Getstjärtsdagen

Den här dagen har verkligen sugit getstjärt hela dagen. Inte nog med att magen bestämt sig för att fortsätta bråka med mig så har jag också varit frustrerad som fan. Hittar skitbra mobiler till skitbilligt pris men har jag råd med dom? Näe..eller jo om jag beslutar mig för att leva på nudlar och låta katterna få gå ut och äta gräs kanske, skita och pissa i grannens brevlåda, jag får torka mig i arslet med tidningspapper och gå omkring oss ha senaste annonsen från Netto runt fisringen, DÅ har jag råd men näe, jag vill inte ha Netto där bak faktiskt.

Efter mötet med samordnaren från Samhall igår så förstod jag att det är inte aktuellt med en anställning för mig än på ett tag. Jag behöver pengar, jag behöver en mobil, jag vill känna att jag kan köpa mig nåt utan att få hjärtat i halsgropen så fort jag råkar lägga nåt extra i korgen som jag är sugen på. Jag vill ha ett jobb, inte bara ett jobb för det har jag, jag vill ha ett jobb med lön, RIKTIG lön, det jag får nu i aktivitetsstöd torkar andra sig i arslet utan dåligt samvete.

Snart har det gått 3 år sedan jag fick sluta på mitt fasta jobb och med mina tre funktionshinder är det fan inte lätt. Visst jag skulle kunna pendla men då kostar busshelvetet så mycket att jag i alla fall inte får nåt över till annat än det jag haft råd med nu dom senaste åren. Nån tur i spel har jag inte heller.

Den mobilen jag har hänger sig emellanåt, kameran suger allt i djurvägsarslen, täckningen går sin egen väg, ibland går den helt och lämnar inte kvar ett enda spår i flera minuter.

Sådär, det bästa med att man har en blogg är att man kan skriva av sig och att inte en enda pinal i hemmet har gått i väggen. Det känns lite bättre men jag är likt förbannat lika fattig.

Kära Gud, hoppas du inte är allt för arg på mig för att jag blev flata till slut men du förstår, det är sån jag är, det blev att jag hittade hem till slut, här jag känner mig hemma, här jag ska vara. Människor med snopp därfram är ingenting för mig längre men du...skulle du kunna fixa en sketen jävla vinst på mina spel jag någon gång om året spelar tror du? Det vore hyvens hörrödudu! Tack på förhand!


Kommentarer
Postat av: Nöbollen

Underbart du iaf har din humor i behåll trots allt!! det är en styrka i sej! Jag tror absolut det kommer ordna sej för dej Une <3 För du vill & du kan & de FINNS jobb där ute som väntar som du klarar av! ( tänker på dina funktionshinder ) du vet, det är då man minst anar det som det kan smälla till! En dag är det slut på Getstjärtsdagen = )I promise! Puss & kram lyftkran

2011-10-04 @ 21:35:43
Postat av: Sune...the girl

Svar till Nöbollen: Ja fan humorn försvinner aldrig :) Den är inbyggd. Ja nångång men jag vill ha det bra NU liksom. Har väntat länge nog nu. Puss och Kram, getingbo.

2011-10-04 @ 21:38:29
Postat av: nöbollen

De vill jag oxå ha men se de är ju för mycket begärt theese days... =/ MEN! vi fixar det! love u du är så go som ett arsle på en ko!

2011-10-04 @ 21:42:09
Postat av: Sune...the girl

Svar till Nöbollen: Hahahahaha, vilken liknelse hörrö. Tack, love u too.

2011-10-04 @ 21:44:35
Postat av: isa

Nu vet jag inte om du är en kräsen typ, men får man skänka dig en nästan sproilans men halvt omodern telefon? Den är knappt använd eftersom jag aldrig gillat Nokia, saknar bakstycke och laddaren behöver jag tyvärr själv, men vill du ha telefonen trots det är den din gratis. Jag har gratis porto och emballage, så du behöver inte bekymra dig för det heller.

2011-10-05 @ 02:32:39
Postat av: isa

Ah visst fan, du kanske vill veta vad det är för tingest också? Nokia 5300 XpressMusic (rödvit slide), ganska liten och smidig om du frågar mig och bra ljud! Helt okej kamera tror jag också att det var. TROR att jag har sladdar osv. för dator kvar, men är inte säker! Ska kolla.

Jag har använt telefonen max 2-3 månader under dess levandstid, kommer ihåg att jag köpte den när jag pluggade i Värmland och det är fyra år sen så det är ungefär så gammal själva telefonen är. Låst till Telenor antar jag, men med tanke på åldern lär det vara helt fritt och gratis att låsa upp den!

Snabb googling; det går att köpa tillbehör till den fortfarande.



Telefonen funkar mig veterligen felfritt (har testat att starta den och kollat) och väntar på att antingen få flytta hem till Sune eller bli mördad på elektroniktippen!

2011-10-05 @ 02:41:24
URL: http://exia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback