Födelsedagskalas

Eftersom jag ska ha kalas ihop med mina föräldrar imorgon så kom bara min dotter.

Min dotter är idag gladast i kommun, kan inte förstå det, kan vara att jag trycker upp kameran i nyllet på henne varje gång hon är här, kan va, kan va.

 

Hon hade med sig två bakelser. Ja båda var ju naturligtvis inte till mig.

 

 

Bananbakelse! Det ni, det kittlade gött i gommen det. Det var så mycket grädde att jag nu är lite småyr men gott var det!

Hon hade med sig en IKEA-påse med påslakan. PRECIS vad jag vill göra på min födelsedag, bästa presenten ever liksom! Nåja, jag har ändå inget för mig så det kan jag la ta då. Jag menar, jag skulle ju ändå tvätta till mig själv.

Vad har ni gjort idag då denna helt underbara höstdag?!


Dagen på jobbet

Dagen flöt på med översyn i hus jag hade städat med den andra job:aren. Frukost och då skriker "Utropstecknet", kan ni alla vara tysta nu ska jag tala om en sak!" Tittar på mig och fortsätter sen: "Sune här fyller år idag"! Alla blickar riktade mot mig och hade jag nu haft hela käften full med macka blandat med läsk så hade jag inte kunnat säga tack men det sa jag!

På måndag går "Utropstecknet" på semester, javisst, karln har inte haft sin än tack vare att vi fick ny chef som inte var så insatt i sina sysslor, några månader senare har inte så mycket klarnat men "Utropstecknet" går i alla fall på sin efterlängtade semester nu. I alla fall, när han är borta ska jag och en annan turas om att köra ut svep till andra ställen i stan. Ja för sjutton, hela stan vimlar av Samhallare förstår ni och dom ska ju ha svep, microdukar, skithuspapper, pappershanddukar, plastpåsar och fan och hans moster, så from måndag kommer det vara min nya uppgift. Jag älskar ju att köra bil så jag ska bränna en skiva och jäääävlar vad jag ska rocka, sen mixtrar jag med kilometermätaren som kommer visa att jag inte alls körde till götet och tillbaka.

Om en stund kommer min dotter och har bakelse med sig sen har jag tagit på mig att tvätta hennes påslakan för maskinen i hennes hus tuggar sönder sånt plus att när hon har dom i tumlarn ser det ut som en mindre pingisboll och är inte ett skit torrt så då rycker morsan in för hon kan ju inte sitta i en tvättstuga en fredagskväll, nej för bövelen, det ska drickas vin och umgås med jämnåriga, inte fan kan hon hänga med en 42-åring en fredagskväll.

Jag var på ett ställe idag, eller vi var på flera men detta tog jag kort på.

Det är i källaren på ett mycket pampigt hus egentligen. Inte så många som får gå ner dit antar jag, nu vet jag lite hur det är att sitta i ett fängelse eller nåt.
Ja må jag leva..I skrivande stund för 42 år sen är jag inte född än men snart så, jag kom en månad för tidig så det var väldigt förvånande att jag ville komma ut just idag liksom. Men jag menar, vem sjutton vill födas i slutet av oktober när man vill födas innan alla löven fallit till backen? Precis!

På den tiden var en månad för tidigt född ganska mycket så jag fick ligga i kuvös tills jag skulle ha fötts, jag var inte så stor heller. 45 cm och vägde 2410 gram. DET kan man inte tro idag, herrejösses vad jag har vuxit sedan dess.

MEN min pappa var nog glad för 42 år sen för jag bestämde mig att komma till världen dagen före hans 27-årsdag, vilken födelsedagspresent liksom! En dotter innan och sen kom..jag, en dotter till alltså, men han blev lugnare, jag är ju i alla fall en pojkflicka liksom. Precis!

Japp nu är det fritt fram att gratulera Sune på hennes 42-årsdag!

Och sen vill jag passa på att även gratulera en hängiven läsare, ÅSA, hon fyller 50 år idag! STORT grattis Åsa!
Sista dagen som 41 år.

Idag var magen bättre så jag cyklade iväg. Jag klädde mig i luvtröja och Samhallsjackan över, när jag kom ut så kände jag att jag lika gärna hade kunnat ta på mig enbart bikini för det var rätt varmt ute och då var klockan 7.20.

När jag kom fram så kände jag att jag nog hade velat klä av mig skinnet också, svetten rann nerför min ryggrad och sögs in i fisringen. Ingen härlig känsla det mina vänner.

Jag och den andra job:aren tog ett hus sen när det var dags för frukost en timme senare så fick vi skjuts.

Ja jag tog på den efteråt för försök att sitta på ett flak med full av goja, hålla sig i och ta kort samtidigt och försöka att inte ta med några av sina medarbetare så får du se. Det var inte det lättaste.


Sen tog vi resten av huset innan vi gick upp till kontoret igen. Det var dags för möte en timme senare och ja, det var ju....kul. Vi fick en thekaka med massa pålägg på. Efter mötet så cyklade jag ner till den stora höstmarknaden här i stan.

Det jag varje halvår köper är fryspåsar, gräddmandel och jag kan ibland köpa strumpor men idag hittade jag något annat.

Men näe, det var inget för mig, den där storleken hade i och för sig gjort att jag kunde ha trosan som både trosa OCH bh.

Såna här bjäbbande leksakshundar fanns det all over the place liksom. Hade jag stått med ett stånd... marknads i förnamn alltså, så hade jag tagit den där bjäbbande och hoppande vovven, doppat ner den i närmsta brunn, stängt locket och sett helt oskyldig ut.

 

Jag köpte mig en gosig huvtröja/jacka istället. Den är varm rakt igenom får vi hoppas.

 

Ja precis, imorgon fyller jag år, ja det var bara det jag ville tala om.

 

 


Hemmagjord pizza it is!

Jaaa äntligen ska jag snart få äta pizza, det är nästan billigare att göra egen och gör man en stor så räcker det i flera dagar.

Man köper färdig deg på rulle, det finns också en burk med tomatsås i denna.

 

Så här ser den ut och sen rullar man ut den på en plåt

 

Om man är så där jättehungrig som jag är då jag inte ätit nåt idag så är det inte så noga hur mycket man rullar ut den.

 

Sen tar man på vad fan man nu vill ha på. Jag har ost, champinjoner, strimlad skinka och massa, jag upprepar, MASSA sparris. Jag ska inte dejta idag i alla fall och med den mängden så lär jag inte dejta på minst 1 månad eller 2. Jag hoppas ni fattar vad jag menar för jag ni vet...jag är så pryd att jag inte skriver ut sånt där...ni vet.

 

Har man en pizzeria mitt över gatan och om personalen vet vem du är trots att du inte springer där mer än en gång i månaden så kan man få köpa riktig kebabsås och ost.

 

Medan pizzan är ugnen så kan man titta på när Nogger 2.5 år glupskt äter både champinjoner, skinka och sparris om man vill. Tog inte kort...det var ju dumt.

 

 

 

 


Den känslan vill jag inte ha igen

Ni kanske minns när jag skrev ett inlägg om när jag drömde om att jag åkte i fängelse men lyckades fly och sen var livrädd när jag försökte hålla mig undan polisen? Hur jag verkligen kände känslan på riktigt hur det var att vara på fel sida av lagen.

Nyss har jag drömt med en annan känsla som var fruktansvärd.

Jag minns inte allt men jag var på nåt kalas hos mina föräldrar där min dotter var med ...och SIN dotter som då var Emelie som 2-åring, min dotters kompis Julia var med också och dom pratade nåt om att dom skulle ut senare på kvällen men ingen sa något om vart Emelie (min dotters dotter i drömmen) skulle vara så jag frågade högt på kalaset och jag fick en blick från min dotter som kunde döda tror jag. Det var inte meningen att resten av folket skulle höra tydligen. Jag ville ha Emelie över natten för att jag ville att hon skulle vara i trygga händer. Hon blev sur och jag likadant. Dom skulle skjutsa hem mig men jag gick hem. På vägen skulle jag handla, gick in i en affär som två invandrare hade, för att komma till butiken fick man gå genom deras lager.

I vägen var det massa skit och jag blev ännu surare och vände. Jag fick ett sms av min dotter och jag ser det på displayen fortfarande "Får man inte ens fika eller? Vad är problemet?!". Det var nog nåt jag hade missuppfattat om det som skedde på kalaset.

Helt plötsligt var jag i ett stort hus med massa våningar och massa folk, jag gick in genom en dörr och där såg jag bara flator, alla satt på stolar och glodde på mig. Efter mig hade jag en tjej med kort och rödlätt hår, jag kände igen henne men kunde inte placera henne. Hon sa till mig: "Jag hörde två andra prata förut och dom frågade varandra om dom trodde att Sune skulle komma på festen." Hon sa också att det var en regnbågsfest. Någon kom fram till mig och sa att jag inte var bjuden och fick därför lämna festen med en gång. Tjejen bakom mig klängde sig fast på mig och ville hellre hänga med mig.

Vi försökte att hitta några trappor men hittade inga. Vi gick ut på en balkong och gatan nedanför var inte så bred så vi bestämde oss för att hoppa över till en stolpe mitt emot. Jag hade henne på min rygg och vi hoppade. Det var flera meter ner till gatan, hon tog beslutet och hoppade, just då uppenbarade sig trappor precis nedanför oss och hon såg ut att bryta båda fötterna och sen dog hon och bara försvann.

Kvar försökte jag hålla mig kvar på den där jävla stolpen och rädslan över att ramla ner var fruktansvärd. Jag skrek på hjälp ett antal gånger. I drömmarna kan jag aldrig skrika annars men nu så. Ingen kom till undsättning och precis när jag skulle ta mobilen ur fickan vaknade jag.

Fy fan vilken hemsk känsla! Jag hann också tänka, jag kommer aldrig få se Emelie igen och Emelie i drömmen var inte min dotter utan mitt barnbarn. Jag känner mig helt vimmelkantig efter den här drömmen. Hade jag nu varit en rökare (slutade 1 januari 2010) så hade jag rökt minst 3 cigg efter varann för jag är fortfarande skärrad. Hoppas innerligt att jag aldrig får uppleva den här känslan på riktigt.

Nu är det ju så här då då

När jag gick med i tävlingen om 50 000 kr så skrev jag att jag har väldigt underbara läsare faktiskt. Jag HAR ju det men röstar gör ni ju inte, igår tex så hade det inte gått upp någonting, varför då?

Tycker ni inte att det skulle vara väldigt trevligt om jag bloggar om roligare saker? Jag menar.. om jag skulle vinna 50 000 kr så skulle jag tex blogga om min nya mobil jag skulle köpa, jag skulle också ta bilder med den mobilen på min nya soffa och herreguuud vad bilder och inlägg jag skulle skriva om när jag har festen med mina vänner där jag står för mat och alkohol. Tänk er vilka roliga inlägg jag skulle skriva om jag hade pengar. Fattar ni hur fattig jag är nu eller? Jag kan inte ens köpa skithuspapper med mönster på utan måste fortsätta att köpa papper som river i fisringen.

Ja precis, därför vill jag nu att ni röstar på mig i tävlingen som kan få mig att vinna 50 000 kr. Man kan rösta varje dag förstår ni, bara det går 24 timmar emellan och GLÖM INTE att ni måste bekräfta er röst med att trycka på en länk som ni får per mail annars räknas inte rösten. Ska vi säga så? Så kanske jag igen kan säga vilka underbara läsare jag har i min blogg som gör att jag kan bli gladare, roligare och har en jävla massa nytt att blogga om? BRA!

Gå då in HÄR och rösta på mig NU!
Nähä inte det nä

Jag somnade runt 23 efter att ha bäddat rent. När man har bäddat rent brukar man sova som en klubbad säl, det hade jag kanske gjort om det inte var så att det var saker som kittlade mig under snarkmasken. Det kittlade, jag stängde av maskinen, lossade masken, kittlade tillbaka, satte tillbaka masken, satte på maskinen och somnade på stört. 2 timmar senare blev det likadant och 2 timmar senare igen. Fan vad irriterande. Jag vaknade också av att det läckte luft vid sidan om masken, vete fan hur jag gör för att det ska ske men jag verkar gnida nyllet i kudden så pass att masken flyttar på sig eller nåt. Trött som få när jag vaknade bara för det i alla fall.

Jag gick upp som vanligt 6.15, duschade och fixade i ordning mig, slängde en katt ut genom fönstret och den andra över räcket på balkongen för att jag blev så less på att dom likt två elefanter sprang över golvet och jag var rädd att grannen under skulle komma upp i en urtvättad och urful morgonrock, papiljotter i håret och morgonskit i ögonen. Näe okej jag kastade inte ut några katter men i mitt huvud gjorde jag det.

Jag tog på mig och tog på mig skorna, då hände det som är så typiskt. Min mage bestämde sig för att bråka så det var bara att rusa in på toa och där satt jag en stund men det gjorde att jag inte vågar åka någonstans idag. Så typiskt! Det var bara att ringa chefen och sjukanmäla sig. Att somna om är det inte tal om än på ett par timmar för magen kommer inte ge sig förrän ALLT är ute från tarmen, inte en gnutta kommer den att lämna kvar.

Hoppas innerligt att jag är bättre imorgon för då är det möte på jobbet, marknad och tvätt på schemat.

Ja det var väl allt för nu på detta första inlägg denna dag.


Mycket mer nytt på Facebook 4 oktober

Vi har inte svalt allt nytt som skett på Facebook dom senaste dagarna förrän det kommer nya grejer på tisdag den 4 oktober.

Jag förstod inte allt i texten eller bildspelet som Aftonbladet visade men du kan redan nu få en förhandsvisning och testa dig fram om du vill. Den äkta versionen kommer alltså inte förrän nästa vecka.

Det bästa som har kommit vad jag tycker är ändå att man nu kan ta bort sig helt från Facebook men då gäller det för evigt, du kan inte komma tillbaka. Det står inte i texten men det har varit chattstund med Emanuel Karlsten som är journalist och konsult kring sociala medier och det var en läsare som frågade hur man tar bort sig från FB och skrev han den länken. Är ni nu intresserade av hur det kommer att se ut nästa tisdag så gå genast in på länken och glo. I chattrutan står även länken där man kan ta bort sig. Kan ju vara bra för den som verkligen inte vill hänga på FB mer.

Frågan varför Facebook ändras hela tiden fick man också svar på. Svaret var att det gör dom bara för att man inte ska tröttna, men nu vet inte jag om det mer kommer bli tvärtom. Många äldre kommer att göra det, det är för mycket att förstå för dom. För mycket att klicka på för att inte visa hela Sverige vad dom åt till middag tex.

Ja det var väl allt för nu.
Lilla snigel akta dig

Idag tog jag och den andra job:aren ett höghus igen. Där träffade vi på en snigel i källartrappan.

Han började nog att kravla sig uppåt i fredags morse eller nåt för han hade då inte kommit långt en timme senare. En timme efter det kom en annan jobbarkompis och bestämde sig för att snigeln ville ligga på gräset, han tog den i nacken och la den där. Tänk om snigeln nu ville åt andra hållet då? Herregud då lär han inte komma fram förrän på lördag förmiddag och missa ett bröllop eller nåt.

 

Dagen har flutit på med diverse saker. Jag tog bussen i morse och tog den hem också då självklart. På vägen hem handlade jag lite kattsand och nu ska jag strax äta. Notera gärna!

Just det, jag gick ner till tvättstugan och skulle kolla när jag ska tvätta nästa gång.

 

 

Nej det är faktiskt inte jag som stoppat papper i hålet och trott att jag nu skulle få ha det ifred. Förövrigt så är bilderna skit som ni ser men min gamla mobil suger elefantbak på att ta bra kort. Jag fyller år på fredag, har ni några tusen över så får ni gärna skicka mig en mobil med minst 5 mp och blixt. Det får jättegärna vara touch också. Jag känner mig lite utanför då alla verkar ha det. Så nu vet ni vad jag önskar mig. Skitbra!

 

 

 


Vilket fynd

För några år sen hittade jag en tia på en sjöbotten, ja okej det var inte djupt där men ändå, jag gjorde ett fynd. Hade jag nu varit dykare som dessutom åkte utomlands för att göra just det så kanske det hade varit jag som hittade det här vrakskeppet. Inte bara det, då hade jag ju kunnat varit miljadär idag. Fast, hur hade jag fraktat allt silver själv? Ingen aning. Jag får väl vara glad över tian då.

Vrakskeppet SS Garisoppa som blev sänkt av en naziubåt på 40-talet hade en jävla massa silvermynt och nu vet jag inte om det var silvermynten som vägde 219 ton eller hela skeppet men då förstår ni kanske att jag inte hade kunnat frakta detta själv, jag är rätt stark i armarna men herregud jag är ingen monsterbrud med muskler från helvetet liksom.

Silvermynten är i alla fall värd 1.4 miljarder. Jösses jag hade kunnat köpa mig en bil, en ny soffa och kanske fyllt frysen med mat ännu mer.
Mmm

Man vet att man är Facebookskadad när man letar efter "gillaknappen" på en kommentar man fått på bloggen.

Förövrigt så gillar jag inte riktigt att Linni inte sjunger i Idol idag. Det är bara killar ikväll. Linni sjunger på torsdag. Det suger lite getstjärt faktiskt.

Nåja, jag får la glo ändå då.


Äntligen löning!

Vojne vojne vad jag har längtat efter den här dagen. Igår allra mest tror jag då jag var så sugen på pizza att hade jag haft pengar...så hade jag köpt mig en. Nu fick jag ju ihop det men pizza blev det ju inte. Jag är inte sugen på det idag precis som jag misstänkte.

På jobbet idag var det lite som vanligt, förutom att jag idag fick packa två lådor med kondomer, spermiedödande glidmedel, löstuttar, morötter, gurkor och annat jox. Näe okej, jag packade massa svep, microdukar och annat för det hade inte "Utropstecknet" tid med. När jag som bäst torkade räcken i ett höghus så ringde han, jävlar vad jag fick springa, hela två våningar ner. Där stod han och tog mig i örat och in genom HSB:s kontor. Näe okej, inga öron men väl ett kontor.

När jag var klar med det så tog jag hissen upp till andra våningen och fortsatte där jag helt abrupt fick avbryta. Efter jobbet stod jag och den andra job:aren och väntade på min dotter som skulle ta job:aren hem och mig till Willys.

Underbart att ha frysen full med mat igen och GOD mat!

Kan ni nu fantisera om en vit tallrik med blå ränder runt och på den vita tallriken med blå ränder på så var det massa mos, massa kalvsylta och en jävla massa rödbetor? FAN vad bra för jag tog kort med min sketna mobil och upptäckte sen att hoppsan! USB-helvetessladden inte funkar så därför blev det nu ingen bild. Men gott var det!

Glöm för bövelen inte att rösta på mig i tävlingen och länken till den finns i det HÄR inlägget! Tack tack!

Förändringarna på Facebook

Ja vad ska man säga om det "nya Facebook" egentligen. Vän efter vän sprutlackerar sina skärmar med spott då dom fräser ifrån ordentligt över hur dåligt Facebook har blivit. Jag själv gick i taket när jag såg att man kunde se när ens vänner kommenterade eller gillade en person som jag själv inte är vän med. Jag klickade på en sån kommentar och såg då den statusen. Jag vill inte att alla ska kunna se mina statusar då jag bestämt att bara visa mina statusar för MINA vänner! Vad är syftet och var i ligger intresset av vad en vän till mig har kommenterat i en status hos en person jag inte känner eller har som vän själv undrar jag.

Varför krångla till det hela när det var så bra innan.

Aftonbladet har gjort ett bildspel på hur man ändrar själv för er som inte vet hur man gör.

Det står också att 91 % av tonåringar inte gillar den nya sidan, kan säga att det är banne mig inte bara våra ungdomar, jag och många i min ålder hatar den! Men som sagt, man väljer själv nu vad man ska göra och vad som ska vara synligt. Bildspelet finns HÄR!
Hur är man skapt då?

Ja som sagt, jag var sugen på pizza, blev lite piggare så jag åkte till ICA för att panta lite flaskor så jag kunde köpa min jävla pizza. Blev det någon sån? Nääääe jag hittade annat istället att äta. Det blir mackor med leverpastej och Cappuccino senare och sen köpte jag en ny chokladkaka, jag har åtminstone aldrig sett den förut.

Dadlar och pistage! Den var faktiskt rätt god men väldigt söt, jättegullig faktiskt.

 

Vad jag köpte mer?

 

 

Denna får bli lunch imorgon. Den måste ju vara god med det namnet liksom. Jag smakade..men det gjorde inte grytan, smakade verkligen ingenting!

 

Näe okej den var inte till mig. Jag skulle testa om mina katter äter sånt. Iza nosade, fnös, skakade på tassen och gick i vanlig ordning men Nogger åt!

 

 

Åtminstone lite av det, grönsakerna lämnade hon kvar. Hon är katt, ingen jävla kanin skrek hon till mig.

Imorgon får jag äntligen pengar och kl 12 kommer min dotter och hämtar mig på jobbet för att åka och handla med mor sin. Jag har allt en underbar dotter jag.

 

 

 

 


Så jävla irriterande

Hela dan har jag varit sugen på pizza, jag började leta efter pengar här hemma och fick ihop till 78kr, vet ni vad pizzan jag vill ha kostar? 80! Jo jag skrev, 80! Då fattar ni snabbt va? Det fattas 2 sketna kronor, det finns billigare pizzor men jag är inte sugen på nån av dom andra så då får det vara liksom.

Jag fick fixa spagetti med baconröra istället, vet ni vad jag gjorde med det?! Jag åt det!

Jag är fortfarande sugen på "min" pizza men jag får helt enkelt vänta med det tills imorgon då jag får pengar igen men då är jag säkert inte alls sugen...på pizza.

Jag är skittrött men har inte sovit nåt och nu är det försent, det är jobb imorgon igen så det är bäst att hålla sig vaknen tills jag ska sova för natten.

Glöm inte att rösta på mig i tävlingen. Länken till den finns i det HÄR inlägget. Tack!

Dagen efter

Oj vad jag är trött egentligen. Min hjärna vaknade 8.30 men den slumrade till lika fort igen. Jag tog en Bamyl inatt innan jag la mig och det är jag väldigt glad över annars hade jag varit bakis som fan idag, nu är jag mest seg.

Min mobil har fått väta i sig så displayen har flera ränder på sig, det är inte direkt snyggt ska jag tillägga. Jag ser inte alla ord och det irriterar mig. Har ju inte direkt råd att köpa mig en ny mobil heller. Det suger lite getarsle faktiskt.

Oj vad kul det var igår och oj vad jag dansade på krogen. Kul att det var så mycket folk ute också. Träffade massor med folk som jag kände...och inte kände men kände dom just då. Knepigt hur man beter sig när man är onykter. Herregud men som tur är så är dom flesta fulla och hoppas att ingen minns så mycket av mig.

Idag är det söndag, söndagar är tråkiga eller håller ni inte med mig? Sugen på pizza är jag också. Vad är det som gör att man är så sugen på skräpmat dagen efter? Nån teori?

Hoppas ni hade en förjävla rolig lördag i alla fall för det hade jag!


Åh hej och hå

Jesus vad folk är vän med en när man  är ute. Det är lite som att var kändis. "Men Sune, du är en sån härlig person.......har jag hört.".Två kort på flera personer som är kanon. Fred på första kortet är verkligen kanon och sen är det en annan Eva än den som är min bästa kompis sen ar det Annelie och Sarah, kanoners tjejer allihop.

Eva ser lite förskräckt ut men vi var faktiskt polare i högstadiet.

 

Sen träffade jag på Mattias som tog över min gamlia lägenhet och han var bara där och såg snygg ut eller hur det nu var.

 

Sen ställde Niklas, Camilla och Annette upp på bild. Niklas och Annette har två barn ihop med gud så länge sen dom gjorde dessa barn.

 

När jag gick hem så orkade jag inte går runt tågspåren så jag gick på dom, busigt så.

 

Haft en jättetrevlig kväll och jag är full men fan jag fick in ett inlägg ändå. Kanoners!

 

 

 


Här dricker vi rent!

Ni minns kanske att jag skrev att min dotter smsade mig från Spanien om att Sangria kostade 20 kr för en liter därnere? Bra!

Min dotter har tjötat på mig att köpa frukt för att det ska man ha i Sangria, oj oj oj vad frukt man ska ha. Jag håller på att göra mig i ordning och öppnade flaskan idag.

Jag har inte frukt hemma, det var liksom inte planerat att jag skulle dricka Sangria, jag har ett par ruttna plommon i kylen, kan jag....eller näe. Jag dricker rent!

 

Jag är nybadad och oj vad ren jag är nu, luktar gott, luktar som om jag...haft duschcreme på mig.

Ewa ringde för 40 min ungefär och oj oj vad dom saknade mig. Dom är då hon och två norrmän som bott i Sverige i flera år. Dom var med förra gången då jag gjorde illa mig i knät. Idag regnar det så jag slipper bli upplockad av dom där två när jag skuttat för mycket och råkat få benen att vika sig.

Nåja, det blir inga kort på mitt hår idag för här sitter jag i enbart jeans och inget...äsch.

 

Ja håll till godo då för fan. Det var ju på mitt hår jag skulle ta och då behöver faktiskt inte hela jag vara med. Eller hur? Precis!

 

Ha det göttans nu hörrni så kanske jag återkommer när jag kommer hem och jag ens minns vart min dator bor. Annars blir det inlägg imorgon. Ha det!

 

Och glöm inte att rösta på tävlingen jag är med i. Länken till den finns i det HÄR inlägget! Tack tack!

 

 

 


Lördag!

När jag vaknade runt 8 imorse så kändes det som en hel elefanthjord flyttat in i min snok, samtliga elefanter hade sprutat snor i min näsa...samtidigt! Kan det vara för att jag sprang naken genom stan igår morse? Kan vara, kan vara.

Idag är det underbart höstväder ute, solen står..på himlen och fåglarna kvittrar.

Ikväll är det förövrigt fest, jajjemensan, fest för hela slanten och Sune ska dricka öl, utan att skutta såklart annars lär jag väl dratta på andra knät och sen kommer jag gå som...om jag har gjort illa mig.


Sitter med färg i håret så ni inte tror att jag har så flottigt hår. Det ska bli mörkare och sen blir det...en annan färg än det jag hade innan.

 

Vad ska ni hitta på för skoj idag då?

 

Glöm inte att rösta på mig i tävlingen som jag skrev i ett inlägg och länken finns där till tävlingen så heja heja, rösta rösta men bara om det gått 24 timmar sen sist! Tack tack.

 

 

 


Min fredag så här långt

Ja att jag har jobbat vet ni ju.

Sen blev det mat och en film..eller en halv egentligen kom jag på för jag höll på att somna så jag pausade och sov en timme. När jag vaknade kände jag mig konstig i magen, jag kände igen symtomen egentligen och det innebär bara, racerbajs! Jag gick ner till tvättstugan och jag tackar mitt hyresbolag så jävla mycket faktiskt..för att det finns en toa och att det också fanns nåt att torka sig med, det finns inte alltid det förstår ni. Som tur är så behöver jag inte besöka skithuset därnere så ofta men idag var jag då extra glad mitt i skiten.

När maskinerna var klara så slängde jag ner, ja mer kastade skitfort i tvätten i min IKEA-påse för att sen nästan springa upp för trapporna innan nästa laddning kom. Jag hann! Woho liksom!

Det blev Idol och jaaaaa Linni är vidare, så jävla underbart, jag åt till det också eftersom hela min tarm var tömd och peppar peppar så har jag fått behålla det än så länge.

Nu ligger jag i soffan med datorn på magen (magarna) och glor på film på teven samtidigt som jag gluttar på Facebook emellanåt.

Vad gör ni för skoj då? Eller skoj och skoj kan ni ju inte ha eftersom ni faktiskt läser detta inlägg just nu.

Men kommentera gärna och berätta vad dagen har bestått av. Tack!

Rösta gärna på mig i tävlingen där länken till den finns HÄR! Tack igen!

Fredag och översyn

Som ni vet sen förut har jag inga hus att städa på fredagar, då är det översyn istället.

Jag tog med mig en jobbarkompis som var stel och ville ut och röra på sig. Aldrig fel att få sällskap.

Vi började med att torka hissfönster och det gör man på varje våning. På en våning såg vi detta.

Tar man ut sitt gamla golv så ser man oftast till att man åker till tippen med det...sen finns det dom som aldrig gör det. Det är 4 lägenheter på varje våning, det innebär att det BORDE vara dom boende närmast dörren men man vet aldrig. Det kan lika gärna ha varit någon från nån annan våning som i smyg vill skylla på nån annan.

På en annan våning såg vi detta.

 

 

Nästnästa vecka ska hissarna fixas, detta är vad vi tror motorn till den. Vi träffade på killar längst upp i höghuset och dom hade en likadan och en lång vajer. Det var fel på hissen sa dom. Nu undrar jag när jag såg dom hålla på med vajern om dom för hand drog i den där hela dan för folk som skulle upp och ner. Jag är glad att dom inte gick på lunch när hissen var igång med mig och jobbarkompisen i, väldigt glad.

 

Jaja, vi gjorde vad vi skulle och sen gick vi till nästa hus. Entrédörrar ska putsas och det ska kollas under trappor.

Folk här är väldigt lata och det blir bara fler och fler som kommer på idén att Samhall en dag tar hand om skiten efter dom som inte orkar ta sig till tippen.

 

När jag började i Juni så var det enbart en trasig crosstrainer där. Nu har det blivit mer som ni ser. Någon gillar inte sin rosa tröja, hittade ingen påse att slänga den i men va fan, en trasig tvättkorg fanns ju i lägenheten och där blev idén till till detta, vi slänger båda!

Återigen gjorde vi vad vi skulle jag och jobbarkompisen. Vi beundrade även folks välvilja till tvättstugorna för där var det kliniskt rent, heja heja.

Sen gick vi till en källare i ett höghus.

 

Återigen nån som vet att Samhall tar hand om skiten alltså. Förövrigt var dom vita delarna till sängen sketful eller hur, precis, snacka om att gnissla ihjäl grannarna.

 

Okej det var det. Jag har klippt mig, inga kort nu för jag måste färga det först, varför? Ja...........det behövs.

 

Förövrigt får ni jättegärna rösta på mig i samma tävling som igår. Länken finns på DETTA inlägg. Tack tack!

 

 

 

 

 


Brrrr

Nu är det höst, det är ruggigt ute och då är det skönt att vara inne så snälla mitt bostadsbolag, sätt för fan på elementen, NU! Tack på förhand.


Hej jag heter Sune och jag är en Buzzador

I vanliga fall när man buzzar för folk så får man hem produkten som man sen ska åka hem till folk eller ta hem och sen berätta hur den funkar.

Dom flesta har datorer och har dom inte det...näe då är denna produkt rätt onödig att buzza om för folk.

Det jag nu ska buzza om är musiktjänsten "Digster".
Digster ger dig mer än 150 uppdaterade spellistor för olika tillfällen och smaker till Spotify, iTunes och WiMP.
Tjänsten drivs av världens största musikbolag Universal Music. Musiken på Digster kommer däremot från alla musikbolag.

Digster är alltid gratis men har man däremot Digsterpremiumkonto så får man ALLA spellistor. Ja dom man är intresserad av. Man går in på Digster, där väljer du om du vill gå in med ditt Facebookkonto eller hellre utan, det är upp till dig. När du kommit in på Digster så bestämmer du sen vilken genre du vill ha listor på. Det är alltid det senaste som du sen får uppdaterade då. Men trycker du inte i något så kan ingen hitta vad du helst vill ha så gör det nu.

Nu till det bästa. Jag som buzzador får ge bort premium till mina vänner och ni är ju mina vänner eller hur? Det gäller i 6 månader, ja ni läste rätt, i ett halvår! Nu till min fråga: Vill ni ha ett premium av mig? Skriv då er mailadress under ditt namn i kommentarsrutan och skriv att du vill ha det så mailar jag koden till er!

Jag har skaffat Digster nu och det är verkligen kanoners!


Rösta på mig!

Jag vet att jag har underbara läsare som återkommer flera gånger per dag. Visst vill ni väl vara med och rösta på mig så att jag vinner 50 000 kr också? Ja men dåså!

Gå in HÄR och rösta då för bövelen! Ni får ett mail och där ska ni bekräfta genom att trycka på länken annars godkänns inte rösten! Och ni kan rösta VARJE DAG bara det går 24 timmar emellan.

 

 

 


Tävla med Betsson!

Detta är även ett sponsrat inlägg.


Frågan Betsson ställer mig är: "Vad skulle du göra om du vann 50 000 kronor?"Jag funderade och funderade på det hela och visst är det rätt mycket pengar men har man levt som "fattig" i snart 3 år så känns inte resor och att ge bort pengar så prioriterande faktiskt så jag skulle nog istället skaffa mig lite prylar till hemmet. Skaffa ny soffa är en grej och även snygga till här och var genom lite mer modernare saker.

Jag har en underbar dotter, familj och många underbara vänner så jag skulle nog i alla fall satsa på att kanske fixa en fest för att visa min uppskattning där jag stod för mat och dricka. Sedan skulle jag shoppa kläder, kläder har jag inte kunnat köpa mig på flera år tack vare min usla ekonomi. Ja detta är vad jag skulle göra med 50 000 kr om jag vann. Vad skulle du göra?

Betsson har en tävling där DU också kan vara med och vinna, jag är inget ego så självklart vill jag även att mina bloggläsare och vänner ska ha chansen att vinna. Så tryck nu på länken och var med du också!

Lycka till!Jag säger då det

Jodå, jobb har det blivit om än inte lika länge som vanligt. Jag städade en trappuppgång, putsade entrédörrar plus sopade utanför för att löven inte ska flyga in så fort någon öppnar dörren, då ser det med ens väldigt ostädat ut igen.

Nu vet jag inte riktigt vad detta är för en lägenhet men har man inte ström hemma så kan man ta det på annat håll...tydligen.När jag kom till kontoret borstade jag av alla svep som vi använt, chefen var på annan ort idag så när jag hade gjort det jag skulle cyklade jag till mina föräldrar för min pappas fru har köpt ett mobilt bredband. Hon hade ett annat innan och nu kunde hon inte avinstallera det, då rycker Sune in vet ni. Jag avinstallerade, installerade det nya, skulle sen gå ut på nätet för att kolla om det funkade. Det tog en si sådär..skitlång tid så jag klickade på Ccleaner som är ett skitbra program för att rensa i datorn. Det gjorde jag för ett halvår sen också, detta ska göras oftare än så men nej då nej då, inte i den här datorn inte, nej då, det tog den 25 min (!) att rensa ut skiten, SÅ lång tid tar det aldrig för mig då jag gör det flera gånger i veckan. Ja herregud, misshandel av dator med andra ord. Hur många gånger jag har förklarat det för henne vet jag inte.

Nåja, nu är jag hemma, solen skiner ute och jag ska snart äta nåt, jag har inte ätit sen...sist.

Ja, vad trodde jag egentligen?

När jag badar så brukar jag ha öppet dörren för Nogger brukar vilja titta på. Hon är fascinerad av fötter av nån anledning.
Hon tog tassen och pekade på olika kroppsdelar och då skulle jag svara vad det hette. Nu hade vi kommit till fötterna.

Nogger: -Vilka konstiga tassar du har!

Jag: -Näe det heter fötter på oss människor. Jag log och vickade på foten.

Nogger spände ögonen i mig och väste:

 

-Det heter TASSAR!

Hon tittade upp på min hörapparat som låg på handfatet och smög fram en tass för att putta ner den.

Jag: -Nej, den rör du inte Nogger.

Hon tog ner tassen, tittade på mig och log. (Man vet när en katt ler om man har katt). Heter man däremot Nogger ska man inte vara så säker på att det är ett bra leende. Denna katt hånflinar mer.

Jag hade tröttnat på att bada och drog för draperiet för att duscha av mig och tvätta håret, när jag var färdig drog jag undan det och Nogger var borta.

Nu vet jag varför hon både var borta och varför hon hånflinade.

TUR att jag inte hade tagit bort den där mojängen bredvid så det var ett öppet hål, TUR för Nogger det!

 

 


Så får det bli

Ute är det blött, ute är det rått, ute är det ruggigt, ute är det lite kallt.

Inne har jag ett badkar, jag har vatten i kranen...varmt också. Kranen på hälften av varje rätt ner i badkaret, fyller det till den mängden jag vill ha. Slänger i några gummiankor, hinkar, 70-talets tomma och ursköljda ketchupflaskor och till sist mig själv.

Jag bor i Sverige, jag har rent vatten i kranen, jag behöver inte dela med mig av varken badkar eller vatten. Vet ni hur jävla skönt det är att krypa ner i ett badkar fullt med underbart varmt vatten när man har en lika kall lägenhet som det är ute eller? Skitskönt!

Nu får gärna elementen slås på, jättegärna!Det regnar hos mig

Imorse tittade jag ut och då såg det ut att inte regna så mycket så jag tog inte på mig regnkappan, när jag klev ut så slog det mig..fan vad fel jag hade! Jag orkade inte gå upp och ta på mig kappan så jag cyklade. Jag pumpade däcken igår så jävlar i havet vad jag flög fram. På 12 minuter var jag framme till jobbet men det räckte i alla fall för att få mig dyngsur. Samhallsjackan är sån att det bara lägger sig ovanpå men byxorna var såna att det gick mer än gärna ända in till skelettet helst.

Idag tog jag en trappuppgång. När jag skulle ta räcket så förbannade jag ungen lite som bor där. Har hon inget annat för sig än att kleta seg kola just där?

Man kan ju tro att kolan inte var ett skit god liksom. Jag orkade inte gå ner och ta på min handskar så jag drog med tumnageln uppifrån och ner, först sprutade jag nåt medel på det, sprutade mer och sen skrapade jag med nageln igen, jag är rätt äcklig om jag får säga det själv (så slipper ni). Men det gick bort efter många om och men. Hade lite lust att kleta skokräm på räcket så hon kunde få betalt för gammal ost (i detta fall kola).

 

Sen gick jag och två andra i ett hus och gjorde lite översyn. Inga anmärkningar mer än att en hund hade passat på att skaka av sig i hissen, kunde han väl ha gjort i mattes/husses sovrum och helst över det kritvita överkastet? Ni håller med ja. Bra!

 

Sen blev det till att se ut som att jag jobbade när chefen hade storfrämmat från dalarna. Jag borstade en si så där 27 svep. Sen åkte chefen med sällskap på lunch då cyklade jag hem, i lika regnigt väder. Kul onsdag!

 

 


Tjejernas år i Idol

Herregud! Så här många unga tjejer som är så sjukt bra på att sjunga har vi väl aldrig haft i "Idol" tidigare? Den ena tjejen efter den andra levererar men den som berör mig mest är ändå "Linni" Barresjö. Inte bara att hon är androgyn, en pojkflicka som jag är så svag för utan hon har en förbannat unik röst. Ett eget koncept som man bara kan le åt när man hör henne. Hennes utstrålning och karisma skiner också igenom. Denna tjej kommer att gå långt i "Idol" var så säkra. Jag har hört flera av hennes egna låtar som hon slängt ut på nätet och hon har talang för låtskrivandet också!

Att någon faktiskt fick Alexander Bard att vrida på kranen till tårkanalerna trodde jag inte skulle hända men "Linni" lyckades och hon i sin tur vred på sin kran också när hon såg hans reaktion. Grymt!

Heja "Linni" Barresjö!

 

Efter programmet såg jag på min statistiksmätare att många googlat och kommit till min blogg. Flera sökningar var :"Linni i Idol, en tjej eller kille?" Svar: Tjej! Frågor på det?


Jag är lite fundersam

För några dagar fick jag hem en enkät från mitt bostadsbolag där vi ska fylla i vad vi tycker om företaget, om våra lägenheter, vaktmästare och annat. Det står så här också: " Vi garanterar att samtliga svar är anonyma gentemot vårt bolag. Numret som står tryckt på enkäten behöver vi för att kunna sortera svaren på områdes/fastighetsnivå och för att skicka ut påminnelser."

Nu till min fundering. Hur kan dom skicka påminnelse till någon som är anonym? För Asta 75 kanske har svarat men inte Sven-Göran 23 i samma område. Men hur ska dom då veta vem av dom som inte har svarat? Får man påminnelsen i brevlådan så är det ganska uppenbart att dom vet vem man är liksom. Nu har jag svarat och skickat in. Jag kanske istället skulle ha väntat för att se om jag skulle få en påminnelse bara för att sen knäppa dom på näsan om att det inte alls var anonymt.

Jag. fattar. inte. hur. dom. tänker. riktigt!

Lite blandat på jobbet

För första gången på högst en månad har jag idag städat trappor. Jag har ju mest haft marktjänst sen mitt knä råkade hamna i backen av någon anledning. Jag och den andra job:aren tog varsin trappuppgång i ett höghus. Det var som att cykla, det satt i huvudet vad man skulle göra, förutom att jag glömde moppen i trappuppgången och åkte 6 våningar upp för att på varje våning slänga av ett svep. Hur jag hade tänkt att moppa sen vet jag inte men jag fick åka ner och hämta det i alla fall.

Ni vet..jag och roliga grejer på dom boendes dörrar. Idag hittade jag ett till.

Folk kan ha block och penna innanför dörren för att skriva något man inte ska glömma när man går utanför dörren...och en andra sätter det på utsidan. Hade det nu stått "Haha jag är inte hemma!" Så hade jag skrivit under: "Haha jag har inte varit här". Nu kan man tro att det bor en norrman innanför den här dörren men nej, det var faktiskt ett svensk efternamn, kan vara en norrman som låtsas vara svensk i och för sig. Man vet aldrig!

 

När jag och den andra job:aren som vi kan kalla Ing-Ulla var klara så kom jag på idén att vi skulle ta och sopa upp alla löv på utsidan av källargången, dvs nedanför trappan om man nu står nedanför och tittar ner, annars kan man stå däruppe och...ja då tittar man upp.

 

Vi tog fram en sopborste ur ett förråd som faktiskt tillhör Samhall också och sen sopade vi.

Först började jag sopa andra, alltså inte detta men medan jag gick in och hämtade en soppåse tog Ing-Ulla över och fortsatte sedan med detta. Vad jag gjorde? Sa jag att jag var arbetsledare för Ing-Ulla idag? I alla fall så höll jag i skyffeln och tog i skiten i påsen sen så jag var i alla fall en aktiv arbetsledare. Så här såg det ut innan vi började.

 

Medan hon sopade träffade vi på tre maskar, vi döpte dessa. Den ene heter Ingvar, den andra Sigvard och den tredje hörde jag inte vad Ing-Ulla döpte den till. Ingvar var på höga höjder.

 

Innan hade Ingvar slemmat sig neråt, det är spår efter honom nedanför som ni ser, vi la honom där för att ta kort sen fick han åka samma väg som dom andra två, i en rabatt bredvid. Sen fortsatte Ing-Ulla att sopa och det blev så fint så.

 

 

Hennes ben fick vara med, dom kan ju bli berömda en vacker dag...liksom.

 

När vi var färdiga tog vi igen oss lite på kontoret, sen hade jag tagit igen mig färdigt och umgicks lite med min kille Henry. Han var glad över det.

 

 

Sen sög vi han hela stället och när Henry fick följa med inne på tjejernas omklädningsrum så blev han upp över öronen sketgla´.

 Strecket över ska inte vara där, jag tog fel knapp och nu får jag inte bort det så...ja det får vara kvar till ingen nytta!


Här var det hemkört!

Aftonbladet har ibland rätt roliga rubriker. Vad sägs om "Systembolaget kan att börja med hemkört"? Om det var medvetet eller inte vet jag inte men nu till själva grejen. Är vi i Sverige verkligen i behov av detta? Kommer det att drickas mer? Jag har 200 meter till systemet så jag behöver inte ringa och är jag så sjuk att jag inte kan ta mig ut så vill jag nog inte ha nån alkohol heller. Kanske det kan gynna dom gamla som inte kan ta sig ut för att benen är för skruttiga. Men tror att detta kommer utnyttjas på ett sätt som inte är nyttigt.

Hur kan dom kolla upp om Sven-Ture 32 ska dricka det själv istället för att sälja det till ungdomar under 20? Går man på systemet så har ju i alla fall några mer koll på hur mycket du köper och om man sen vet att han drack om man träffar på bekanta på stan. Jag är skeptiskt faktiskt till att det skulle funka bra i Sverige.

Vad tycker ni?
En ovanlig dag på jobbet

Idag blev den här dagen något över det vanliga. Jag borstade svep, jag stoppade i dom i tvättmaskinen, tog ur och sopade rummet, så långt var allt som vanligt. Det blev mycket dötid så vår nya job:are sa till mig att sätta mig på en stol med ryggen mot henne. Sagt och gjort, sen började hon på med något som hette avslappningsmassage, jag undrade vart sången var men vi fick sjunga själva, det var det som var ovanligt, nej då. Hon masserade lite lätt nacken, hårbotten, nacken..och försökte också att vrida av mig den men hon lyckades inte. Axlar, rygg, valkar och ryggslutet. Jävlar vad skönt det var! Det kändes mycket bättre trots att jag nästan somnade. Sen tog hon två tjejer till. Sicken tur att just hon kom till vårt jobb.

Detta är inte jag, jag håller däremot i kameran.

 

Jag var inne och vattnade blommor på ett kontor. Kvinnan som sitter där tänker verkligen långt i förväg.

 

 

Att ha plockat fram det här i tid, DET är smart!

 

 


En bra kväll

Jag satt här tidigare ikväll och funderade på vad jag skulle äta. Ute pissade det ner och jag var sugen på nåt gott men hade ingen större lust att cykla till ICA i det där vädret så jag satt här och blir surare och surare och bestämde mig för att ta ett glas vatten till slutaudition i "Idol" när min dotter smsade: "Får man bju sin gamle mor på pizza?". Telepati där eller vad? Jag ringde och beställde och hon hämtade och betalade. Bra deal eller hur? Hon kom upp 19.55 och vi glodde på "Idol". Jag hejade på Linni Barresjö medan hon hejade på några killar som i hennes ögon var skitsnygga. Sen satt vi även och höll andan när den blygaste killen i hela Sverige skulle sjunga och hoppades på att han inte skulle dra sig ur den här gången som han gjorde år 2008. Allt gick vägen. Alla som vi hejade på gick vidare.

När det var slut åkte hon till en kompis och jag tackade för den goda maten. En bra kväll eller hur?! Precis!

Tittar ni på "Idol" och vilka ville ni skulle gå vidare?Sune varnar

Det finns nog många som vet att detta är bluffmail men det finns också dom som skulle gå på det och det kan bli förödande.

Jag fick ett mail.Naturligtvis öppnade jag inte länken för detta är så uselt så det finns inte. För det första så mailar aldrig banken om något sånt här. Sen tror jag nog att dom inte särskriver OCH dom använder nog ett svenskt tangentbord.

Jag gick in på Swedbank nu och dom varnar också.


Jag måste erkänna att jag skulle inte läst det där om jag inte fick bluffmailet själv. Så, tryck INTE på länkar du inte vet vart dom går.

Jag har pratat med polisen och det där var något nytt för dom men tyckte att det var jättebra att jag tipsade dom om det.


Trött, tröttare, tröttast.

Igår gick jag till sängs redan 22.30, det var nog den tidigaste lördagen på länge utan att vara sjuk. Jag bäddade rent min säng och sov fram till kl 5 då min blåsa tyckte att jag skulle gå upp. Sedan kunde jag inte riktigt somna förrän 6.15 och vaknade igen 10.21. Trots det är jag skittrött idag. Jag pratade med Jenny en stund förut och under den halvtimmen jäspade jag nog en si så där 511 gånger vilket resulterade i att jag smittade henne också, det blev väl två ord på raken som blev sagda eller nåt. Vi gav upp med pratandet efter det.

Söndag idag och ute är det inte så kul väder, vi hade jävligt tur med vädret igår alltså! Jag är mör i rygg och knä och det blir inte många knop idag inte. Helgen gick väldigt fort måste jag säga men det är bara att jobba och se glad ut. Nästa helg blir det lite utgång med goa vänner och det ska bli kul!

Förövrigt satt jag i fängelse inatt. Jag rymde och blev sen hämtad av polis. Den känslan som uppenbarade sig när jag försökte hålla mig undan vill jag inte vara med om i verkligheten, därför fortsätter jag med att vara en hederlig medborgare helt enkelt! Dessutom var polisen Sean Penn och det gör verkligen att jag inte vill ha något med honom att göra igen. Vara på rätt sidan av lagen är att föredra då!

Ja det var väl allt för nu.Kusinträff del 2

Så var man hemma efter en helt underbar dag med kusiner, deras respektive, kusinbarn, mostrar, morbröder, syster, syskonbarn, deras respektive och föräldrar! Vädret var verkligen med oss måste jag säga. Solen sken från en nästan molnfri himmel, blåsten var som..ja helt bortblåst. Underbar mat, syrran kallade det amerikansk tacogryta.

Detta är en del av det hela, det ska vara köttfärssås och bulgur också

 

Dukningen gick i höstens tecken, syrrans sambo hade varit kreativ och plockat rönn

 

Detta är två av mina kusiner och är syskon

 

Eftersom vi var på en stor djurgård så gick vi och tittade på alla djuren. Här är två av mina kusinbarn, ja det är dom mänskliga...alltså.

 

Detta är resten av mina kusiner..eller näe, en sketstor sugga med 11 kultingar, det enda som var rent på suggan var tuttarna.

 

Inne hos kaninerna hade en liten tjej...

 

...lämnat alla sina nappar. När min dotter var liten var det tomten man skulle ge napparna till, nu är det andra tider.

 

Barnen hade varit på skattjakt och hittade varsin klubba i en buske, systersonen ställer gärna upp på bild, dock utan klubba.

 

Här är NÄSTAN alla kusinbarn, min dotter fattas plus en av mina kusiners son som hellre spelade sin första hockeymatch för säsongen än att gå på kusinträff.

 

Min mosters man hade fixat ett bildspel från då min mormor och morfar var små till när min morfar fyllde 88 2006, tyvärr gick han bort 2 veckor senare. Däremellan var det massa kort på oss kusiner i olika åldrar. Han ska fixa så att vi kan ta hem dessa kort och då kommer jag kanske lägga ut lite kort på mig.

 

Det var 5 år sen vi sågs allihop så nu var det dags. Två kusiner fattades, hon på Hawaii pratade vi med via Skype, att väcka upp dom kl 6 på morgonen enbart för att dom skulle prata med oss var väl lite elakt men himla kul! Hon tyckte att vi skulle ta nästa kusinträff på Hawaii nästa gång. Japp, ska vi säga 2020 eller? Det är väl då jag fått ihop till den resan och en sketen räkmacka på planet eller nåt.

 

Min rygg värker och likaså mitt knä då jag varit igång sedan kl 11 i förmiddags med diverse förberedelser.

 

Det var min lördag. Vad har ni gjort?

 

 


Kusinträff!

God morgon mina underbaringar!

Jag hade ställt klockan på 8.30 men min blåsa hade bestämt sig för att vi skulle vakna 7.30 så det var bara att lyda. Nu har jag duschat, gett katterna mat och fixat håret.

Solen skiner ute men när jag tittade på termometern stod den på 5 grader så idag blir det till att klä sig varmt eftersom vi ska vara ute på en stor gård hela dagen. Lunchen ätes inomhus men sen blir det nog till att vara ute. Dom har djur på det där stället och det kommer små kusinbarnsteltingar så klart dom vill vara ute!

Kusinträffen börjar med lunchen kl 13 och jag åker hemifrån runt 10.30 för eftersom jag är den näst äldsta kusinen och har en syster som var den som kom på idén med allt det här så ska jag vara på plats före och fixa med lunchen med syster yster. Därför kommer jag inte kunna blogga alls under dagen, ja bara så att ni vet...liksom.

Men kommer jag inte hem för sent ikväll och har John Blund i ansiktet med sin påse som han vill tömma, men usch. Ja i alla fall, är jag inte för trött så bloggar jag om dagen då istället. Det blir väl sketbra eller? Ja eller hur!

Ni får ha det bra vad ni nu ska hitta på för kul denna lördag.

Kramilikram!


Lång semester?

Jag skickade ett mail till min handläggare på soc i morse.Hade fått det här tillbaka. Lite väl lång semester va? Ska nog bli socialsekreterare jag!

 

 

 

 

 


Två som pulade

På fredagar har vi inte så många hus att städa därför fick jag ha med vår nya "job:are" på marktjänsten idag. Jag visade henne vad som skulle göras och sen fick jag för mig att vi skulle torka alla dörrar och ..ja det mesta vi kom åt. Det är många dörrar och tillhörande lister. Fastighetsskötare har rätt smutsiga händer när dom kommer in efter att ha ..skött fastigheter, eller mer utsidan av det, eller ja, det runt omkring, äh, mest rabatter, buskar, träd, gräs och annat skit. Detta torkade vi av. Sen kom jag på att på fredagar torkar jag alla hissfönster i dörrarna så då gav vi oss iväg och gjorde det. I en trappuppgång hittade vi det här.

Det stod ett kvinnligt förnamn på säcken, nu vill ju inte jag avslöja det men vi blev lite osäkra. Är denna säck TILL kvinnan eller är det hon som ligger i? Jag kände på säcken och den var rätt tung. Vi bestämde oss för att det var TILL kvinnan. Får liksom hoppas det.

 

Jag frågade job:aren om hon ville dammsuga eller torka golvet, hon valde det sistnämnda och då fick alltså jag umgås med Henry idag igen. Idag var han inte alls lika blyg. Vet inte riktigt vem han lade upp sig för. Job:aren eller mig. Lika glad var han i alla fall.

 

Dagen har gått rätt fort för job:aren var inte så värst tyst faktiskt men gött att det går fort för nu är det banne mig helg!

 

 


Jag förstår inte!

Jag fick ett sms av syrran förut: "Är ni laddade inför kusinträffen på lördag?! Kl 13 träffas vi och startar upp med lunch. Sedan rullar det på med lite aktiviteter, fika, socialt umgänge och avslutas med korv fram till kvällningen :)".

Jag skrev tillbaka att jag skulle ta på mig min läckraste klänning och mina stilettklacksstövlar och fick då tillbaka. "Värt att vänta på :*"

Det är fan ingen som skriver "Ååååh gud vad jag ser fram emot att se det på dig, som jag har väntat!". Varför?


Jag menar...detta är väl snyggt?...eller?

 

 

 


Jag har dejtat en kille den här veckan.

Jag har dejtat en glad kille några gånger den här veckan. Han är lite rund men väldigt go. Han ler varje gång han ser mig, jag tror inte han är så intresserad men tycker nog om mig för han följer efter mig vart jag än går, ja när jag tar honom i "snabeln" vill säga. Idag gick det upp för mig, att han nog är bög. Han är en jävel på att suga nämligen.
Men det gör ju inget för jag är ju inte intresserad av honom på det sättet ändå.

Jag sa till honom att jag ville ta kort men gud så blyg han blev då.

Där stod han och tryckte bakom hörnet liksom. Jag drog i snabeln och då minsann kom han fram.

 

Vi kommer nog att dejta imorgon också tror jag.

 

Det har varit ungefär samma sak på jobbet idag som alla andra dagar den här veckan. Borstat svep, borstat svep och..ja jag har borstat svep. Jag har torkat, jag har tömt massa papperskorgar och sett till att folk har nåt att torka snorren, muttan och sina fisringar med. Jag har kokat kaffe, tagit ur diskmaskinen och lite annat.

 

Nu är jag hemma och solen skiner ute. Imorse gjorde den inte det för då hade jag på mig min (Samhalls) illorange regnkappa som går till knäna och därifrån ner till tårna blev jag blöt, som det brukar bli alltså, ja när det regnar....alltså.

Torsdag idag och..ja det är ju bra.

 

 


Satan i gatan!

Jag är nyss hemkommen från Ewa, jag höll på att aldrig komma därifrån, inte för att Ewa babblar så in i norden utan för att hon hade fått en 1 kg "Baklava" av sin fd man. Han hade kommit hem från Libanon och köpt en sån låda till henne. Satan i gatan vad gott det var! Jag trodde det var godis men på nätet står det bakverk som man kan ha till kaffet eller som efterrätt. Eftersom jag inte dricker kaffe så fick jag juice till. Jösses, det finns recept på det där och jag och Ewa ska göra det någon dag har vi (läs jag) bestämt. Hon kan baka sånt, hon är utbildad konditor och då kan man baka allt möjligt. Ja kanske inte i hennes ugn som hon har nu för den bränner allt i botten, dum ugn med andra ord.

Jag lånade denna bilden för i min iver och mitt moffande så glömde jag att ta kort, då är man bra virrig för jag tar ju kort på det mesta men inte dom jag åt.


Har ni haft en bra vecka så här långt? Torsdag imorgon redan, herreGUD vad tiden går fort! Snart är det jul och tomten knackar på dörren och undrar om det finns några snälla flator och bögar och där står jag i min finaste roda klänning med gröna paljetter på och ropar glatt...att det gör det ju.Skit vare här!

Nu har vi kommit fram till, jag och "Utropstecknet" att jag nog ska ha marktjänst hela veckan ut. Knät börjar repa sig bra men känner fortfarande av det men inte lika starkt men då är det ju onödigt att jag städar trappor innan det har läkt helt och hållet. Marktjänst är inte fy skit det heller mina damer och herrar. Att borsta svep är mitt nya kall i livet.

Idag när jag skulle städa en toalett av tre en gång till luktade det skunk därinne, eller förjävla mycket skit om ni föredrar det. Jag lyfte på toalocket för att kolla om det behövdes göra rent och vad fick jag se? Hela holken full med papper, jag spolade och då fylldes hela holken med vatten...bland annat ska tilläggas. Vill ju att ni ska se såklart.

Ja jag vet, jag är lite äcklig men vad fan liksom, här i bloggen är det jag som bestämmer vet ni, jag tar kort på vad jag vill och lägger ut. Det lär märkas om jag har mindre folk som följer mig efter detta.

Jag spolade två gånger till men näe det blev inte bättre. Jag ringde "Utropstecknet" och han kom efter en stund. Han tog på sig handskar och där stod vi och tittade ner i holken en stund och han visste inte riktigt vad han skulle ta sig till men sen tryckte han på knappen och vips så åkte allt ner. Tur vi har vårt kära "Utropstecken" på jobbet, synd bara att jag inte tryckte själv en gång till på knappen för då hade han aldrig behövt ge sig iväg till kontoret. Men är man tvungen att vira papper runt näven 4 varv? 4 gånger?! Näe jag tycker ju inte det då. Förhoppningsvis är människan som gjorde det där ren därbak i alla fall.

Varje gång jag har städat så har jag hittat papper som varit runt en halstablett, jag har sopat upp det och tänkt lite så där att vi får nog ge en lektion i vad våra papperskorgar är till för. Idag när jag såg spår av massa jord i killarnas omklädningsrum såg jag detta.

 

AHA! Det är en kille alltså! Det ante mig lite faktiskt för vi är högst 3 tjejer på jobbet samtidigt, resten är karlar i åldrarna 26 till..hög ålder. Det låg framför Bengt-Lennarts skåp men det kan lika gärna ha varit Sten-Allan som lagt dit det så inga bevis alls liksom. Ligger det ett sånt papper inne på tjejernas omklädningsrum i morgon så kommer jag bli förvirrad.

Efter jobbet åkte jag hem till min dotter. Hon är lite ynklig. Superförkyld och igår smsade hon mig att hon minsann hade feber. Att jobba som personlig assistent är inte det lättaste när man är sjuk, det finns inte så många andra att ringa in, då får man helt enkelt jobba ändå. Igår smsade hon också att hon var sjukt sugen på pizza men orkade inte köra iväg och köpa det. Eftersom hon har världens bästa mamma så åkte mamman idag med hennes bil och köpte det. Det var lunch och då ingick en läsk också. Perfekt. Jag snodde en pommes från pizzan och åkte hem. Det var som tack...liksom.

 

 


Becka hit och Becka dit

Ni har säkert läst om en Becka som jag skrivit om ett antal gånger. Om våra MSN-konversationer som handlar om bajs osv. Nu har jag inte vart inne på just MSN på gud vet när, jag minns inte ens mitt lösenord så länge sen var det. Jag träffade henne även när jag nu var uppe i norrland hos Jenny, det var förövrigt första gången efter 3 års kontakt. Jag tog ju några kort men nehe, hon hade kunnat trycka upp en hel baguette i fisringen på mig om jag hade lagt upp dom korten någonstans.

Däremot fick jag ta ett kort från hennes album på Facebook och lägga ut, vad är skillnaden liksom? Jaja nu har jag tagit ett och fått tillåtelse, därför visar jag nu Becka, tjejen som man inte tror enbart skiter hemma, tjejen som kollar efter figurer när hon gjort nummer två, tjejen som är så underbar som person och som jag är SÅ glad över att ha fått kontakt med och nu också träffat. Det må ha vart en gång (3 olika dagar) som vi träffats men ta mig fan inte sista om jag får bestämma!

Sådär då Becka, du har absolut inget att skämmas över!

 

 


Åh hej och hå

Eftersom mitt knä inte riktigt har hämtat sig än fick jag marktjänst även idag. Jag torkade, jag fyllde på skithuspapper och såna där pappersservetter man har på skithuset ni vet, såna man inte får slänga i toaholken och spola, ja precis, såna fyllde jag på.

Jag dammade lister, tavlor och lite annat. Trots att det är mest karlar som jobbar på mitt jobb så kan jag nog nästan sätta nåt på att det inte är någon av dessa som ställt dit dom här..

Dessa små porslinsfigurer står i en bokhylla..förövrigt ska ni inte bekymra er över trädgårdshandsken som syns till höger i bild, DEN har säkert en av karlarna lagt dit. Nån jävla måtta på snuttigheterna får det ju vara...tänkte säkert han.

Idag fick jag också ta hand om tvätteriet av svep i tvättstugan. Det skulle knappas fram rätt medel, oj oj vad det var svårt. Ta ur dessa tvättade svep efter 511 timmar i tvättmaskinen, lägga dom i en plastbalja där dom hörde hemma, i med nästa laddning och annat medel och vänta ytterligare 511 timmar. Sa jag att jag jobbar 4 timmar om dagen?

Jag kom till Samhall i Juni, det var varmt som attan men ibland undrar man.

Dessa sketvarma mössor har nog legat där sen vintern tog slut i våras men har man inga snuttiga porslinsfigurer får man pryda en hylla med lite manligt också, för det HÄR har ingen kvinna lagt där det kan jag nästan också sätta nåt på. Om jag flyttade på dom?.....Näe.

 

 

 


Världens absolut sötaste vovve

Imorse när jag gick in på Aftonbladet.se fick jag syn på en bedårande liten vovve. Han är ingen valp utan 5 år gammal. Har man aldrig varit kär förut så lär man bli det i honom, japp trots att han är kille alltså. Boo heter han och bor i USA. Han startade, eller ja, hans matte och husse startade en grupp på Facebook för ett par år sen och har nu över 1.6 miljoner fans världen över.

Helt underbart söt eller hur?! Jag är ingen hundmänniska men honom hade jag lätt velat ha.

 

 

 

 


Marktjänst

Idag är det måndag, på måndagar är det ett höghus som ska få sina 511 trappor städade. Mitt ben är fortfarande inte hundra även om det repar sig rätt bra nu. Vi har fått en ny "Job:are" nej det är inte felstavat. Hon fick vara med och städa höghuset istället. Jag..jag fick ha marktjänst på kontoret. Dvs städa...kontoren hos oss. Tre toaletter har vi, två allmänna och en inne i tjejernas omklädningsrum. Det är ingen slump att det är skitigare inne på dom två allmänna toaletterna då det är flest karlar på jobbet.

Detta är en nystädad toaholk

 

Det ska även sättas på diskmaskiner, torkas överallt, det ska dammsugas och torkas golv. Oj vad jag har städat idag. Det roligaste är att det städas varje dag, ibland behövs det inte alls egentligen men Sune kan inte gå i trappor, Sune får då göra sitt bästa för att göra så att tiden går innan Sune går hem.

 

Idag fick jag även prova på nåt nytt. Skura rent svep.

 

Då är man stationerad inne i tvättstugan med borste och...ja..svep. Man ska borsta bort gammal spindelväv med diverse andra saker i, ja nu är det ju så att svepen används varje dag så det är inte däri som spindelväven kommer till, nej då, det är i trappuppgångarna som jobbarna tar bort med svepen, jag brukar ju städa trappuppgångar så jag vet...liksom.

Jobbarna kommer in med hinkar med svep i, när man tror att det är färdigt så kommer nästa in med nästa hink. Borsta, borsta och borsta.

 

Skiten som kommer från svepen ser ut så här. Hoppas att ni inte sitter och äter den efterlängtade middagen samtidigt nu bara. Ber om ursäkt i så fall, eller näe det gör jag inte för är man så dum att man sitter och äter till min blogg så får man allt ta och skylla sig själv!

 

När svepen blivit borstade och borstade så ska dom in i en tvättmaskin som tar 1.5 timme på sig att tvätta, dom hittade kanske ingen annan maskin som bara tog 45 minuter på sig, vad vet jag liksom. Samhall ni vet (här himlar vi väldigt mycket på ögonen då ja). Det är inte bara att tvätta, nej då, det ska programmeras vilken typ av tvättmedel det ska vara också, ja jösses, det är inget vanligt tvättmedel som vanligt folk använder, nej då, det är nåt slags medel som inte luktar nåt, eller jo, det luktar stentvätt..eller hur det nu var. Citron är inte att tänka på på det här stället, nej då, lukta gott i trappuppgångarna får det ju inte göra, nej då nej då.

 

Ja det är detta jag har sysselsatt mig med i 4 timmar, däremellan har jag vilat, spelat lite spel på mobilen och tittat in på Facebook också via mobilen. Och sen när jag moppade som bäst det sista så kom "Utropstecknet" ut från ett kontor och han höll på att bli påsprungen av mig med moppen, hans vitsmening för dagen var: "Jag blev påsprungen av en mupp med mopp". Här kunde jag kutat, eller nej inte med mitt ben, men jag hade kunnat linkat in till chefen, bölat fram att "Utropstecknet"..eller nej det hade jag inte kallat personen i fråga för det vet han ju inte om för då vet han i såfall om att han själv kallas för "Frågetecknet", men i alla fall, jag hade bölat fram att en person varit lite taskig och kallat mig för mupp. Men då hade "Frågetecknet" tittat på mig, väst fram att jag skulle sluta att böla för att jag var ju en mupp...med mopp. Så jag sket i det helt enkelt.

 

Förövrigt har solen varit framme idag, men ja..det är den inte längre.

 

 

 


Men hallå eller?!

I nån vecka nu har min dator varit lite seg, eller egentligen inte men när jag spelar spelet "Zuma Blitz" på Facebook så hackar det rätt bra. Jag har ett program som man rensar med, eller jag har två men det första använder jag varje dag. Det blir bra i några minuter sen är det likadant igen.

Jag tröttnade och sökte ett bättre program på nätet. "Gratis virusborttagning", eller nåt sånt, åh hej och hå vad många det finns. Jag testade några stycken. Några scannade min dator på plats, det rann iväg en massa siffror som är fel i min dator. Får sen frågan "Vill du reparera felen nu?". Tacka fan för det liksom och jag trycker. Det där "gratis" det vet jag nu varför det heter så. Gratis för dom är att dom tar bort några enstaka av alla felen, dvs 25 stycken av ca 1500! Wooow, det är som en liten svettpärla på en hel flodhäst för skråen! När jag skulle avinstallera programmen från datorn får jag sen en fråga "Innan du tar bort det här programmet kan vi ta bort 50 % till av felen om du vill". Står det "hoho" i pannan på mig eller? Tydligen för jag tryckte och fick bort 50 % till men dom tror nog att jag är mer "hoho" än vad jag är för då trodde dom att jag skulle köpa programmet. Det roligaste var att det första priset steg mer andra gången jag kanske bestämde mig för att köpa det. Då fick det vara minsann, SÅ jävla "hoho" är jag faktiskt inte.

Förövrigt har jag tvättat idag, vet ni vad jag gjorde? Jag glömde ta i tvättmedel i ett fack, nu får jag gå i kläder som bara luktar gott litegrann liksom. Men jag satte upp en ny tid, dock är den tiden inte idag, skrev jag inte att jag inte är så "hoho" eller?! Precis!Söndag

Imorse vaknade jag och riktigt kände att det var söndag, jag måste ha en radar för veckodagar, har alltid rätt liksom. Jag hade dessutom kunnat sova hela dagen men blåsan hade bestämt att vi skulle vakna 8.50. Jag måste fundera ut nåt sätt att få tillbaka makten över min egen kropp men i och för sig, hade jag haft makten så hade jag varit 40 kg lättare, varit längre och hade inte haft dom problem med den som jag har.

Jag har även radar över mina tvättider. Jag var nästan säker på att jag skulle tvätta kl 12 men någon högre makt sa till mig, eller rättare sagt..väste i mitt öra (ganska högt då eftersom jag hör illa) att det nog var lite fel. Jag tog på mig en huvtröja (att gå utan bh under t-shirten till tvättstugan är uteslutet), gick ner (linkade) och visst fan hade den väsande rösten rätt, det är kl 17 jag ska tvätta. Tänk om jag nu hade kommit ner kl 12 med massa tvätt i en IKEA-påse, stoppat in kläder i två maskiner och den rätta personen vid rätt tid kom ner och jag inför hennes/hans, näe hennes är det nog, hans är ganska uteslutet i det här huset..ja i alla fall, jag inför hennes ögon fick ta ur mina lackkläder, kedjebeklädda linnen, dom ganska solkiga chapsen som endast används i mitt sovrum när jag har besök av..ja inte vem som helst. Snacka om pinsamt liksom! Herregud jag hade fått flytta till högre höjder, typ våningen över...eller nåt.

Visst suger söndagar rätt möe getarsle va? Regnar gör det också, det måste vara söndag alltså. Har ni gjort nåt kul i helgen ni vill dela med er av? Alltså ni kan berätta allt för mig..hoppas ni vet det...liksom.Ett äventyr tar slut och ett annat börjar...

Jag har läst lite av Petra Ljungbergs blogg, tjejen som var med i "Robinson" men efter 13 dagar fick en hjärnblödning/stroke just där. Jag som följt programmet sen dag 1 och gillade Petra från samma dag blir berörd av det hon skriver. 26 år gammal och kämpar för att ta sig framåt, tar dagen som den kommer samtidigt som hon har ont, hörselnedsättning och är handikappad.

Jag har ingen aning om det är pga programmet, det ska utredas men hon själv skyller stroken på programmet. Innan var hon ju en levnadsglad tjej med bra fysik. Lätt att skylla på mycket då. Men som sagt, det ska utredas.

Jag kommer fortsätta följa Petras blogg just för att den berör mig och att hon var en av dom jag tyckte bäst om i programmet.

Vill ni läsa hennes blogg så finns den HÄR.


 

 

 

Det kunde ha blivit pinsamt

Förut när jag cyklade till ICA så såg jag att dörren till grannen under mig stod lite öppen, vi har även en innedörr och tänkte att hon kanske var på väg ut men glömde något, stängde innedörren så länge. När jag kom tillbaka 20 minuter senare var hennes ytterdörr fortfarande öppen, jag stängde den då.

Gick vidare upp till mig. Diskade, fixade kattlådorna, satt vid datorn, lagade mat, åt och tittade på film samtidigt. Då ringer det på dörren, jag tittade i titthålet och fick se mina grannar över. Jag öppnar och tänkte att nu ska dom säkert varna för årets hejdundrande fest dom ska ha..istället pekade dom på dörren och sa att den var öppen. Jag hade alltså låst min ytterdörr men låst den när den inte var helt stängt alltså. Jag hade haft det så i över 2 timmar! Vad är oddsen på att två stycken i samma trappuppgång inte har sina dörrar ordentligt stängda samma dag?

Sen tänkte jag vidare. Tänk om jag nu hade haft en tjej här och vi hade...ja..typ...spelat Fia med knuff? Eller Jenny med muff om ni nu föredrar det. Eller nåt annat pinsamt. Det är lyhört ut till trappuppgångarna ändå med två låsta dörrar kan jag tala om! Sen kom jag på att jag öppnade i t-shirt utan bh under och jag hade inte fixat håret när jag skulle till ICA, kepsar är bra uppfinningar tycker jag. Undrar om dom nu har nåt att prata om på den den hejdundrande festen som dom kanske i alla fall ska ha ikväll.

Förresten så åt jag en potatis förut som smakade morot, det är sant! Den smakade morot och hade samma konsistens som när man tar bort kastrullen från plattan med kokande morötter för tidigt för att man är så satans hungrig och vill äta trots att det fortfarande är motstånd liksom. Detta är en knepig lördag..har jag bestämt.Ja då vet ni...liksom

För ett tag sen pratade jag och min dotter om människor som dött i sina lägenheter och sen legat där i flera veckor eller till och med månader. Tex låg en tant i hennes trappuppgång i flera månader och jag har läst om tre andra i min stad. Det är tragiskt som fan att man är så ensam att ingen saknar en.

Jag sa till min dotter att det aldrig får gå så länge mellan gångerna då vi inte hörs att det kommer hända mig med. Hon ba: "Men mamma, skriver inte du ett blogginlägg en dag så vet jag att det har hänt nåt så det är lugnt". Okej, så har jag tex en trasig dator och mobilen inte funkar som den ska, jag har inte skrivit nåt i bloggen på 2 dagar så innebär det att jag snart har mängder med poliser och en präst i mitt sovrum när jag ligger där i sängen med papiljotter i håret och ett helt felsytt nattlinne som jag försökt mig på att sy när jag inte hade så mycket annat för mig? Det låter skrämmande. Snacka om att det skulle stå i tidningen sen, Sune med papiljotter liksom.

Man är rätt trygg alltså. Är väl samma om man inte skulle vara på Facebook en dag, då hade jag haft hela min vänlista utanför dörren. Kanske skulle testa? Vad ska jag göra istället då? Bygga lufthus av tandpetare?

Det är lördag idag förövrigt.Jo men...snörvel

Jag har inte ätit chilinötter på evigheter, tills idag då jag köpte en påse på Netto. "Starka chilinötter" stod det på hyllkanten. Gud vad gott tänkte jag och stoppade den i korgen. Chilinötter liksom, det har jag ätit massor av.

Jag var lite täppt i näsan, stoppade in 5 stycken chilinötter i truten och ..HOPPSAN, min snok började att rinna sketmöe! Starka var ordet, jag hostade, näsan rann och ögonen likadant, DAMN vad starka dom var. Den här påsen kommer jag äta upp på en vecka tror jag, eller också gör jag slut på en skithusrulle på en enda dag, dock inte till fisringen utan till fejset!

Ja det var väl allt för nu.
Jag har en fråga

Ja jag är född nyfiken, när jag skulle födas så var jag så nyfiken att jag helt sonika tittade ut en månad för tidigt, jag ba, "Häääj, här ä jaaaa...liksom!"

När jag läser bloggar så läser jag dom för att jag tycker om vad människan skriver. Mest är det humorbloggar, en och en annan kategori också förstås. Man får skratta, man får skaka så där mycket på huvudet åt människan för att hon/han är så...knäpp men på ett positivt sätt såklart.

Nu till min fråga till er och nu vill jag att så många som möjligt ska svara. Ni behöver inte skriva ert rätta namn, nej då, det går bra med..någon annans liksom.

Min fråga då: VARFÖR läser ni min blogg? Och varför återkommer ni? Hoppsan Kerstin, det blev visst två men okej, er tur att svara nu.


 

 

 


Jamen fredag igen då

Med nackspärr och ett knä som blöder inuti kan man göra mycket på jobbet. Jag och två tjejer till fick i uppdrag att gå en runda för att putsa entrédörrar. Jag hade med mig en skithusrulle, en av dom andra hade en fibermikroduk och den tredje fönsterputs. Två av oss haltar medan den tredje..hon haltade inte. Vilket teamwork! En höll upp dörren, en annan sprutade och den tredje torkade. Det gick som hejsan runt området. Innan dess hade jag ensam tagit entrédörrar och hissfönster i höghusen.

Mellan dessa två moment vilade vi. Tjejer kan!

Nu har jag kommit hem från mina föräldrar. Min pappas fru fyllde år igår men alla kunde olika dagar så därför ska vi fira henne när jag och pappa fyller år om några veckor. Syrran och hennes sambo kom hem från Alcante i onsdags och hade då köpt en strandklänning till min pappas fru, både jag och pappa hoppas på att vi inte får detsamma. Jag var med bara för att få träffa syrran...liksom. Brun var hon dessutom, det är nåt jag inte är.

På tal om nåt helt annat så tittade jag i kylskåpet på jobbet igår och fick syn på detta.

Ja alltså, den har inte stått så länge därinne, däremot har dom köpt den rätt nyss. Den går ut i april nästa år så den är inte helt nytillverkad...liksom.

 

 Min förklaring till läkaren

Den göteborgske läkaren tidigare idag: - Det står i mina papper att du ramlade förra lördagen och har haft ont i knät sedan dess, kan du berätta mer om vad du gjorde?

Här skulle jag ju kunnat vrida till det hela, allt för att inte avslöja om hur berusad jag var just när det hände men..ja:
-Ja vad ska man säga, jag var väldigt berusad, jag har fått det berättat för mig men jag tror att det var en liten grop i asfalten, benet vek sig, jag ramlade med hela min kropp över just det benet.

Den göteborske läkaren tittade här på mig i några sekunder, lite för många tyckte ju jag då och han fortsatte: -Du vet alltså inte hur det gick till?

Här hade jag tillfälle att vrida till det lite till..till min fördel..liksom men ja: -Näe inte riktigt, jag var som sagt var rätt berusad. (Jag bet mig lite i tungan och kände mig som Jim Carrey i filmen "Liar liar") Min vän Ewa sa att mitt ben vek sig och sen ramlade jag bara huvudstupa framåt.

Läkaren tittade återigen på mig, tittade sen ner i anteckningsblocket, började anteckna så pennan glödde. Där blev jag nyfiken.

På väg till röntgen hade jag med mig ett kuvert från göteborgar´n, hade 40 meter att gå, på dom 40 metrarna hann jag läsa hans text som löd ungefär så här: "Patienten ramlade förra lördagen, har blånader på knäskålen och en svullnad under. Skelettskada?" AHA! Han har lättare att ljuga för andra alltså! Stod INGET om att jag var sketfull, stackarn ville väl skydda mig. Jag gillar göteborgare...liksom.

Joråsåatteeeee

Idag jobbade jag. Jag skippade att göra två mackor till frukost som jag brukar, jag ville inte att magen skulle tjofräsa ner hela toaletten där en jobbarkompis hade gjort så fint. Jag putsade entrédörrar idag, det var...kul. I trappor behöver jag ju inte gå nu när jag faktiskt har en inflammation/inre blödning i knät. Så sa han den göteborska läkaren. Ipren är bra, Bamyl mindre bra så japp jag får skaffa mig Ipren för det hämmar inflammation (ska sägas på göteborska). Läkaren såg att knät var lite blått och att en svullnad har uppenbarat sig under knät, inflammation (ska fortfarande sägas på göteborgska).

Läkaren tyckte att jag skulle till röntgen för att utesluta skelettskador. Han skulle bara faxa remissen först, sa jag att röntgen ligger 40 meter från vårdcentralen? Näe okej, röntgen ligger 40 meter från vårdcentralen, lata läkare som inte kunde gå dit med ett kuvert och få en tid för att säga till mig. Jag fick istället sitta i väntrummet tills han hade fått svar från röntgen. Där höll jag på att somna. Jag fick vänta 20 minuter innan jag fick besöka läkaren, jag fick sitta och vänta en kvart innan han hade skrivit remissen, jag fick sitta i 5 minuter innan en sköterska sa till mig att jag kunde gå till röntgen.

Jag röntgades och OJ vad jag röntgades, jag fick ligger med vridet högerben, jag fick sära på benen för att benet skulle ligga åt andra hållet, jag fick ligga på höger sida och vinkla benet, jag fick lägga mig på mage och ta upp benet och sen fick jag ta på mig och sätta mig i väntrummet...en kvart. Efter det gick jag tillbaka till vårdcentralen, säga att jag nu är klar på röntgen, hon i luckan skulle säga till min läkare. Fick sitta en kvart till innan läkaren kom och hämtade mig.

Göteborgaren kunde sjukskriva mig men om en vecka kommer antagligen knät att vara normalt igen om jag nu inte får för mig att göra hastiga knäböjningar, då sket jag i att bli sjukskriven, det finns annat att göra på jobbet än att gå i trappor..sa jag. Ipren skrev han ut, jag frågade om dom är starkare än dom receptfria..det var dom inte. Då förstår jag inte riktigt varför jag fick dom på recept, kan hända nu då kom jag på..att jag får dom billigare eftersom jag har förmån med halva priset på Apoteket, jag gillar det stället..där man får halva priset efter en tusenlapp.

Ja det var väl allt för nu, nu ska jag vila mitt knä..eller göra hastiga knäböjningar.BlogvertiserJag har i ca 1.5 år varit medlem på sajten "Blogvertiser" efter ett tips från en blogg och FB-vän. Jag fick mitt uppdrag några dagar senare. Det handlade om Hasardspel minns jag (okej jag tittade på mitt första uppdrag på Blogvertiser). Det är rätt lättförtjänta pengar och det är inga stora krav man har på sig.

Man får en förfrågan via mail och per sms om man nu har registrerat det, man har några dagar på sig att bestämma sig för om man ska skriva om det hela eller låta bli. Jag som inte har råd att tacka nej har skrivit om alla uppdrag jag fått. Det är allt från bingospel, casino och Haléns.

Blogvertiser är en seriös sajt, det dras skatt och annat på det du tjänar. Det är verkligen inga stora pengar och det beror helt på hur många uppdrag i månaden du får och tackar ja till. Det beror också på hur många besökare du har på din blogg (unika), hur många uppdrag du har skrivit innan och hur du ser ut (jag har inte skrivit många med andra ord), näe jag skojade. Det sista kan ni stryka...jag HAR skrivit många. Okej skojade igen.

Blogvertiser ser lite annorlunda ut numera (rätt mycket faktiskt) sen dom gjorde en ny design. Nu är den stilren och man hittar mycket bättre.

I framtiden är det tänkt att det ska bli fler funktioner där vi bloggare har lite mer att säga till om och därigenom kanske tjäna lite mer pengar (om 20 år kan jag då köpa mig en ny mobil).

Är du en bloggare med ett antal besökare varje dag och vill tjäna några kronor varje månad så tycker jag också att du ska bli medlem där. Vi får varken julbord, julklappar eller får en klapp i häcken av chefen men kvittar sånt för dig så tycker jag att du ska registrera dig redan idag..jo jag sa, redan IDAG!

Detsamma gäller för dig som har ett företag på nätet som du är villig att betala en slant för att få marknadsfört lite mer. Hopp in för att registrera dig nu och glöm inte vem du vill ska skriva uppdraget...dvs Sune...the girl (ingen pistolmynning vid tinningen).

Blogvertiser
Magen har talat

Den här magen gillar inte mig. Luras gör den också. Den sköter sig när den själv vill. Den sköter sig fram till en timme innan jag ska åka till jobbet, som igår och idag. Det börjar med att den börjar svida lite, det är då jag stannar upp och känner efter, jag försöker att ignorera den. Då blir den sur och börjar svida ännu mer tills jag inte kan ignorera den längre. Sen blir den skitsur och trycker ner skiten långt ner och inte i en sammanhängande massa. Den vinner och jag vågar knappt gå utanför dörren. Den är sur från och till, IFALL jag får för mig att cykla iväg ändå.

Kära tomten, i år vill jag verkligen ha en ny mage, inte vilken mage som helst, utan en helt frisk, det är väl för fan inte så mycket begärt?! Tack på förhand..liksom.

Igår ringde jag vårdcentralen för nu kan jag inte ignorera mitt ben, det blir ju inte bättre vad det verkar och jag riktigt känner att det är nåt som är trasigt därinne, nu gör det inte bara ont när jag går utan även när jag sitter på knä och ligger lite fel med det. Med min otur blir det väl antingen kryckor eller amputation, skulle liksom inte förvåna mig. Håll tummarna för att det inte blir något av det!


Förövrigt är hösten här.
Linni Barresjö

Jag har länge haft en förkärlek för pojkflickor/butchar, det vet ju alla, så när Linni (Linnea) Barresjö uppenbarade sig i gårdagens avsnitt av Idol igår log jag bara. Inte just för henne, hon är bara 16 liksom, utan mer,wow en pojkflicka..som dessutom kunde sjunga.

Hade man inte vetat vad hon hette så hade man ju inte tagit henne som en tjej eller hur? Hon är androgyn och det syns ju lång väg, me like liksom! Androgyn för er som inte vet vad det är..är alltså en pojkflicka både till utseende, stil och beteende. Jag vet däremot inte om hon är flata eller ens bisexuell.

Hoppas hon går långt i IDOL, jag håller tummarna...såklart!

 

 


Julafton för Iza och Nogger

I lördags smsade Carro och frågade om jag ville ha en kattställning. Den har ju jag velat ha länge men inte fått köpa den för deras katt skulle ha den. Nu är lille Teodor i katthimlen <3 så mina katter fick ta över hans saker. Jag var hos dom för en stund sen.

Lille Oliver var trygg i sin gåstol långt ifrån mig, jag försökte att ta upp honom men då grät han såklart. Pappa Magnus har nackspärr, vad det nu har med saken att göra men ändå, ni kan ju tycka lite synd om honom om ni vill..eller låta bli.

 

Min dotter kom en stund senare, jag var lite orolig över att ställningen inte skulle gå in i hennes lilla bil men tur det är en halvkombi så vi fällde ner sätena i bak. Detta var ju inte allt då.

 

Det är den beige som jag fick, den andra har dom haft ett tag.

 

Leksaker i mängder. Nogger blev kär i en liten mus, lik matte men söt ändå?

 

Nogger rullade runt bland leksakerna. Detta är bara en del av dom. Det fanns med flera möss och bollar i oöppnade påsar.

 

Jag trodde helt klart att Nogger skulle vara den som gav sig på ställningen först men ack så fel jag hade. Iza var där direkt och klöste på pelarna. Hon hoppade till och med upp lite högre och klöste men precis när jag skulle fota så hoppade hon ner...såklart!

 

Magnus lagade hängmattan strax innan jag tog med mig den, tur det kanske för skulle Iza få för sig att lägga sig i den så skulle den inte ha hållit var så säkra!

 

Jag fick även med en kattbädd, kattoalett men Iza fräste så mycket på den att jag nu ska rengöra den ordentligt med klorin innan användning annars lär hon aldrig gå i den. Jag fick även med en transportbur, borste och två klosaxar.

 

Tack snälla Carro och Magnus för att det blev rena rama julafton för mina katter, dom kommer hedra Teodors minne genom att leka med allt! <3

 

 

 


Syns det på mig?

Fick nyss en inbjudan till ett evenemang på Facebook från nån jag inte känner ett dugg faktiskt. Vi är inte vänner där och jag har nog aldrig sett människan heller. Jag vet inte..men syns det på mig?

Menar..att jag inte är normal?

 

 

 

 

 


Hur tänkte jag där?

Jag satt och tittade på nätet lite. Kände mig rätt pinknödig, skulle bara ställa ett glas i diskhon tillsammans med några tallrikar, bestick och en kastrull. Blev mer pinknödig när jag utan förvarning satte på kranen, skulle bara..ni vet. Det där bara fortsatte med att jag skvätte i lite diskmedel, sprayade kaklet och diskbänken, nu skulle jag på toaletten, det där bara..ni vet, det fortsatte. Jag diskade allt, jag knep med benen, jag var på väg att få det i byxorna, jag fortsatte torka spisen, skåpsluckor och torkade av diskbänken igen. Jag spolade vatten i diskhon så allt skum försvann, benen kneps hårdare.

Jag slängde trasan och tog en ny, torkade av spisen igen, fläkten och försökte få bort en fläck..som efter lite möda och besvär gick bort, här skulle jag kunnat slappna av och låta det komma i byxorna men jag tycker inte om sånt så jag knep hårdare. Klart i köket, hoppade lite lätt med korsade ben och en hand som höll för muttan.

Japp jag klarade det, utan en enda droppe som hamnade där det inte skulle hamna. Behöver jag söka hjälp tycker ni? Hur förklarar man? "Hej jag heter Sune och jag har problem med "Ska-bara"?

Kan tilläggas att detta inte skulle funka på mig om jag behöver göra nr 2 en sån här dag då magen inte är okej, notera gärna.
Idol-Oleg

Igår när jag tittade på Idol och fick se ryssen som mest såg ut som om han inte visste vad Idol var för nåt, han skulle ju bara till Skansen med en kompis för att klappa lite på djuren. Han frågade kompisen vad det var för lång kö lite längre bort. "Idol" svarade kompisen och Oleg tänkte: "Ja varför inte". Han ställde sig framför juryn och rev av en låt han gjort själv. Den var härlig, en låt man inte alls får ur huvudet nu. Hittade den på Youtube.

 

 


Nähä inte det nä

Inatt vaknade jag häftigt. Kallsvettig, håret på huvudet kändes som att jag..blivit svettig där också. Jag tände den nyinköpta lampan under hyllan. Jag hade drömt en mardröm. Minns dock inte vad nu men minns att jag tänkte att jag inte vill komma tillbaka till samma dröm. Är glad att lampan inte är så stark nu för annars hade jag legat där och blivit bländad. Nu somnade jag om direkt, kom inte tillbaka till samma dröm men vaknade 6.15 och förbannade den som ringde, det hade sett rätt roligt ut om jag skällt ut den i telefonen..när det var alarmet och jag skulle gå upp.

Jag kände ett molande i magtrakten (en stor trakt), kunde inte riktigt placera vad det var. Hunger, mensvärk, dålig i magen eller bara göra mig påmind om att jag har en mage. Jag gick upp, gick in och duschade, klädde på mig jobbkläderna, gav katterna mat och vatten, snubblade över Nogger som bara var tvungen att springa framför fötterna, fick mer ont i benet och sen fixade jag håret.

Jag loggade in på Facebook, skrev godmorgon, sen kändes det lite som att hela magen knöt ihop sig, eller nån ful figur inuti som knöt ihop tarmarna för att sen gå till soprummet med dom. Så får man inte göra för då trycks det ut saker ur fisringen, oftast det som varit i tarmarna under natten. Inget normalt utan mer..lite lösare saker. Det började svida och här är jag glad över att jag inte satt på cykeln på väg till jobbet kan jag säga.

När jag var klar ringde jag chefen och sa att min mage har bestämt att den inte alls vill hänga flera kilometer bort just idag. Hej karensdag alltså, gillar inte den dagen, gillar inte den här dagen heller ska tilläggas.

Min mage ska jag nu skänka till någon jag inte tycker om, typ Gaddafi, Gadaffi eller hur han nu stavar sitt namn. Det kan ju göra att han blir fast, lovar att ni kommer hitta honom på en toalett utan att han kan gå vidare på några timmar.

Det är sol ute idag.


Äntligen säger jag bara!

Jag har ju letat efter lampor man fäster under hyllor och dylikt länge. Antingen har dom varit svindyra (skulle ha fyra stycken) eller också är dom billiga slut. I fredags var ju jag, Jenny och Becka på IKEA (ett jävla tjöt om det då). Jag fick ju då tag på billiga lampor. (Becka stod i kö men gick ur för min skull). Igår när jag kom hem så satte jag upp dom. Det visar inte så rättvist även om jag tar kort utan blixt men ni får föreställa er att det ser ungefär ut så här. Jag tog korten för några minuter sen.

Notera lamporna under hyllan. Detta är med blixt...

 

Och utan. Jag trodde det skulle bli lite starkare ljus men det är mysigt! Man blir inte bländad om man råkar titta i lamporna och det är ju...bra.

 

Jag fäste två under hyllan vid skrivbordet men där ser det ut som kriget mellan hela världens alla håll gått lös så jag måste fixa där först innan jag fotar men det får bli när...ja, när kriget är slut.

 

Jag fick ju en kattbädd av Becka, i morse såg jag Nogger ligga i den, jag skulle fota men just då hoppade hon ner. Kan ju liksom inte skriva, "här är en kattbädd, Nogger låg där förut, jag lovar!". Därför tog jag ett annat.

 

 

Till min förvåning låg Iza i den i eftermiddags. Hon är ingen Alien jag lovar, bara hennes ögon som..ja, som är det. Den kommer till användning, gud så bra!

 

 

 

 

 

 


Ledig dag

Idag regnar det i min stad. Jag har även tvättat kläderna från resan. Jag är väldigt trött efter tabletten än men hoppas att det släpper, annars ligger jag la som en död sill i soffan lagom när "Ensam mamma söker" börjar ikväll.

Jag var hos Ewa för att tacka för att hon tog hand om katterna medan jag var borta. På IKEA när jag, Jenny och Becka var där i fredags hittade jag denna till Ewa.

Som tack liksom. Det uppskattades.

 

Just det, jag tog ju kort på hur Jenny bor också.

 

 

Här lagar Jenny mat i sitt kök (jo det är sant)

 

Här är en del av rummet (hon bor i en etta). Hon har ingen riktig säng utan mer en som man kan fälla ut..liksom, det gick hur bra som helst att sova, titta på film, gosa, prata..och annat i den.

 

Här är delen där soffan stod (det är också sant). Det gick bra att titta på teve i den.

 

Köket är stort och japp hon ska skaffa sig ett köksbord snart. Min dator syns där. Det var bäst täckning för det mobila bredbandet just där.

 

Detta var utsiktet från köksfönstret, när löven faller syns sjön bättre.

 

En fontän, varför jag tar med den i sammanhanget vet jag inte..men den är ju fin...liksom. Den står förövrigt i Sundsvall.

 

På Sundsvalls central var jag tvungen att gå på toa, självklart blev det ett kort på det också.

 

 

 

 


Många nya program

Jag och Jenny har dom här dagarna tittat menande på varandra så fort reklam av "nytt" program börjat på tv. Lite mer förvirrad blir jag som helst vill se alla program och många av dessa går väl samtidigt både dag och tid? Förvirrad var ordet på mig alltså.

Det är "Robinson", "Fångarna på fortet", "Idol", "Bonde söker fru", "True talent", "Ensam mamma söker" och några andra jag inte riktigt har greppat titeln på. Medan jag sa att jag nog får göra ett schema över dessa sa Jenny att näe..det skulle inte hon göra. Jag som kan se det på play liksom, hon som inte ens har en dator..liksom. Men men, detta kommer bli ett heltidsjobb för jag vill fan inte missa nåt avsnitt av några av dessa program!

Ikväll har "Ensam mamma söker" premiär. Det är en pappa med också, kunde dom inte döpt om programmet den här säsongen till "Ensam förälder söker" istället? Jaja, jag kommer i alla fall att sitta klistrad. "Idol" kan jag titta på play eller nån repris någonstans.

My Hammar som är en av tjejerna i programmet lämnade sin sons pappa när det var 3 månader kvar av graviditeten, bra eller anus? Finns inte kärleken så..ja då finns den inte helt enkelt. Får hoppas att hon hittade kärleken den här sommaren då. Ja jag hoppas att någon av föräldrarna i "Ensam mamma söker" hittade någon som dom fattar tycke för resten av livet. Har varit lite dåligt med det i dom andra säsongerna tycker jag.

Välkommen tevehöst!Välkomnandet uteblev

Jag hade tänkt mycket på hur mina katter skulle reagera när jag kom hem.

När jag skulle öppna den innersta dörren höll jag på att inte komma in, mattan var ihopknölad och innanför den satt Nogger och stirrade med stora ögon. Jag hann knappt ta av mig skorna.

Nogger: -Men VA? Va FAN gör du hemma? Var är Ewa? Vad har du gjort av henne?!

Jag ställde ner väskorna och skulle ta upp henne. Då sprang hon iväg. Slog tassen i pannan och vrålade: - Men asså, vi vill ha hit Ewa!

Hon började kasta vitlökar och kors på mig och väste nåt ohörbart.

Jag: -Men är det så man ska välkomna sin matte? Ewa ska inte komma hit och mata er mer..inte på flera månader.

Nogger tittade på mig, tog upp tassen och skrek: -TALK TO THE HAND BITCH!

Jag öppnade munnen för att säga nåt men tog istället fram godiset som jag köpte på nåt Zoo på Birsta city. Jag öppnade påsen och la två stycken på golvet. Båda katterna kom fram, Iza tittade på mig, luktade på godiset, fnös, skakade på tassen och mumlade nåt jag inte hörde. Nogger däremot försökte rata det där men i smyg såg jag att hon tog en med tassen och stoppade snabbt i munnen. Hon mjuknade och sa med en mildare röst:

-Om du nu försöker muta oss så gör du det jävligt bra. Det funkar på mig!

Det var ju inte riktigt syftet med det hela men..ja bra att det funka...liksom.Hemma!

Den där åksjuketabletten må vara liten men GOSH vad den hade effekt. Jag sov en timme mellan Sundsvall och Stockholm, jag sov en halvtimme mellan Stockholm och Skövde. Tiden går ju lite fortare men jösses vad trött man blir av den. Ovanan naturligtvis men gött att slippa må illa och vara yr!

Det jag var orolig över var när och OM jag skulle hitta rätt spår i Sthlm, det visade sig vara 100 meter från där vi kom in. Bara lite längre fram, då gick jag in på centralen och köpte mig en Mc feast & Co. Det var sketgott!

Benet som jag hade ont i när jag for..gör fortfarande lika ont. Det försvann tillfälligt inne på IKEA, måste nog bosätta mig därinne tror jag bestämt.

När jag kom in till stationen i min stad kom dottern och hämtade mig, så skönt för det var tungt för benet att släpa på två tunga väskor.

Katterna som jag trodde längtade ihjäl sig efter matte..tittade på mig, slog tassen i pannan och trodde dom hade sluppit mig för gott. Jag såg allt den tomma champagneflaskan på diskbänken. Dom har firat att jag var borta men tji fick dom liksom. Imorgon blir det gravöl.

Nu är jag så trött att jag tar min trötta och onda kropp till sängen för att sova! Godnatt!Söndag och hemresa

Det var fan vad fort dagarna har gått men så är det väl alltid när man har roligt och inte vill åka hem. Jag ligger kvar i sängen än så länge. Jenny ska fixa "fika". Fika häruppe är ju allt som har med mat att göra, dvs frukost så här dags alltså. Fika för mig är kaffe/saft/läsk och något kaffebröd.

Jag kommer få en åksjuketablett innan vi åker in till Sundsvall. Sträckan mellan Sundsvall-Stockholm i onsdags var inge vidare då jag mådde illa och var yr så därför ska jag nu gardera mig. Förhoppningsvis kommer jag somna också så slipper jag ha tråkigt i 3.5 timme på ett tåg.

Solen har kommit fram och vi vet inte riktigt hur många gånger dom här dagarna som vi sagt "Ja vi hade i alla fall tur med vädret" för det har varit kanonväder alla dagar, ja utom när Jenny hade varit inne i Timrå och handlat. Då såg hon mer ut som en dränkt katt.

Nu är "fikat" klart så jag ska väl ta på mig något anständigt och sätta mig ner och äta då. Jag bloggar mer antingen när jag kommer hem om jag inte är för trött eller också i morgon. Ha det göttans så länge!Näst sista dagen

Idag har det återigen varit helt underbart väder. Becka var här en sväng vid lunch för att jag skulle få en kattbädd som ska hängas på ett element, hur snällt är inte det liksom?! Precis, skitsnällt. Hon sa att det var kyliga vindar därför tog jag och Jenny med oss varsin huvtröja ut men dom kan vi säga att vi inte behövde.

Kolla vad härligt va? En brygga som vi satt och bara..satt på i en timme eller nåt. Helt ensamma, några motorbåtar på vattnet, dock inte på denna bild...

 

Så här såg platsen vi satt på..inga båtar på denna bild..heller.

 

Jenny satt och njöt i solen..båtar finns i bakgrunden...i alla fall.

 

Detta underbara ställe finns ca 100 meter från Jennys hus. Hög mysfaktor.

 

 

I en båtmast satt ugglan Helge

 

Igår var vi ju på Birsta city, cykelhjälm..är ju bra att ha.

 

På Intersport fanns även denna toppluva..japp.

 

Om en timme blir det potatisgratäng och kotlett..det ser jag att Jenny lagar. Jag..ja jag skriver ett blogginlägg.

 

Imorgon åker jag hem..det är ju inte kul. Hoppas ni har det helt underbart, det har jag!

 

 


Fredag så här långt i norrland

Ja då har man varit borta i ca 5.5 timme. Becka hämtade oss för att ta oss ut till Birsta city. Ett av norrlands absolut största köpcentrum. Ikea mina damer och herrar, woho! 4e gången i mitt liv som jag varit på ett IKEA-varuhus.

 

Hade jag haft mer pengar och inte åkt tåg hem så hade jag köpt massor...

 

..men äntligen fick jag tag på billiga lampor. 4 stycken blev det och dom ska jag ha under mina hyllor i sovrummet, kommer bli ett fint sken.

 

 

Sen sa Becka att vi skulle hem till henne en sväng, lämna det hon hade köpt på Ikea och sen ta en tur runt Alnön. Det ångrar jag inte alls.

 

 

Vi åkte över en ganska lång bro, utsikten från den såg ut så här..

 

På Alnön stannade vi lite. Både Jenny och Becka har bott på den här ön så dom var mina kommentatorer i bilen

 

Samma ställe men åt ett annat håll

 

Mysigt eller hur?

 

Här ser ni bron där vi åkte över..här är vi på väg hem från den långa vägen runt ön

 

Jenny när vi satt och väntade på Becka, hon frös lite..

 

Men det gjorde inte jag. Sen blev det jättevarmt så det var la en jävla tur att vi inte tog på oss nåt mer.

 

En underbar dag med trevligt sällskap återigen och nu står Jenny och lagar fläsk med löksås. Jag FICK faktiskt inte hjälpa till så det så.

 

 


Resan upp till Sundsvall

Hej på er!

Mitt mobila bredband är nu igång, yeeeah!

Igår då.

Jag hade 12 minuter på mig att gå från tåg ett till tåg två, lätt tänkte jag. På vägen blev vi försenade så det kröp ner till 4 minuter. Vet ni hur ont det gör i ett ben om man går fort? Vet ni hur ont det gör i ett ben som man samtidigt belastar med två tunga väskor? Det gör SKITONT! 200 meter bort stod tåget jag skulle med men jävlar vad jag haltade fort, jag kom med! Det var mycket folk på tåget, resan till Sthlm gick bra.

Detta tog jag när jag åkte förbi med tåget, det är ju verkligen Sthlm tycker jag.


Jag vet ju sen förut att hitta rätt spår i Sthlm inte går smärtfritt. Jag hade 45 minuter på mig att hitta rätt. Jag följde skyltarna i taket, så långt var det bra, sen var det inte skyltat till spår 8 längre. Jag såg ut som en förvirrad...turist (jo det är sant). Jag frågade en kille som jobbade i en restaurang, han pekade. BAKOM stod skylten med rätt spår. Herregud, helt galet att dom inte kan skylta rätt. Dom har nog gjort om sen jag var där sist. (Läs 3 år sen). Jag velade bra länge så det var 20 minuter kvar. Jag hade tänkt att köpa mig nåt att äta på centralen men jag rörde mig inte ur fläcken när jag väl hittade spåret. Tåget hade kommit in men vi fick inte gå på så jag ställde mig utanför den vagn jag skulle gå på.

Resan från Sthlm till Sundsvall var väldigt långdragen 3.5 timma), jag mådde illa och var yr. Jag försökte att spela på mobilen men då mådde jag mer illa. När jag åker hem på söndag ska jag få en åksjuketablett av Jenny och det är ju bra.


Sundsvall är en ganska stor stad men deras station är det inte. Sen har dom ingen anslutning till busstationen därifrån så vi fick gå, gå, gå och GÅ! Trodde aldrig vi skulle komma fram. Men det gjorde vi.


NORRLAND!


I ett sånt här hus bor hon i, mysigt, charmigt och ja, på landet!


Brant trappa, många trappsteg. Jenny fick bära mig upp, hon tappade mig på översta trappsteget, vi trillade bakåt, rullade nedåt till sista, slog i alla kroppsdelar och..näe okej jag gick själv.


Vi vaknade 7.30. Det var meningen att Jenny skulle jobba idag men hon är superförkyld och jobbar med gamla människor så hon stannade hemma och det var ju tur för mig...liksom. 10.30 åt vi frukost, frukost liksom. Det var cappuccino att dricka (jo det är också sant), mackor med massa pålägg...på samma macka och ja, några såna. SÅ gott! Nu är hon iväg till affären för idag ska vi få besök av en kompis som jag har haft kontakt med i 3 år men aldrig träffat. Hon var den som fixade lägenheten till Jenny dessutom, sammanträffande eller vad? Precis..skitsammanträffande. Så idag ska vi bjuda Becka på mat. Det ska bli så kul att träffa nån som man bara smsat, pratat med i tele, suttit flera timmar på MSN och skrattat oss igenom många statusar på Facebook med.


Ja det var ett blogginlägg som heter duga va? BRA!


Ses när vi ses.