35 +

I´m up!

Här skulle jag kunna spara, publicera och logga ut för det är ungefär det som skett hittills denna dag. Men för att vara en god bloggmedborgare får jag väl yppa lite om gårdagen för jag minns faktiskt allt, eller ja, det mesta och det är fan inte illa pinkat för att vara Sune ska jag be och tala om.

Dessvärre tänkte jag inte, eller jag vet inte vad jag tänkte med men jag tog kort med en mobil som inte har ett minneskort i sig och usb-sladden är trasig, finns heller ingen bluetooth på datorn. Det blir helt enkelt inga bilder utlagda, lika bra det kanske.

Det var förfest och OJ vilken förfest, det var både för och fest. Det var folk i hela lägenheten, än slank dom hit och än slank dom dit och jag..jag drack.

Det var skitkul ute, eller ja, på Statt där det var 35 + och vad mycket folk det var som man inte sett på hundra år, eller åtminstone på flera veckor. Det var kul som...ja jättekul helt enkelt.

Jag dansade, dansade, dansade, snurrade omkring och pratade med folk.

Sen låg jag, Ewa och en gemensam karlvän på gräsmattan och åt pizza, ananas vill jag minnas att det var på den. Jag och Ewa bor på krypavstånd men nej då den gemensamme karlvännen ville skjutsa hem oss, nu vet ju inte jag om han tror att vi bor i lapphelvetet för det var ungefär så långt vi åkte, när man har druckit går tiden sakta. Vi åkte i alla fall "raggarbil", sen åkte vi hem.

Inatt glömde jag ta en Bamyl men det gör inte så mycket för jag mådde skitbra när jag vaknade. En bra utekväll alltså!




Kommentarer
Postat av: jeanette sandelin

bamyl??? finns det...

LÅG på gräsmattan och käka pizza? var inte det blöt å kall? ja, gräsmattan alltså.

jag satt en stund i gårkväll på puben(efter vi varit på discot) och glodde på en som åt en pizza, drack en stor stark och en flaska rödvin samtidigt!!!

jag blev så hungrig så jag nästan ville fram och slita till mig en bit. ja, av pizzan alltså. karl va inte i min smak ;)

så det blev några skivor skogaholm som jag körde genom brödrosten för att de skulle bli ätbara.

gott juh...

jag som håller mig från bröd pga figurrelaterade omsändigheter åt med god aptit och dog sedan till sängs. bekvämt å bra på alla vis :)

utan karl ;)

tjolahopp!

2011-10-09 @ 14:02:13
URL: http://jeanettes.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback