Tredje förslaget= Facebook!

Har fått in ett förslag på att jag ska skriva om Facebook, alltså för och nackdelar med det där stället.

När jag blev medlem för...minns inte men då hade jag inte kontakt med så många gamla vänner, med gamla vänner menar jag klasskompisar, gamla kompisar som man hittade på bus med (tex ta en dörrmatta från soprummet i annat hus och sen dammsuga av den och sen råka sälja den till människan som hade slängt den). Gamla fotbollskompisar har jag inte heller kontakt med, heller inte varken friidrottspolare eller bowlingvänner. Jag måste fan ha något smittsamt känner jag nu och nu menar jag inget som kan ha uppkommit i helgen.

Nu nästan 2 år senare har jag flera gamla klasskompisar, gamla vänner som jag umgicks med förr. Jag har fortfarande inte kontakt med några idrottspolare, där är jag tydligen fortfarande smittsam.

Det jag vill säga (läs skriva) är att hade inte Facebook funnits så hade jag heller inte börjat umgås med gamla polare. Man får veta vad dom gör (dom som skriver statusar varje dag i alla fall, resten vet jag inte), vad dom ätit, vad dom ska äta, när deras husdjur fyller år, när deras barn gjort mål i nån sport (dom är inte smittsamma).

Ja det är ju det som är så kul att läsa, vad mina gamla vänner gör och ska göra. Man behöver inte smsa ihjäl sig om man vill nåt, nej då tar man upp chatten på Facebook eller skickar ett mail. Svarar dom inte, näe då är man nog smittsam även för dom.

Nackdelen då? Att det finns och tar upp mycket av min tid! Så kan vi säga!


Måndag

Morrn morrn!

Jag var ju ledig i fredags ni vet, jag ville ha en något längre helg och vila upp mig på...var det sagt. Nog för att helgen blev lite längre alltid, särskilt när man festar två dagar i rad samt nästan är uppe i ett dygn och sover 4 timmar på det och sen går som en zoombie hela söndagen. Men det var en rätt bra söndag i alla fall, ingen ångest över nåt, ångrar inget och en jävla tur att jag minns allt, så kan vi säga! För hade jag inte kommit ihåg vad som hände DÅ hade ångesten kommit och jag hade förbannat mig själv, så kan vi också säga!

Nu är det till att ta tag i en ny vecka, nya möjligheter och..hoppas på att den går fort.

Sen har vi ju ställt om klockan, det innebär alltså att det är ljust nu när jag cyklar till jobbet, i alla fall i nån vecka till eller två. Ingen lampa på cykeln alltså.

Vad har ni gjort i helgen då? Tell me liksom!


Upp och hoppa!

Efter att nästan ha varit vaken i ett dygn vaknade jag efter 4 timmar igen. Konstigt nog är jag inte speciellt trött, känner mig lite mer bakis idag än igår men inte så det stör.

Det var ju halloween igår, då ska man klä ut sig. Det behövs inte mycket för mig ni vet.Nu blev det ju inte så att vi gick ut så jag kunde ju inte visa upp mig.

Här hade jag tagit av mig min förklädnad.

 

Jag är lite glad att det inte blev nån utgång....på nåt sätt. Förfesterna är ju ändå roligast.

 

Klädde ni ut er eller är ni som jag? Naturlig skräcködla?

 

 

 


Howdie!

Det är nu man ska ställa om klockan till en timme bakåt. Det är meningen att man ska sova en timme till. En timme till? Datorn säger 5.27, mobilen 6.27 och jag är fortfarande vaken. Tro fan det när man inte får sova alls. Varför då? ...Alltså, för sant för att vara fel på nåt sätt. Så kan jag förklara det hela. Vi var hos Ewa, jättetrevlig förfest. Vi skulle gå ut, ojsan, klockan blev för mycket och näe, en del av oss gick inte ut, jag var en av dom.

Några timmar senare gick jag hem, ensam? Näe. Så mycket kan jag säga. Att inte gå hem ensam is the shit på nåt sätt.

Kan man sova nu? Näe tror fan inte det. Borde man sova nu? Näe varför det? Ingen aning, jag bara ler!


En Bamyl sen i säng Sune! Japp. Så får det bli. Det finns en morgondag, har nån bestämt.


Godnatt! / Godmorgon!Nämen titta vad jag hittade!

Eftersom jag har en sån pissig mobil med pissig kamera så tar jag sällan kort när jag är ute men jag tittar alltid dagen efter ändå och kolla, kolla vad jag hittade!

Detta är alltså tjejen som tycker att jag är en kändis. Henne träffade jag ju igår med sin pojkvän som heter..som heter..som heter, äh, minns inte, vi säger Bertil så blir det bra. Så fina så.

 

 

Idag mår jag förövrigt kanon! Tack vare Bamylen inatt, den går jag inte och lägger mig utan. Jag vaknade 9 imorse och kände efter hur jag mådde och dra på trissor, jag mådde urbra och vad tänkte jag då tror ni? Precis, det är bara att gå på´t idag igen alltså! Yaaay!

 

Idag ska folk klä ut sig, som ni vet och ser så behöver jag inte göra det, jag är en halloweengris året om.

Min mage är som en potta med skit men jag får väl hälla i mig alla 100 magtabletter så mår jag....inte alls bra näe. Men men, party party ikväll igen alltså. Hur orkar jag? Det svarar jag på i morgon!

 

 


Men du är ju typ kändis

Ja herregud. Jag hade planerat min kväll med mat och "Idol". Nu smsade min Ewa istället (herregud vad svårt det är att prestera ett inlägg med ett öga, massa omskrivningar och annat) att jag skulle komma till henne och där skulle det bli lugnt. Yaaaay right, Det bev krogen och sen gick jag till den sedvanliga krogen och där träffade jag en stalker. Eller ja, en bloggläsare och tyckte att det var häftigt att träffa en kändis...dvs jag på en krog. Jag var skefull och...det var inte hon.


Jösses, dags att sova tror jag bestämt. Den här stalkerhistorien tar vi imorrn eller hur Åsa? ;)
Godnatt!
Kit Wahlgren

Natten till förra torsdagen nedkom Laila Bagge Wahlgren och Niclas Wahlgren med en son, det har varit ett hemlighetsmakeri vad sonen skulle heta. En del som visste om namnet tyckte det var ett konstigt namn.

Numera kan ju faktiskt barn heta både det ena och det andra. Tex så heter Sofia Wistam och Orups son Kid, Sofias andre son heter Texas, dock inte med Orup. Lennox heter den tredje sonen och sen har hon en dotter, Sindy, japp hon stavas så.

Så att Laila och Niclas son ska heta Kit tycker jag inte är ett dugg konstigt faktiskt. Kit är efter bilen i "Knight rider" ni vet, bilen som kom när ägaren sa nåt i en klocka eller vad fan det nu var. Undrar om deras son kommer vara så medgörlig också. Är det det dom räknar med kanske? Sätta röda lysrör i pannan på honom bara så är det slående likt.

Men att kalla Kit för en "Idol-bebis" tycker jag är fel. Det hade mer varit så om nu Laila och Niclas hade varit med som deltagare i programmet. Niclas har inget med Idol att göra mer än att han nu spritt sin säd i en i juryn.

Laila kommer att ha sonen med i kvällens program förresten. Hon har en egen loge och där kommer Niclas och Kit vara så Laila kan springa dit och trycka in ett bröst i truten på honom, ja på Kit....alltså.


6.5 år senare

Jag satt här i lugnan ro när jag fick ett sms av en tjej som jag hade mycket kontakt med för 6.5 år sen. "Hej vad görs?" Jag svarade: "Inte mycket". Och hon ba: "Jag är i din stad nu".

Jag blev pigg på 2 röda. Jösses, hon är i stan! Hon bor liksom nästan 15 mil från mig. Hon kör buss så hon hade hämtat folk i Göteborg och skjutsat hit. Rackarns kul att träffa henne igen. Sist vi träffades var 19 juni 2005, fråga inte varför jag kommer ihåg exakt datum.

Jag fick inte lägga ut kort på Facebook men fick lägga ut dom på min blogg (hon fattar inte att folk från Facebook läser min blogg).

Hon hade en halvtimmes rast innan hon skulle bege sig hemåt igen så vi satte oss på pizzerian mittemot mig. Det tog lite tid innan vi hittade en lämplig parkeringsplats.

 

 

Till slut funkade det, utan p-böter!

 

Jag är svag för tjejer i slips och för att spä på det hela så är jag väldigt svag för tjejer med bruna ögon också (dom ögonen har jag drunknat i mer än en gång om man säger så).

 

Becca i sitt rätta element. Snygg som få och ni som undrar, NEJ hon är inte flata. Hon ser bara sån ut.

 

Skitkul att träffa henne igen efter flera försök men då har jag varit upptagen med annat. Nu går det väl 6 år till innan vi träffas eller nåt.

Detta kommer jag leva på hela dan, jävla tur att jag tog ledigt just idag!

 

Tack Becca för att du smsade.

 

 

 

 


Ledig!

Idag känns det som lördag. Jag la mig sent..så sent har jag nog inte lagt mig på en vardag sen...ja sen sist tror jag bestämt.

Så kan det vara när man har skoj med folk på nätet, folk som är som en annan. Underbart!

Jag vaknade i alla fall runt 9 MEN jag låg kvar, med benen ihop massor för jag var pinknödig men jag ville inte gå upp, jag ville känna att jag inte behöver gå upp, men ja, för att inte väta ner hela sängen så fick jag gå upp då.

Katterna undrade varför jag inte hade gått upp 3 timmar tidigare, dunkade tassarna vid matskålarna och spände ögonen i mig. Sen när dom får mat så tittar dom på det och går. Alltså dom där två, dom är inte härifrån, en från Jönköping och en från en Halloweengård utanför stan, rätt möe utanför stan också. Den gården skulle få vilket spöke som helst att springa till skogs.

Men jag är ledig! Jag är ta mig fan ledig! Det är massa yaaaay på det ni! Jag ska väl fixa här hemma lite sen får vi se vad som händer med folk och fä runt omkring mig. Eller också bjuder jag in några som var i min dröm i natt. Jösses jag har bara drömmar om att tjejer är på mig, flirtar med mig och fan och hans moster, jag är alldeles vimmelkantig när jag vaknar varje gång. Men jag gillar´t som Annelie (hon med falukorven i pannan ni vet) brukar skriva.

Sa jag att jag är ledig idag?
2:a förslaget= min granne

Jag har fått in två förslag på vad jag ska skriva om. Nu blir det om min granne.

Jag har flera grannar, grannar som jag aldrig hör, grannar som man hör ibland, grannar som man verkligen hör på helgerna. Vem ska man välja? Jag tar grannen rätt över då.

Dom är gifta, i början av 60-årsåldern tror jag bestämt. Hon går hemma hela dagarna medan han hurtar iväg på förmiddagen och kommer hem på eftermiddagen i samma fart som han gick i..dvs med andan i halsen.

Kl 8 kommer barnbarnen, det är två skrikande barn som antingen är döva eller bara högljudda. En vad jag tror 4-åring och en knodd på 2. Farmor verkar vara något av en dagmamma åt dom små. Farfar är den som är ute i sandlådan med dessa små teltningar, han bygger sandslott, 2-åringen river, farfar gör ett nytt och sen tycker 2-åringen att det hela ska upprepas.

På eftermiddagen kommer barnens pappa och hämtar dom. Dom överlämnar stövlar med massa sand i, teckningar föreställande...nåt. Ibland ser jag att farmor och farfar har dom även på helgen. Barnens pappa är inte singel utan en mamma finns också, henne har jag väl sett 3 gånger på 1.5 år. Föräldrarna verkar ha massor att göra där barn inte är inräknade men farmor och farfar är så glada i sina barnbarn att dom jättegärna tar dom, vilken tid på dygnet som helst.

Goa grannar är det minsann.

Fler förslag på inlägg tack!HELG!

Jag trodde den här dagen skulle sega sig fram men herregud den har flugit sketfort!

Chefen var borta hela dagen så då ställde vi till med fest, vi dansade på borden, hånglade upp varann och gjorde high five mest hela tiden....eller inte.

Jag gjorde mina vanliga sysslor förutom att jag fick åka till Willys och köpa 4 backar med läsk och kaffe. Jag dricker själv inte kaffe och vet inte hur det ska smaka, Gevalia däremot är för dyrt numera och det har inte Samhall råd med så här köper vi bönor och sen rostar vi själva...eller inte. Det blev ett kaffe som jag hoppas ska smaka och som var något billigare.

På vägen hem smet jag in på Netto och där fick jag se något kul på anslagstavlan.

 

Vad fan är det för fel på att skriva att man vill ha en "KK"? Herregud så pryda folk har blivit. Egentligen skulle man ringa och kolla vad det är för en och om han är gift, då skulle jag även ta reda på frugans telefonnummer och skvallra, men med min otur så skäller hon väl ut mig och säger att dom vill ha någon tjej att ha trekant med. Ja sånt är samhället idag. Antingen är man med i "Swingersklubbar", har trekant med grannen eller också någon helt okänd, såna är dom. Själv är jag singel och springer inte på "swingersklubbar", näe för bövelen, det är ju svindyrt, jag tar hem dom såklart!

 

Nu har jag helg! Det firar vi med att ha tvättstugan kl 17, det blir rackarns roligt det.

 

 


1:a förslaget= Möbler

Jaha så har jag fått ett förslag på inlägg. Hon tycker att jag skriver så roligt att jag kan skriva vad som helst tydligen och det blir humor...DET var humor.

Hon föreslog att jag skulle skriva om möbler. Jösses, själv är jag den nya mjuka och formbara soffan "Soffpotatis". Färgen finns enbart i vitt men är tvättbar.

Jag kan också skriva om att hade jag haft mer pengar att röra mig med så hade jag haft ett helt annat möblemang här hemma. Jag hade velat ha en divansoffa som jag skulle fläka ut mig i, inte i tyg då för då har katterna fått en enorm klösbräda och soffan hade fått en helt annan funktion.

Jag hade även velat ha en bar där jag skulle sitta och...fundera på hur jag ska ta mig ner från stolen. Hög stol= Sune kort och höjdrädd. Skulle bli en utmaning som heter duga. Bokhyllor är lite ute så en sån vill jag inte ha igen men hade nu inte min bokhylla gått sönder för 3 år sen då jag skulle flytta så hade jag säkert haft den kvar, som då hade resulterat i att jag hade haft två katter i den, bakom den eller agerande porslinskatt.

Hade jag fått bestämma så hade jag även haft en snygg tevebänk, nu har jag en bänk som nästan lyfter från golvet eftersom jag har en tjockteve. Den tjockteven har jag fått helt gratis så jag ska väl inte klaga, man kan se alla såpor på den och det är ju...bra. Där står Johanna i "Bonnläpp söker blygdläpp" och ser så söt ut och sen väljer hon att ha kvar någon på gården som jag absolut inte trodde att hon skulle ha kvar. Anette 47 år och 3 meter lång eller nåt. Det var otippat. Eller också ser hon bara ut att vara 3 meter lång på min tjockteve, kanske hon bara är 1.50, vad vet jag.

Ja det var väl allt. Fler förslag tack!


God morgon!

Igår kände jag att jag banne mig måste sova före kl 22 för jag var så trött hela dagen och hade varit uppe sent tre kvällar tidigare och det funkar inte på mig att gå upp så tidigt en hel vecka.

Igår gick jag och la mig vid 21.26 och vaknade 5.16. En timme före jag skulle upp alltså men det gör inte så mycket för i drömmen träffade jag massa folk som jag inte vill träffa och det folket följde med mig och köpte julklappar till min dotter. I drömmen hade jag tydligen mycket pengar för det blev dyra julklappar. Såna drömmar vill jag ju inte ha när det inte stämmer överens med verkligheten! Näe, det blir inga guldsmycken Emelie, det blir en "korv" med ärtsoppa! Surprise!

Jo, en annan sak. Jag märker själv hur trist min blogg börjar på att bli. Färre inlägg, tråkiga inlägg, inlägg om bara jobbet nästan. Jag har idétorka, jo det är sant! Så därför frågar jag nu er mina underbara läsare. Vad vill ni att jag ska skriva om? Inga såna där djupa ämnen nu som hur världen kom till, varför fåglar flyger och inte vi, inte sånt, utan nåt annat. Fundera över det sen skriver ni det som en kommentar. Jag tar helg 13.30, underbart!


Zzzzzzz

Den senaste veckan har jag inte gått och lagt mig när kropp och ögon säger att jag ska, jag stretar emot, jag sätter mig på tvären och varje morgon förbannar jag mig själv för det, jag är AStrött när jag vaknar men jag snoozar aldrig, jag ligger heller inte kvar, när mobilens alarm ljuder så slår jag upp ögonen (jo det är sant), jag stänger av snarkmaskinen, tar av mig masken, viker undan täcket, snubblar nästan in i elementet, tar hörapparaten och sen går jag som i ett sömnrus in på toa och duschen.

Idag har jag väl haft att göra men inte hela tiden och när jag inte haft det så har jag suttit ner, ögonen har blivit som tunga som brunnslock och då har jag gått upp och ja..inte gjort så mycket mer.

En annan job:are har inte heller haft så mycket att göra mer än att ha tagit två trappuppgångar. Hon gjorde så att hon själv fick sysselsättning, slog till och med sitt egna personliga rekord.


Hon har heller aldrig kunnat ställa sitt Lypsyl däruppe, det är banne mig yaaay på det!

 

En dag till att jobba sen har jag långledigt! Eller ja, åtminstone 3 dagar istället för 2, 24 timmar till om ni nu vill se det så. Det ska bli så gött! Ska ligga kvar i sängen på fredag, titta på klockan, se att den är 11, le och tänka på dom på jobbet som har slitit sen 7.30. Sen kanske jag ligger kvar ännu längre eller också vaknar jag la vid 6 och kan inte somna om! Det är antingen eller det. Men då kan jag kanske sova nån timme på dan istället, DET kan inte dom på jobbet göra. Det är lite tihi på det där.

Ja det var väl allt för nu.

 

 

 

 


Mycket yaaay!

Idag var den ordinarie trappstädnings....städerskan sjuk så jag fick ta ett höghus själv. Kanoners det. Ni vet ju att jag gillar det. Det är alltid nåt jag lägger märke till på dörrar och utanför.

Den här vet inte jag om jag har sett förut och då har jag ändå städat i den trappuppgången flera gånger. Den var lite kul tycker jag. En sån skylt ska jag önska mig i julklapp tror jag bestämt, sen ska bakgrunden vara som prideflaggan.

 

 

Den LILLA ringklockan! Undrar om den låter som om 3:dje världskriget kör igång också.

 

När jag var klar med det var det dags att ta lite frukost (en läsk), ringa lite folk och ta upp beställningar, packa beställningarna och idag hade chefen bilen så jag och en jobbarkompis gick ut och väntade. Den ena personen som jag skulle åka till skulle få en "ny" dammsugare. I två dagar har dom andra på Samhall sugit upp löv. Vi ville ju naturligtvis hjälpa till, eller åtminstone jag, jobbarkompisen tog kortet.

 

 

När chefen väl kom med bilen så körde jag ut skiten grejerna. Efter tog jag andra trappuppgången i höghuset.

Ja den här dagen har gått fasligt fort tycker jag, me like...liksom!

 

Kl 15 var jag och hade en dejt med min handläggare på soc, jag fick veta att jag är berättigad till ett busskort, fattar ni eller? Det är fan yaaaay det! Bor man över 3 kilometer från sin arbetsplats/praktik så får man ett sånt, jag ska köpa det om en månad, fan vad lyxigt att åka buss och slippa cykla omkring bland isbjörnar, drivis och kanske ramla omkull och bryta alla kotor man har i kroppen.

 

Efter det var jag på ICA med Ewa, jag följde med henne upp och fick mat, alltså frusen mat som jag fick med mig hem. Vad sägs om 2 fläskfiléer, en sketstor påse klyftpotatis, 3 stycken 200-grams hamburgare och en jävla massa andra hamburgare. Undrar om man skulle ta och äta lite....fisk idag kanske.

MYCKET yaaaay idag!


 

 

 

 

 

 


Nomnomnomnom!

Egentligen var det meningen att min dotter skulle komma och hämta mig direkt efter jobbet men hon sa att hon skulle hämta mig hemma istället 14.45, sen ändrade hon tiden till 15.45, när jag frågade vad hon gjorde som drog ut på tiden så blev det "Inget". Tycker det där "inget" betyder nåt men tydligen inte.

Hon satt kvar i bilen medan jag handlade och vad fick jag se då?

Jag gick liksom inte förbi då, klart som kovspat att jag tog en påse och la i...några stycken, eller också var det rätt många, jaja, det var sketmånga! Nöjda? Bra!

 

Sen såg jag i tidningen idag att det var 20 tekakor för 20 kr på ett ställe och då åkte vi dit också. Där jobbar en tös, inte bara en tös utan, ja en tös som ja, som var med på förfesten i fredags, eller ja, vi har festat flera gånger förut och...ja, det var kul. att. liksom. träffa. henne. igen. Så kan vi säga!

 

Vet ni vad min dotter begärde för att hon åkte och handlade med sin gamle mor? 1 liter julmust och två tekakor, rackarns billigt för mig tycker jag.

 

Ja det var väl allt för nu.

 

PS. Klicka gärna på bannern till vänster i menyn där det står nåt om statist, då blir jag 50 öre rikare för varje person som klickar. Tack på förhand!

 

 

 


Fail

Förra veckan sa jag till chefen att vi behöver fler microdukar. Han tittade i katalogen vilka det var (rätt ny chef, en chef som knappt vet var vi beställer någonstans). Jag och en annan såg bilden i katalogen, kul, denna gång skulle vi då få röda och mörkblå dukar.

Jag vet inte men....
Jag tycker förstås att dessa är rosa och ljusblå

 

Tror dom att bara för att vi jobbar på Samhall så är vi färgblinda? Inte jag!

Men göttans att dom kom så fort, nu behöver vi inte försöka pussla ihop det längre.

 

Dom som håller på ute med att klippa buskar, suga upp löv, kratta och fan och hans moster hittar en hel del ute. Idag var vi i vårt förråd och skulle leta efter ett munstycke till dammsugaren "Henry". Vi hittade inget, istället hittade vi...

 

 

en studsboll! Vet ni hur bra den studsar på betonggolv eller? Det vet jag...skitbra!

 

 


Statist

Nu mina damer och herrar (om det nu finns några killar som läser min blogg).

Skulle ni kunna tänka er att vara statister? Sitta och läsa en tidning i ett hörn? Stå vid en pelare och se så där alldeles...statistiska ut?

Det finns över 2000 jobb som statist ska ni veta.

I min meny finns det en banner som går till statist.se och klickar ni där så går det en 50-öring till mig och anmäler ni er också så får jag ännu mer, är inte det helt underbart eller? Ja precis, så klicka nu på bannern till vänster. Kanske är det just du som kommer vara med i nästa film, serie eller varför inte bli modell? Äta kattmat med kinesiska pinnar kanske? Vad vet jag, dom gör reklam med det mest konstigaste saker så why not?!

Lycka till och tack!

The crazy singing bird

Jag är lättroad, jag har lite barnslig humor så när Becka (hon som for runt med mig och Jenny lite här och var när jag var uppe i Sundsvall ni vet) frågade på chatten på FB om jag sett fågeln hon la upp igår (missade hon att jag var ute och rumlade runt eller?)så skickade hon den till min logg.

Jag är trött, jag har tråkigt och lite deppig för att min mage inte alls ville att jag skulle rumla runt idag igen så när jag såg klippet så skrattade jag så tårarna rann. Pippin är förjävla söt och ja som sagt, min humor. Ni måste kolla på det här klippet! Höj volymen!

 

Sen tycker jag att ni ska kommentera vad ni tyckte. Skrattade ni inte alls så ja, då kan ni fortsätta göra det ni höll på med helt enkelt! Tråknissar!

OBS. Det finns massor av den är birden, se gärna alla på Youtube.

 

 

 

 

 

 


Nogger - ett irritationsmoment

God förmiddag! Jag mår alldeles förträffligt bra idag faktiskt. Jag minns allt, jag ångrar inget och mår som sagt skitbra.

Den som inte tror det är Nogger, min 2-åriga katt.


Nogger: -Du din skithög, du luktar som ett helt bryggeri i käften! Du måste vara riktigt bakis idag va?
Hon började att asgarva och kastade ihoprullade papperstussar på mig.

Jag tittade på henne, log:

-Näe faktiskt inte, jag mår helt underbart bra idag.

Nogger tittade misstänksamt på mig, jag reste mig från stolen och skulle precis till att gå när hon sträckte ut ena tassen framför fötterna på mig så att jag nästan stod på näsan men jag fann mig fort och klev sen över tassen.

Nogger: - Men va fan, det är ju här du ska trilla, du är full än fattar du väl!
Hon sicksackade över golvet och skulle härma en mycket full person, sluddrade och hickade.

Jag: - Så där har du aldrig sett mig det kan jag lova.

Hon började att asgarva och slängde en boll som skulle hamna på mig antar jag, jag greppade den och Nogger såg förvånat på mig.
- Du var fan sketfull när du kom hem inatt, byxorna hängde vid knävecken så man såg boxerkallingarna på dig, man får ju skämmas!

Jag: -Jasså det var jag? Då kan ju du tala om för mig vad jag hade för färg på kallingarna också då kanske?

Nogger funderade en stund, skrattade och sprang iväg till tvättställningen, tog ner ett par därifrån och sprang tillbaka:

-Det var dom här, uuuuh det luktar skit i dom här! Hon kastade dom på mig och jag log igen.

Jag tittade på henne, tittade på kallingarna, luktade på dom, blundade och njöt av doften. Nogger tog en tass, stoppade den i sin käft och låtsades kräkas.

Jag: -Men hörrö, för det första så är all tvätt på den där ställningen nytvättad och för det andra, hur kan dom hänga där om jag nu hade på mig dom igår?

Nogger funderade...funderade lite till, såg väldigt besegrad ut, gav mig "fuck you-fingret" och sprang iväg.

Som sagt, jag mår väldigt bra idag och jag var inte skitfull, jag har bara en katt som är ett irritationsmoment just idag och jag ÄLSKAR när jag får henne på fall.

 

 


Ja herregud

Det var liksom inte alls upplagt att jag skulle festa idag, jag var mer upplagd för lugn och ro, gå och lägga sig efter "Bolibompa" och sen vagga sig till söms direkt efter.

Så blev det inte riktigt. Jesus amalia. Upp och fixa öl, fixa till sig (det årliga julbadet som nu blir inställt eftersom jag tog det tidigare), hem till Ewa, häva i sig öl, vänta in folk och sen se väldigt snäll och beskedlig ut ( jag lyckas varje gång).

Två tjejer som kysste mig av egen fri vilja förövrigt, jo jag lovar, jag hade inte mutat dom med nåt faktiskt. Herregud vad alkohol kan göra med människor.

Sarah Hotnights var jag på men jag vet inte, det var liksom inte riktigt min grupp. Inga som jag skulle betala 200 kr för att se, nu gjorde jag ju det och ja, nä, det var inget för mig som sagt.

Dessutom var en toalett låst och T V Å  vakter kom in och ingen av dom hade nåt verkyg att öppa toan med. Dom är nog inte vana vid det liksom. Jag fick en tös till att kolla in så att ingen låg med huvudet före i toaholken. Jag gick ut och sen hem, jag hade gjort mitt för samhället, nu hoppas jag bara att få sova länge imorgon..


GOD NATT!Fina bilder

Idag när den andra job:aren inte dök upp till kl 8 utan att ringa och meddela att hon var sjuk så började vi undra. Hon kom 5 minuter senare för hon fastnade. Jag fick bevisen.

 

Detta är inte vatten utan is!

 

Is igen

 

...igen!

 

...också is!

 

Jag fick fler men eftersom vi körde med bluetooth vete fan vart dom lade sig i min mobil. Ja jag körde genom många såna här vattenpölar i morse när jag cyklade. Det var svinkallt!

 

Detta är nog det inlägget jag kommer att kunna åstadkomma idag för om några timmar är det jag som sitter i Ewas soffa och häver blir tvingad till att dricka öl och sen vete sjutton vart vi tar vägen.

 

Om vi inte hörs mer idag så får ni ha en förbannat underbar fredagskväll!

 

 

 


Släktskap

Det här med att få vänta, det är inget ärftligt.

Jag gjorde en magnetröntgen för min rygg för 2 år sen, då hade jag fått vänta i 8 månader.

För två veckor sen var min dotter hos läkaren för sin axel som knäpper och hoppar ur led, hon har haft det i några år, vi har varit hos läkare och hon har gjort en vanlig röntgen. Den läkaren för några veckor sen skickade en remiss. Min dotter ringde förut, hon hade fått en kallelse, hon ska till götet om en vecka, jo jag skrev, EN vecka!

Dessutom betalar dom sjukhusbesöket, hon står för resan. Jag fick betala både sjukhusbesöket OCH resan! Det här med tur, det är heller inte ärftligt. I alla fall inte för mig!

Men i alla fall så är jag glad över att hon äntligen ska få veta vad sjutton det är som gör att hon måste gå en annan väg med armen när hon ska tex sträcka upp handen och vara en duktig elev. Ja...när det nu begav sig. Nu är hon ju en duktig undersköterska.

Ja det var väl allt för ikväll. Godnatt. Nu ska jag sova...om jag har tur!

OBS. Om ni läser min dotters kommentar och inte fattar ett jota varför hon gormar om tre veckor så är det för att jag fattade fel i telefon och jag ville inte radera hennes kommentar utan jag skrev därför om inlägget.
Bloglovin

Ni som har egna bloggar vet säkert vad "Bloglovin" är för nåt men ni som inte har nån aning...kan googla på det.


Skoja! Tryck på knappen som det står "Bloglovin" (ganska logiskt) i menyn så prenumererar du på mina inlägg. Klicka också så att du/ni/den/det får mail när jag skrivit ett nytt inlägg. Kanske inte så frustrerande som att gå in 511 gånger här och sucka, dra ert hår, dunka näsan i väggen när det inte skett nåt nytt.

Vill ni göra just det så fortsätt med det då för bövelen! Ni andra som inte vill ha näsblod kan ju göra just det jag skrev först. Nej ni får inga bajspåsar hem i brevlådan om ni inte gör det, jag är en snäll Sune. Jag ser inga mailadresser, jag ser enbart antalet prenumeranter så ni vet.

Tja tja!

Torsdag, full fart mot helgen!

Ja herregud vad veckorna går fort. Snart sitter man där på hemmet, pillar på den virkade dukens fransar, väntar på att någon från hemtjänsten ska byta blöja på mig eller att jag ska få besök av dotter med sina 5 barn och 10 barnbarn. Så fort kommer det att gå.

Idag gick det också fort. Idag hade jag marktjänst då den "ordinarie" jobbade på annan plats. Jag hade också hand om tvättstugan. När den andra job:aren kom in efter att ha städat två trappuppgångar så kom hon hon med en plastpåse med svep som det KUNDE ha varit glassplitter i, för säkerhets skull tog jag på mig skyddsglasögon, job:aren tog därför kort.

Vem vill få glassplitter i ögonen liksom, på Samhall har vi resurser!

 

Om en vecka tas mina tillfälliga arbetsuppgifter ifrån mig, då kommer "Utropstecknet" tillbaka från semestern. Han är så välkommen så, nu vet han att han kan slå ner röven i soffan medan jag kör ut lite svep till olika ställen. Inte stressa inte!

 

Imorgon är det fredag...ja det var väl allt för nu.

 

 

 


Favorit i repris, Sune från vildmarken

Nu har jag ju fått en jävla massa fler läsare här va, då kör vi en favorit i repris tycker jag, det skrev jag 18 mars 2010. Ni andra som läst det både en och två gånger kan ju antingen läsa den en tredje gång eller också kan ni gå och skita eller nåt.


När jag skulle gå till AF för att fylla i en blankett om att jag idag går över från A-kassa till Aktivitetsstöd gick jag som vanligt förbi ICA. Jag fick syn på denna skylt utanför.

 

Hungrig som jag var gick jag naturligtvis in. AF fick vänta. Jag skevade iväg till charken och fick syn på detta.

 

 

 

Jag tog en sån liten sketen tallrik, tog allt i en tugga. Det var för mig en aptitretare. Jag tittade på kallskänkan framför mig, tittade mig omkring. Såg mest snåla pensionärer som moffade och åt som om det gällde livet. Just då vände sig kallskänkan om. Sune från helvetet flyger i mig. Jag tog tag i brickan med smörgåstårtan, just då vände sig kärringen framför mig om och hann vråla "VA GÖÖÖ.." jag spände ögonen i henne, visade tänderna och saliven som rann ur min käft, smörgåstårta blandat med snussubstanser. Hon skrek till och jag sprang.

 

Folk drog mig i jackan för att försöka stoppa min framfart, med ena handen under brickan sprang jag vant mellan hyllorna. Fick tag på ett paket Ballerinakex, slet upp den och kastar kex efter mig, välte ner brödlimpor, öppnade en äggkartong, log och kastade hej vilt på dom som försökde att ta brickan ifrån mig. Mina ögon har nu ändrat färg, från mörkblå till mörkröda som blänkte likt två ficklampor. Nån slängde sig handlöst på min ena fot, jag harklade mig, spottade och träffade en snusloska på denna någon som nu hade en brun prick i pannan. Jag skrattade och vrålade "Are you from India?!"

 

Sparkade till människan så han flög och krossade glaset som omger dom olika salladerna i charken. Såg honom hamna med fejjan rakt ner i räksalladen och jag skrattade hysteriskt.

Jag sprang förbi kylavdelningen, slet åt mig flytande margarin, hällde över hela golvet så folk halkade och skrek till.

Min framfart fortsatte förbi godiset, slet till mig en påse Non Stop och kastade även det på golvet. Folk kom från alla håll, skrek och hade sig.

 

Med brickan fortfarande i min ena hand var jag nu framme vid kassan. Jag vrålade "DET BRINNER FÖR FAN..UUUUT!" Folket slängde sig handlöst ut. Kassörskan tittade på mig och tänkte säga nåt. Jag tog en kundkorg och slängde över huvudet på henne. Tittade på henne mellan gliporna i korgen och väste "Skriv upp smörgåstårtan på Fredrik Reinfeldt!" Skrattade så dubbelhakorna dallrade värre än vanligt och jag sprang hem. Efter mig var det bara en fartrand.

 

Detta tänkte jag när jag stod där och tuggade i mig den sketna mängden smörgåstårta i den lika sketna tallriken. Men hey det är tanken som räknas va?

 

 


DAMN

Jag hade glömt att min gamla mobil blinkar jävlar i mig när jag har missade samtal eller fått sms. Den slutar inte att blinka förrän jag har läst smset eller drämt mobilen i golvet.

Jag drömde om att jag blev fotograferad, alla möjliga poseringar, någon stod där med en hårfön (i brist på fläkt) och mitt hår det...rörde sig inte alls. Blixtarna avlöste varandra. Det var då jag vaknade av att mobilen blinkade i fejset på mig, då var klockan 00.51. Jag läste det, nu minns jag knappt vad det stod sen somnade jag om.

Nästa gång jag vaknade låg jag på rygg och hade halsbrännan från helvetet. Det var efter köttfärssåsen jag åt i går kväll. Då var klockan 3. Nästa gång jag vaknade öppnade jag ögonen, kände att det inte var riktigt dags att gå upp, då började mobilhelvetet att ringa, shit, klockan var 6.15 och jag skulle gå upp. Så nu sitter jag här och vill bara sova vidare. Trots att jag har duschat och skvätt i ögonen.

Måtte denna dagen gå fort.

Onsdag idag, god morgon!Ibland undrar man ju

Idag var en annan job:are tillbaka på jobbet så hon och jag hjälptes åt att ta ett höghus.

På en våning såg jag detta.

En handduk UTANFÖR dörren? Behöver jag säga att personen som bor där är norsk?

 

 

 

 


Snilleblixt!

Igår när pappa skulle sätta på framlyktan så gick det ju rätt bra, sen ska man ju ha en baklykta också. Den ska sitta runt sadeln...om man nu är rätt lång så man har sadeln lite längre upp så lampan får plats. Jag är inte lång så sadeln är inte långt upp alls därför får inte lampan plats. Jag kan inte höja sadeln heller för då kommer jag trampa i luften utan att nå ner till pedalerna, det om nåt är väl olagligt antar jag.

Igår kväll innan jag skulle sova så funderade jag lite, rätt mycket faktiskt och jag kom på det bästa, en snilleblixt såklart!

På kepsen såklart!

 

Det kommer funka, undrar om jag ska ta och uppfinna något idag kanske!

 

 


Hello fuckers!

Tänk er nu att jag står i en dörröppning, höger ben lutad bakom mig på en dörrlist, drar i ett sketstort Hubba bubba, slänger med mitt korta hår så lössen flyger åt alla håll, ser så där skettuff ut och sen...äh där sprack bubblan.

Här sitter jag på min stol i sovrummet, strumpor, boxerkallingar och en t-shirt är det enda jag har på mig. Bh:n är slängd sen en halvtimme tbx. Jag är hemma nu i alla fall...ja i fall ni har undrat alltså.

Det var några som var sjuka idag så idag har jag tagit ett höghus själv, det var länge sen men jag klagar inte som ni vet.

Kan säga så här....

...att den som äger denna kan vara jävligt glad över att hon/han bor i just ett höghus, lite knivigt vore det om hon/han var tvingad att åka upp och ner för trapporna med den här. Har jag sagt att jag har en pissig kamera plus en ännu pissigare mobil? Okej nu vet ni i alla fall.

 

När jag var klar med det så var det dags att ringa in beställningarna, packa, köra iväg med beställningarna, komma tbx och sen ta nästa trappuppgång med en gång. Sen var det som vanligt med borstning av svep, ut och in med mer svep i tvättmaskinen, hänga upp microfiberdukar osv.

Sen ringde min pappas fru och frågade om jag ville komma och göra en kokt kyckling sällskap, eller ja...den på tallriken och jag nomnomnom åt upp den. Jag sa ja. Sen berättade jag för pappa att jag försökt få på ett cykellyse i 40 minuter. Som alla andra pappor kan han naturligtvis allt.

Vi hjälptes åt med det där. Eller ja...jag gav honom lampan, han satte fast den och jag kollade på. Teamwork!

 

Sen blev det saft och bakelse, eller ja, köpt muffins, grädde och sylt. På tallriken står det "Julen 1975", det syns inte men fint sa´re va!

 

Ja det var väl allt för nu.

 

 

 

 


Snillet igen då

Ja ni vet ju att jag köpte en cykellampa idag, ni vet ju det. Det var i förmiddags. En smart en hade hämtat verktyg uppe i lägenheten, gått ner och satt på det där med massa tålamod, dom skulle det.

Jag däremot kommer på sånt kl 18 då solen bytt i sängarna med nytvättade lakan och bestämt sig för att just i min stad ska inte den skina mer för dagen. Rivalen mörkret började sitt skift en kvart efter.

Där stod jag med en alldeles för stor skruvmejsel när det skulle vara en liten stjärnmejsel som jag förövrigt inte äger. Jag pillade, jag skruvade (läs försökte), jag förbannade muttern som var så liten att den lätt skulle försvinna i fishålet om jag bara hade lagt den utanför och knipit ihop skinkorna! Den skulle aldrig ha återfunnits!

När jag hade pillat en halvtimme ringer dottern och vill kallprata. Jag sa att jag försökte att fixa cykellampan, jaha sa hon och pratade vidare, jag sa också att det började på att bli mörkt och att lamporna där jag stod lös rätt snorlite. Jaha sa hon och fortsatte.

Sen började jag att frysa och förbannade fortfarande skiten.

Imorgon när jag cyklar till jobbet så ska det vara strålande sol så jag klarar mig ända fram utan att få böter annars kommer jag skicka en liten del till tillverkarna av lampan för att konstruktionen suger gnustjärt, en bit till min dotter som bara ville kallprata och ja en tia kan jag lägga för att jag kom på idén med att gå ut så sent.

Jag gick ner med flera delar, fast besluten att fixa det där. Jag kom upp med fler delar än innan! Det får bli silvertejp från jobbet och sen flera varv så det sitter kvar, så får det bli!Snillet har talat!

Jag vill ju tro att jag är först med att komma på det här, jag vill ju det men jag vet ju att jag inte är det (läs tror inte men hoppas).

Alla pratar om hur mycket fortare veckorna går, hur dagarna bara springer iväg, hur jävla fort helgerna försvinner numera.

Jag vet varför. Förr var man tvungen att GÅ, cykla, åka bil, ta bussen, ta flyget och diverse andra jävla saker att ta sig fram med...för att träffa någon och prata. På den tiden var det dyrt att prata för länge i telefon, det kostade att ringa utanför sin egen kommun och man fick bannor av föräldrarna om man ringde heta linjen. Mobiler fanns inte alls, allra minst var det alla som hade datorer med internet.

Idag har nästan varenda kotte mobil, har man inte dator så är man antingen jättefattig, precis separerat och inte har råd att skaffa dator right away. Dom flesta har internet i sina mobiler.

På internet finns det hur mycket som helst att göra. Dom flesta har Facebook, man behöver inte röra sig ett jota för att prata med folk. När man sitter framför datorn, har ett jobb eller gör nåt annat flyger tiden sin kos, den gör det!

När jag inte hade ett arbete att gå till så speedade dagarna iväg tack vare att jag satt vid datorn oftast.

Ja nu vet ni vart ni läste teorin först! (Hoppas jag).


Jag syns!

En kväll förra hösten var jag på väg till Ewa, det är ju en si sådär 100 meter så jag tog cykeln för vi skulle till ICA och handla och eftersom jag bara får bära högst 5 kg för min kassa rygg så var det ett bra beslut att göra det...det fick jag ångra. Efter 50 meter såg jag hur det blixtrade och försent såg jag att det var en fotograf som tog kort på polisen som en journalist stod och pratade med. Till historien hör att jag inte hade något lyse, därtill hör också att jag inte ens hade en lampjävel. Polisen kallade på mig och jag ställde cykeln och gick över gatan med hjärtat som dunkade på varenda blodåder jag hade i kroppen. Han sa till mig att sätta på lyset, jag lovade och skulle precis gå över gatan igen när han följde med mig.

Jag kände mig både kokt, grillad, påkommen och fan och hans moster. Han fick se att jag inte ens hade en lampa, frågade efter legitimation, jag hade inget med mig. Här hade jag kunnat säga vilket jävla namn som helst, men Dalai Lama kändes inte så trovärdigt så jag pep fram mitt riktiga namn, han skrev, gav mig lappen och förmanade mig att skaffa lampa så fort som möjligt.

Böter på 750 kr känns inte sådär jättekul, jag skulle fan ha gått! Men det är lätt att vara efterklok. Jag ger mig fan på att hade polisen inte stått och pratat med journalisten som skulle bli ett reportage om reflexer, lysen och shit så hade dom inte märkt mig men nu ville dom ju naturligtvis visa att dom tar det på allvar. Efter det ställde jag cykeln i förrådet och där fick den stå tills det var ljusare ute på både morgon och kväll.

Det har gått ett år, idag var jag iväg och köpte mig lyse både bak och fram.

Lamporna var billiga, 60 kr men två såna här batterier kostade 40 kr, hutlöst. Dom som ska vara i bak har jag här hemma och behövdes därför inte köpas in.

 

 

Släckt var det här!

 

Tänt var det här, här var det tänt!

 

 


Lite i taget

Flera läser min blogg, det är kul, det är jättekul. En del läser min blogg från den dagen dom hittade den. Sen finns det dom som kommer in, börjar läsa från början, hoppar till dagens inlägg sedan går dom ur, kommer tillbaka några timmar senare och fortsätter läsa där dom slutade, hoppar till något annat år, en annan månad, sen till startsidan igen. Borta och äter middag kanske, kommer tillbaka till mig, läser ytterligare några inlägg från en annan månad och sen till startsidan igen. Jag tycker sånt är mysigt! Man känner sig lite intressant ska ni veta.

När människor inte tittar in som dom brukar titta in så blir jag lite orolig. Då undrar jag om personen i fråga har tröttnat, hittat en annan blogg som är roligare eller också rest på en weekendresa till Anderna eller nåt, ja sånt funderar jag på. Men sen några dagar senare är dom tillbaka och jag kan vara lugn.

Jag bryr mig om er mina älskade läsare, bara så ni vet. Jag blir glad när ni kommer tillbaka. Men sen undrar jag, har ni missat att det går att kommentera på varje inlägg? Va va va??! Det är inte så svårt faktiskt! Kan inte alla nu bara skriva om ni är kille eller tjej, hur många år ni är? Vad ni har på er och varför ni gång på gång kommer tillbaka? Det hade varit rackarns roligt för mig att veta. Ni vet ju för bövelen ALLT om mig. Vad jag har på mig idag? Ja måste ni veta så har jag.

1. Ett par svarta strumpor med nåt vitt på.
2. Blå boxerkallingar
3. En grå t-shirt
4. Ingen bh (har jag aldrig när jag är ensam hemma!)
5. Blå adidasbyxor
6. En turkos/rosa/svart/vit huvtröja

Ja det var allt för mig för denna gång!


50 minuters besök

I torsdags smsade jag min dotter och frågade om hon jobbade i helgen eller om hon ville komma på middag någon av helgens dagar. Vi bestämde lördag kl 14. Kl 14.10 kom hon, hon skyfflade in mat i kakhålet som om hon aldrig sett mat. Det visade sig att hon enbart hade ätit två ägg i går kväll och sen gått på fest. Hon var lite bakis, frös som en gnu och var trött som en hel jävla elefanthjord på grönbete på Island.

Kl 15 tackade hon för maten, gick ut genom dörren och åkte hem. Hon skulle hem och skita. Jag påminde henne om att det är 2011 nu och då har dom flesta hushåll toalett men nej hon ville kunna skita och sen duscha direkt för det var så göttans gött att göra det. Jaja, alltid trevligt att få besök..om än sketkort!


Jag känner mig förövrigt inte helt 100, jag fryser också, jag har små jävlar som bankar från insidan av skallen, kusarna i näsan slåss om vem som ska bli till rinnande kusar och i halsen känns det som någon försökt att trycka ner nåt...som jag inte vill ha där. Ingen feber men det är flera timmar kvar tills det bryter ut ordentligt så inatt kanske jag ligger och yrar nåt om att jag inte vill ha ärtsoppa i nappflaska, ja precis, man kan yra om det mesta när man är sjuk eller hur?!

En sak till, jag var på Ica förut, min dotter mådde så mycket skit att hon inte ville göra sin stackars mor den tjänsten. Jag hade en hundring, det gick på 101 tack vare kassen...då tog hon bort den och sen fick jag stoppa i det jag hade köpt i fickorna! Jag är för bövelen stamkund där! Men nej då nej då, inga kassar gratis här inte. Snåla jävlar!En rolig slump

Jag har fått många fler läsare sen några (läs tre) länkade min blogg i loppet av två dagar. Sånt är kul, inte bara kul, det är skitkul!

Jag läser numera alla tre bloggarna och igår kommenterade en av dessa att hennes son hade kommit hem på middag och då sagt till sin mamma att han hittat en blogg som gör att han skrattar varje morgon, hon kallas sig för Sune. Utan varandras vetskap har dom alltså hittat min blogg båda två. Vet inte om sonen har någon egen blogg men hans mamma har i alla fall den HÄR. Den är inte heller tråkig, hon har humor den där tjejen, kvinnan, mamman, äldre tjejen, äsch...bloggaren! Den tycker jag att ni ska besöka så har jag nog gjort hennes dag annars lär jag få höra (läs läsa) det efteråt alternativt få massa bajspåsar i brevinkastet!

Idag är det en sån där fin höstdag, vackra färger överallt, vinden har lagt sig, man blir varm i hjärtat och...äh jag är ingen romantiker, det är förjävla kallt ute, vintern väntas och jag hatar´t! Annars är det lördag, jag är ledig och dottern kommer på middag om några timmar, DET värmer i hjärtat om något.

Jag smsade henne häromdagen, lite sött sådär: "Hej, hur mår mammas bebis då?". Jag log och väntade nåt sött tillbaka. Hon smsade: "Jo det är bara bra, hur mår min gamle mor då?!" Sött så det förslår. Det är min dotter det, kan man sudda ut 23 år senare att jag står som mor till denna tös?

Linni Linni Linni

Idag var nog den sämsta fredagsfinalen någonsin i Idols historia. Det var inte så många som levererade som dom skulle.

Om vi börjar med Linni, nu vet inte jag om hon visste att Erik Amarillo skulle sitta i publiken, visste hon inte det och fick se honom sitta där så skulle nog vem som helst tappa text, det är mänskligt. Flera i Melodifestivalens historia har gjort det och då är dom rutinerade artister. När Linni tappade så kände jag bara.. "NEJ NEJ NEJ NEJ!" Då trodde jag det var kört för henne, tyvärr. Men Linni Barresjö har många fans, fans som inte vänder henne ryggen. Jag vet det för jag har sett det med egna ögon. Hon har ett helt team bakom sig på Facebook tex. Nu vet jag inte om alla deltagare har det men det kan göra att man hänger med lite längre.

André tappade också men han räddade det hela genom att inte vara tyst men han levererade inte helt som han brukar.

Men att Denise fick lämna tycker inte jag är okej, inte okej alls faktiskt för hon ser ut som en stjärna, sjunger som en stjärna och hon är grymt snygg!

Skärpning samtliga deltagare!Fint? Varför det?

Äter en mango, en mango är rätt stor men det är fan inte mycket kött på. Mest en stor jävla kärna.

Varför lägga upp det fint när man ändå ska slafsa i sig det direkt? Det blir lika gott ändå!

 

 

 

 

 

 


Bingo (ett sponsrat inlägg)

Ja då var det dags igen då, bingo bingo, här var det bingo. Bingo finns lite överallt, ganska mycket sånt skulle jag vilja säga.

Bingo på nätet spelar jag inte själv, jag har inga pengar att slösa, i alla fall inte på något som jag kanske aldrig får igen. Bingolotto däremot spelar jag varje uppsittarkväll för då sitter jag och min dotter och myser med en nygriljerad skinkbit på smörgås (läs flera stycken). Det är tradition mellan oss och har varit så i flera år.

En sajt på nätet har skrivit om hur du kommer igång, rekommendationer och dylikt. Är du nyfiken på bingo så klicka på länken.

Där kanske du hittar personer som du kan ha kul med och då menar jag om bingo och inte nån du kan släpa hem i bingen.

Lycka till!Snart så

Ja då har snart min första vecka gått med mer timmar på jobbet. Jag trivs som sjutton med det då det även innebär mer ansvar plus mer jobb, det hade varit ännu bättre om jag vaknat då jag skulle och inte så jävla tidigt!

Förut tittade jag på "Sanning & Konsekvens", ett program på 3:an, det handlade om Jehovas vittne och berättelser från folk som gått ur, kan bara säga en sak om denna hemska sekt, FRUKTANSVÄRD! Sen en annan sak, hur i helvete kan man bara gå med på att ta avstånd från en familjemedlem för att denne gått ur, hur skruvat är inte det. Jag hymlar inte med att jag inte gillar samfundet, sekten och hur jävla hjärntvättade dom blir i det där.

I alla fall så blev jag så trött att jag skulle sova en halvtimme, jag vaknade en timme senare och då hade alarmet på mobilen ringt en halvtimme utan att jag hört ett skit. Totally stendöv alltså och väldigt jävla trött.

Tror inte att jag kommer ha några svårigheter med att somna i kväll, tur det är fredag imorgon, japp fredag sa jag!

Massa lovely faktiskt. Ingen utgång i helgen och det är nog tur det. Fick ett vykort på posten igår om en fest i början av november, får se om jag ska dit, eller också går jag dit nykter......skoja! Ja er går det ju inte att lura ändå så.


Nej tack!

Efter "Bonde söker fru" igår gick jag och la mig, 21.25 somnade jag sen vaknade jag, kände mig rätt pigg, blåsan var full och jag tänkte att ja, nu kan jag ju gå upp, tog mobilen och såg vad klockan var, 3.18! NEJ TACK!

Jag stoppade täcket mellan benen och somnade om på stört, rätt knepigt när jag inte var så trött men ändå. Nästa gång vaknade jag 4.38, alltså en minut tidigare än igår, nu hade blåsans morgonskift börjat, dom slog med hammare från insidan av röret, ja allt för att jag skulle vakna innan det skulle bli översvämning. Det var bara att gå upp det. Så nu är jag nypissad, nyduschad, katterna har fått mat, jag har bäddat och jag är halvklädd. No rush här inte.

Tänk om jag inte hade kunnat somna om där vid 3.18, vad hade jag gjort då? Spikat upp tavlor? Dammsugit? Slagit ut en vägg mellan mig och grannen? Inte vet jag men jag är glad att jag kunde somna om ska man väl säga, det håller nog grannarna med om också.

Ja det blir väl till att gå och sova efter "Robinson" ikväll då, eller också somnar jag vid 19 och ser programmet när jag vaknar 4.37 imorgon.

Häpp!


Jajjemensan

Ja ni vet ju att jag vaknade långt innan tuppen idag, man blir något piggare om man cyklar 3.7 km.


Min pissiga mobil har en kamera som är VÄLDIGT farträdd av sig, så när man cyklar eller gör något fortare än en snigel så ser det ut så här.

 

 

Därför måste man stanna cykelhelvetet och stå helt blickstilla om det ska bli nåt bättre, nåja, motivet är ju detsamma och henne kan jag inte göra så mycket åt faktiskt. Det var kallt ute i morse som ni ser, alldeles röd om kinderna (läs grisrosa).

 

Det har varit en bra dag på jobbet, jag jobbade, andra jobbade, andra hade rast när jag jobbade, andra jobbade när jag hade rast och sen hade vi möte i 1 timma och 20 minuter, då höll jag på att somna.

 

Jag är hungrig men orkar inte laga mat, någon som känner sig manad att åka hit med en pizza? Inte?  Kinamat? Inte? Va fan har jag för läsare egentligen, latmaskar! Sa jag att jag har pizzeria rätt över vägen och kinakrogen 50 meter bort? Inte? Okej.

 

 

 


Upp mä na´ bara!

Tjong i ballonga, nu sätter vi igång na´!

Det var exakt så mina organ tänkte när jag vaknade 4.39, exakt så. Blåsan var den som hade huvudansvaret att få upp mig och vet ni vad? Den har makt över mig, den.fick.upp.mig!

Jodå, så 4.41 fick jag helt sonika vika undan täcket, kliva upp, öppna dörren, nästan bli omkullsprungen av två katter som verkar ha sett inte bara ett spöke utan...två! Jag tömde blåsan och ja..sen var det ingen idé att gå och lägga sig igen, försök få ut två marodörer som en gång fått komma in i sovrummet ni, det är inte bara sura miner utan även klagosång på hög nivå, dom överröstar varandra och kallar mig både det ena och det andra. Jag ställde mig därför i duschen direkt och där vaknade jag till liv.

Jag går upp 6.15 i vanliga fall, i vanliga fall som sagt, idag är det ingen sån dag.

Nu vet ni om det inte kommer nåt blogginlägg varken före eller efter "Bolibompa", nu vet ni!

Godmorgon!Tur man är envis

Jag hade tvättstugan nyss. När jag kom ner så hittade jag detta på en tvättmaskin.

Jag blev lite sur för det skulle innebära att jag då skulle få tillbringa tiden i tvättstugan i 2 timmar istället för 1. Jag sitter alltid därnere för att jag inte orkar gå upp och ner.

 

Jag tänkte sen, äh jag testar ändå så får vi se vad som är fel. Jag pulade in kläder i maskinen och satte på.

 

 

Jag bara undrar...exakt HUR trasig är den här?

 

Den körde helt klockrent hela sina 40 minuter som maskinen tar utan att krångla nåt. Idioter tänkte jag tyst för mig själv och skulle sen centrifugera kläderna...som inte gick. Då har nån dåre flyttat på lappen från centrifugen till tvättmaskinen. Jävla bonnläpp! Jävla tur att jag var så envis att jag testade. Japp jag la lappen över centrifugen, jag är ingen bonnläpp, jag är en blygdläpp!

 

 

 


Jorå, jag trivs

Idag var inte chefen på jobbet, han är på nån utbildning på nån ort i Sverige.
Jag säger inte att det var skönt, eller jo fan det gör jag, det var skitskönt!

Men även om chefen är borta ska jobb göras, jajjemensan, jag har ju ett ansvar för bövelen.

Jag ska ju se till att ringa två stycken, skriva ner vad dom vill ha, packa allt (om det finns hemma vill säga), vänta in en annan som jag ska skjutsa till ett annat ställe, ta mig till ett helt annat ställe, åka hiss upp med packningen och ta med mig människan till andra stället där en helt annan människa väntar och där stiger även den jag tog med mig från första stället. Ja så där håller det på. Då måste man åka bil, då måste man KÖRA bil och det är det jag gör och OJ vad jag kör bil.

 

På dessa ställen får jag med ungefär lika mycket tillbaka som har använts under dagen, dessa ska borstas av, tvättas, hängas upp och däremellan måste jag vila rygg, röv och prata med folk.

Idag har vi fått konserveringsmedel till svepen, halleluja säger jag bara, från att ha luktat instängda döda skunkar till senaste doften från...Kristina Lugn eller nåt.

Idag var det så kallt på morgonen att jag hade trädgårdshandskar på mig, ja jag hade dom i en ryggsäck som jag hade första dagen jag började på Samhall, dom kom väl till pass. Vintern är på ingång var så säkra!

Lyssnade på Rix FM i morse och där sa dom att denna veckan förra året kom den första snön och var kvar till mars. Dom där vet verkligen hur man får en sur tisdag, tack!


Det går utför för folk

Upprörd jag blir! Herregud säger jag bara.

Nu läser jag att Tiger Woods blivit utsatt för en korvattack! Jamen visst! Helt sjukt egentligen, inte bara en korv utan det var korv i BRÖD! Vad fan är det med folk? Det är ju för fan matmissbruk, kasta en korv med bröd liksom, varför inte kasta en näve småsten? Tänk dig Tiger när han precis puttat bollen, det flyger stenar, en landar precis framför hålet och bollen åker ÖVER hålet! Det hade vart kul.

Korv med bröd liksom (skakar sketmöe på huvudet faktiskt).

För att återgå till det där matmissbruket, brödet hamnade på ett ställe och korven flög något längre men dock inte ens nära Tiger Woods.

Sa jag att det var matmissbruk? Förresten så brottades gärningsmannen ner av två säkerhetsvakter och greps. Puh gud va bra, tänk om en sån fick gå lös länge, korv i bröd liksom. (Skakar lite till). Vad hade han kastat nästa gång? En hamburgare i bröd MED gurka i? Ett tacoskal? Ja herregud, tack och lov att det finns folk som vågar ingripa.


Fler timmar

Jodå, jag lever, det gör jag allt.

Jag har ju gått upp i timmar nu, det märktes inte så mycket mer än att jag nu fick se vad mina jobbarkompisar trycker i sig till lunch. Jo men just det, jag höll ju på att glömma...nu när jag jobbar längre så kan jag ju göra så mycket mer på jobbet, det verkar inte finnas så många andra inne på kontoret, i alla fall så tror inte chefen det. Sune hit och Sune dit. Visst det är ju jättebra, för då kanske jag har en större chans att få en anställning....någon gång.

Det ska organiseras bättre med svep, fler backar ska inhandlas, det tyckte han att jag skulle åka och göra imorgon. Jag och någon mer uppsatt person kollade på nätet och men se där ja, backar som var MYCKET billigare på annan ort och vet ni vad? Den orten är samma ort som chefen bor i. Jättebra ju! Då slipper ju jag, chefen var dessvärre inte lika glad och tyckte inte alls att det var en så bra idé men försök att sätta dig över en som är lite högre upp, kan säga så här...vi vann!

Jag trivs förövrigt med att ha mer ansvar, jag gillar det, nu väntar jag bara på att få en egen bil, eget kontor och en fast anställning, nåja man får väl för bövelen drömma lite eller hur? Precis!

Efter jobbet cyklade jag till Josefine. Hon bad sin mamma smsa mig och fråga om jag ville komma upp på fika hos dom idag och självklart ville jag det, herregud, där hade Josefines mamma stått och bakat bullar hela natten, egenhändigt tryckta påsar som det står Pågens på också, duktigt!

Min kamera på mobilen är som en potta med skit men människan i den rosa klänningen är Josefine, "byssen" köpte hon på Astrid Lindgrens värld i somras.

 

 

Mamma Carro och lillebror Oliver fick också vara med på ett kort. Ja så ni inte tror att Josefine 3 år bor i egen lägenhet och fick husera där alldeles själv. Pappa Magnus har jobbat natt så han låg och snarkade som bäst i sovrummet.

Alltid lika kul att träffa dom såklart och så kul att se barnen växa, har alltid hänt någonting varje gång jag kommer upp. Sen sist har Josefine fått sitt hår avklippt av pappa Magnus, han jobbar vanligtvis på Volvo. Oliver har fått två "bissingar" i underkäken. Han var dock lika rädd för mig denna gång. Har jag horn i pannan eller?!

Ja det var väl allt för nu.

 

 

 


Hur gör dom?

Ibland ser jag folk på Facebook som festar och oj vad dom festar. Morgonen efter ser jag dom framför mig ligga på rygg i soffan med en hel jävla ismaskin på pannan, spyhinken nedanför och ena näven i en full godisskål! Näe då skriver dom statusar som "Nu ner till gymmet" eller "Varit ute och sprungit 511 kilometer, nu duscha". Men va?

Fejkar dom statusarna? Alltså jag vill ju tro det men näe då, jag har nog hurtbullarnas hurtbullar i min vänlista. Vad gör jag dagen efter? Jag går från sängen till toan, fötterna släpande och armarna likaså, sitter kvar lite längre för att jag inte orkar resa mig, hade jag kunnat med så hade jag ringt nån jävel som kom och torkade mig också!

Vad gör jag sen? Jo då går jag tillbaka till sängen och är segast i kommun! Jag är inte så bakis men alltid så trött och seg. Jag får ju fan ångest över att läsa mina supande vänners statusar snart. Idag skrev jag som status "Näe om man skulle ta och springa elljusspåret idag kanske". Tre stycken gillade det men ingen kommenterade? Varför då tror ni? Jo för att ingen trodde på det ändå såklart!

Jag kanske ska ta kort på mig själv iförd en baddräkt anno 1979, kränga på mig ett par mummelbyxor, slänga en handduk över axeln och se så där äckligt hurtig ut?! Sen när kortet är taget så slänger jag allt i en hög i klädkammaren och slänger mig i sängen igen och lägger ut kortet på Facebook. Vad kommer folk kommentera då tror ni? Ja men precis, "Du är la för rolig!" Och sen garvar dom alla 6 läpparna av sig, skakar på huvudet och sen tror dom mig inte i alla fall. Såna är dom mina vänner.

Jag ska också bli en hurtbulle......i ett annat liv.35 +

I´m up!

Här skulle jag kunna spara, publicera och logga ut för det är ungefär det som skett hittills denna dag. Men för att vara en god bloggmedborgare får jag väl yppa lite om gårdagen för jag minns faktiskt allt, eller ja, det mesta och det är fan inte illa pinkat för att vara Sune ska jag be och tala om.

Dessvärre tänkte jag inte, eller jag vet inte vad jag tänkte med men jag tog kort med en mobil som inte har ett minneskort i sig och usb-sladden är trasig, finns heller ingen bluetooth på datorn. Det blir helt enkelt inga bilder utlagda, lika bra det kanske.

Det var förfest och OJ vilken förfest, det var både för och fest. Det var folk i hela lägenheten, än slank dom hit och än slank dom dit och jag..jag drack.

Det var skitkul ute, eller ja, på Statt där det var 35 + och vad mycket folk det var som man inte sett på hundra år, eller åtminstone på flera veckor. Det var kul som...ja jättekul helt enkelt.

Jag dansade, dansade, dansade, snurrade omkring och pratade med folk.

Sen låg jag, Ewa och en gemensam karlvän på gräsmattan och åt pizza, ananas vill jag minnas att det var på den. Jag och Ewa bor på krypavstånd men nej då den gemensamme karlvännen ville skjutsa hem oss, nu vet ju inte jag om han tror att vi bor i lapphelvetet för det var ungefär så långt vi åkte, när man har druckit går tiden sakta. Vi åkte i alla fall "raggarbil", sen åkte vi hem.

Inatt glömde jag ta en Bamyl men det gör inte så mycket för jag mådde skitbra när jag vaknade. En bra utekväll alltså!
Ja någon gång ska jag också ha tur

Ni vet ju hur min ekonomi ligger till, den ligger verkligen, helt platt fall. Just därför gick jag rakt över gatan till Second hand förut för att kanske hitta nåt "nytt" att ta på mig till ikväll. Där gick jag och kollade efter ena skjortan efter den andra, gick tillbaka och trodde kanske att något nytt kommit in sedan jag 10 sekunder tidigare hade glott.

Jag hittade en, provade den, betalade 55 kr och gick hem.

Jag som inte kunnat köpa nya kläder och framför allt inte dyra märken har ingen koll alls. Något sa mig i alla fall att jag skulle söka på nätet på märket som skjortan bar.

Jag fick lite av en chock.

 

Jag hittade en sida med hans kläder och herregud och hela hans bibelsläkt. Kläderna är ju svindyra!

Många av skjortorna kostar nästan en tusing, andra över och här har jag köpt mig en bättre begagnad "Dahlin" för 55 kronor! FEMTIOFEM KRONOR! Ja men fattar ni eller? Det är Martin Dahlins klädkollektion. Nu såg jag andra sidor som säljer dom billigare men dom hamnar i alla fall många hundralappar från 55 kr!

 

Jag tror att jag har gjort ett klipp, vad tror ni?

 

Sa jag förresten att jag betalade 55 kr? Maj gaaaadd liksom!

 

 

 

 


En fråga bara..

Vet ni vem det HÄR är?

Det vet jag och vet ni vad det bästa är?

 

 

 

Det finns massa fler av samma sort!

 

Dessa ska jag låta få bo i min kyl tills ikväll, då kommer jag bli barbarisk, sprätta upp en efter en, låta deras innehåll få fukta min hals, eller ja, inte bara fukta, dom kommer få göra min hals dyblöt, dessvärre kommer dom nå min blåsa rätt fort och då får jag nog vara beredd på att dra ner byxorna och låta dom få kittla insidan av mitt urinrör och ner i toaholken. Men vet ni vad? Det gör inget för dessa kommer göra mig gott.

 

Det är party party ikväll! Vi ska rocka röv till 70. 80 och 90-talsmusik för ägarna på stället vi ska på tror att bara för att man är över 35 år så lyssnar man inte på dagens musik, nej då nej då, man är så senil att man bara lyssnar på musik från då man var ung, hört något så dumt? Näe inte jag heller. Men jag hoppas innerligt att "Born to be alive" kommer för det var en av mina favoritlåtar i början av 80-talet tillsammans med "Bobby Brown", ja det kommer bli skitkul tror jag.

 

Lördag idag hörrni! Vad händer för er idag/ikväll?

 

 


Men nej!

Jag är chockad! Roshana åkte ut ur Idol, hon åkte ut! Idag kanske hon inte sjöng så bra men varenda gång före har hon levererat men det är ju hur folk röstar såklart men hon är verkligen en av de bättre i år. Det kommer kännas konstigt utan henne i programmet. Själv håller jag ju på Linni Barresjö som bekant, jag får gliringar på Facebook för det och folk tror att jag är kär i henne och partisk, hell no! Jag blir inte kär i 16-åringar, jag gillar hennes stil, hennes unika röst och sen är hon ju förbannat söt men kär, nej!

Skrattat har jag gjort också, ja herregud när Anders Bagge kallade Laila för sin fru, det var lite pinsamt, det var ju trots allt en hel del år sen dom var gifta liksom. Men men han bjuder på det.

Chocken över Roshana måste lägga sig snart för jag ligger fortfarande i soffan och ser ut som en fågelholk.

Tove Styrkes hår då? Hon har verkligen gett "Rädda barnen" ett ansikte.

Ja det var väl allt för nu.
Helg!

Ja det är helg nu men det känns inte riktigt så när man gjorde första dagen på jobbet sen i måndags men helg är det ändå för ingen skulle öppna om jag försökte ta mig in på jobbet, alla är hemma och tar igen sig och laddar inför nästa arbetsvecka.

Vad har jag gjort idag då? Jo först gick jag in på en toalett, den luktade så mycket skit att jag vände och gick ut igen. Tog nästa toalett och där luktade det bättre. Jag fyllde på skithusrullar. Jag borstade lite svep, mera svep och sen tyckte chefen att jag skulle packa upp en leverans, bocka av på papper och ställa in allt i förrådet. Det gjorde jag....och två karlar. Så hjälpsamma så.

 

Sen var det dags att packa backarna med grejer som skulle till två andra ställen, jag skulle också hämta upp två på ena stället och skjutsa dom till andra och där fick dom gå, pula (japp det ska vara ETT L) och städa.

 

 

Microdukar, pumptvål, svep och duo..nånting, dom är torra svep och har bara fransar på sidorna.

 

Nåja, jag tog med mig dom skitiga svepen tillbaka, stoppade dom i tvättmaskinen, sen tyckte chefen att jag skulle tömma hans papperskorg, det var här som jag tänkte säga: "Ska jag visa herrn vart påsarna ligger så du kan byta din jävla korg själv?" Men istället sa jag: "Okej, det kan jag göra".


Ja det var min dag på jobbet och snart ska jag iväg och köpa lite drickbart tills imorgon då det blir jävlar i mig till att rocka röv på ett dansgolv och denna gång är det bara folk som är 35 och uppåt som är välkomna, sketbra ju!

Ja det var väl allt.

Sen den här tävlingen då då, självklart ska ni rösta på mig HÄR och kom ihåg att bekräfta rösten i mailet ni får. Tack så jävla mycket!


Fredag!

Äntligen kan jag åka till jobbet idag, yrseln är borta, ,magen verkar sköta sig rätt bra, jag har sovit gott i natt och det verkar bli en fin dag idag. Kan man önska sig mer en fredag? Tror fan inte det alltså.

När klockan ringde förbannade jag lite människan som hade mage att ringa mig mitt i natten men har man varit hemma i tre dagar utan att behöva ställa alarm så kan det lätt bli så.

Såg ni programmet "Drömmen om ett barn" igår på tv3? Jag gjorde det inte när det sändes för jag såg "Robinson" men sen såg jag en vän på Facebook som skrev ut hur hon bölade så när jag skulle sova tog jag fram det där på tv3play och ja, jag kunde bara hålla med. Jag är rätt känslig, jag kan böla för mycket och likadant var det igår när en av paren åkte ner till Sydkorea och hämtade hem en liten söt tjej på 8 månader. Oj oj, böl böl när dom för första gången fick se tösen, böl böl när dom själva bölade, bölade när dom kom till flygplatsen i Sverige och böl böl när pappan pussade tösen med sneda ögon, så fint och sen snöt jag mig i örngottet, eller näe det gjorde jag inte men jag kunde ha gjort det för att snoret inte skulle rinna ner i munnen. Ni åt inte frukost/lunch/middag/kvällsmat nu hoppas jag för då kan jag inte be om ursäkt för jag har faktiskt varnat för att ni ska äta till min blogg.

Vad händer för er idag?

Japp rösta rösta på mig i tävlingen som kan ge mig ett drägligare liv, man kan rösta varje dag bara det har gått 24 timmar emellan HÄR!


Peppar peppar!

...Dänger huvudet i det träbeklädda skrivbordet. Bikupan är borta! Den har flugit sin kos, tagit med sig honungen och flyttat ut! Ja, lite mer peppar peppar då. Woho då kan jag ju cykla till jobbet imorgon och styra upp kaoset som är där och vara frisk i helgen, bikupan lär komma tillbaka på söndag men enbart om jag häller i mig för många öl, eller jag menar, om någon står med en tratt, pistolmynning vid tinningen och TVINGAR i mig öl..det.var.så.jag.menade.såklart.

Myrorna i brallan har tagit sin dagliga promenad ut och vet ni vad? Jag ställde in deras gps så att dom aldrig mer kommer tillbaka, jag har också satt upp en skylt: "Tillträde för obehöriga är förbannat förbjudet" Sen ritade jag dit en pistol men med min ickekonstnärliga sida ser det la ut som en sned pitt.

Jag skulle tvätta idag men orka liksom. Sitta där nere en timme, somnar säkert och slår i huvudet i betongväggen framför mig och få tillbaka den där jävla bikupan och inte bara en jävla bikupa utan en bikupa som är hockeyfantaster som bara älskar att klämma på såna där otäcka tutor som gör att stigbygeln i örat kompar i hörselbenet, inte skönt ska jag be att få tala om.

Håll nu alla tummar, tår, tuttar och andra kroppsdelar ni vill hålla i (på er själva, inte andras) att jag är helt återställd hörrni, tack tack!

Och så är ni hjärtligt välkomna att rösta på mig i den HÄR tävlingen.Här susar det i sav..säven

Igår kväll kändes det som hela stormen "Ophelia" flyttat in i mitt huvud, idag känns det som att en hel bikupa konkurerat ut  den blåsta damen. Jag vet inte om jag gillade "Ophelia" bättre för dom här jävla bina har ju inte alls något samarbete, dom flyger ju inte åt samma håll! Känner mig rätt färdig som människa nu faktiskt. Kan vara bra att jag inte har bil, jag hade kört som en kraftigt berusad person utan att ha druckit en droppe.

Förövrigt är det rätt mycket skitväder ute, regnar gör det och lite mörkt och så där, undrar om jag ska ringa någon som kommer hit med lite godis till mig, orka gå på ICA och få blickar på mig för att mina ögon rullar runt i skallen för att balanssinnet med alla bin inte är som det ska. Folk kommer ju ringa alla möjliga myndigheter och ryktet på stan skulle bli väldigt svårt. "Du, har du hört om Sune, herregud hon har börjat droga, hennes ögon rullar runt åt alla möjliga håll i ögongloberna, hon måste ju FÅ dom där drogerna för hon är ju fattig!" Jag tror jag stannar hemma faktiskt. Jag får la pula i mig frysta falukorvar...i käften.då.alltså.

Hoppas jag är bättre i morgon så man kan cykla till jobbet utan att uppträda som en idiot på cykelbanorna.

Ja det var väl allt för nu...antar jag.

Förresten så är inte tävlingen avgjord än, där man kan vinna 50 000kr på Betsson ni vet, rösta på mig och rösten bekräftas inte förrän ni klickat på länken i mailet ni får. Tack på förhand!

HÄR

Bonnläpp söker blygdläpp

Jag är en såpoperaknarkare, en person som trycker bort viktiga samtal kl 20 måndagar, onsdagar, torsdagar och fredagar. Nåde den som ringer då och stör! Förra veckan var det Idol för hela slanten så varken "Bonde söker fru" eller "Robinson" sändes men idag minsann, då jävlar blir det "Bonnläpp söker blygdläpp" igen, där ska jag sitta och tugga på två torra barkisskivor med 2 veckor gammal leverpastej och dricka fesljummen cappuccino.

Man måste ju få se om flatJohanna sticker in sin söta lilla tunga i en annan flatas käft liksom, det får man ju inte missa, jag kommer spela in det och stoppa bandet, spola tillbaka, spola fram och herrejösses vad jag kommer bliga på just det där. Uteblir det så kommer jag bojkotta programmet hädanefter. Herregud svenska folket måste ju för bövelen få se två tjejer kyssas, alldeles för lite sånt i teve..enligt mig då.

Förövrigt har jag en huvudvärk som heter duga som inte ens Bamyl kan rå på. Bamyl annars är det bästa som uppfunnits efter flatan anser jag. Japp så är det.


Nu när du finns

Här satt jag i lugnan ro och surfade runt, några gånger i halvtimmen uppdaterar jag min statistikmätare och fick rena rama getingar i huvudet när jag fick se att jag hade fått besök från flera som kom från Lindas blogg, Linda som har bloggen "Nu när du finns", Linda som är en av dom roligaste bloggarna jag vet. Jag har läst hennes blogg sedan...jag började läsa den. Hennes första blogg jag läste hette "Innan du fanns" och där började resan då hon började berätta om hur hon och hennes man D gjorde IVF för att få barn, alltså inte på naturlig väg för er som undrar.

Hennes humor är helt underbar. Mitt i allt elände innan det visade sig att hon äntligen var gravid skämtade hon som få. Hennes uttryck i bloggen gör att man ALLTID blir på gott humör, ALLTID. Ja förutom när hennes inlägg handlar om något tråkigt. Då ska man inte skratta såklart. Men i alla fall, hon är en stor bloggare och igår gick jag i vanlig ordning och läste hennes inlägg. Då hade hon tryckt upp en gammal bild från en gammal, ja sketgammal svensk serie och man skulle gissa på vad det var för serie, jag som älskar Svenska hjärtan såg direkt att det var Marianne, hon som alla karlar var kära i typ ni vet. Henne gissade jag på och jag var den första som gissade rätt!

Nu är det så här då va, Linda har sin blogg i någon tidning i Uppsala och där kan man inte skriva sin bloggadress men hur det nu kom sig så hittade hon mig, och skrev då om att det var jag som hade vunnit och att hon uppmanade folk att besöka min blogg för att det blev kul när man beskriver sig med "En fattig och arbetslös flata med humorn i behåll" och sen länkade hon mig.

Här satt jag med tröga kusar i näsan, ont i halsen och sen kommer den där roliga människan och gör så att det löses upp, jag tror banne mig att jag blev frisk på kuppen.

Tack Linda för länken!

Klart ni ska in och läsa hennes blogg, hon är dörolig!

Den finns HÄR. Vill ni även läsa hennes förra blogg om hur allt började så finns den HÄR! Läs från början gärna!

Joråsåatteeee

När jag sitter på en restaurang ringer det fan inga journalister till mig och stör. Inte Svenska spel heller. Jag är 42 år liksom! Linni Barresjö däremot är bara 16 och där sitter hon och äter i lugnan ro med flickvännen när tidningar ringer, menar, restaurang när man är 16? Själv stod jag vid korvmojen och pulade in en korv i papper vid den åldern! Men nej då nej då, här ska ungdomarna stoppa in en massa god mat för dyra pengar och mysa med flickvänner! Vad är det för fel på att cykla omkring och dra tuggummin ur käften och hoppas på att man inte trillar av cykeln med styret i magen som följd när den hjärtat hade bestämt att man skulle tycka om cyklade förbi?

Nåja, ni som undrar nu då. Linni Barresjö är TJEJ och japp hon har FLICKVÄN, kan ni sluta att spekulera i om hon är tjej eller kille nu eller? Hon är inte flata, hon är bisexuell...har jag läst. Så..nu har vi klarat ut det.

Finalist blev hon också, på MIN födelsedag, herregud, varför firade jag inte det? Var det då jag smulade sönder en kaka i näven samtidigt som jag hoppade upp ur soffan och skrek när det var klart att hon blev finalist? Ja det fick väl bli mitt firande då, kaka liksom, i smulor dessutom.

Ja det var väl allt för idag. Natti natti.Getstjärtsdagen

Den här dagen har verkligen sugit getstjärt hela dagen. Inte nog med att magen bestämt sig för att fortsätta bråka med mig så har jag också varit frustrerad som fan. Hittar skitbra mobiler till skitbilligt pris men har jag råd med dom? Näe..eller jo om jag beslutar mig för att leva på nudlar och låta katterna få gå ut och äta gräs kanske, skita och pissa i grannens brevlåda, jag får torka mig i arslet med tidningspapper och gå omkring oss ha senaste annonsen från Netto runt fisringen, DÅ har jag råd men näe, jag vill inte ha Netto där bak faktiskt.

Efter mötet med samordnaren från Samhall igår så förstod jag att det är inte aktuellt med en anställning för mig än på ett tag. Jag behöver pengar, jag behöver en mobil, jag vill känna att jag kan köpa mig nåt utan att få hjärtat i halsgropen så fort jag råkar lägga nåt extra i korgen som jag är sugen på. Jag vill ha ett jobb, inte bara ett jobb för det har jag, jag vill ha ett jobb med lön, RIKTIG lön, det jag får nu i aktivitetsstöd torkar andra sig i arslet utan dåligt samvete.

Snart har det gått 3 år sedan jag fick sluta på mitt fasta jobb och med mina tre funktionshinder är det fan inte lätt. Visst jag skulle kunna pendla men då kostar busshelvetet så mycket att jag i alla fall inte får nåt över till annat än det jag haft råd med nu dom senaste åren. Nån tur i spel har jag inte heller.

Den mobilen jag har hänger sig emellanåt, kameran suger allt i djurvägsarslen, täckningen går sin egen väg, ibland går den helt och lämnar inte kvar ett enda spår i flera minuter.

Sådär, det bästa med att man har en blogg är att man kan skriva av sig och att inte en enda pinal i hemmet har gått i väggen. Det känns lite bättre men jag är likt förbannat lika fattig.

Kära Gud, hoppas du inte är allt för arg på mig för att jag blev flata till slut men du förstår, det är sån jag är, det blev att jag hittade hem till slut, här jag känner mig hemma, här jag ska vara. Människor med snopp därfram är ingenting för mig längre men du...skulle du kunna fixa en sketen jävla vinst på mina spel jag någon gång om året spelar tror du? Det vore hyvens hörrödudu! Tack på förhand!


Så var det äntligen dags!

Jag var nyss på stan med Ewa, min mage har varit skit men för tillfället är det nog rätt stabilt så då passade vi på att gå ut nån timme, jag har koll på vart toaletterna finns i den här stan och en femma i fickan ifall jag måste springa järnet (se detta framför er gärna) och slå ner röven fort innan det blir forsränning för alla bakterier i toaholkarna.

När vi var på ICA så fick jag syn på nåt jag längtat efter ett tag nu.


Jajjemensan, kanelbullens dag! Eller näe, det är ju julmusten såklart, herregud första klunken var som första gången....man skulle ha fest utan föräldrarna i hemmet. Himmelskt! Ja och sen är det ju kanelbullens dag och på ICA får man 3 stycken för en tia, klart som korvspat att man köpte det. Varma var dom också. Den på bilden är i magen, får se hur länge den får vara kvar där med klunken av julmusten innan det kör i 180 ut igen.

Nomnomnom!

 

 

 


Vad fan lider hon av?

Jag såg programmet där Hollywoodfrun Gunilla Persson fick sin 9-åriga sjuka dotter att gå med på att vara med på sångtävlingen. Jag såg uttrycket i dotterns ögon, jag såg också hur Gunilla sa att det var Jesus som fick henne att kräkas.

Nu går Gunilla Persson ut med att vi svenskar är avundsjuka, då undrar jag...PÅ VAD?! Det är väl för sjutton inte på att hon har en dotter som kan sjunga som vi reagerar? Näe, vi svenskar har ögon att se med, ögon som Gunilla inte alls verkar ha. Dottern är ju för fan livrädd för morsan. HUR kan man tvinga sitt eget kött och blod att göra nåt sånt här när man helt klart ser att dottern är sjuk? Är det så här varje amerikansk morsa gör i USA så är jag förbannat glad över att bo i Sverige för jag skulle aldrig utsätta någon för sånt här.

Gunilla Persson har väl också bott i Sverige? Har inte hon fått en svensk uppfostran? Blev hon behandlad så som hon behandlar sin dotter nu? Tvivlar på det faktiskt. Hon skriver också efter att fått hot och dylikt att hon skyddar sin dotter från sånt som skrivs på Facebook, vet du Gunilla vad vi svenskar gör? Vi vill skydda henne från dig!

Stackars barn säger jag bara.


 

 Tystnaden som blev...Jag vet inte jag, men ja...jag tror inte Double.net någonsin varit inne på min blogg och sett vad jag är för tjej. Något säger mig det....liksom.

Kan inte bestämma mig för en rubrik

Imorse när jag vaknade så hade jag gjort allt för att få ligga kvar och typ sova till nu, jag var helt slut efter lördagens bravader. Jag vaknade rätt tidigt igår också och somnade halv ett inatt och upp 6.15, ikväll blir det nog att jag går till sängs kl 21 och hoppas få somna direkt.

Idag när jag kom till jobbet sa chefen till mig att jag skulle ha möte kl 14 med samordnaren från Samhall och min handläggare på Arbetsförmedlingen. Jag slutade kl 12 och att cykla hem för att vända och åka tillbaka var det inte tal om. Jag smsade min dotter om jag fick komma till henne under tiden men nehe, morsan fick fan inte komma inte för hon skulle göra något annat. Jaha, jag cyklade till Netto, gick där och glodde i 40 minuter och sen cyklade jag tillbaka till jobbet men en lite längre väg för att fördriva tiden.

Kl 14 träffade jag samordnaren visst men min handläggare på AF var sjuk men en timme satt jag där och fick lyssa och prata, mest lyssna för samordnaren kan prata, oj oj oj vad hon kan prata. Men nu är det i alla fall gjort och nu är jag helt slut, hungrig, dötrött och ja...trött.

När jag kom hem hade jag fått ett födelsedagskort från raringen Jenny, däri låg det 4 tialotter, jag vann! Ja fan jag vann verkligen!

10 kr vann jag! Nu ska jag köpa mig en Nokia C7, en sån jag vill ha och suktat efter en tid nu. Eller näe, jag får drömma lite till minsann men det är tanken som räknas. Jag hade ju kunnat tagit hem storkovan liksom och köpt mig en...läsk.

 

Idag fick jag nya uppgifter på jobbet då. Åka bil med massa grejer till folk på annan plats och det ska jag göra varje dag, woho woho! Det var kul och det fördrev ju tiden åtminstone 40 minuter.

 

 


Segaste dan i historien

Eftersom jag inte orkade laga mat och faktiskt har en pizzeria mitt över gatan så gick jag dit för att köpa pizza till mig och dottern.

Halmon heter pizzan och det är den godaste dom har enligt mig. Fläskfilé, paprika och champinjoner med bearnaissås.

 

Jag och dottern ligger i sängen och orkar inte göra nånting, nyss åkte pizzan bakvägen och ut i en jävla fart, lite onödigt att äta pizza då tycker ju jag då. Blir nog inte så många fler knop idag. Jag är för gammal för att ränna ute på nätterna med massa alkohol i kroppen. Det får bli hemmakvällar med virkning av grytlappar i fortsättningen.

 

 


Kul så!

Jaha då var det söndag igen då, trött är jag men inte bakis. Jag och Ewa fick med oss min dotter ut också, det var himla kul, sen att hon gick hem till mig för att sova efter nån timme är ju en annan sak. Det var flera år sen som jag och min dotter sov bredvid varandra, det hände inatt. Också trevligt.

Det var inte mycket folk på krogen men man har inte roligare än man gör sig så jag hade kul...i alla fall.

Idag blir det till att slappa, man orkar ju inte så mycket mer än så tyvärr. Jobb imorgon och utan "Utropstecknet" som har gått på semester, fy vad trist men men, man får göra det bästa av situationen helt enkelt.

Vad gjorde ni för skoj igår då?
Sådär spontant!

När jag kom hem från kalaset i den röda stugan med vita stugan så hade Ewa smsat: "Sune, jag är sugen på att gå ut, är du?". Eftersom man nu får gå in gratis och ta med en vän i det hela på den vanliga krogen så är vi nu på G att dricka oss fulla jag och Ewa. Ja jävlar i havet. Här dricks det öl för fulla muggar.

Kalaset i stugan var trevlig, det var fika till förbannelse och tårta på det. Pengar fick jag som jag nu ska spendera väl, dvs ha lite mer än vanligt, i vanliga fall har jag inte mycket att röra mig med så nu fick jag några hundralappar mer.

Jag har en vän ( jo det är sant) där fick vi köpa öl, det var ju snällt och nu gör vi det bästa för att dricka upp dom.

Spontant sådär blev det ikväll för jag hade räknat med att sitta hemma ensam med två galna katter en lördagskväll, så blev det nu alltså inte. Snart (läs några timmar) så ska vi ut och rocka loss till rockabilly!

Ja jag skriver mer imorgon om allt. Ha det göttans!

Puss och kramKalas i en röd liten stuga med vita knutar

Igår var det riktigt skönt ute, solen sken och man kunde gå i shorts och linne om man nu var på det humöret. Idag är solen borta men än är det inte minusgrader på termometern och det är ju bra.

Idag fyller min älskade pappa år och för några veckor sen hans fru, jag fyllde igår och det ska vi nu fira idag i deras sommarstuga på landet. Ett rött hus med vita knutar, inte en granne så långt ögat kan nå och ett redskapsskjul har byggts upp så ingen ska kunna se in heller, det går en liten "väg" precis bakom häcken, där kan folk komma med stavar, rullskidor (det är gräs men hey, vill man så kan man), folk springer och folk går. Det händer inte så ofta men det går att göra det.

Mina föräldrar har i alla år varit utan el i den där stugan, i somras fixade dom så det blev ström genom solceller så nu kan dom glo på teve och ha tänt flera lampor, det måste man ju se!

Min pappas frus syskon kommer med sina respektive i släptåg och det ska fikas, pratas och glo på nya grejer som kommit upp i sommar.

Min dotter kommer och hämtar mig 14.30 och sen vete fan när jag kommer hem igen. Jag vet att jag kommer komma hem med några kronor rikare i alla fall för jag har bara önskat mig pengar, det är enda månaden på året som jag kan ha lite extra att röra mig med, då får man passa på liksom.

Vad står på schemat för er idag då?