Tjo!

Ja idag var det möte på jobbet. Vi var...många. Vi fick kaffe (läsk för mig...hallonsoda om ni nu vill veta!)..och tårta, en sketgo tårta med nötter, grädde, mandariner, päronhalvor som delats i..massa halvor och nåt mer i. Som sagt sketgo!

Det ni ser på skeden är jag som har salivinerat massor, ja det är grädde också helt rätt. Jag hade typ ätit 1/3 av den när jag kom på att jag skulle fota den.

 

Efter fikat pratade chefen massor, och en jävla massa mer, sen var det vår samordnare över hela Samhall i området där jag jobbar (läs stort område) som berättade för dom anställa vad job:are är för nåt, (läs vad JAG är för nåt) och sen skulle vi tacka av vår gamla chef som gick i pension siste juli men som vi inte hade tackat av än, tiden rusar iväg som sagt, han fick blommor och ett kuvert med presentkort från Köpmannaföreningen, visste inte ens att sånt fanns men det är ju skitbra!

 

Sen fick vi gå, ja till kontoret alltså, det var lunch. Sen var det mina vanliga sysslor, plocka ur svep, lägga dom i lådor, hänga upp microdukar i torkskåp och annat kul. Sen var dagen slut och jag begav mig hem.

 

Just det ja, på måndag kommer min handläggare från AF till jobbet och då ska vi ha möte med honom, chefen och samma samordnare för Samhall från det stora området jag jobbar på för att prata om min framtid. Jag har ju bara december ut på stället där och det är nu vi ska bestämma hur vi ska gå vidare med mig, tippen, annat jobb, eller om jag får kräla på gatorna för att jag inte får nån anställning nånstans och heller ingen ersättning. På måndag alltså! Kl 14! Håll tummarna.

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

lovar hålla tummar o tår på måndag kl. 14.00!

2011-11-30 @ 20:08:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback