Gårdagen

 




Sådär! Då har jorden slutat att snurra och jag har varit vaken sedan 7.32. Sånt är kul när man är ledig och inte somnade förrän runt 3, jippie liksom....eller inte.

I alla fall så var förfesten helt okej, det var Ewa, jag och en tjej till, vi hade det lugnt och skönt, pratade virkmönster, löste korsord och pratade barnbarn som vi inte har. Eller näe det gjorde vi ju inte, men det såg bättre ut i skrift liksom.

Sen kom det lite mer folk, när det folket kom så..ja..då gick vi ut. Vi velade omkring lite här och var, hälsade på folk, pratade med folk och skällde ut folk i sms, sånt är kul, i alla fall när det är befogat.

På vägen gick jag in till en pizzeria och köpte mig en pizza och tog med hem, den var god. Varför är man så sugen på mat när man är berusad?

Rätt gött att festa på en fredag så man har hela lördagen och må dåligt på och ändå ha en dag på söndagen då man mår bättre.

Gjorde ni nåt kul igår då?


Kommentarer
Postat av: Britt

Jag är för gammal för att orka festa på fredagen... :)

2011-11-19 @ 21:19:23
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/
Postat av: Muna

Ha ha ! Skrattade åt att du skrev.. : Å eh tjej till! Ha ha vem kan det ha vart... Kan det ha vart jag som va i Motal*? Ha ha

2011-11-22 @ 00:54:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback