Min dag så här långt

Inatt när jag la mig så hade jag först planerat att sova några timmar längre än vanligt, diska, städa och sen ställa fram lite stakar i fönstren.

Imorse när jag vaknade stod klockan på 7.32, jag var för trött för att diska först men gjorde det sen. Jag blev trött, sov en timme, skulle städa, orkade inte då heller men skulle ändå ställa fram julstjärnan i vardagsrummet, det visade sig att jag inte hade en sån lampa hemma, den som ska vara där hade jag tagit till nåt annat och den har nu gått sönder och där gick luften ur mig, orka gå till ICA för att köpa en sketen jävla lampa! Näe jag får ta tag i allt imorgon...tror jag.

Ledig är jag i alla fall och det är lovely! En vit helg, helt självvalt och det ska bli så skönt. Ute skiner inte solen, långt därifrån faktiskt, det är grått och mulet, då kan man lika gärna sitta inne tycker jag.

Jag har fått upp en lapp med "INGEN REKLAM TACK!!" på dörren, jag har aldrig haft en sån men innan allt för mycket reklam inför julen kommer så fick den komma upp, orkar inte ta upp mer skit nu.

Ja det var min dag så här långt, just det, jag åt frukost imorse, DET är ovanligt måste jag säga.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback