22 november

Som datumet visar så är det dagens, dagens datum är rätt sen på året, så här sent på året ska det vara så pass kallt att man ska behöva vantar när man cyklar 3.7 km till jobbet, det behövde inte jag idag heller, precis som igår. Den här tiden på året ska folk sucka och förbanna att man måste skrapa rutorna på bilen, om man nu inte är så smart att man köper isskyddsskynke (nytt ord), som jag hade när jag hade bil, om man nu inte satte det så pass fel att ishelvetet kom på rutan ändå och man fick stressa som fan när man skulle åka till jobbet kl 5 på morgonen när man började 5.30.

Nu tror inte jag att snön lär komma till jul, jag kan ha fel eller också kommer det se ut såhär på julafton.

Detta är julafton 2007 där jag inte alls frös ett skit när jag gick till utedasset för att skita ut all julmat. Ja ni ser ju hur nöjd jag ser ut eller hur? Precis!

 

Jag klagar inte att snön inte har kommit än, inte alls för jag hatar att vara som Bambi på hal is på vintern, jag har halkat ett flertal gånger och nästan brutit alla fiskben i kroppen som jag har. Så...snöhelvete, nu stannar du borta! Du kan istället bosätta dig i Etiopien i några månader så dessa barn får uppleva hur det är att kasta snöbollar eller mula bästa kompisen i nacke och fejs, DET tycker jag!

 

Sådär, det blev ett blogginlägg idag också. Förövrigt glömde jag att byta skor när jag cyklade från jobbet.

 

Varför jag har dom på micron? Enda starka ljus jag har när jag nu har en mobil som är piss och skit.

Det är stålhätta i dom här så jag kan lätt sparka nån i röven utan att det gör ont i foten...om jag nu skulle komma upp så långt med benet vill säga.

 

 


Kommentarer
Postat av: Martina

Natten mellan lördag och söndag blir det snö, det har min make sagt.

Tror det när jag ser det svarade jag.

2011-11-22 @ 23:01:17
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback