Här susar det i sav..säven

Igår kväll kändes det som hela stormen "Ophelia" flyttat in i mitt huvud, idag känns det som att en hel bikupa konkurerat ut  den blåsta damen. Jag vet inte om jag gillade "Ophelia" bättre för dom här jävla bina har ju inte alls något samarbete, dom flyger ju inte åt samma håll! Känner mig rätt färdig som människa nu faktiskt. Kan vara bra att jag inte har bil, jag hade kört som en kraftigt berusad person utan att ha druckit en droppe.

Förövrigt är det rätt mycket skitväder ute, regnar gör det och lite mörkt och så där, undrar om jag ska ringa någon som kommer hit med lite godis till mig, orka gå på ICA och få blickar på mig för att mina ögon rullar runt i skallen för att balanssinnet med alla bin inte är som det ska. Folk kommer ju ringa alla möjliga myndigheter och ryktet på stan skulle bli väldigt svårt. "Du, har du hört om Sune, herregud hon har börjat droga, hennes ögon rullar runt åt alla möjliga håll i ögongloberna, hon måste ju FÅ dom där drogerna för hon är ju fattig!" Jag tror jag stannar hemma faktiskt. Jag får la pula i mig frysta falukorvar...i käften.då.alltså.

Hoppas jag är bättre i morgon så man kan cykla till jobbet utan att uppträda som en idiot på cykelbanorna.

Ja det var väl allt för nu...antar jag.

Förresten så är inte tävlingen avgjord än, där man kan vinna 50 000kr på Betsson ni vet, rösta på mig och rösten bekräftas inte förrän ni klickat på länken i mailet ni får. Tack på förhand!

HÄR





Kommentarer
Postat av: Fröken Hulda

Måste ju få fråga... varför är du så yr??? Har du kollat upp det? För sådär kan du ju inte gå omkring och ha det

2011-10-06 @ 12:02:36
URL: http://frokenhuldastankar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback