Dagen före pengar

Idag tog jag och den andra job:aren ett hus, inte bara ett hus utan ett rätt tomt hus. Man kan ju undra varför vi ska städa det överhuvudtaget, kan vi inte bara slänga ner en lapp till dom resterande och skriva att dom minsann får ta upp det lilla som blir i trappuppgångarna själva?

Ser ni något namn på den här dörren? Inte? Näe precis, det BOR ingen där!

 

Ser ni något namn på denna? Näe precis! Det bor ingen där heller! Hade det nu varit ett namn på dörren så hade ni inte fått se det ändå för då hade jag strukit över det..faktum är att jag hade inte tagit kort på det heller. Detta är i samma trappuppgång, faktum är..att det bor TVÅ i denna trappuppgång och ännu ett faktum, dessa två bor ihop, gifta till och med, dom kan ha rajraj och skrika hur mycket som helst utan att en jävel skulle höra.

Det enda damm som blir är när..ja när vi städerskor stövlar omkring trippar omkring där, det är säkert dagens sanning. Men vi städade, jösses hela 5 löv fanns det, vi var helt slut när vi var klara.

 

I alla fall, idag är det dagen före innan pengar kommer in på kontot, vet ni hur jävla sugen jag är på thaimat just idag eller? Precis, inte ett skit! Skoja såklart, imorgon ska jag nog ta och fira med just thaimat, bara för att jag kan! Sen kan dottern få känna doften...som jag lägger i en julklapp, då har jag två i alla fall. Hon ska vara glad för det lilla tycker jag. Hade jag nu haft en anställning så hade hon fått mycket bättre julklappar, japp hon hade fått en julskiva...som jag hade bränt själv. Hon skulle gråta av glädje, eller också åker både jag och skivan ut. Det är liksom antingen eller med henne.

 

Sådär, ja det blev ett blogginlägg idag också. Happ!

 

 


Kommentarer
Postat av: Martina

Varför bor det så fasligt lite folk i de där husen?!

2011-11-23 @ 19:03:01
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback