Facebookkrasch?

Nu först läste jag vad som kan komma att hända imorgon. Jag började faktiskt att skratta. Att ett gäng idioter tänker göra så Facebook kraschar imorgon 5 november. Är det nu jag ska börja poppa popcorn och ta på mig det bekvämaste jag har i garderoben och bara se på?

Jag har Facebook, jag gillar Facebook men jag gillar inte allt. Man kan ju faktiskt inte älska allt eller hur?

Jag skulle också vilja ha en global videokamera som spelar in allas ansiktsuttryck om denna liga som kallar sig för "Anonymous" lyckas. Hur många % av världens Facebookanvändare kommer att slita sitt hår? Hur många kommer fråga sig: "Vad fan ska jag göra nu då?!" Hur många kommer inte lägga sig ner och dö en smula? DET vill jag se.

Vi har ansvar för vårt eget konto, vad vi skriver, vad för bilder vi lägger ut. Lägger man ut en bild där du är helt naken med en gnumask över huvudet så kanske man inte behöver skämmas, ingen ser att det är du. Om du nu inte har ett antal sexuella kontakter som du träffat irl i din vänlista vill säga. Då kan det bli pinsamt.

Men som sagt, det ska bli intressant om ligan kommer att göra slag i saken eller om det bara är uppmärksamhet dom vill ha. Dom verkar ha lyckats skrämma skiten ur många, jag..jag lutar mig bara bakåt med händerna bakom huvudet, ja den tiden jag inte har näven i popcornskålen då alltså!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback