Akut!

Runt 16.30 fick jag ett sms av dottern där hon skrev att hon hade så ont i huvudet. Hon gick till Apoteket och köpte migräntabletter då jag misstänkte det när hon beskrev. 10 minuter senare skrev hon att hon trodde hon skulle dö så ont hade hon. Hon hade haft ont i huvudet förut men den här smärtan var fruktansvärd.

Fem minuter senare ringde hon mig och stortjöt och ville att jag skulle komma, hon trodde helt klart att något hade gått sönder däruppe. Jag sa till henne att ringa sjukvårdsupplysningen.

Dom ville skicka en ambulans men min dotter sa att hon skulle ringa mig så jag fick komma dit, ta dotterns bil och köra henne till grannstadens jourcentral.

Jag var i väg på cykeln på 10 minuter och har nog aldrig cyklat så fort i hela mitt liv. Vi hade en tid 18.20 och kom in tio minuter försent men vi fick komma in direkt ändå.

Läkaren kom och sa nästan direkt att hon trodde att det var migrän.

Hon fick nässpray av en sköterska och efter en stund kom det i munnen. Men sen sa hon att "tänk att man kan bli så mycket bättre av ett sprut". Hoppsan!

Efter en stund kändes det ju bättre så då kunde hon spexa lite.

 

 

Solglasögonen hade hon för att hon var så ljuskänslig men att leka med ögontjofräset kan man tydligen göra.

 

Skönt att det "bara" var migrän, det kunde lika gärna kunnat vara annat då hon även hade känselbortfall i händerna. Men det kan man tydligen få när man har migrän.

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Martina

Hua vilken pärs innan man vet vad det är! Tänkte direkt på tjejen i Robinson som fick en stroke/hjärnblödning eller vad det var...

Hoppas det var en engångföreteelse!

2011-11-09 @ 20:29:54
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Nöbollen

Haha Lik mamma! humorn finns alltid där!

2011-11-09 @ 20:35:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback