HELG!

Jag trodde den här dagen skulle sega sig fram men herregud den har flugit sketfort!

Chefen var borta hela dagen så då ställde vi till med fest, vi dansade på borden, hånglade upp varann och gjorde high five mest hela tiden....eller inte.

Jag gjorde mina vanliga sysslor förutom att jag fick åka till Willys och köpa 4 backar med läsk och kaffe. Jag dricker själv inte kaffe och vet inte hur det ska smaka, Gevalia däremot är för dyrt numera och det har inte Samhall råd med så här köper vi bönor och sen rostar vi själva...eller inte. Det blev ett kaffe som jag hoppas ska smaka och som var något billigare.

På vägen hem smet jag in på Netto och där fick jag se något kul på anslagstavlan.

 

Vad fan är det för fel på att skriva att man vill ha en "KK"? Herregud så pryda folk har blivit. Egentligen skulle man ringa och kolla vad det är för en och om han är gift, då skulle jag även ta reda på frugans telefonnummer och skvallra, men med min otur så skäller hon väl ut mig och säger att dom vill ha någon tjej att ha trekant med. Ja sånt är samhället idag. Antingen är man med i "Swingersklubbar", har trekant med grannen eller också någon helt okänd, såna är dom. Själv är jag singel och springer inte på "swingersklubbar", näe för bövelen, det är ju svindyrt, jag tar hem dom såklart!

 

Nu har jag helg! Det firar vi med att ha tvättstugan kl 17, det blir rackarns roligt det.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback