Hur dumma tror dom att jag är?

När jag kom hem så hade jag fått ett brev med maskinskriven text på kuvertet, ett gult litet kuvert och jag trodde att jag typ skulle få ett tackkort, för vad vet jag inte men det såg ut så men ack så fel jag hade.

En betald resa till Gardasjön alltså för den som inte ser vad det står. Yeah right! Jag skulle få betala flygstolen själv, herregud vem vill ha en flygstol när man kan få en hel soffa hemma liksom. Precis! Jag skulle köpa nån produkt för 0 kr men portot var 40 kr. Hur dumma tror dom att jag är?! Herregud jag har ju en arbetsträning, inte fan vill jag åka iväg till Italien alldeles själv, jag kan ju komma bort och det vore ju dumt (en del kanske i och för sig att jag ska bosätta mig där). Jag är alldeles speciellt utvald också, kan ni tänka er, jag är speciell.....och alla andra 8 miljoner eller nåt!

 

På jobbet var den ordinarie städaren på kontoret tillbaka och jag hade inte så mycket att göra igen. Vi gick dock till ett närliggande kafé. Jag har aldrig fikat där förut och hade heller inte sett vad som finns på borden.

 

 

När jag tog tag i den här bara för att den var så fin så höll jag på att välta hela vasen, jag fick hjärtat i halsgropen, eller om det var i gommen, minns inte. Jag vill liksom inte vara den enda som vält en vas med vatten i på det där stället. Bara det att mina jobbarkompisar sa till mig att det inte är riktigt vatten, det sitter fast. Se där ja, jag hade gjort bort mig ändå liksom, men det bjuder jag på, ajjemen!

 

Imorgon är det fredag! Japp och sen är det lördag dagen efter...det ni!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback