annan backe på andra sidan. Vi uppskattar promenaden till mellan 5-6 km, det är banne mig bra för att vara vi ska jag säga, eller jag rättare sagt eftersom mina fötter brukar protestera rätt tidigt men idag gick det bra. Vinden var inte kall och vi kände oss SÅ energiska, tur vi inte träffade på nån när vi gick i backen för där var andhämtningen allt annat än normal.

På väg hem gick vi in på ICA som vanligt och jag var ju bara tvungen att kolla in färskpotatisens pris idag. För några dagar sen var den uppe i 49:-, idag...

Folk dom glodde när jag tog kortet men det sket jag fullständigt fan i!

När jag gick hem från Ewa så träffade jag på den andra katten på 2 år på området, så söt men han ville inte ha sitt fejs på kort så ja då fick det bli detta.

Rött halsband och ett ansikte som var så näpet, han kom och strök sig mot mig och han var så len i pälsen så.

 

 


Fredag hela dan!

Ursäkta att jag tjatar men FAN vad dagarna går fort nu, nyss var det söndag och nu är det fredag igen, har dom minskat på timmarna per dygn? Ni tycker väl också att det går fort eller?

Idag skiner solen från klarblå himmel, det blåser lite så man får ju hålla i peruken ordentligt idag när jag och Ewa tar vår dagliga promenad, kanske skulle trycka ner en öronlappsmössa bara för att?

Kanske om nu Ewa har tid och lust så kan jag sitta på hennes balkong och sola, det har ju varit mulet nu ett par dagar och man vill ju bättra på solbrännan liksom. Risken finns ju att man bränner sig eftersom vinden gör att man inte känner att det är varmt. Vi får se hur det blir.

Vad ska ni göra en dag som denna då?



Samsung Galaxy S

Jag vill inte ha en mobil med knappar längre, det är jobbigt att skriva med, jag trycker fel, jag råkar skicka iväg sms innan jag ens skrivit klart. Jag vill ha en sån här!

Annelie har en sån och jag tycker det ser så kul ut när hon leker med den. Vill någon skänka mig en sån för att jag är så snäll så skulle jag bli jätteglad, jag kan komma hem till er och diska för besväret, det är det väl värt eller hur?

Nu har jag en sån här mobil.

Drar man ut hela antennen kan man peta Gud i röven med den och det vill ni väl inte?! Tänkte väl det jag!




Slutet på jorden blir på lördag

Ja då var det dags igen då, nu ska jorden gå under...IGEN! Harold Camping har vid ett flertal tillfällen berättat när jorden ska gå under. Sist var det 6 september 1994 men inte fan hände det nåt då, han hade då som han sa, räknat fel. Harold Camping hävdar att domedagen ska inträffa på dagen 7 000 år efter att Noak gav sig ut och seglade med arken, det blir denna gång den 21 maj 2011, alltså på lördag.

Är det inte typiskt? Jag ska ju för bövelen träffa "människan från förr" om exakt 14 dagar! Jag satte även upp ny tvättid på onsdag, jag ska gå på Remind nästa fredag, jag väntar även på att få börja en praktik. Asså klart det inte får ske nån jävla undergång då fattar ni la. Näe den där profeten han har räknat fel förut och han har säkert räknat fel igen. Kanske det blir hans egen undergång.

Nypa salt var det, eller en hel näve? Japp det är vad jag tar med det hela!







Det närmar sig..

Ni vet ju hur sakta tiden går när man ser fram emot nåt va? Hur man nästan längtar ihjäl sig men att dagarna inte går tillräckligt fort även om veckorna flyger fram? Så känns det för mig nu. Om 15 dagar (om turen nu är på vår sida) så kommer "människan från förr" till mig. Det är nervöst, det är pirrigt, det är som att träffas för första gången fast vi var ett par i ett år men det är ändå 6 år sen vi träffades så det kommer bli grymt nervöst den dagen det är dags.

Jag kommer städa, gå och skita, städa lite till, släppa dammsugaren mitt i för att springa in och skita igen och så kommer det att hålla på. När det är dags att hämta henne på stationen är det jag som har ett hem som är halvstädat, inte bäddat rent och det är fartränder i toaholken. Tror ni hon vill komma in då? Eller att hon vill återvända om det nu blir att vi träffas igen? Det tvivlar jag ju på. Kanske jag ska städa redan nu och inte röra en millimeter i hela lägenheten tills dess?

Herregud om jag är ett vrak redan nu vad kommer jag då inte bli den dagen?!

5 dagar ska hon vara här och då sa jag till henne att vi inte skulle vara på Facebook eller bloggen men se det gick inte "Klart du måste skriva ett blogginlägg om dagen!". Ja vill ni läsa om oss två dom dagarna så får det la bli så då.

Ja det var väl allt för idag. Godnatt!




Basshunter kanske får skaka galler

Vi som inte var med har ingen som helst aning vad som hände och det går bara att spekulera men jag känner lite som att Jonas "Basshunter" Altberg tror att han kan göra lite som han själv vill och tro att det är okej bara för att han är en kändis. Det är min åsikt och bara det han gjorde i BB-huset, han tog tillfället i akt med Sara, han smörade för henne och fick då hångla lite och han drog fördel av sitt eget kändisskap, sånt tycker jag är lite slemmigt men det är också min åsikt.

Idag ska han in på rättegång för att det påstås att han antastat två tjejer i Skottland, hans egen version är att han skrev autografer och poserade på kort med folk och därefter blev han anmäld. Jaja det visar sig la kanske vad som är sanning eller lögn.

Lycka te Jonas säger jag!



Arnold Schwarzenegger, en karl jag aldrig riktigt tyckt om faktiskt, hela han ser ut som en robot på riktigt, kanske hans hjärna är likadan då han belägrade familjens hushållerska i flera år? Resultatet blev den 10-årige sonen som Arnold själv fick vetskap om att det var hans när pojken var 2 år. Ingen har vetat nåt förrän han avgick som guvenör i januari, då hade hushållerskan Mildred "Patty" Baena redan slutat. Men vilket jävla spel dom måste ha spelat i alla år. Vara trevlig mot frun medan hon snaskade kotte och fick en påle i grottan senare eller tidigare på dan. Herregud, dramaten nästa!





Duracellkaninen Ewa

Idag tog Ewa mig på FBchatten redan 9.10 och ville ha med mig ut och gå. Energi till max, hon kom 40 minuter senare och vi gick en annan runda den här gången, något längre vill jag nog påstå förstås men det var skönt. Solen var framme men det blåste lite.

Vi gick in på ICA och precis som förra sommaren tog jag nu kort på den första färskpotatisen.

Man ser ju skillnad på priset bara samma vecka har jag för mig, än köper jag inga, man vill ju liksom ha fler än två!

Idag blir det tvättstugan några timmar och sen vill duracellkaninen Ewa gå ut och gå igen så det är bara att hänga med och man kan ju inte påstå att jag inte behöver det liksom. Hej höggravida Sune!

 

 

 


I´m a buzzador!

Det var meningen att jag skulle "buzza" för Annelie, Sandra och Ewa men det droppade av två personer (dom två sista) så jag fick cykla hem till Annelie och låta henne få vara försökskanin på mina produkter.

Att buzza seriöst med Annelie är näst intill omöjligt. Det var mycket garv och klen med mycket. Här har hon haft hudkräm i ansiktet men med det kortet jag fick då kunde man nästan tro att hon ville släta ut huden med bara händerna och låta mig sätta en klädnypa i nacken. Därför tog vi om kortet och då blev det så här fint. Tack så mycket Annelie!

Mitt första uppdrag är nu utfört!

Vill du också bli en Buzzador och få hem olika saker för att sen marknadsföra det för dina vänner och bekanta?

Klicka då på nedanstående länk som då bevisar att jag rekryterat er.

Det är inte en självklarhet att ni får medverka i kampanjer första gången men ni får mail och då får ni ansöka och sen får ni mail nån vecka senare om ni har blivit antagna.

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Sunethegirl

Lycka till!


Hur är mamman skapt?

Ja herregud, en del har hjärna men tänker inte med den alls. Som mamman till 8-åriga Britney som lät injicera dottern med botox tex. Britney är med i skönhetstävlingar och mamman ville att hon skulle bli ännu finare men vad ger mamman för bild till sin dotter? Att hon inte duger annars? Att hon inte är fin nog? Britney själv tyckte att det gjorde ont men att hon inte vill ha rynkor i ansiktet, men herregud! Man har ju inga rynkor i ansiktet när man bara är 8 år ung! Mamman verkar ha präntat in både det ena och det andra i sin dotter. Så tragiskt.

Efter att den osmarta mamman gick ut i tv med att hon lät sin dotter injiceras med botox gjorde flera hundra anmälningar mot henne och se där ja, nu är Britney omhändertagen av dom sociala myndigheterna för misstänkt misshandel.

Britney, du duger exakt som du är!




Attjooo or not!

Eftersom vattnet till luftfuktaren ska kokas samma dag så får jag inte koka vatten och spara det i nån flaska som flera har föreslagit när jag sagt/skrivit att jag glömt att koka vatten, ja alltså, igår blev klockan återigen väldigt sent innan jag kom på att jag skulle koka vatten, jag var asballetrött och orka sitta och glo på att vattnet ska svalna då liksom.

Jag sov därför utan luftfuktaren inatt, nu vet jag varför jag nyser varje morgon, jag är torr i näsan, busarna retar i hela snoken så därför nyser jag och Iza låter som om hela jorden går under. Hon har ett speciellt läte när jag nyser och ser vrålförbannad ut eller också asgarvar hon, lite svårt att veta.

Idag är vädret skit, mulet och det börjar säkert regna precis när som helst så vi får se om jag och Ewa går den vanliga promenaden eller inte, vem vill gå i regn och rusk och bli blöt lite överallt? Inte jag!



Vem fan vill veta?!

-Du har skitkorta telomerer! Du kommer dö inom en snar framtid, innan den 2 juni!

Ärligt, vem sjutton vill veta hur länge man lever? Ja förutom dom som kanske har fått en dom att de ska dö snart men inte vet hur länge, men en frisk människa då?

Ett enkelt blodprov kan visa hur fort du åldras, och därmed uppskatta hur länge du kommer att leva. Senare i år kommer testet att börja säljas i Storbritannien.

Det är tydligen säkert att har man korta telomerer så lever man kortare men det man inte vet är att har man längre så har dom ingen aning om det betyder att man lever längre.

För 4000 spänn får du ett sketet blodprov och tjofaderittan, där har du svaret, i alla fall om du har korta telomerer.

Ska bli intressant och se hur många det är som kastar bort pengar på sånt här, jag har inte ens så mycket över när hyran är betald, skitsamma, inga andra räkningar är betalda, man får leva på luft och smulor från fågelborden men heeeey du har korta telomerer, du kommer dö snart ändå men under tiden så har du tak över huvudet en månad till! Congrats!











Buzzeri och buzzera

Jag är en Buzzador, jag har huggtänder och tänder på skumgummitomtar. Näe jag skoja. En buzzador är en person som får hem olika saker man ska testa själv och sen "buzza" för sina vänner. Lite som Tupperwerepartyn ni vet fast mina vänner ska inte köpa det jag har med mig utan det får dom, ja dessa är inte stora, det är bara provtuber.

Dessa är väldigt förstorade, dom är en aaaaaning mindre och då överdriver jag inte.

Jag och Ewa ska hem till Annelie (japp hon med falukorven i pannan) och hennes syster Sandra i morgon och där ska jag då buzza för dom, dvs berätta om dessa produkter, dom får ett provex och sen ska jag ha deras åsikter.

Denna gången är det för torra händer, läppar och hud. Det blir säkert kul.

Jag skriver mer imorgon om det hela när jag varit där.



En promenad

Ewa tog mig på FB-chatten förut och frågade om jag ville hänga med ut och gå en sväng och jag var på.

Medan jag väntade såg jag att syrénerna hade slagit ut.

Är det inte vackert så säg. Hade jag nu tagit in lite syréner så hade Iza suttit och flämtat med öppen mun. Vi märkte nämligen när hon var liten att hon inte tålde doften, jag hade tagit in en och satt i vatten men den fick snabbt hivas när vi kom på vad det var.

Jag och Ewa gick vanliga promenaden som kanske är 2-3 kilometer, hon skulle kopiera på biblioteket så vi gick in där. När vi skulle gå sa Ewa till mig att titta i deras akvarium och fick syn på denna köttätande varelse.

Sketstor med stora huggtänder hade den, jag tog fingret utanpå glaset och då högg han! Näe då, det är tydligen nån sorts mal som suger rent på glasrutor.

Han har fått namnet "Darth Vader", dom hade tydligen haft nån namntävling och då fick det bli detta. Äcklig såg han ut i alla fall.

Det var lite kallt i början av promenaden och det blåste men sen kom solen och då var det tur att jag hade solglasögonen med mig.

Ja det var väl min förmiddag.



Hockeyfinal!

Jag är inte mycket för nån idrott egentligen, jag kan glo på friidrotts-VM och OS men annars kan det kvitta. Idag däremot så glor jag på när Sverige spöar Finland för det har jag bestämt att dom gör.

Jag orkade inte laga nåt riktig kvällsmat och några mackor har jag inte så vad gör man då? Jo man gör negerbollar (jodå det får man visst säga!) fast utan varken kaffe eller kakao så det blev la svennebollar då. Det fick bli cappuccino som pulver och även som det varma och blöta. Orka hålla på att klena ner nävarna med skiten för att göra små sketna bollar, näe fan jag joxade ihop det och äter direkt ur bunken!

Heja Sverige för bövelen!

Nom nom nom




Omval

Ja då har man gjort sin plikt, röstat i Västra götalands läns landsting. Det blev ju nåt fel vid förra valet och nu var det alltså omval. Det är ju inte många som röstar på det där antar jag men JAG var precis iväg och gjorde det i alla fall så nu kan inte jag gnälla åtminstone.

Jag skyndade iväg på cykeln för det såg väldigt svart ut på himlen och för att slippa bli regnvåt över hela kroppen så väntade jag inte in i det sista. Det känns gött att man är en god medborgare idag.

Du som bor i Västra Götaland, har du röstat eller tänker du göra det?



Luftbefuktad

När jag var på Sömnmedicinska enheten i måndags så förklarade hon hur den där luftbefuktaren skulle bete sig och att man kanske blir blöt i ansiktet och bla bla bla. Inatt testade jag den där. Hällde vatten i behållaren, satte på uppvärmning och här vet inte jag riktigt vad jag trodde skulle ske men någonstans trodde jag vattnet skulle börja bubbla av nån anledning. Bubbel på vatten innebär att det kokar eller hur? Där låg jag och bara väntade men sen slog det mig, vattnet ska ju för fan inte koka eftersom jag måste koka upp vatten och låta det svalna JUST för att jag inte skulle få brännskador i ansiktet.

Jag somnade i alla fall och imorse så såg jag att det inte var mycket vatten kvar så det funkar ju uppenbarligen och för första gången på länge så var jag inte täppt i näsan! Torr luft har ju en tendens att göra att hela snoken täpps igen liksom och busarna hopar sig, icke denna gång! Jag kände mig lenare runt mun och näsa plus att det inte blev så hårda ränder i fejset. Jajjemensan detta ska jag ha varje natt nu är det tänkt OM jag kommer ihåg att koka vatten lagom tidigt så det hinner svalna vill säga för igår var första gången som jag kom ihåg att koka det i tid, jag har tänkt likadant varje dag i en vecka men då har den tanken varit väck fram till jag ska gå och lägga mig och att ligga och vänta på att vattnet ska svalna tar ju hundra år. Jaja rutiner rutiner rutiner.

Undrar om jag inte känner mig piggare också ta mig fan! Luftbefuktad is the shit!



And the winner is Swe... neeej Azerbaijan!

Dottern var här, vi åt, glodde på halva ESC när hon fick samtal om att det var fest nånstans, den ville hon kolla in så hon tog bilen och försvann en timme. Sen kom hon tillbaka igen och vi såg röstningen. Vi moffade i oss chokladkulor och nya ostbågar som är skruvade, skitgoda!

Ja jag lovar, det är min dotter, vems annars liksom

Herregud vad spännande röstningen var, jag och dottern satt här och skrek varje gång Sverige fick en poäng som man lika gärna kunde kasta i kattlådan.

Men vad fan hände med Azerbaijan? Sen i tisdags har jag och mina vänner på FB skrivit ut vilka vi håller på och i torsdags också och jag ljuger inte när jag skriver att jag har inte sett NÅN som höll på det landet. Falskt var det och låten minns jag inte ens. Vad mutade dom med? Fattar inget MEN vi kan vara jävligt stolta över Eric Saade som kom trea för sån här bra placering har vi inte fått sen -99 så grattis Eric för det! Du...skulle man kunna få en autograf?





Det händer inte ofta men..

Det händer kanske en gång per år om ens det, idag ska det ske och jag får väl suga på den karamellen länge antar jag. Dottern smsade förut och frågade vad jag skulle göra ikväll. Jag smsade tillbaka och skrev som det var, jag skulle ha hit ett stort gäng killar och ha lite rajraj med dom men sen kom jag på att jag är ju flata så då fick jag smsa alla killar och säga återbud och sen hade jag helt plötsligt inget för mig.

Det blev istället bestämt att dottern skulle hit, vi ska äta lite gott och titta på ESC. Att hon kommer till mig en lördagskväll är alltså det som inte händer allt för ofta. Om hon tackade nej till en utekväll med polarna? Nej. Om hon fått nobben hos alla kompisar som hon vill umgås med? Nej. Om hon hon inte vill sitta ensam en lördagskväll? Japp! Antar att klockan blir så pass mycket innan hon slutat så hon beslutade sig att slå två flugor emot varann och få sällskap plus mat, då åker man till mamsen. Hon ska upp i ottan och jobba igen så det kan ju inte bli party.

Det blir trevligt har jag bestämt!


Sinkar han sina chanser tro?

Jag tycker ju att Eric Saade ska ligga lågt med vad han vräker ur sig nu när finalen går av stapeln ikväll kl 21. Nu har han hånat Irlands tvillingpar som är förhandstippade och sagt att killarna är ett förband bara till dom. Asså det är inte läge att uttrycka sig så nu.

Varför inte uppträda proffsigt nu när han säger att han och hans uppträdande är mer proffsigt gjort än tvillingarna "Penntroll".



Jag vet inte hur det är med er men jag blir i alla fall förbannad när jag läser hur personal från Försäkringskassan får åka på en konferens till Las Vegas för 112000 kr för att lära sig att jaga fuskare. Herregud, det går väl lika bra i ett vanligt jävla rum i Sverige eller? Dessutom kommer det en nästan likadan konferens i Stockholm snart, den hade både blivit billigare och närmare.



Thank god för jag är en tänkare!

Igår kväll runt 21.45 ringde min dotter och frågade om hon fick komma upp en stund innan hon skulle träffa en kompis. Klart som korvspad fick hon det! Hon ringde en kortis senare och sa att jag skulle gå ut på balkongen och slänga ner nycklarna för dom glömde hon i bilen och orkade inte att hämta dom. Jag gick ut på balkongen, kastade ner dom och gick sen in och stängde dörren.

Hon kom upp, fick några mackor, satte sig i soffan och då kom Nogger fram och hälsade. Min dotters kompis ringde 10 minuter efter och då kom hon ifrån tidigare och dottern åkte igen, japp blixtvisit alltså.

Jag satt kvar i soffan, framför teven och datorn. Nogger kom och pep några gånger men det är ju vanligt så jag reflekterade inte över det.

När klockan var strax efter 00.00 packade jag ihop datorn och gick in i sovrummet. När jag stänger av teven och släcker lamporna brukar Iza komma ut från sovrummet och lägga sig på hallmattan för då vet hon att det är dags för henne att gå och lägga sig nån annanstans. Det gjorde hon inte denna gång. Jag tänkte att hon säkert låg på någon av köksstolarna för det har hon gjort förut.

La mig i sängen och spelade lite på mobilen, då var klockan 00.20 och jag låg och tänkte på Iza och hur jäg tyckte att det var lite knepigt att hon inte kom och sa godnatt. DÅ slog det mig, BALKONGEN! Jag öppnade dörren fort och in for hon, kall och pep som en stucken gris, antagligen skällde hon ut mig efter noter.
Jag tog upp henne och jag vet inte hur många gånger jag sa förlåt och hon var lugn i min famn, det brukar hon heller inte vara utan hon brukar sprätta med benen och vill ner.

Jag släppte ut henne i hallen och stängde dörren. Jag var skärrad och gick händelserna i förväg, tänk om jag inte hade kommit på det? Tänk om det hade vart vinter? Ja jag vet att katter överlever vinter men Iza är en innekatt och har vart ute 2 gånger i hela sitt liv och då på sommaren. Hon fortsatte att pipa utanför dörren och jag jag öppnade den, hon kom och strök sig mot mig, pep ännu mer och jag trodde fan det var nåt fel på henne. Hon gick ut i köket och la sig pladask bara. Jag tänkte..nu dör hon! Men antagligen så var hon bara utmattad, kanske hon hade försökt att komma in för glatta livet men eftersom teven var på och jag har kanske lite högre än andra så hörde jag ju inte ett skit. Antagligen var det det som Nogger kom för att säga till mig men det var ju ingen skillnad tycker jag.

Imorse var Iza som vanligt så det var ju inget fel på henne men gud så skärrad jag blev, kände mig som världens sämsta matte! Tack gode gud för att det är någelunda varmt ute men tanken på att hon kanske hade fått tillbringa hela natten på balkongen gjorde mig  ännu mer skärrad.

Usch nu vill hon knappt gå ut på balkongen mer märker jag, matte kan ju stänga men det misstaget gör jag inte igen. Men allt gick så fort så jag tänkte inte på att kolla om det hade gått ut nån katt under den korta tiden liksom.

Bad matte, BAD matte!





Det var meningen

Ja ni vet vid det här laget att jag hade halsen i gommen innan Sverige lästes upp som sista land att gå till final på lördag i ESC. Nu kommer det fram att det faktiskt var meningen för att öka spänningen. Det är nämligen en norrman som är chef för Eurovision i år, Jan Ola Sand. Kul kille eller hur..eller inte.

Ni som brukar åka till Oslo för att delta i 17 maj, bojkotta Norge! Näe då skoja, men det där var inte ens kul, det var nerkittlande och Eric Saade har aldrig varit så nervös i hela sitt liv och nu vete fan om han kommer ställa upp i en sångtävling igen när nerverna sitter på utsidan men så säger ju alla och ni vet ju hur många artister det är som är med flera gånger liksom.




Ny pil!

Jag går ibland in på min vän Wiilows blogg, det är en go och underbar tös som har hetat Josefine förut men har nu helt lagligt bytt till namnet Wiilow. Visst är det fint? Hon är en duktig fotograf och visar många fina foton på hennes sida. Besök henne gärna och ta del av alla hennes alster.

Varje gång har jag funderat över hur hon fått sin "rock on-pil", ja ni märker vad jag menar när ni går in på hennes sida. Jag ville ha nåt sånt också och gick in och ville ha nåt som har med mig att göra. Och vad vore väl bättre än en pridepil? Precis!

Ja ni har ju säkert redan märkt nu att jag faktiskt har en sån just på min blogg, så det är inte fel på er pil utan den finns bara på min blogg! Häftigt eller hur?





Fredagen den 13e

Ja herregud, jag skulle nog ha stannat hemma i sängen hela dagen när jag har facit i hand.

Först när jag gick upp trasslade jag in mig i täcket så slog jag huvudet i elementet, en jättebula uppenbarade sig. När jag öppnade sovrumsdörren hade någon av katterna slagit sönder  en lampa som stod på hallbyrån. Jag suckade, sopade upp skärvorna och när jag skulle knyta påsen råkade jag få en vass kant i hela handflatan, blodet rann och jag stod just då på hallmattan så det blev fläckar. Jag gick ut i badrummet för att vira runt en blöt handduk runt handen då kom Iza inrusande, fällde mig så jag slog bakhuvudet i handfatet, en stor bula där också.

När jag väl kom utanför dörren för att jag och Ewa skulle till stan såg jag en svart katt, jag mindes inte hur skrocket var så jag spottade tre gånger på den varav matte kom ut och såg det, klappade till mig så jag nu har ett stort rött märke på kinden. När jag skulle prova ut ett par solglasögon gick den spegeln sönder.

När jag kom hem så hade jag glömt att stänga av och dra ur strykjärnet och någon av katterna hade hoppat upp, puttat ner den på golvet så nu är det en trekantig brun och bränd fläck på parketten i köket. Jag suckade igen och förbannade den här dagen så jävla mycket!

Nu när jag skulle sätta mig framför datorn så hade Nogger tuggat sönder min laddarsladd så jag inte fick i den i datahålet, jag fick krupp!


Ja så låg jag och fantiserade i sängen, sen gick jag upp och än har ingenting hänt.

Tacos hos Ewa om ett par timmar, mums!




Vilken jävla rysare!

Shit! Har ni kollat på ESC ikväll? Det har jag! Innan man fick veta att Sverige och Eric Saade gick vidare så satt mitt hjärta i gommen! Jag kunde knappt andas, jag fick yrsel och mina ögon var större än Nanne Grönwalls och då är dom STORA!

Dom får inte göra så här med Sveriges befolkning, det är tortyr att läsa upp vårt bidrag sist av alla. Hade jag nu haft dåligt hjärta så hade jag nu legat som en dö sill i soffan. Nu har jag inte det, mitt hjärta är starkt trots allt det har vart med om i brustna tillfällen. Men Sverige är ta mig fan i final! På lördag blir det rysare igen, herregud jag får nog införskaffa mig valium eller nåt. Morfin kanske? Eller hälla i mig en hel flaska päronvodka?

Herregud jag vet inte när hjärtat hittar till sitt rätta ställe igen. Men jag återkommer!





Plötsligt så händer det!

Ja ni vet att jag tjötat om att jag velat ha IKEAs röda lackvägghyllor sen i julas då jag fick presentkort av mina föräldrar just för att kunna köpa såna. Och ni kanske också vet att IKEA slutat att sälja just röda! Jajjemensan, så typiskt så.

Nu såg jag på Facebook att en fd jobbarkompis ska dit på lördag för han ska flytta hemifrån (igen) och då ska han ta med mor sin och åka dit. Jag såg min chans och frågade om han ville göra mig en tjänst, svaret blev först: "Sune - hahahahah vad skulle de vaa?:)"  Kul kille liksom men när han fick klart för sig vad det var jag ville så gick det så bra så. På lördag morgon ska vi träffas utanför mig och jag ska överlämna presentkortet. Det ska ske, det ska banne mig ske!

Lite onödigt att låna bil, kasta in bensinpengar och sen hämta två hyllor enbart, vi har 13 mil till närmsta ställe så när någon annan ändå ska dit så. Han skulle själv ha lackhyllor så det blir ju kaniners, då behöver han inte sucka för att han måste gå ett ärende bara till mig liksom.

Jag får ta vita och försöka hitta nåt rött att klistra på istället för jag vill inte ha vita, lite trist på svarta tapeter tycker jag. Jag vill ha lite färgglatt!

Så på lördag kväll har jag mina hyllor äntligen! Ska ner i morgon på stan och glo om jag hittar nåt rött att klistra på.

Håll tummarna!




Smartsons testpilot

Jag är en av tusentals personer som har tryckt på Findus "gillaknapp" på Facebook och då får man ibland tips på tävlingar, erbjudande och diverse annat.

Nu gick de ut med att de har ett samarbete med Smartson där man kan bli testpilot och få testa på olika saker. Denna gång är det alltså Findus nya World Selection-sortiment.

Som testpilot får man en valfri och kostnadsfri förpackning av detta nya, man ska smaka, ha åsikter och dela med sig av dessa och fylla i ett utvärderingsformulär.

Jag tror att Findus World Selection-sortimentet kommer bli succé som allt annat de kommer ut med.

Bli testpilot du också vet ja! Tryck på länken ovan och gör som jag!





Lycka till!



Det kan gå hur som helst

Ja ni som såg första deltävlingen i Eurovision song contest i tisdags hörde ju hur kasst ljudet var. Man hörde oftast bara sångarna och musiken kom i skymundan, lite kul var det ju att då höra hur dåligt en del faktiskt sjöng, katastrof!

Ikväll är det vår egen Eric Saades tur att gå upp på scenen med sina dansare. Dom här dagarna har han tyckt till ordentligt om den tyska produktionen och deras kompetens när det gäller att göra allt rätt, eller allt fel som han nu tycker. Händer det något med tekniken ikväll så går han av scenen framför 20 miljoner tittare. Då har han fått nog och han har fått medhåll från Christer Björkman.

Nu tror folk att han kommer att komma med i finalen men med tisdagens minne i huvudet så vete fan. Jag säger, han kommer inte komma med! Så blir det en överraskning sen.


Svenska folket förlät Jay Smith när det kom fram att han hade rökt hasch under tiden då han var med i "Idol", han var ju trots allt den bäste och skulle bara vinna. Han lovade att aldrig mer hålla på med sån skit. Nu har han kommit i blåsväder igen genom att ha blivit tagen med 0.05 gram cannabis. Jag har ingen aning om hur mycket eller lite det där är när det gäller narkotika för jag har aldrig sysslat med det tack och lov. Jag vet inte vad jag ska säga om detta egentligen men det är ju synd om han ska bli ihågkommen som en knarkare när hans karriär precis tagit fart.

Men men det är väl som med alla andra Idolvinnare, dom glöms bort.




Bloglovin - livet blir så mycket enklare då



Ja det var väl ett evigt tjötande på mig då! Men ja, nu är ni tillräckligt många som söker på min blogg via Google. Jag får för mig att det är en omväg för att komma till mig eller? Först måste ni gå till Google, ja om ni nu inte är som jag och har det som startsida men om inte så måste ni skriva in Googles adress, klicka på den fula sökarrutan och sen skriva Sune the girl, Sunes blogg, Sune flata, Sune fet flata, Sune med den sketstora magen osv. Då har jag ett tips till er som suckar varje gång ni måste gå in på Google för att komma till mig. Prenumerera på min blogg på Bloglovin vetja! Ni klickar på knappen nedan, registrerar er med mailadress och lösenord och där bestämmer ni om ni vill ha mail om när jag uppdaterar ett inlägg.

Lätt som en plätt eller hur? Eller också fortsätter ni att göra som ni brukar, vara skitjobbiga och klicka er fram lite här och där MEN ni kan ju för bövelen sätta min blogg som ett bokmärke också både i fältet och så det hamnar i er lista. Men som vanligt så gör ni som ni vill, detta var bara ett tips i all välmening.

Ps: Jag ser inte när ni har registrerat er, jag ser inte ett skit, jag bara ser att mina prenumeranter ökar that´s it så var inte rädda för att jag ska få tag på er och skicka en bajspåse alternativt få er inspärrade om ni inte kommenterar!


  • Follow SUNE.. the girl

  • "Människan från förr"

    Jahapp då tänkte jag här och nu och med vedebörandes tillåtelse avslöja vem "människan från förr" är för er som haft huvudbry ett tag.

    För 10 år sen träffade jag på denna människa som vi kan kalla "J" på ett forum, vilket det är är helt oväsentligt. Vi började att flirta en tid, sen blev hon tillsammans med en kille och det hela rann ut i sanden. Vi hade då aldrig träffats men en sommardag var vi på samma chatträff, hon med den här killen och jag var sketkanon milt sagt. Jag minns små delar av kvällen. I alla fall så fick jag veta efteråt att hon där och då blivit förälskad i mig, javisst är det konstigt? Förälskad i en sketfull Sune men så var det tydligen.

    Jag hade ju haft ett gott öga till henne långt innan men eftersom hon sen blev sambo tänkte jag inte så mycket på det mer än att vi hade smskontakt. Hon tänkte mer och mer på mig och det var ju ömsesidigt. Vi bestämde oss för att träffas, hon hade då gjort slut med den här sambon och hon åkte ner till mig, ja det var en resa på 10 timmar, många många mil alltså.

    Jag hämtade henne och vi båda var sketnervösa såklart. Japp från den dagen och 1 år framåt var vi ett par. Inte för att hänga ut henne för mycket så blev det så att hon kände att hon inte riktigt var tillräcklig. Det är här jag tar på mig skulden för att inte ha visat tillräckligt kanske, lite mer att jag tog henne för given. Hon gjorde slut och hade då träffat någon annan.

    Jag blev knäckt och förbannade hela flatvärlden i stort sett men mina tankar var fortfarande hos henne såklart.
    Hon bröt kontakten med mig och jag accepterade det. 1 år senare fick jag ett mail från "J" och hjärtat började bulta, huvudet snurrade och knäna hade vikt sig om jag inte suttit ner.

    Jag svarade, hon var fortfarande i samma förhållande, sambo denna gång men funderade på att gå. Det var inte här bestämt att vi skulle bli ett par igen. Jag fanns bara där som en stöttepelare och bollplank.

    Till slut så gick hon i alla fall från sin dåvarande sambo, hon åkte ner till mig och det blev så där underbart som det hade varit då vi var ett par. Jag blev på nytt kär, det höll i några veckor sen fick jag ett sms om att hon ville bryta igen. Hon gick tillbaka till sin fd sambo och lämnade mig som ett blödande sår och då bestämde jag mig för att aldrig någonsin mer ha ett förhållande igen. Ja det gick ju bra tills mitt sista ex fick mig på fall..men det är en helt annan historia som jag inte kommer ta upp någonsin.

    6 år hade gått när jag 17 februari i år fick ett mail på HBT-forumet Qruiser eller QX som det också kallas. Då trodde jag att jag skulle svimma ärligt talat. Jag kände mig förvirrad och mitt hjärta har nog aldrig slagit så fort förut. Det var alltså "J". Jag som hade byggt upp en hatkärlek till henne och som jag hade bestämt aldrig skulle få komma innanför mitt skal igen, aldrig hamna i mitt liv igen men i samma sekund så ramnade allt jag byggt upp. Jag blev lika knäsvag igen.

    Japp jag tog till mig henne igen, hon hade då gift sig med den som hade brädat mig två gånger men denna gång skulle hon gå för evigt. Här tänker ni säkert, "hon tog kontakt med dig din dumma fan för att få ha nån att komma tillbaka till". Nej så är det inte. Om ni visste vad jag vi har pratat och jag vet hur allt har legat till och att förlåta är någonting som alla borde göra någon gång även om ni blivit sårade på kuppen. Jag trodde aldrig jag skulle kunna förlåta men jopp, allt är förlåtet men det betyder inte att jag inte fortfarande har ett ärr i själen. Man kan inte göra saker ogjorda.

    Nu i alla fall så ska vi träffas för första gången på 6 år, vi räknar ner dagarna, timmarna, minuterna och allt det där. Det kommer bli ett stort ögonblick när hon kliver av på bussen och jag står där och väntat på henne, förhoppningsvis utan att gjort nr 2 i brallan!

    Hon har nu flyttat ifrån sin fru och skilsmässan är snart ett faktum.

    Vi har inte bestämt något om hur det kommer att bli mellan oss, jag vill inte ha ett distansförhållande och hon vill nog inte ha ett förhållande på länge länge så vi går in i det här med öppna ögon. Vi är fria på varsitt håll helt enkelt.

    Japp så ligger det till, om ni nu undrat förstås. Det finns några få som vet om det här med mig och "människan från förr" men nu har jag släppt det även för er.

    Japp nu kan ni fortsätta med ni höll på med. Själv ska jag gå och göra nummer 2!





    Vit valross

    Jag har av naturen ljus hy, när jag väl fick hår på huvudet så var det rödlätt, rödlätta eller rödhåriga har oftast vit hy med undantag såklart men jag var inte en av dessa undantag!

    Jag har komplex för min kropp och det hade jag även när jag var smal så det har inget med min övervikt att göra, jag var blyg till naturen där också. Därför solar jag sällan i bar överkropp bland folk, det är bara för folk att acceptera. Nu har jag i två dagar solat i bar överkropp men eftersom jag ingen grundfärg har så kommer jag nog fortsätta vara vit och lite grisrosa kanske. Ni är ju unika och jag är trygg bland er så japp jag lägger ut ett kort där jag solar i bar överkropp, i alla fall en del av den, sen kan ni ju fantisera hur den här vita valrossen ser ut resten av kroppen..alltså MED underkläder och bh så inga snuskiga fantasier får er att vilja spy liksom.

    Japp grisrosa it is!


    Idag blir det inte nån cider men väl en honungsmelon som smakade mindre än vad jag mindes att den skulle göra.

     

    Gott var det ju men inte så där härligt läskande som jag hade trott alltså. Sen drack jag vad jag trodde var iskall limesaft, tji fick jag när den var fesljummen!

    Nu är det nog färdigsolat för mig för idag, vill kunna sitta i solen fler dagar och så blir nog inte fallet om jag bränner mig idag.

     

     


    Eric Saade i chock

    Ja Norge var ju tydligen förhandstippade före första semifinalen igår, nu kom dom inte ens till final, det chockade nog inte bara Norge utan Eric Saade. "Nu kan det gå hur som helst för Sverige på torsdag".

    Ja det är tydligt det då många bidrag som lät som en potta med hästskit kom med till finalen men dom som var bra hamnade totalt utanför. Sveriges chanser är nu kanske inte så stora som vi trott då röstningen och resultaten suger getpung!

    Jag vill ha tillbaka som det var förr! EN enda stor tävling där en bra låt vann och dom flesta höll med! Nu vete sjutton hur folk röstar eller hur deras hörsel är!




    ESC

    Alltså ärligt och seriöst. Var inte denna första semifinal i Eurovision contest det sämsta ever eller?

    Jag brukar skriva många statusar på FB vanligtvis men ikväll slog jag nog rekord. Otroligt dåliga låtar, en del kunde inte sjunga alls och man undrar ju då hur dom andra låtarna lät eller om dessa vann på walk over för det här sög verkligen getstjärt!

    Och när man nu var tvungen att rösta i huvudet på nån låt så kom den inte ens med bland dom 10. Jag röstade på Malta för sjutton! En möjlig släkting till Kevin Borg men den var bäst!

    Att Ryssland är vår Eric Saades ärkefiende och kom med gör ju inte saken bättre men han som sjunger säger att Eric är en blek kopia av honom själv när det gäller koregrafin, alltså ursäkta mig men deras nummer var ju skitkasst jämfört med Erics.

    Det ska bli intressant på torsdag då andra semifinalen är.





    Sola is the shit!

    Igår smsade min dotter och frågade vad jag skulle göra imorgon (läs idag). Jag skrev att jag skulle sola och när hon frågar så så vet jag att det är sola hon vill. Vi bestämde för att gå till AF och lämna våra aktivitetsstödspapper och sen gå hem till mig för att sola.

    Hon blev sugen på cider och gick in på systemet för att köpa några, det blev två till oss var. Det är läskande i värmen helt klart.

    Där satt vi i shorts och bh och solade i tre timmar, underbart väder. Jag frågade om jag fick ta ett kort på henne. "Ja men ta inte på magen!" Hur det nu skulle gå till vet jag inte eftersom jag ville ha med henne och cidern. "Jag kan puta ut magen lite kanske". Hej alkohol och gravidmage!

    Innan IOGT knackar på dörren så kan jag tala om att NEJ min dotter är inte gravid och vi tog bara två var, vi lovar!

    Vi åt mat inne och sen kunde vi ha somnat. Man blir förbannat trött i solen!



    Rensar tårkanalerna

    Ja jag är en känslig person, jag blir rörd ofta och då sprutar tårarna och jag får gåshud delux!

    En kompis på FB hade lagt ut ett klipp från Australian got talent där en 14-årig kille (Jack Vidgen) totalt knockade både juryn, publiken och mig!

    Jag kan inte annat än att dela med mig. Amazing!





    Dä ä gött dä!

    På Facebook är jag en hejare på Zuma. Det lönar sig att spela mycket och ofta, då leder man stort över sina vänner. Nananananana!




    Det kunde ha gått riktigt illa

    Efter att jag kom hem från grannkommunen så bytte jag om till shorts och linne, satte mig på balkongen, har en väldigt obekväm stol därute och jag kände riktigt hur ishiasen kom tillbaka, jag tog då stolsdynorna, la på balkonggolvet, hämtade en kudde, tog av mig linnet och bh:n och la mig. Har man inte sovit mycket inatt och ligger i solen så är det väldigt lätt att somna. Jag kände hur solens strålar kittlade min kritvita kropp, hur kroppen blev mer och mer avslappnad, började känna att det är nåt som inte är verkligt. Jag hade hamnat i en dröm om en schäfer och en otäck karl. Sånt hade ju inte jag på min balkong kan jag lova. Jag kanske sov i nån minut eller två, sen kom Iza och strök mig på låret och jag trodde det var nåt flygfä, ja om det nu finns nåt sånt som har päls i mängder förstås. Hade inte Iza gjort så så hade jag med all säkerhet somnat.

    Det hade sett ut det. Grannarna hade ringt brandkåren för att dom känt bränt kött! Jag hade fått gå med polotröja hela sommarn för att min kropp skulle få läka. Jag låg där i 40 minuter och blev så otroligt trött att jag gick in och la mig, stensomnade och vaknade två timmar senare och kände mig som en söndertrampad elefant.

    Imorgon ska jag på´t igen om det är sol men då ska jag vara mer utvilad så jag verkligen inte somnar!

    För 18 år sen fick jag 2a gradens brännskador på rygg och baklåren för att jag solade på mage i 5 timmar utan att ha smörjt in mig, det gör jag inte om kan jag säga. Fy fan vad dålig jag blev. Och sen när det började läka, satan vad det kliade. Dotterns sandlådekratta var min bäste vän för då kliade jag mig och det bara rasade skinn från ryggen.

    Ja det var väl allt för nu.



    Hepp!

    Igår skrev jag om Katerina sen publicerades det inte, tack och lov att det inte i efterhand publiceras varje gång man tryckt för då hade det nog varit 50 likadana inlägg, hur kul är det liksom.

    Jag kom på att det kan vara nåt med nån limit i designen och skit, innan det mailade jag blogg.se och skällde ut dom, ja flera timmar senare kom jag ju på det där då. Jag ändrade och tadaaa så fick det plats.

    Igår kväll tog Carro mig på chatten på FB och frågade om jag hade nåt för mig på natten eller morgonen. Jag svarade att på natten skulle jag nog ta en fika med alla grannar i hela längan, vi ska sola och bara prata skit. Jag menar, vad gör man på natten?! Nu var det ju så här då: En gemensam fd jobbarkompis är höggravid, det är tänkt att hon ska ha nästa vecka men bebisen därinne i magen hade andra planer. Den höggravidas sambo jobbade i Norge, Carros sambo jobbade natt i grannkommunen, Carro är ju mamma till två sötnötar, Josefine och Oliver. Den höggravida ville inte så där jättegärna behöva åka in ensam så Carro skulle med henne in, men barnen då? Precis, Sune bor i stan, Sune bor närmast, Sune har inget jobb att gå till MEN Sune skulle så typiskt till sjukhuset i grannkommunen kl 8 på morgonen. Jag började leta på nätet om man kunde avboka sin tid på Sömnmedicinska enheten. Det kunde man för hur tänker man om man öppnar en avdelning kl 8 men har telefontid från kl 9? Jätteplanering eller inte. Jag sa till Carro att hon kunde höra av sig om den höggravida hörde av sig och ville åka in.

    Jag packade lite grejer, hängde det i hallen, tog på mig bh (JO det är sketsant), låg i mysbyxor, strumpor och t-shirt. Satte på en smssignal som kunde väcka upp döda, samma med ringsignalen, jag ville verkligen höra om hon hörde av sig. Datorn fick vara på och hade framme sidan där jag kunde avboka tiden på sjukhuset, jag sov nog inte sådär jättedjupt, det där undermedvetna ni vet. Jag hade ställt klockan på 6.15 för jag skulle med bussen 7.07. Kl 5.24 vrålade mobilen och jag höll nog på att göra både ettan och tvåan samtidigt, hjärnan fattade direkt, tog mobilen och... det var inte alls Carro, det var "människan från förr", nu gjorde ju inte det nåt att det var hon men ni vet hur man blir när man är förberedd på nåt och det blir nåt helt annat. Saken är den att "människan från förr" aldrig brukar smsa SÅ tidigt men naturligtvis idag, jajjemensan. Nu vet jag ju att "människan från förr" läser min blogg och för att hon inte ska gråta floder av både det ena och det andra så säger jag, det gjorde inget! Jag lovar! Puss på dig!

    Jag kunde ju inte somna om för då hade jag varit fruktansvärt trött om jag gjorde det så jag gick upp, inget sms från Carro alltså så det fick bli sjukhuset.

    Där fick jag dunk i ryggen för att jag hade varit så duktig att använda snarkmasken. Eftersom jag är lite täppt i näsan när jag vaknar så fick jag med mig en luftbefruktare, eller också var det kanske en luftbefuktare, den ska i alla fall fyllas med vatten.

    Det genomskinliga är nytt för dagen. Man får inte bara fylla på från kranen, åh nej då, vattnet ska kokas och sen ska det svalna annars får man brännskador i hela fejset. Snoret kommer rinna och jag kommer se ut som om jag haft rajraj hela natta eftersom jag tydligen blir blöt där masken suttit av fukten antar jag.

    På nätet tittade jag om bussen skulle stanna på sjukhuset, jajjemensan det skulle den ju, gött! När vi närmade oss stället bussen brukar åka in så...körde den förbi! Panikartade ögon, skitnödig och hela bussen full med folk. Jaha vad göra? Ja det var ju bara att följa med ner till stationen och hoppa på en buss därifrån. Jag nästan sprang (ja det var säkert en syn för gudarna) upp till åttonde våningen och puh jag hann sitta i 1 minut innan jag blev uppropad.

    Bussen hem gick heller inte från sjukhuset, nej då, varför ha sån tur när resten av morgonen flutit på som en potta med skit liksom.


    Det var bara att knata det, med två onda fötter och ha en kvart på sig. 2 kilometer gick jag och varmt var det, herregud hade jag vetat hur varmt det var när jag åkte hemifrån så hade jag åkt naken! På KSS var jag och ni ser busskuren längst upp till höger i bild, dit skulle jag från skylten sett. Ja jösses.

    Jag sov 7 minuter på bussen, det får bli min lur för dagen!

    Ja det var väl bara det jag ville säga för stunden.




    Satan i gatan vad gött!

    Som jag har hoppats i flera veckor men hon har klamrat sig fast på väggarna. Jag pratar om Katerina Kazelis i "Big brother". Jag har nog inte skrikit så högt som idag när någon fått lämna huset. Jo möjligtvis när "hästballen" åkte ut då.

    Hon har skrikit gällt och när folk har bett henne att dämpa sig så har hon likt en trotsig 3-åring skrikit ännu mer och hon ska vara lärare liksom. Utbrott efter utbrott och sina förbannade gälla skrik har tagit kål på mig och då har man bara hört och sett henne i en timme per dag, dom andra har hört henne resterande timmar på ett dygn.

    Och sitt eviga "Svär på Gud" eller "hjärtat" har gjort min hjärna att brinna av frustration. Är så GLAD att hon äntligen är ute! Nu slipper jag att sänka eller stänga av min hörapparat när hon går igång. TACK för det!






    Iphone? No way!

    Igår när jag skulle chatta med människan som velade fram och tillbaka om hon skulle ut eller inte så sa Ewa att jag kunde ta hennes Iphone och chatta på den. Jag har aldrig använt en sån, jag har haft en touchmobil förut i en månad men trivdes inte med den men då hade man en sorts penna och tryckte med på knapparna.

    Kan säga så här, att skriva en kort mening tog mig längre tid än att sitta och trycka ut en bajskorv! Jag beundrar folk som kan skriva på en touchmobil utan att skicka iväg ett sms som är så felstavat så mottagaren börjar undra hur många 75:or man druckit!

    Alla med touchmobil, nananana jag är inte avis längre för jag ska fortsätta ha min mobil med en antenn så lång att jag kan peta Gud i röven!




    Nämen oj då!

    Igår var det en sån där oplanerad dag och kväll. Under dagen var det meningen att jag skulle sitta på min balkong och sola, det höll i en kvart sen pratade jag i telefon med Ewa i 1.5 timme. Vi bestämde att jag skulle hem till henne och bara vara.

    Jag gick dit, vi satt på balkongen och drack en öl och pratade massa bajs. Sen tog jag upp en tjej på FB:s chatt och frågade om det blev utgång men hepp hon skulle sitta hemma. En kvart senare tog hon mig på chatten och frågade om vi skulle ut, där och då bestämdes det att vi tydligen skulle till krogen, hon skulle då höra av sig, jag gav henne mitt nummer och en halvtimme senare ringde hon och sa att hon skulle vara hos oss 5 minuter senare. Vi har aldrig festat ihop tidigare, bara setts ute några gånger. En härlig och frisk fläkt måste jag säga!

    Vi gick ut och helvete vad folk! Jag och Ewa var ju inte så onyktra men jag blev bjuden på drinkar och en öl av en person. Herregud drinkar har jag aldrig råd att köpa. Jag tror jag senast köpte en "Piggelin" någongång i början av 2000-talet eller nåt. Nu var det nåt som en bartender bara blandade i åt mig. "Gör en tjejdrink!" sa personen och jag och bartendern började asgarva. Hon vet ju att jag är ju inte en typisk tjej liksom. Men god var den i alla fall. Fråga mig inte vad den kallades för.

    Idag är jag inte så värst bakis och jag minns ALLT! När hände det senast då? Ingen aning, det var nog också i början av 2000-talet eller nåt.

    Solen skiner och idag blir det nog solning på balkongen!


    Nya modet

    Mina katter är inte som andra katter det har ni säkert förstått.

    Dom har också idéer och förverkligar dom oftast. Dom kom på idén att göra om min golvlampa.

    Tadaa! Blir detta en succé på IKEA tror ni?! Det tycks mina katter tro.



    Repris på "Från hetero till flata"

     



    Detta fick jag nu ikväll tack vare att jag skrev om Anton Hysén och att han kommit ut ur garderoben.
    Jag skrev om min berättelse om att komma ut i januari förra året och känner att jag kan lika gärna lägga in det inlägget igen. Hoppas att du "anonym" blir nöjd med detta inlägg. Jag trodde också att mina föräldrar skulle gå i taket men icke, tvärtom. Tar dom inte till sig dig för den du är så är det inte så mycket att göra åt, det är ju ens barn! Välj ett bra tillfälle och tala om det, jag lovar att du kommer må mycket bättre sen, det gjorde jag! Lycka till!


    Om nu nån är intresserad av hur jag gick från hetero till flata så kommer det ett inlägg om det här. Om nån inte är intresserad kan sluta att läsa nu. Kan varna er att det är skitlångt!

    Jag var en pojkflicka redan som liten. Hade svarta träskor med motorcyklar på redan som 6åring, umgicks med en annan pojkflicka (som det nu kommit fram att hon också är flata), jag spelade landhockey på rasterna med killarna i låg och mellanstadiet, var bäst på alla bollsporter av alla tjejerna i klassen, ville ha en cykel med "limpa" på och cyklade gärna på brorsans cykel eftersom han hade högt styre och limpa som sadel, jag hade jeansjacka redan i mellanstadiet, hatade rosa, kjol och klänning osv. Ja det var inget jag tänkte på då det begav sig allt detta utan det var sån jag var och det var ingen som höjde på ögonbrynen för det. Jag blev "kär" i killar och frågade chans som alla andra, när jag växte upp och hamnade i högstadiet så var jag väldigt killtokig, jag var "kär" i olika killar varje vecka typ. Jag hade foto som fria aktiviteter och fotade alla vad jag tyckte..snygga killarna och jag fick också uppdrag av andra tjejer att fota "deras" killar.

    Jag har kvar många foton och det var MÅNGA killar jag var intresserad av. Det har alltid funnits en tjej från det jag gick i lågstadiet till för några år sen som jag har "sett upp till", men aldrig riktigt vetat vad det var för nåt, en beundran helt enkelt, ja det var inte bara jag som gillade henne som person utan alla i stan typ, hon har nog inte en enda ovän i den här stan. Tidigt visste man att hon var flata men jag är ju rätt trög så jag visste inte då att det var ett intresse på det planet jag hade för henne. (Det var Sussi som gifte sig i somras och jag var där..här har ni kort, det är hon som är klädd i byxor)

    Jag träffade många killar men ingen jag hade nåt intresse av på annat sätt än att hoppa i säng med typ. Till slut blev jag gravid, jag skulle fylla 18 år några månader senare. Jag och pappan till min dotter flyttade ihop, det höll inte så länge och han flyttade ut.
    Sen tog det ett tag innan jag träffade en annan kille, en kille som bodde på flyktingförläggningen här, han skulle fria till mig fick jag höra på omvägar, jag ville inte gifta mig med honom och han blev utskickad ut ur landet.
    Några år senare träffade jag en kille som hade en enorm humor som inte såg mycket ut för världen men som sagt han hade humor och han flyttade till mig efter 4 månader. Vi var tillsammans i 3.5 år och han flyttade ut.
    Träffade sen min sista pojkvän och vi var tillsammans i 9 månader. Det var inte många nätter vi sov över hos varandra, jag ville knappt träffa honom heller. Att ha sex 6 gånger på 9 månader är ju inte det ultimata för ett förhållande eller hur?

    När jag började Komvux 1995 så kom den första kontakten med internet, jag började vara på en sida som man kunde chatta med andra på (minns inte sidan nu), där pratade jag med en del tjejer och helt plötsligt övergick det i flirt med flera av dom och jag kände nåt som jag aldrig känt förut, kan knappt förklara det men iallafall så bestämde jag och en av tjejerna som kom från Vänersborg att hon skulle komma till mig, vi skulle festa och gå till Statt här istan, ja det ena ledde till det andra.. då slog det mig, det var så här det skulle kännas, en helt ny värld hade öppnat sig och jag var i 7e himlen, känslorna för henne var inte så men själva grejen, att jag faktiskt gillade tjejer. Det kom som en chock lite. Jag tog tag i den här världen och träffade några tjejer. Min första flickvän träffade jag 2000 eller 2001 (Anette minns du året?)..och jag blev kär för första gången i en tjej, det var inte alls som med en kille, det var så mycket bättre med allt men det tog slut och jag hade aldrig före det varit så knäckt när någon gjorde slut med mig. Det var äkta kärlek för första gången för min del.

    Jag fortsatte att träffa några killar men det var inget intresse så utan mest en attraktion. Sista killen jag "var med" var veckan innan midsommar 2005.

    Sen började jag chatta på ett ställe med min mobil och träffade på en 16 år yngre tjej. Jag hade blivit så bränd 1 år tidigare att jag hade bestämt mig för att aldrig träffa en tjej igen, jag ville inte må så dåligt igen som jag hade gjort innan. Den här tjejen var på mig flera gånger om dagen, hon ville ha mitt nummer men hon skulle fylla 20 samma år och jag har en dotter som är 3 år yngre bara så jag avfärdade allt med den här tjejen trots att hon var det roligaste jag träffat på på länge. Till slut efter många om och men så blev det hon och jag iallafall. Det är numera mitt senaste ex. Det höll i 1.5 år och både det värsta och det bästa jag varit med om. Svårt att förklara men jag har aldrig älskat någon så mycket i hela mitt liv. Det tog ett tag att komma över henne men iallafall.. Killar vill jag verkligen aldrig mer ha, jag kan vara bra kompis med dom men vill inte ha nåt med dom att göra sexuellt sett eller annan närhet. Jag är en fullblodig flata numera men har varit singel sedan 2007 men har ju dejtat och träffat tjejer men aldrig hittat nån som jag känner att jag skulle kunna ha ett förhållande med.

    När jag kom ut för min familj (mors dag 2003) var det som bisexuell och dom reaktioner jag fick var bara positivt och pappa sa att han misstänkt det väldigt länge och det var samma med min syster. Pappas fru sa "Välkommen till familjen". Mina vänner omkring mig var inte heller så förvånade, faktum är att det fanns folk som blev förvånade när jag talade om att jag var gravid. Många hade alltså vetat att jag är flata långt före mig.

    Ja har ni somnat? Orkat läsa igenom allt? Några kommentarer på detta? Nu vet ni min historia iallafall.



    Kvällen hos Annelie

    Är hemkommen från Annelie, hennes syster och son. Mycket trevlig kväll.

    Tacos stod på menyn.

    Tillbehör i en sjöstjärna som faktiskt är lila egentligen men ser av nån anledning blå ut på bilden.


    Le Annelie, le för bövelen..och SOM hon log sen!

    Det kanske var tänkt att det skulle bli en stillsam och njutningsbar middag men med två 12-åringar som åt mycket fortare än oss vuxna och som ville lyssna på små korta snuttar på en mobil blev det istället till att äta till tonerna av tex Alvin och gänget!

    Annelies syster Sandra tuggade i 180 för att inte ha mat i munnen när jag skulle ta kortet, tji fick hon, hon hann inte! I bakgrunden sitter Annelies son Anton.

     

    Antons kompis Viktor var den som hade mobilen med alla låtar som ljöd så skränigt i örat när vi satt och åt. Han var lite som en studsboll, jag lovar, han jag puttat honom åt ett håll så hade han studsat mot väggar, tak och golv men goa killar är dom båda två.

     

    Till efterrätt blev det glass, tre olika till och med. Det bajsbruna är Willys egen glass (den hade han gjort bra!), det ljusbruna/beige är Klings kaffe & Konjak och det vitrosa är Klings hallonglass. Dessa mina damer och herrar knullade verkligen i munnen! Enormt gott.

    Tack Annelie och Sandra för att jag fick ta del av denna fredagskväll med er!

     

     


    Från okänd till känd

    Nu när Anton Hysén var världens första fotbollsspelare som kom ut som bög så måste det såklart uppmärksammas, inte bara i Sverige utan även i andra länder.

    Tänk om den dagen kommer då man ba "Jaha vad är det med det då?". Ja då menar jag inte att jag som flata ska säga det utan resten av världen, ja heterovärlden då alltså. För jag och alla andra homosexuella tycker inte det är så konstigt att en bög spelar fotboll. Vi homosar är inte från en annan planet liksom.

    Men nu har Anton Hysén blivit känd för "den första homosexuella fotbollsspelaren som kom ut" men jag kan inte låta bli att tänka...vad hade hänt om det inte var Glenn Hyséns son? Om det typ hade varit den fabriksarbetandes son?

    Det är jag lite nyfiken på faktiskt, så fram nu alla bögar i alla divisioner ja gärna i eliten också för Anton är knappast ensam om att vilja ha killar eller hur?! Fegisar!

    Ja det var väl det jag ville ha sagt och inte så mycket mer.


    Fredag IGEN!

    Herrejösses vad dagarna flyger iväg nu tycker jag. Jag vaknade kl 8.29 idag och det var gött! Fast jag somnade ju i och för sig inte förrän runt 2.30 men ändå.

    Ikväll blir jag hämtad av Annelie (ja hon med falukorven i pannan ni vet), då ska vi åka och handla och sen hem till henne för att laga Tacos! Hennes son är hemma och det är tydligen något av en favoritmaträtt så vi gör honom glad också då. Japp jag ska kasta några ögon på hennes dator också så hon har skött sig som jag hoppas! Ja som att rensa datorn, scanna osv, jag känner på mig att hon inte riktigt haft tid till det där men ändå, tur hon är vän med världens bästa Sune då som kommer till hennes räddning.

    Jag träffade min dotter på stan förut, eller ja två gånger rättare sagt men ändå. Alltid lika kul att se sin avkomma i alla fall.

    Idag är det 27 dagar kvar tills jag får besök i 4 dagar, besök från Norrland är inte alla dar man får och vilket besök sen då! Berättar mer längre fram, kanske om jag nu får. Besöket är ju nämligen "människan från förr"! Det ni! Det blir göttans att ha henne här i några dagar.

    Nu ska jag färga håret, min dotter skämdes nog lite idag så jag gör henne till viljes då, snäll mamma? Japp that´s me!


    Foton från kvällen utlovas såklart!



    Jag har funderat på det länge men nu måste...

    Jag har funderat på det länge men nu måste jag få det sagt känner jag. Många av mina vänner på FB skriver illa, dyslektiker alltså eller skriver mycket särskrivningar. Jag har vänner i alla åldrar så det är inte bara yngre som skriver särskrivningar. Nu när jag har tänkt på det så går jag osökt till min egen skolgång och grundskolan. Det måste ju ha funnits en eller flera som hade problem med det men man hörde aldrig nåt om det och ingen fick nån extra uppmärksamhet av läraren. Sket dom i det? Lärarna måste ju ha märkt detta vid tex uppsatser, på prov osv. Vår klass kan knappast ha varit felfri! En fet falukorv på tvären i röven på alla lärare som sket/skiter i extrahjälp till dyslektiker och personer med särskrivningsproblem. Skämmes! Ja det var allt för mig. Godnatt!


    Nu är det jul igen

    Jag fick ju lampor idag av söta och snälla Lotta. Nu vet inte jag om detta är lampor man ska ha till jul, jag får lite sån känsla över dom. Vad känner du?

    Sorry för den sketdåliga bilden men jag låg ner i soffan och fick zooma för att inte få med hela teven och förstöra det ni ska fokusera på.

    Här är den andra lampan men ni fokuserar säkert på vattensprutan va? Den måste stå där för att skrämma skiten ur katterna fattar ni la! Dom är livrädda för den där, det räcker med att jag bara tar fram den så springer dom.

    Hoppas innerligt inte Lotta sitter och asgarvar åt mig nu för att jag är så blåst och sätter fram dom nu när dom ska fram lagom till jul. Jag bjuder på den i så fall!



    A naked loser




    Jag suger getpung på kortspel, fråga mina polare.

    Jag spelar inte poker, än mindre klädpoker, eller ja, ingen har frågat mig och det är nog anledningen också. Att dom VET att jag inte är bra på poker och då måste dom se mig plocka av mig plagg efter plagg och vem vill se en strandad val liksom, inte dom! Kanske om dom verkligen försökte lära mig hur det går till så att jag inte tappar ett enda plagg, DÅ kanske dom skulle fråga men i nuläget så nej tack!

    Klädpoker hette det i min ungdom men nu kallas det tydligen också strippoker, är det då man ska se så sexig ut som möjligt när man slänger av sig strumporna som mormor stickade som går i färgerna rött, rosa, lila, brunt och orange? Eller när man slänger av sig den där malätna t-shirten som det med svag text står "Öl byggde denna kropp" på? Eller kanske dom slimmade jeansen som det tog två timmar att få på på morgonen och nu är lika svårt att få av?

    Jag skulle ju för sjutton se lidande ut och vad skulle då inte övriga spelare göra? Dom ba "Ta den tid du behöver gumman", eller "Vi kan titta bort om du vill?".

    Man kan tydligen spela klädpoker på nätet också, mot virituella människor men det kostar. För varje gång modellen förlorar tar hon av sig ett plagg, om du förlorar så behöver du inte ta av dig några kläder (till vilken nytta liksom) utan du förlorar bara insatsen.

    Men sen kan man också spela mot sina vänner eller okända personer på nätet och använder då sig av sina egna webkameror.

    Vill ni läsa lite mer om hur klädpoker eller strippoker går till och dess historia? Gå då in på länken som jag angett två gånger tidigare.

    Vi kanske syns i nåt spelrum på nätet? Ja när jag först gått ett år eller två på en kurs då vill säga!




    Yaaaay

    Detta fick jag från en tjej då jag ville veta lite vilka det är som läser min blogg men aldrig kommenterar! Vi blev vänner på Facebook och idag kom hon. Hon vet minsann vad man ger en arbetslös tös!

    Vet ni varför jag är så glad över att inte ha nån julgran längre? Just det, julgransbelysningen som ska in i granhelvetet, jag fick krupp varje gång eftersom det alltid trasslade ihop sig och det var två sladdar i ett liksom. Det är samma med dessa. Jag stod i 10 minuter för att försöka få isär sladdarna men icke. Jag får andas nån timme eller tre innan jag ger mig på det igen.

    Jag fick böcker också, en jävla massa! Tack för det. Dom flesta behåller jag resten går till second hand. Denna tyckte jag nog bäst om, ja eftersom den passar mig så bra...eller inte.

    Jag frågade Lotta om hon ville vara med på kort men nej då det ville hon då rakt inte så nåt kort på henne får ni alltså inte. Passande nog tog mitt batteri i hörapparaten slut när vi stod där och pratade och hon sa nåt som jag inte riktigt uppfattade men tror att det var nåt i stil med "Jag älskar din blogg, det är det enda jag tänker på om dagarna och hade jag nu inte haft ett förhållande redan så hade jag flyttat in direkt hos dig!" Japp så var det nog.

    Tack snälla Lotta för detta, jag smsar när jag fått isär lamporna..om si så där två veckor!



    Ja det är inte lätt

    Jag har spelat Fia med knuff nu på King.com. Vi var tre svenskar och en tjej från Canada. Vi började prata engelska men sen gick vi över till svenska och kom då in på bin Ladin.

    Jag till killen i spelet: -Du vet att bin Ladin är död va? (mest för att retas för att han bara läser Aftonbladets riktiga tidning och han är 23 år).

    Killen: - Haha jaaa klart jag vet.

    Den svenska tjejen: -Ja fy fan vilken myt att han blev hängd för några år sen.

    Jag och killen: -Hängd? Det var väl han utan skägg som blev det? Sa jag.

    Den svenska tjejen: -Ja precis och nu blev han skjuten!

    Jag: -Men det var ju inte samma gubbe! Han hette Saddam Hussein.

    Den svenska tjejen: -Men hur fan kunde han fejka sin hängning då?!

    Jag och den svenska killen: ??

    När jag hade tänkt klart om hur blåst hon verkade så kom det:

    -Jahaaaaaa det var inte samma gubbe?? Tyckte väl att han inte var sig lik och funderat på hur fan man kan fejka en hängning.

    Jag gjorde en vänförfrågan på henne, får se om hon vet hur man tackar ja, man ska inte begära för mycket.

    Förövrigt så vann jag matchen och innan jag gick ut så såg jag henne skriva:

    -Men va fan...skojar du eller?!

    I Fia med Knuff kan man INTE fejka ska tilläggas.


    Sover skönare

    Jag gick ut på Google och försökte få fram varför man alltid sover bättre och skönare i en renbäddad säng, det finns ingen förklaring. För det är ju så, det är fan skönare att krypa ner i en renbäddad säng. Kan det ha med att göra att kvalster biter en i stjärten om nätterna om man inte bytt på en vecka?

    Jag byter en gång i veckan, ibland två om jag är riktigt äcklig. På sommaren byter man ju oftare eftersom man svettas en del. Jag har inte täcke på sommaren utan bara påslakan och ibland tar jag inte ens på mig det utan ligger naken direkt på. Jaha nu ser jag era tankar, "där ligger hon som en strandad val och fläker sig!" Eller hur? Visst tänkte ni så?!

    Hur ofta byter ni sängkläder? Ärligt nu alltså. Jag ska inte komma och piska er om ni bara byter en gång i månaden eller knappt det. Jag kommer bara tappa aptiten alternativt skicka anonyma påsar med hundbajs i eller låtsas ha en tävling och första priset är en påse chokladbollar (nej jag kallar dom inte så men det är väl bäst att göra det här) som ni TROR är chokladbollar (samma anledning som förra inom parentes), det är istället Iza och Noggerbajs med pärlsocker! Bon appetit!

    Förövrigt måste jag ge medalj till människan som bor nånstans omkring Uddevalla som mellan 21.57-23.29 sträckläste en jävla massa inlägg hos mig. Uttråkad? Så många lästa inlägg och inte en endaste kommentar kunde du bjuda på. Skandal! Men för allt i världen, välkommen tillbaka.



    Det blev lite mycket

    Min idé i huvudet verkade så underbar. När jag kom upp från tvättstugan tog jag fram fönsterputsmojängen, fönsterputsskrapan, en trasa och en skithusrulle. Här skulle putsas fönster! Det verkade ju en skitbra idé det där. Det tycker jag inte längre.

    Note to self:

    1. Titta gärna hur fönstren är konstruerade, hur många glas det är och hur man får isär dessa.

    Det är nu 1 år sen som jag flyttade in och nu skulle jag alltså putsa dom själv för första gången. Vet ni hur många sidor glasrutor jag har på ett enda fönster? Åtta! Jag upprepar... Å T T A!

    2. Glöm aldrig av att du är höjdrädd och får tvångstankar genom att vilja kasta dig ut!

    Mitt mittersta fönster i vardagsrummet är ganska stort, långt, brett osv. Jag bor rätt högt upp och jag är höjdrädd! Det innebär alltså att jag är tvungen att ta stöd med foten på fönsterbrädet för att nå (jag är inte längst i världen heller om man säger så). När jag sträcker mig längst ut och högst upp på fönstret känns det som om jag ska trilla ner eller bara vilja kasta mig ut, detta med fönsterputsning på höga höjder är då inte det ultimata.

    3. Glöm heller aldrig att du verkligen inte KAN putsa fönster.

    Man ser att fönstret är putsat men inte för att man ser rakt igenom nu utan för alla ränder efter den förbannade fönsterputsskrapan!

    4. Titta inte ner på förbicyklande/gående folk nedanför.

    Jag är nyfiken av naturen och naturligtvis tittar jag ner när jag hör nåt (då hör jag jävligt bra), det är då hela mitt liv rullar förbi som en film, när jag som 10-åring gjorde självmål i en match mot ett mycket sämre lag, när jag gjorde en 300poängsserie i bowling på en träning men ingen såg det, hur jag och en kompis tog en dörrmatta i soprummet, tog hem den till henne, dammsög den, skrev "TILL SALU" på baksidan och ringde på dörrar för att sälja den. Den som köpte den..var han som hade slängt den. Ja sen rullade det mycket mer.

    5. Få inte för dig att börja med nåt annat som är jobbigt i denna traumatiska händelse.

    Av nån anledning smulas skithuspapper sönder när jag ska torka fönsterputsskapan och det hamnar lite här och var. Jag tog fram dammsugaren för att bara ta det där, planering är inte min starka sida, nej då, jag dammsög allt grundligt, mattan under bordet stod jag och gnuggade med dammsugsmunstycket hårt. Sen tog jag resten av lägenheten. Det jag glömde var att jag har en kraschad rygg, den sa ifrån nu.

    6. Duscha inte förrän du gjort allt detta som du tror att du inte skulle göra!

    Innan jag gick till Second hand duschade jag och fixade håret, jag skulle ju bara dit, tvätta och sen slappa. Jo men tjena, här sitter jag nu med en kraschad rygg och en kropp som jag inte är säker på släpper mina kläder från stället för att det är så svettigt.

    7. Kom alltid ihåg att hur ont det än gör och hur jobbigt allt än är just då...så är det JÄVLIGT skönt när det är gjort!

    Precis och nu blir det återigen en dusch!



    Jag verkar bara komma ihåg vissa delar av ...

    Jag verkar bara komma ihåg vissa delar av en del böcker. Jag läste ju på baksidan på Second hand, kände inte igen nåt. Nu har jag läst 10 sidor och minns nu att jag visst har läst boken förut. Nästa gång ska jag nog läsa slutet på en bok så jag vet om jag läst den. Har jag inte det så...ja då vill jag ju inte läsa den ändå. Billigt och bra. Kan jag få anställning på Bokia tror ni? Som viskare te kunder som funderar på att köpa en bok, jag viskar slutet o vips så försvinner det inga pengar för den människans konto eller plånbok. Ska nog ta patent på idén. Världens första bokviskare! Så får det bli.


    Jag tvättar och läser! Ja bara så ni vet v...

    201105043031 (MMS)

    Jag tvättar och läser! Ja bara så ni vet var ni har mig och vad jag gör liksom!


    Lite varmare

    I morse vaknade jag runt 8 och var återigen utvilad, blåsan hade inte vaknat....förrän jag vände mig om och skulle somna om en liten stund, det var precis som om det var på väg att bli översvämning enbart för att jag vände mig.

    Solen sken ute och jag öppnade balkongdörren och höll visserligen på att frysa ihjäl men det var lite varmare än igår.

    Jag har nyss varit på Second hand, ville ha nån billig stor t-shirt men dom var redan tagna, gick säkert 3 varv runt hela stället men fick bara med mig en bok för en femma, "SMUTS" heter den och jag vet att jag har tittat på den flera gånger på Bokia men av någon anledning har det blivit någon annan istället. Just det, jag fick lite motion också. Dom sålde en crosstrainer där, en modernare, jag ställde mig på den och började röra mig på tramporna, jag tittade på pulsmätaren och den rörde sig inte, jag fortsatte lite fortare men den rörde sig inte alls. Jag har tydligen ingen puls, kul att veta!

    När dom hade nyöppning för några veckor sen så såg jag tre jättefina tavlor som jag tänkte köpa senare, det ångrar jag nu för nu är dom borta, MINA tavlor! Man ska slå till så fort man ser saker och ting har jag nu fått lära mig.

    Tvättstugan idag förövrigt.

    PS: Min älskade Acer startade som vanligt imorse!




    Mmmmarabou!

    Ni vet att jag älskar godis och framför allt choklad! Marabou gör ju nya chokladkakor sketofta nu tycker jag och nu har dom alltså kommit ut med ännu en ny.

    Det är med kokos och torkad banan i, hur mycket torkat det var i vet jag inte riktigt för det var inga hårda bitar i så det måste dom ha smulat ner ordentligt! Den var jättegod faktiskt som många andra av Marabous kakor och som många andra så kommer denna inte att finnas jämt, varför vet jag inte!

    Gillar du både torkad banan, kokos och framför allt choklad så gå och köp denna!



    Ja teorierna är många

    Usama bin Ladins (Ladens) kropp har knappt hunnit kallna då teorierna hopar sig. Det finns inga bilder på att bin Ladin (Laden) är död, näe men för sjutton han dog ju för länge sen i Afghanistan, nej för fan, han har ju gjort en makeover och är idag Barack Obama ser ni la! Eller också lever han i bergen med Elvis Presley, Bob Marley, Michael Jackson eller varför inte nån fabriksarbetare i Tibet?

    Detta lär inte ta slut. Kan vi inte bara säga att fanskapet är död? Hjulet snurrar men hamstern är död? Please?! Och om nu USA tror att allt är över bara för att EN jävla terrorist är död så tror dom ju helt fel, det är nu det hela börjar tror jag. Det kommer bli värre va så säker. Om han nu den där Ladin (Laden) får ett nytt liv så hoppas jag han blir en gråsten!



    Joråsåatteeeee

    Min laptop verkar ha klarat sig bra efter den tidiga reparationen imorse, han kämpar på den stackarn. Aldrig mer ska mamma ta in nåt skadligt program som gör att hela hjärnan blir helt koko på honom. Trodde jag skulle förlora honom för evigt där ju, jag som slängde mig handlöst över honom, gjorde lite tappra försök till att viska i fläkten att han ska härda ut, att det kommer bli bra, att allt ska bli som förut och han hörde mig!

    Förövrigt drack jag upp sista påskmusten för i år, ingen kolsyra men åh vad jag grät när jag sakta lät det rinna ner i min strupe, jag slickade insidan av flaskan, råkade fastna lite men nu har jag fått längre tunga och det kan ju vara bra i vissa situationer. Nu ska jag inte köpa nån must förrän i november då den första julmusten kommer ut tror jag.

    Vet ni vad jag tycker är gott? Jaja, jag tycker det mesta är gott men det här då, jag har inget bröd kvar men däremot har jag den skrattande kon, ja sån där ost i kuber som man kan köpa i affären (jo det är sant), att äta en sån utan nåt är så sketgott, det knullar sig i munnen vill jag lova! Har ni köpt den asflabbande kossa mu nångång och vet vad jag pratar om eller? Om inte så googla på "Den skrattande kon".

    Nu tror jag faktiskt att jag ska putsa fönster, gå och dö en smula eller gå och göra nummer två. Hej då!






    Hello strange morning!

    Jag vaknade, kände mig rätt utvilad, hade fått ett sms av "människan från förr", log, svarade och gick sen in på FB via mobilen. Folk från min stad hade skrivit att det hade kommit snö. Jag gick upp för att dra upp persiennerna litegrann, konstaterade att dom hade rätt men det var snö som inte skulle lägga sig. Jag log igen, gick till toaletten och släppte nog flera liter. Satte på datorn, det är här mitt humör ändras!

    Detta kommer då upp, den höll på i en evighet och inte fan startade den. Jag startade om den och fick då upp detta!

    Detta fick jag även upp igår morse men då startade han som vanligt i alla fall. Datorhelvetet är 4 månader, mer ska han väl klara eller?

    (5 minuter senare). Datorn startar men det är nåt som fattas, tittar... (munnen som en fågelholk), det är ett program som jag tog bort igår som fattas! Det har kommit tillbaka och denna gången är den mer envis, helvetet försvinner inte! Den klamrar sig kvar i kontrollpanelen, den vägrar flytta på sig! Jag installerade det i förrgår för att försöka scanna min dator med nåt annat, det är säkert det som har ställt till med oreda i min stackars Acer.

    (En kvart senare). Yes! Yes! Yes! Just nu är jag så otroligt glad över att jag inte sålde min stationära dator plus att jag är så förbannat envis! Jag gick ut på nätet och sökte på programmet som också verkade envis, eller ja, jag sökte på hur man kan ta bort skiten. Jag hittade ett forum och där hade en kille haft samma problem, fick en länk, man skulle ta ner ett program och vips så skulle det oönskade programmet försvinna och JAAAA det försvann! Jag har startat om datorn och visst är det borta, min Acer är nu som ny igen. Thank god!

    Det blir nog en bra dag after all!



    Inte gjort många knop

    Idag har varit den lataste dagen på länge tror jag bestämt. Jag vaknade tidigt, suttit vid datorn, sen gjorde jag lite frukost (nej jag ljuger inte) och satte på tredje avsnittet av Tv 3:s program "Det blir bättre" som då handlade om Magdalena Graaf och hur hon efter år av misshandel av sin exman till slut flydde.

    Jag insåg att jag var en av dessa på 80-talet som bara tyckte att hon och hennes syster Hannah var två blåsta blondiner med fejkade bröst och trodde att dom var dösnygga. Efter att ha läst Magdalenas bok och nu sett avsnittet så vet jag lite varför. Varje person har en bakgrund som på nåt eller annat sätt färgar sitt beteende efter.

    Jag såg två avsnitt till, först om Morgan Allings barndom där han som 4-åring blev tvångsomhändertagen av dom sociala myndigheterna och inom loppet av fyra år hade han varit på flera barnhem och hos flera fosterföräldrar. Det var i en fosterfamilj som dom själsliga ärren kom till, misshandlad och piskad av familjefadern inte bara en gång utan flera tills han fick komma till en familj som älskade honom från första stund, familjen Alling.

    Sedan såg jag även avsnittet om Jonas Gardell som heller inte haft en lätt barndom och uppväxt, mobbad och misshandlad av skolkompisar, våldtagen som 14-åring av en gubbe i en lägenhet på Söder i Stockholm och i ett hem som var allt annat än kärleksfullt.

    Tre fruktansvärda öden men idag är dom alla tre starka och har kunnat gå vidare men berör andra med vad dom har varit med om. Morgan Alling har skrivit en bok, "Mitt krig är slut", Magdalena Graafs bok heter "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" medan Jonas Gardell har skrivit flera böcker som jag inte riktigt är säker på om det står svart på vitt vad det är han har varit med om men däremot så gör han föreställningar om det.

    Har ni inte sett programmet "Det blir bättre" så föreslår jag att ni går in på Tv3play.se och söker på "Det blir bättre", där finns alla tre avsnitten att se helt gratis på nätet.

    Ja det är detta jag har gjort hela dagen, efter att ha tittat på detta blev jag så trött att jag sov i en timme.

    Har ni gjort nåt sketroligt idag då?!


    Usama bin Ladin (Laden)

    Hur han stavar sitt efternamn är ju lite svårt att fråga eftersom han är rätt död nu, ja precis död som i hjärtat har slutat att slå för evigt! USA jublar men det blir ju inte direkt världsfred nu för nu kommer säkert alla andra Laden, Marmaladen, Chokladen, Salladen osv. Lite som en mördarsnigel som avlat av sig innan det hjärtat har slutat att slå.

    Jag vet inte så mycket om den där bin Laden (Ladin) mer än att han inte riktigt var...snäll. Han var den som stod bakom terrorattacken den 11 september 2001 i USA vet jag också men ja det var väl det.

    Imorse vaknade jag kl 7 och låg och tänkte att jaaaa nu kan jag ju sätta på RixMorronZoo, jag gick upp, satte på datorn och kom på kl 8 att jag inte hade satt på Rix ens. Så viktigt var det liksom.

    Dessutom hade jag en konstig dröm, jag och mitt ex sov i samma lägenhet som mitt ex:s ex. Inga problem liksom, däremot så fick mitt ex:s ex inte krypa ner i samma säng som mig och mitt ex, ja för där låg jag och mitt ex. Jaja ni kommer kanske få veta lite mer lite längre fram, innan året är slut eller nåt sånt.

    Måndag är det och hela 22 dagar kvar till lön, inte kul!

    Nu ska jag nog gå och städa lite kattlådor, kanske sitta och försöka klura ut vilken korv som tillhör vilken katt. Ingen ska komma och säga att jag är sysslolös!



    Sonia Kamau ut ur Big brother

    Veckans utröstning är nog den mest spännande hittills denna säsong, alla var ju nominerade och jag var nästan bergsäker på att tråkiga Madde skulle få åka men nej då, Sonia Kamau var den som fick lämna huset men hon verkade inte så ledsen över det eftersom det var många av hennes kompisar som satt i studion så det blir nog party ikväll, eller redan på god väg in i dimman kanske.

    Rodney var också i studion och kan fortfarande inte släppa att det var han som fick lämna förra söndagen. Varför kan han aldrig ge upp? Det finns faktiskt folk som tröttnade på honom därinne och hans fasoner, dom finns, dom existerar och dom är många! Tänk om alla judar ringde på Madde och Katerina tex? Rodney gjorde ju faktiskt en Hitlerhälsning därinne, han tog det lätt men inte judarna, vad vet jag men jag tycker han kan gå vidare nu i alla fall.

    Så var det med det!





    Vårmarknad

    Så har man kommit hem efter några timmar med Annelie (hon med falukorven och är konstigare än mig ni vet). Hon är barnvakt åt sin brorsson hela dagen och hennes hund Sigrid kunde ju inte stanna hemma, jag är personligen emot att ha med hundar på såna här ställen där det är så in i helvete mycket folk men men, det är inte jag som bestämmer.

    Hon skulle gå med sin syster egentligen men hade hon gjort det så hade hon fått gå några varv ensam med både barnvagn och hund för systern dök upp den sista kvarten vi var där typ. Jag drog vagnen emellanåt och jävlar i havet vad folk glodde, vad dom tänkte var väl olika, tex: "Va? Har HON blivit mamma?!", "Har HON blivit mormor?!", "Drar flathelvetet vagnen nu bara för alla ska tro att hon fått barn eller?!". Ja nåt sånt.

    Jag köpte plastpåsar, gräddmandlar och strumpor och här kommer det bild på två grejer till, jag måste aktivera mig säger min handläggare på Sius!




    Annelies brorsson ville också bli aktiverad för han var väldigt arg ett jävla tag, mat var inte gott, inget obehagligt i blöjan, att bli buren var rätt kul men är man 4 månader så kan man bli lite tung för att bli buren på i flera timmar.

    Här har Annelie viskat i hans öra: "Håller du inte käft snart så ger jag bort dig för adoption utan att du någonsin får se dina föräldrar mer!". Det verkade hjälpa för han höll faktiskt tyst en stund i alla fall, sen kom han la på att hon bara lurades och började skrika igen.

    Det blåste halv storm nere vid vattnet därav den jättesnygga frisyren jag har, jag köpte nya solglajjer också, dom var jag ju tvungen att visa upp såklart!

    Så här ser en liten del av Sveriges största vattenpöl ut med Sigrid i förgrunden

     

    När vi var på väg hem så började det att regna, gött att man snart skulle vara inomhus då.

    Tack Annelie för några trevliga timmar i snålblåst och hoppas att håret på benen värmde lite i alla fall, ja nu när du envisades med att ha kjol och allt!

     

     


    Det blir bättre

    För några år sen läste jag Magdalena Graafs bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dig", det var jobbigt att läsa den många gånger och jag fick lägga den ifrån mig både en och två gånger för att hämta andan men den var fruktansvärt bra skriven och innan hade jag en helt annan bild av Magdalena än efter jag hade läst den. Jag beundrade henne istället.

    I tonåren träffade hon sin exmake som hon fick sonen Isac som idag är 16 år med, daglig misshandel men till slut kunde hon fly och det började en lång resa med hemlig identitet osv.

    Ikväll i programmet "Det blir bättre" berättar hon om åren som misshandlad hustru. Jag kan mer än väl tipsa er om hennes bok, läs den!