En skön lördag

Ja så har ännu en dag/kväll gått av helgen. Jag har haft en väldigt skön lördag, legat på rygg mest hela dan, utom när jag bytte sand i kattlådorna så katterna kan skita bäst dom vill i några dagar till utan att jag måste göra rent igen. Man börjar undra vad allt kommer ifrån för dom verkar inte äta lika mycket som dom skiter ut.

Vad har jag gjort då? Jag har diskat, lagat mat, ätit, glott på teve, glott lite på play, spelat spel, pratat med folk på Facebook, spelat lite till, sovit en timme och lekt med katterna. Eller ja, Nogger åtminstone, man ska sparka en boll genom en tunnel sen ska hon stå som en målvakt på andra sidan och göra high five med sig själv om hon räddar den. Gör hon inte det så skyller hon på att jag skjuter snett. Iza ligger på mattan i hallen och småfnissar för sig själv när Nogger inte tar mina skott. En helt vanlig dag alltså, förutom att det idag är lördag och jag inte tagit en enda droppe alkohol...igen! Vit helg alltså, det firar vi med en.....cider. Näe skoja, jag har en sån men den ska inte öppnas förrän jag ska festa nästa gång...när det nu blir.

Vad har ni gjort idag då? På FB skriver folk att det är kallt ute, jag har ingen aning, jag har inte varit ute på hela dan.

Ja det var allt för den här lördagen gott folk. Hepp!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback