Dagens rapport

Inatt har det inte varit en bra natt alls. Jag har svettats, jag har haft satans ont i ryggen hur jag än har legat. Jag har varit uppe på toaletten för att pinka 2 gånger och var lika pinknödig när jag vaknade runt 8.

Jag kan knappt svälja utan att knipa ihop ögonen av smärta. Jag kan däremot sitta upp lite trots att det susar i sav.. kupan däruppe i hjärnkontoret. Jag har letat i hela lägenheten efter värktabletter men näe, det är helt slut. Jag har smsat dottern och frågat om hon kan komma hit efter att ha köpt Bamyl på Apoteket, inget svar, kan hända att hon sover eller att hon jobbar. Mor kan inte hennes schema.

Jag har lovat att tvätta hennes påslakan då hennes tumlare knölar ihop dom till en storlek av en tennisboll eller nåt. Imorgon ska jag tvätta är det tänkt, om jag orkar.

Det är snart helg för bövelen och då vill jag ju inte ligga sjuk, vet inte vad som händer men jag vill i alla fall inte vara sjuk. På vänster sida av halsen känns det som att det växer ut en hel apelsin, eller en melon om ni föredrar den storleken.

Sorry att det bara blir gnäll och sjuka inlägg nu men det är vad som händer just nu...liksom.

Det får ni helt enkelt stå ut med.



Kommentarer
Postat av: Inna

Det suger att vara sjuk och du får klaga hur mycket du vill.



Krya på dig!

2011-11-03 @ 13:36:05
URL: http://innas.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback