Full fart mot helgen som gäller!

Hej och hå vad den här dagen har gått fort, utom den sista halvtimmen då jag tittade på klockan si sådär varje minut.

Jag och två arbetskompisar tog ett äldreboende och städade. Eller ja, det är mer ett seniorboende men det bor i alla fall äldre folk än vad jag är. Det är lite trassligt och städa där, på vissa våningar och trappuppgångar är det LSS eller äldreboende (låsta avdelningar) och man kommer aldrig ihåg var detta ligger, därför var vi tre, två som städade korridorer och trappor och en som sprang halvt ihjäl sig för att putsa fönstren på entrédörrarna och räcken. Är man ensam tar det ungefär 3 timmar, är man tre så tar det...50 minuter, tydligen.

I dessa korridorer finns det också rullatorer, då kan man hitta sånt här i korgarna.

En diskborste, jag stod där en bra stund och funderade på vad tanten/farbrorn hade denna till. Jag hade några teorier men jag vet inte om dom håller. En är att människan sopar bort skräp från däcken, en annan är att dunka någon huligan i huvudet med den. Som sagt, vet inte om mina teorier håller. Har ni några förslag så kom gärna med dom!

 

Igår var det två andra jobbarkompisar som åkte iväg till ICA och köpte läsk. Ibland kan man bli överraskad.

 

 

Aldrig sett förut. Såg milt sagt intressant ut...tills jag läste det röda längst ner, "NON ALCOHOLIC". Hade ju kunnat bli riktigt roligt på jobbet men det är vanlig äppeldryck, skit också.

 

Idag blir det tvättstugan sen blir det till att festa till lite om man inte känner vid 18 att näe fan, det får bli en vit helg igen, vi får se men vi riktar in oss på att jag kommer vara bakis imorgon okej? BRA!

 

 


Kommentarer
Postat av: Doris

Röstar på att den används till att borsta däcken ;-).Önskar dig en ba vecka, kram.

2011-11-21 @ 06:31:32
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback