Tredje förslaget= Facebook!

Har fått in ett förslag på att jag ska skriva om Facebook, alltså för och nackdelar med det där stället.

När jag blev medlem för...minns inte men då hade jag inte kontakt med så många gamla vänner, med gamla vänner menar jag klasskompisar, gamla kompisar som man hittade på bus med (tex ta en dörrmatta från soprummet i annat hus och sen dammsuga av den och sen råka sälja den till människan som hade slängt den). Gamla fotbollskompisar har jag inte heller kontakt med, heller inte varken friidrottspolare eller bowlingvänner. Jag måste fan ha något smittsamt känner jag nu och nu menar jag inget som kan ha uppkommit i helgen.

Nu nästan 2 år senare har jag flera gamla klasskompisar, gamla vänner som jag umgicks med förr. Jag har fortfarande inte kontakt med några idrottspolare, där är jag tydligen fortfarande smittsam.

Det jag vill säga (läs skriva) är att hade inte Facebook funnits så hade jag heller inte börjat umgås med gamla polare. Man får veta vad dom gör (dom som skriver statusar varje dag i alla fall, resten vet jag inte), vad dom ätit, vad dom ska äta, när deras husdjur fyller år, när deras barn gjort mål i nån sport (dom är inte smittsamma).

Ja det är ju det som är så kul att läsa, vad mina gamla vänner gör och ska göra. Man behöver inte smsa ihjäl sig om man vill nåt, nej då tar man upp chatten på Facebook eller skickar ett mail. Svarar dom inte, näe då är man nog smittsam även för dom.

Nackdelen då? Att det finns och tar upp mycket av min tid! Så kan vi säga!






Kommentarer
Postat av: Doris

Håller med dig om att FB är en tids-tjuv men det är ju allt som har med datorn att göra också ;-). Tycker att det är toppenkul att ha fått kontakt med gamla och nya kompisar på ett så smidigt vis.

Önskar dig en bra vecka,kram.

2011-11-01 @ 03:54:29
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback