Snillet har talat!

Jag vill ju tro att jag är först med att komma på det här, jag vill ju det men jag vet ju att jag inte är det (läs tror inte men hoppas).

Alla pratar om hur mycket fortare veckorna går, hur dagarna bara springer iväg, hur jävla fort helgerna försvinner numera.

Jag vet varför. Förr var man tvungen att GÅ, cykla, åka bil, ta bussen, ta flyget och diverse andra jävla saker att ta sig fram med...för att träffa någon och prata. På den tiden var det dyrt att prata för länge i telefon, det kostade att ringa utanför sin egen kommun och man fick bannor av föräldrarna om man ringde heta linjen. Mobiler fanns inte alls, allra minst var det alla som hade datorer med internet.

Idag har nästan varenda kotte mobil, har man inte dator så är man antingen jättefattig, precis separerat och inte har råd att skaffa dator right away. Dom flesta har internet i sina mobiler.

På internet finns det hur mycket som helst att göra. Dom flesta har Facebook, man behöver inte röra sig ett jota för att prata med folk. När man sitter framför datorn, har ett jobb eller gör nåt annat flyger tiden sin kos, den gör det!

När jag inte hade ett arbete att gå till så speedade dagarna iväg tack vare att jag satt vid datorn oftast.

Ja nu vet ni vart ni läste teorin först! (Hoppas jag).


Kommentarer
Postat av: ChillyChick - Bebis i magen

Det har du rätt i Sune! Fast min mamma och pappa har inget internet, och de är absolut inte fattiga ;) En del har inget behov av det helt enkelt, jag hade tillgång till dator för första gången när jag var 19 år, gillade inte datorer så värst, det gör jag väl inte direkt nu heller men tydligen så måste man nästan ha det för att ens finnas. jag skaffade fb för bara någon dag sedan igen. och det är några som skrivit och frågat vart jag hållit hus och vart jag tagit vägen.. ? Jag har liksom mitt nummer kvar.. Folk blir bara mer och mer lata och ingrodd i facebook vilket är SJUKT! Tycker jag.

2011-10-16 @ 20:21:22
URL: http://chillychick.blogg.se/
Postat av: ChillyChick - Bebis i magen

Men jag tänkte på detta du skrev: "Idag har nästan varenda kotte mobil, har man inte dator så är man antingen jättefattig, precis separerat och inte har råd att skaffa dator right away."

:)



sv: Jaaa, det tror jag med! :D <3

2011-10-16 @ 20:42:48
URL: http://chillychick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback