Inte helt okej

Igår såg jag fram emot den här dagen, jag fantiserade om att jag skulle vakna runt 9-10, ligga kvar lite längre och bara njuta av ledigheten. Imorse hörde jag liksom hela fantasin krasas sönder likt en trasig glödlampa och man trampar på alla tusen bitar, så kan vi beskriva det. Varför? JO för att klockanhelvetet var bara 6.45 när jag vaknade! En halvtimme längre än vad jag vanligtvis brukar vara tvungen att gå upp. Det är ta mig fan inte helt okej alltså.

Jag kunde inte somna om heller, nej då, blåsan hade fått mig att gå upp och sen var det lönlöst att somna om. Så här sitter jag nu alldeles för tidigt framför datorn MEN jag behöver inte hasta iväg någonstans förrän om flera timmar och det är väl det vi kan glädjas åt då i stället, japp! Jag kan fortfarande gå omkring likt en lodare alltså.

Fredag idag och det blir ingen alkohol alls på hela helgen, underbart! På söndag blir det farsdagstjofräs hemma hos föräldrarna. Det är då vi träffas för att dela upp julmaten, ja det vi ska köpa/göra till jul alltså.

Hur gör ni när ni firar jul med julmaten? Står ni för allt? Delar? Skiter i julmaten? Äter hemma innan ni åker vidare dit ni ska fira jul på riktigt? Tell me please!


Kommentarer
Postat av: Martina

Någon vecka innan jul sitter alla hemma hos min mans syster och delar upp.

Jag förstår inte varför vi inte bara sparar listan i datorn och mailar ut en påminnelse till alla istället för det är alltid ett himla knöl för att få med allt på listan och sedan fördela...

Och så blir det exakt likadant som året innan iallafall. Knäppa familjen haha

2011-11-11 @ 11:28:30
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback