I´m alive!

Förut insåg jag att jag inatt gick vägar hem som det lika gärna kunnat dyka upp äckliga saker bakom mig. Det gjorde det också kom jag på nu men han avvek. Jag pratade visserligen i telefon med Sussi..i alla fall en bit hem. Jag utsatte mig själv för fara!

Men det var en trevlig kväll, jag filmade min kompis som fyllde år när hon utförde hennes "Euforiadans" men den får jag inte lägga ut som synd är.

Imorse när jag vaknade kände jag små demoner i huvudet som försökte välta mig, det gungade lite, kan vara att jag har vatten i kroppen också, kan vara. Men jag sov en timme sen var det borta, ja inte vattnet då. Jag har diskat, dammsugit, torkat golv, vart nere i tvättstugan och bokat tvättid (det är sånt man gör i en tvättstuga förstår ni), jag ska tvätta kl 17.

Så medan ni andra står i klungor och glor på en sprakande och varm brasa så sitter jag och rullar tummar i en tvättstuga (man kan rulla tummar i en tvättstuga förstår ni). Jag ska tralla för mig själv också, sådär underbart trallvänliga låtar som "Balls to the wall" och..sånt.

Imorgon ska jag däremot gå på marknaden här i stan, det är röd dag, alla är lediga, utom dom som jobbar då..liksom. Där ska jag köpa plastpåsar, det är sånt man kan köpa där och det gör jag varje gång. Det räcker lagom tills det är marknad nästa gång, om jag inte gjort slut på dom innan, men det har nog aldrig hänt. Isåfall skulle jag få en hel gris, ko och en get, fast dom är förstora för att få ner i plastpåsar..om man inte köper svarta sopsäckar då..men det gör jag ju inte. Jag brukar köpa nåt annat också men minns inte vad. Då kommer jag säkert hem med nåt annat istället, fast det inte var det jag först skulle köpa. Kan bli så.

Ja nu kan ni göra i er i ordning så ni är fina när ni ska stå och lyssna på män i gamla studentmössor som ingen ..lyssnar på.

Det var väl allt för denna gång så ses vi ..ja när vi ses nästa gång. Hej!

Trevlig Valborg, Gunborg eller nån annan jävla borg på er!


I´m home!

Ja då är jag hemma. Först var jag hemma hos dottern som bjöd på våfflor med sylt, grädde och glass. Det var förjävla gott.

 

Sen bar det hem till Lillan som fyllde 40. Jag och Sabina som blivit riktiga polare var bara tvungen att pussas och fick då kort på det också. Mumma!

 

Fick även kort på Sabina och hennes ex.

 

Så söta så..jodå Sabina du tillät mig lägga ut det här så säg inget.

 

En rolig fest, kul att träffa alla igen. Snart träffar jag Sabina igen förhoppningsvis för vi har connectat..i alla fall enlig mig.

 

Nu ska jag sova och hoppas på att må bra imorgon.

 

Godnatt!

 

 


And the winner is......

Varje år läser vi att Sveriges bidrag till Eurovision ligger bra till, kanske vinner och alla vi svenskar klappar händer och ser så där äckligt malliga ut. Alla år sitter vi där på kvällen då finalen är och ser ut som fågelholkar eller en väldigt hungrig liten fågelunge som ingen mat får..på flera timmar för wtf, stod det inte i media att Sverige låg bra till?? Då det visar sig att Sverige inte alls fick en bra placering och hela Sverige stannar just för att vi är så chockade.

Ska vi göra så i år att vi tror att Loreen kommer bland dom 5 sista så slipper vi ha kort över hela världen med oss som motiv där vi gapar så pass att alla kan se vad vi åt till frukost? Ska vi göra så? Överens? Eller?

Nu står det i Aftonbladet.se återigen att alla tippar Sverige som etta. I år ÄR låten bra, den är ju det, den bästa på många år tycker ju jag då men bli inte besvikna om hon inte vinner. Lägg inte ner hela besparingen på att hon vinner för då står ni där och får välja ut tält, köpa konserver och förbanna er själva för att ni just la alla pengar på att hon skulle vinna.

Jag VILL att hon vinner för det ÄR en förbannat bra låt men som alla år så finns det alltid rövhål till länder som har slagit på sina konstiga öron och röstat på låtar som skulle kunna höra hemma i ett hem med bara dövöron!

Heja heja Loreen, vinner du inte så har du i alla fall gjort ditt bästa.
Idag mår jag bra

Jag somnade som en klubbad säl inatt runt 1, sov hela natten, vaknade 7.30 men vände mig bara om och somnade igen. Vaknade 9.30 och mådde så bra. Tur jag inte är som en del andra, bakis i flera dagar. Sen finns det dom som blir bakis hur lite dom än dricker. DET måste ju vara jobbigt. Sen finns det dom som aldrig blir bakis och jag vet inte vad som är bäst. Då lär man sig ju inte, därför är nog mitt tillstånd bäst, bakis en dag, förbanna spriten och vakna och må bra dagen efter det.

Idag blir det till att åka hem till dottern för idag har hon sitt kalas. 10 pers i en etta, det har gått förut och då har vi varit fler. Jag brukar få sitta på toastolen och ha tallriken i handfatet..eller näe.

Sen efter det så blir till att träffa på herr alkohol igen för då ska jag hem till en kompis som idag fyller 40. Där ska jag träffa allas vår Sabina. Det blir nog säkert jättekul och imorgon blir det säkert fler kort att lägga upp på henne. Imorgon har jag bestämt mig för att inte må så dåligt som igår för idag ska jag inte träffa på herr Vodka, han är härmed portad i mitt liv. Allt och alla som skadar mig kastar jag ut. Skitlätt! Det är MITT liv och JAG bestämmer vilka/vad som ska finnas i mitt liv för mitt eget välmående.

Sååå..vad gjorde ni igår? Nåt kul? Nåt trist? Tell me!Jag är inte nykter

Klockan är 9.17 och jag verkar fortfarande inte vara nykter. Jag hade druckit 2 öl och en halv cider när vodkan kom. Idag tycker jag inte att det var en så bra idé att den gjorde det, jag gör inte det för jag är fan inte nykter än. 5 snapsar senare var jag allt annat än nykter, jag var sketfull!

Jag har ont i båda handflatorna så jag måste ha trillat nånstans. Jag kom inte in på krogen och det var nog bra för jag lär ha trillat över både bord, folk och instrument, inte så skönt att få en flöjt uppkörd i röven..tror jag.

Jag stod och hade mig på ett ställe och en kvinnlig polis kom fram och frågade hur det var med mig. Idag önskade jag att dom hade kört hem mig men nej då, dom åkte och jag tog mig väl hem på egen hand antar jag. Kläderna hade jag tydligen tagit av mig i hela lägenheten och jag glömde att ta Bamyl så idag mår jag som jag förtjänar, som en potta med bajs.

Varför tackar jag så villigt ja till vodka? Ingen röst inom mig som vrålar nej utan bara..ja tack, gud så gott..idag..nej inte så gott.

Jag måste till stan för att köpa present till dottern. Jag ska nog gå för jag lär åka fast för fyllekörning på cykel.

Om någon vill ta över min bakfylla så är det bara att höra av sig, ni får den gratis utan ränta.

Nu ska jag fixa mig..vi ses väl när vi ses.


Sooool...neeeeej reeeegn!

Ja ni har säkert väntat, trånat efter ett inlägg, suckat och rivit ert hår för att jag inte bloggat förrän nu, men tadaaa nu är jag här! Och detta kommer antagligen vara det enda idag, så ni kan plantera blommor, pilla er i naveln, pussla med barnen, pilla på gubben/gumman och annat ni inte hade tid med innan ni väntade.

Imorse var det tydligen sol..skrev folk på Facebook i alla fall och ja då, tar på mig bikinin, greppade vattensprutan och skulle precis smörja in mig med sololja när jag öppnade balkongdörren. Jag möttes av elaka moln, moln som gömde den där gula lampan, jag gick in igen, skrev ett förbannat inlägg på Facebook och kröp under täcket igen.

Jävla vänner jag har, i andra delar av vårt jävla avlånga land satt folk på uteserveringar, skrev att värmen var så god osv, dom satt säkert i värsta dunjackan, lovikavantar och graningekängor på fötterna! Det gjorde dom säkert!
Det började att regna sen..ja nu!


I alla fall så har jag och Ewa vart på bolaget och ikväll efter den där jävla lägenhetsvisningen ska jag hem till henne och döva min hjärna med diverse öl, jag ska döva den så pass att den blir..bedövad.

Nu ska jag bara äta, stryka, piffa till mig och sen ska jag supa mig snygg, hångla med mig själv på nån toalett och ta med mig hem och ha en förjävla het natt!

Vad ska ni göra? Pusta ut? Bra! Ha en bra fredag!

Visning av lägenhet

Dottern ringde mig förut. Hon ska ha visning på sin lägenhet imorgon, själv jobbar hon och hennes pojkvän åker ner till sin bostad i en helt annan stad många mil härifrån då har man en mamma som inget hellre vill än att vara den som visar upp lägenheten såklart.

Det är en kvinna som ska bo där, hon är nog från landet, en bonnläpp, blygdläpp eller nån annan jävla läpp. Själv vill jag ju allra helst inte att dottern flyttar alls så ja. Jag kom på en sak, jag såg en film för några år sen där barnen som inte ville flytta hittade på jävulskap för att huset inte skulle bli sålt.

Så nu har jag funderat på detta. Det är brodern som ska kolla på lägenheten för systern sitter säkert fast på en pall under nån kossa och drar febrilt i nån spene.

Bröder är ju lite överbeskyddande sådär, särskilt som systern är något yngre och ja, syster då.

Då tänkte jag vara där 2 timmar innan, hälla ut myrägg runt alla lister, ja så dom kläcks lagom när han kliver in genom dörren. "Hoppsan, här kryllar det av myror" kommer han säga då och ja ba: "Ja men hoppsan liksom". Han tittar vidare och det är då jag ska säga när han tittar ut från rumsfönstret.( Hon bor på botten) "Ja där har det stått både blottare, fönstertittare, psykfall och annat men dom har min dotter inte sett på en vecka så dom är nog väck".

Sen tittar han i badrummet, då har jag redan borrat upp ett jättestort hål i väggen som går in till grannen. Han "Men oj, det där får ni nog spackla igen innan min syster flyttar in". Jag ba: "I det här området har vi grannsämja, han tittar inte så ofta, det är mest när någon är inne i badrummet bara, inget att bry sig om".

Sen kommer han säkert att vilja se på tvättstugan och då har ju jag redan sett till att det ligger skitiga kallingar (dock inte mina) lite överallt. Han påpekar det och det är då jag ska säga: "Ja här städar ingen, här slänger folk allt dom har, i förra veckan fick dottern slänga bananskal, nötskal och andra nötter ur tumlaren. Folk är inte kloka här". Ja och sen har han gett upp, ringer systern på vägen ut, han får upprepa sig flera gånger för systern sitter fortfarande på pallen under kossan och har dålig täckning: "Svea, du ska INTE flytta hit, det är inget för dig!" Han tackar mig lite halvt och jag kan lugnt ta helg.

Eftersom min dotter nu läser min blogg så kanske jag till och med slipper att vara den som visar lägenheten.


Koffein - nej tack!

När jag var 16 år fick jag en diagnos, nej den heter inte Kokolainensyndromet som man kan tro när det gäller mig. Nej det är "Ulcerös Kolit" som då är tjocktarmsinflammation på ren svenska. Det tog ett halvår innan jag fick diagnosen och under det halvåret hade jag ett helvete kan man väl säga. Om jag inte målar upp det hela så kan jag bara säga...tunnare än vatten, så kan vi säga! För att göra en lång historia kort så sa läkaren till mig att jag inte skulle börja dricka kaffe just för att min mage var skit, milt sagt. Jag började aldrig, har aldrig haft behovet.

Jag har haft ex som varit beroende av Coca cola, det har aldrig jag varit men druckit det lite då och då när det funnits hemma. Nu har jag inte druckit det på ett halvår..ja tills igår då. Jag fick en impuls att köpa det på Netto. Nomnomnom tänkte jag. Det ÄR gott, det är det men att dricka 2 glas kl 23 när jag vanligtvis brukar vara trött som en zombie är inte att rekommendera, särskilt som kroppen inte är van att ha koffein i kroppen.

Efter att jag hade pratat med Sabina trodde jag att jag skulle sova, oj vad jag skulle sova, jag skulle somna på stört. Jo tjena mittbena, kl 5 somnade jag, jag skrev F E M!

Jag putsade fönster, jag möblerade om, jag spikade upp tavlor, jag borrade hål i väggar...eller också låg jag bara på rygg och förbannade Coca cola! Jag pratade med lite folk på Twitter. Den ena låg på nåt sorts hotell och kunde inte sova för att hon inte hade fru och barnen där, den andra flatan (ja den första var det också) jobbar som lastbilschaufför och kör till både Danmark, Tyskland och Holland och hade varit på gymmet mitt i natten just för att hon jobbade till jättesent! Sen somnade ju dom då, lämnade mig i kvar ensam, jag förde en monolog med mig själv, ja precis, en monolog ÄR ju när man pratar med sig själv. Jag skrev 3 tweets, fråga mig inte vad jag skrev för det minns jag knappt, för det har Twitter tagit bort!

Så kl 5 somnade jag äntligen, drömde om en person som tydligen hade kommit "hem" över helgen och vi skulle träffas..massa folk omkring oss så det blev ingen dejt på det viset vi hade planerat.

9.34 vaknade jag och då var jag så skettrött att jag bara ville somna om men min minimala blåsa ville annorlunda såklart. Så nu sitter jag här som en zombie och funderar på om jag ska ta ett glas cola för att piggna till.

Det här med att man säger att nåt "is the shit" stämmer inte riktigt med översättningen. För Cola ÄR skit medan "is the shit" betyder att det är bra. Sune..förvirrad själ.

Ha en bra dag alla!Hallå ja!

Så här sent var det länge sen jag bloggade, det har nog inte hänt sen...ja sen sist tror jag.

Vad har jag gjort sen sist då? Jo jag har svullat potatisgratäng och moffat fläskfilé och sen var jag så mätt så hade jag nu haft en tjej som velat ligga framför mig i soffan och jag bakom så hade inte det gått för jag hade puttat ner henne på golvet...med magen! Stackars tjej liksom. Vem det är vet jag inte men det hade fan vart synd om henne ändå. Hon hade slagit trynet rakt i vardagsrumsbordet, hamnat på mattan och fått en pipspermie i käften. Eller ja, det är inte en spermie men det ser ut som en och det är inte min...som ni säkert förstår. Det är katternas.

Sen har jag pratat med Sabina i telefon, ja precis, hon ja. Ni känner henne snart hela högen. Vad vi pratade om denna gång? Vart ska jag börja? Oj oj, babbelmajor när vi sätter igång liksom. Det var allt från jobb, flator, bävrar, uttrar och mensvärk. Jag har inte mensvärk sa jag till Sabina, då la hon på och skulle in i duschen och smeka...magen just för att hon hade det. Jag har aldrig haft det ...det är här jag ska skriva "nananananananana" japp det var det jag gjorde.

Sen var det nåt med bröst också, var dom försvann och så..ja nåt sånt. Mina har inte försvunnit, dom har bara ändrat form. Det har nog hennes också gjort, gör inte allas det??

Hade det nu varit hon och jag som varit släkt och inte min dotter och hon så hade det inte vart nåt konstigt alls för den humorn vi har, den..ja den hade legat i släkten om vi hade vart släkt..alltså.

Hon bor inte i samma stad som mig, men det har vi gjort. Men nu bor hon ..ja någon annanstans. Vi ses säkert snart, det får vi hoppas för då har hon lovat att hon ska visa röven, eller också super jag ner henne så hon visar framsidan i stället, kort på det? Näe inte för er!

Är det någon reklam ni inte kommer på vad det är så kan ni fråga henne för den sista kvarten satt hon och rabblade upp både ÖoB och Findus fiskpinnarreklamen. Har jag sagt att hon är arbetslös och ligger och glor på tv hela dagarna? Inte hepp för det gör hon nog inte heller, inte HELA dagarna annars kan man tro det med hennes reklamminne. Men snart börjar hon jobba, hon ska stå på torget och sälja korv, 2 korvar i papper, kom och köp! Sen står hon där och blinkar, flirtar och gör pussmunnar så hon säljer slut på korven innan ...ja innan den är slut..eller nåt. Sån är hon, charmtroll..eller var det penntroll? Ni vet, buske med två fingrar i..eller hur det nu var.

Nåja, dags att koja ihop sig i sängen. Jag ska mysa med min kudde och Sabina ska mysa med sina katter Liten och stor..eller vad den andra nu hette.

Sov gott!

Handling, här vare handling!

Idag har jag tankat på min mobil! Det är MASSA oh yeah oh yeah på det! Dock inte så där porrigt som det låter på porrfilm, som jag...har hört andra säga att det låter. Jag smsade dottern och frågade om hon ville åka och handla med mig. Hon skulle precis ta en promenad med en kompis med hennes två söta döttrar men skulle höra av sig. 2 timmar senare gjorde hon det. Hon skulle bara in på Netto, gå hem till kompisen och hämta sin bil och komma om si sådär 20 minuter men jag skulle inte gå ut för hon skulle höra av sig.

Det var väl en JÄVLA tur att jag inte gjorde det för en timme senare ringer hon: "Jag åker från Sandra nu då, kommer om 7 minuter". Ja ni ser ju, planering planering!

Hon kom, vi åkte förbi Coop och såg att dom hade billig blandfärs så dit åkte vi, jag hoppade in och köpte det plus billigt sköljmedel. Sen åkte vi till Willys och storhandlade, eller JAG gjorde det, hon köpte ett paket korv och lite smågodis på botten av en påse.

Detta köpte jag bland annat.


Jag anmälde mig som testpilot för Smartson för denna men fick inget svar så jag köpte den helt enkelt själv! Den var..ja vad ska vi säga, inte riktigt min smak. Eller jo smaken var god men den var lite hård så nej denna blir det inte igen.

 

Nu har jag delat upp massa mat och in i plastpåsar, jag förbannar min nya frys för den har små lådor som man knappt får in nåt i men jag ändrade, slängde mat jag ändå inte äter och lite sånt, fråga mig inte varför jag ens köpte det men nu ligger det där som packade sillar. Ska jag ha nåt så får jag använda kofot!

Osså den eviga frågan då, vad fan ska jag äta? Det ordnar sig säkert. Sen köpte jag potatis på Netto för det var sketbilligt. 3 kr/kg och Milda 1.1 kg för 10 spänn. Så nu ska jag försöka att inte handla nåt i matväg på nån vecka eller två.

 


Johans foton!

Johan snubblade jag på för 2.5 år sen på ett ställe där man gav ris och ros till olika bloggar, samt att han var en av de som skrev egna repotage. Jag..ja jag var bara en av de som kommenterade på det där stället. Tydligen kommenterade jag så roligt att de ville ha med mig på sajten. Lagom när jag skulle skriva om en artikel lades det ner. Schysst liksom. Men nog om det.

Johan har funnits på min Facebooksida sen dess och kallar mig skev, det är jag gärna!

I alla fall så har nu min gode vän Johan vart ute och fotat och inte bara fotat, han har fotat fint, jättefint faktiskt. Det är ju inte så att han åkt till New York och fotat "Frihetsgudinnan" där hon står och håller en macka i handen..eller vad det nu är.

Han har nu lagt in sina alster på Instagram, det verkar alla ha numera, dock inte jag då min mobil inte har den versionen man måste ha (damn). Gå in och glo! Dom är fina och tycker ni att det finns någon som ni tycker är extra fin som ni vill ha som Canvas (tavla) så får ni beställa det såklart! Tipsa gärna om denna länk på era Facebooksidor, Twitter och andra forum ni huserar på.

Johans döfina foton
och det är inte bara hans foton som är fina, han är det också, dock inte till salu och sen skulle ni se hans son, oj oj, jaja han är bara 1 år men kommer bli en hjärtekrossare. Klicka nu på länken fort som fan! Tack för intresset och välkommen åter.

Rumäniens bidrag

Den här har gått varm i mina öron idag, oj oj oj. Min dotter skickade länken via Facebook och jag säger det. Vinner inte Loreen så vill jag gärna att denna vinner. Den är kanon och jag ser mig själv där på scenen med en sån där narrmössa med plingor. Kanske gonglera med marsipangrisar och verkligen stjäl hela scenen liksom. Eller också dansar jag som aldrig förr..ja på mitt lilla vis då. I min fantasi har jag en perfekt rygg som klarar det mesta, även till denna sång. Det är även jag som spelar dragspel eller också står jag bara och kompar på triangel. Det är vilket som. Lyssna, den är bra!

Musik i mina öronÅh titta vad jag hittade! Det kunde vara jag som låg i sanden och åmade mig men då skulle jag få plocka sandkorn från varenda valk efter. Eller också är det jag som sitter i ett träd som straff för att jag ville vara med i videon, dom ville ha bort mig därifrån. Den här är i alla fall hur störtskön som helst! Inget dansa pausa dansa pausa här inte, just dance!

Förövrigt har jag diskat idag. Det ni!


Sicken dag!

Vilka härligt skettokiga folk det finns! Tack vare Twitter kan man få skratta, man kan få nya vänner, man kan reta sig på folk och folk kan reta sig på mig, man kan få veta vad "kändisar" har för sig, trist bara att dom oftast bara följer andra kändisar, ni vet "klubben för inbördes beundran". Men I don´t give a damn faktiskt, jag har kul med mina twänner, nej det är inte felstavat, det heter så på Twitter...tydligen.

Jag har mest suttit vid med datorn, har jag inte suttit där så har jag legat på rygg med datorn på knäna, Doris blir varm och go!

Där kan man kläcka ur sig vad fan som helst för jag har inte många "riktiga" vänner där, som på Facebook. Nej då nej då. Vi har skoj, sketskoj faktiskt! Jag har varit lite i mitt esse idag, jag är lite som en 3-åring som är som en pajas när h*n får uppmärksamhet, lägger in turbon liksom. Sån när jag. Sa jag att jag blir 43 i år?!

Sen har dottern varit här, hon sålde massa kläder på Tradera och ville ha hjälp med att slå in dom. Vet ni vad det bästa är då? Jooorå, plastpåsar, brun bred tejp och sen är det klart! Tadaaaa. Jag fick följa med till ICA för att väga in, hon fick dock betala, jaaa det var ju inte mitt för skråen!

Imorgon ska jag göra lite nytta. Diska tex..om jag inte hamnar på rygg hele dan igen.
Det är som att titta på film

Ni vet ju att jag har väldig koll på min bloggstatistik, ni som inte visste det, jag har stenkoll!

Runt 10.30 såg jag någon som besökte, någon med ett ipnummer som jag inte kände igen. Tänkte inte på det, en halvtimme senare kollade jag igen och då är människan fortfarande kvar, går från månad till månad och där sitter jag och ba: "Nej nej inte den månaden, den är inte kul, gå till nästa". Ser då att människan gått till nästa månad och ja ba: "Tihi, jaja, läs bara, lusläs gärna, läs hela månaden"..sen ser jag människan gå över till föregående månad igen och ja ba: "Men nääää va är det du sitter och läser nu då?!" Sen går jag in där människan är och läser, skrattar lite, skrattar lite mer och förstår att hon/han gick tillbaka.

Sådär håller människan och jag på. Personen verkar ha hoppat över lunchen idag för från kl 10.11 tills..ja gud vet när den människan slutar att läsa idag! Ät människa, ät! Stoppa i dig nåt!

Är du arbetslös som jag kanske? Skiter i att äta? Har inga pengar att äta för? Du vill se att det finns andra som du? Sympati kanske? Ska vi sitta i en soffa, ha armkrok, jag sjunga och du kompa på triangel? Allt som har med trianglar att göra gör saker och ting mycket roligare, jag vet för jag är flata!

Nu är människan på september 2011, måste glo. Vi ses senare. Hej!Publik

Jag tog upp vatten i badkaret, hällde i lite skum, gjorde i ordning mig och la mig i det varma badet, lutade mig bakåt och njöt. Efter en stund fick jag publik. Jag såg henne men blundade igen, efter 5 minuter tittade jag upp och Nogger satt fortfarande kvar.

Jag: - Varför sitter du där och glor?

Nogger dröjde med svaret men sen kom det:

-Jag måste kolla vad på din kropp som är bävern!

Jag började asgarva men fann mig snabbt:

-Men va?! Vad har du fått för dig att jag har en bäver? Bäver är ett djur för bövelen.

Jag försökte släta över det hela men hon fortsatte:

-Försök inte, jag har allt hört dig prata i telefon om nån bäver.

Jag tänkte inte ge mig så lätt:

-Men det var en bäver i skogen som jag träffade på..den..ja den var söt.

Nogger tittade lite tveksamt på mig men nästan spottade fram:

-Hur i helvete kan du bonka på bävern i skogen? Jävla pervo!

Hon hoppade ner och smällde igen dörren efter sig.

Jag låg kvar i badet och fattade ingenting. Sicka...ja fantasier hon har, jag bonkar inte bäver i skogen, jag gört hemma!

 

 


Åh vad jag vill ha sommar!

Igår fick jag höra två låtar som jag nu lyssnat på nästan hela dan. Det är riktiga sommarlåtar, dom kommer plåga alla som inte gilla dom men att dom kommer gå varma hela sommarn går inte att ta fel på.

Ge dom en chans och sen ger jag den på att ni kommer sitta, kompa med foten och sen kommer ni gå upp på vardagsrumsgolvet och dansa järnet! Jag är kär i dom!

Tänk er grillen med massa gottigheter på och en öl eller 7!
Se så! Säg att jag har rätt! Detta är sommarns plågor!

Söndag jorå!

Söndagen började med att jag vaknade 5.40, jag gick upp för att tömde, hade halsbrännan från helvetet då jag åt en del fett igår, eller en del, sketmöe fett! Jag tog en Samarin och somnade om, drömde knepiga drömmar. Andras barn som tydligen var mina. Sen drömde jag om att det kom in personer i mitt sovrum, den ena bar på en död gris, den andra hade en get. Jag vaknade med ett ryck och ville inte komma till samma dröm igen. Vaknade kl 9 igen och då var blåsan återigen full. När jag vaknar nyser jag nästan jämt. Denna gång var det 7 gånger i rad, med en full blåsa så skulle man kunna tänka sig att allt skulle tömmas i sängen men icke, knipövningar is the shit!

Ute är det mulet, trist väder med andra ord. Söndagen kommer nästan gå obemärkt förbi. Imorgon ska jag till AF för att försöka få tag på min handläggare för den fan har ju inte ringt tillbaka. Vi måste ju snart ha ett möte liksom. Om han tror att jag ska ligga på rygg och pilla mig i..ja..naveln i flera veckor till så tror han jävlar i mig helt fel!

Jag vill tjäna kosing, jag vill köpa ..strumpor!

Och nu kom halsbrännan från helvetet tillbaka. 5 glas Samarin it is!Klockrent!

Nu vet jag varför jag festade förrförra helgen i två dagar, jag vet också varför jag festade förra lördagen. För att det var så jävla mycket roligare. Den här lördagskvällen suger lite getpung! Till och med chipshelvetet hånar mig. Solo´s liksom, ja det är jag det! I egen hög person dessutom.

 

Visst det är ju skönt att slippa att vara bakis imorgon men guuud så trist att ligga på rygg i soffan, titta på teven som suger både en och två getstjärtar. Facebook är avslaget och likaså Twitter. Nästa lördag kan jag inte gå ut för då ska dottern ha sitt kalas på söndagen och sitta där och känna att man bara vill dra täcket över huvudet går ju inte för sig.  Nåja, imorgon är en annan dag, FAN ta söndagshelvetet om den blir tråkigare än lördagen! Jag ska nog börja med nån hobby, knyppling kanske? Boule?

 

Hoppas ni har en roligare lördag än mig. Saknar dom två senaste helgerna! Roligt folk, roliga..aktiviteter..och så.

 

 


Dagen med dottern

Dottern kom en kvart innan utsatt tid, det vet jag inte när det hände sist. Hon var hungrig.

Hon fick en bukett rosor av mig först

 

 

Sen åt vi Chipslåda, jag tog inte kort på det för det ser inte rättvist ut, det ser ut som nåt hunden/katten fått upp men det är jättegott som en del av er vet sen förut, jag visste att dottern tyckte om det och SOM hon åt, jösses hon åt mer än mig. "Då kan du äta det ikväll också"..så sa hon men det var innan hon åt, åt och åt lite till, sen var det inte kvar, ja lite som en mus för en hel elefant, en aptitretare liksom.

 

Sen ojade hon sig att hon mådde illa, jassåååå?? Armarna knottrade sig så mätt var hon. Det här med kladdkaka och grädde..ja det liksom var inte lika lockande längre, hon tog väl tre tuggor sen mådde hon ännu mer illa.

 

Om några timmar ska hon till grannstaden på fest..och middag, hoppsan! Sen blir det utgång för dom och vi får väl hoppas att inget av detta kommer upp, att tillbringa kvällen/natten med trynet ner i en toastol är väl inte den ultimata födelsedagen kanske.

 

Jag är förövrigt lagom mätt, maten min är slut så nu får jag inte äta förrän på tisdag. Magrutor kanske? Om jag nu gör 300 situps..i minuten till tisdag, DÅ kanske!

 

 


Jag väckte tuppen

Inatt somnade jag runt 1.30, hade bäddat rent så jag tänkte att man sover bättre och längre då. Jag ställde kl på 9, en lagom tid att gå upp..tänkte jag. 6.41 vaknade jag, INTE en okej tid att vakna på en lördag, INTE okej alltså. Blåsan var överfull så jag var tvungen att gå upp, utanför stod Nogger och Iza med nosarna sketmöe tryckta mot dörren så jag höll på att bli som grisarna i Angry birds, omkullsprungen! Nåja.. det var ju lika bra att ha möte med Märta 78, Ingrid 82 och Gunhild 89 för lite grannskvaller och hörapparatssnack. Typ dom enda som var vakna vid den tiden.

Det märktes också även på Facebook och Twitter att jag var den enda som var vaken, eller åtminstone som skrev nåt. Det var lika bra att göra sig i ordning. 8.10 var jag på ICA, där trodde jag att jag skulle vara själv, döm om min förvåning när jag inte var det, det var till och med folk som hade handlat klart när jag klev in, en del till och med yngre än mig. Dom gjorde min dag, det gjorde dom. Tack för det.

Jag var hemma 8.32, en halvtimme innan jag skulle vaknat egentligen, det var lite skönt, jag räddade lite tid, dock har jag suttit på Facebook och spelat Angry birds sen jag kom hem. Jag har gått igenom alla banor överallt men vill förbättra resultat, knuffa ner mina vänner en pinne och hånflina sådär...hånfullt.

Men nu är det dags att lyfta på röven och göra lite nytta, kl 13 kommer min älskade dotter och ska umgås med sin mor några timmar på sin dag.

Foto kommer när hon åkt iväg såklart.<3<3<3 Grattis älskade dotter! <3<3<3

För exakt 24 år sen 21.49 ikväll kom min bebis ut. Min stora stolthet och en av mina bästa vänner. Så glad att det just blev hon som rubbade hela min värld med sin existens, så liten men ändå så stor. Jag har gjort många misstag i mitt liv men hon var verkligen inte ett av dom. Dom misstagen jag har gjort har inte hon gjort om, det jag gjorde fel har hon gjort rätt.

Hoppas du ska bli nöjd med dagen. Detta blir sista året som du firar som boende i samma stad som mig, nästa år får du allt ta tåget ner och fira din 25-årsdag. Mamma finns alltid här var i världen du än befinner dig.

STORT grattis på din 24-årsdag min älskade dotter!

Älskar dig mest i hela universum!


Kinamat...

Jag var så sugen på kinamat förut, oj oj, jag såg dom där strimlade biffarna, bambuskotten och det där illvita riset framför mig i en röra som såg ut som nån fått upp men det såg så gott ut! Jag hade bestämt mig, jag skulle unna mig det men ju längre tiden gick så tänkte jag, näe, jag skiter i det. Är jag frisk? Är jag normal? Är jag totalt jävla rubbad?!!

Sen tänkte jag att näe då kommer jag säkert behöva uppsöka läkare för alla möjliga åkommor om jag inte hade dom pengarna. Kan hända att jag måste operera bort ännu ett organ. Så tänkte jag först men sen kom jag på att leverpastejmacka med oboy är ju också jättegott. Långt ifrån kinamat men ändå ätligt.

Det blev tre stycken.

 

Sen kom jag på att jag skulle lägga pengarna på min dotters födelsedagsmiddag imorgon istället. Ett paket bacon och pasta är ju billigt så det kör vi på..eller också tar jag nåt annat. Dock vet jag att min dotter läser min blogg så vad skriver jag inte ut. Blir jag nu sjuk så får väl läkaren ta det i natura! Så kan vi säga för min dotter ska få middag så det så, fika efter det.

 

 


..och det regnar hos mig...

Jorå, så äre. När jag skulle cykla till "mäktiga huset" så tyckte Gud att vi öppnar den STORA kranen med regn enbart för att Sune ska cykla lite längre än till ICA, vi sätter på lite blåst också plus en långtradare som sprutar vatten från dom däringa sketstora däcken, just för att se en sur och grining Sune, så tänkte han! Men tji fick han, jag cyklade där med ett leende på alla läpparna, jag hade Status Quo i öronen och då kan ingen vara sur kan jag tala om.

Jag kom dit, det var en hel orkester som välkomnade mig, en spelade dragspel, den andra spelade på triangel (hon är också flata) och den tredje höll tal. Eller också sa dom bara hej och jag satte mig. Så kanske det var.


Flatan hade gjort macka till mig, den var god men jag tror att hon hade slickat på både skinkan och osten men säg inget högt.

 

Där satt vi och babblade och oj vad vi babblade, sen kom det en till, hon fick också en macka men den hade nog inte flatan slickat på.

 

När jag skulle åka hem så upptäckte jag att min dragkedja i jackan hade gått sönder, jag kunde därför inte stänga den så jag fick cykla hem medan jackan fladdrade i vinden och det fortsatta regnet. Jag försökte att ha huvan från tröjan över huvudet men eftersom Nogger tyckt att snöret till den var himla kul att dra ut så hade jag nu inga snören så huvhelvetet blåste av hele tin. Jag kom hem frusen och våt (det är bara 500 meter att cykla), var är vårhelvetet då??!!

 

Nåja nu går jag inte utanför dörrn mer idag, hepp så får det bli!Fredag ffs!

Så var det fredag igen då, är det inget annat eller?! Denna helg blir jättelugn, man kan inte festa jämt heller, hepp så är det.

Imorgon fyller min älskade dotter 24 år men hon ska ha kalas nästa helg, hon tänker på oss som inga pengar har att köpa nåt för minsann! Och sen har hon själv inga pengar att köpa fika för så. Men att sitta ensam på sin födelsedag är ju ingen hit så hon ska komma hit imorgon, så vi ska fika, vi ska sitta i soffan, ha armkrok och sjunga andliga sånger...eller också ska vi inte det men fika blir det i alla fall!

Idag pissar det ner, jag ska snart åka iväg och få fika på det där "mäktiga huset" ni vet som jag visat bilder på. Jag ska inte jobba, jag ska bara sitta där och bli uppassad hade jag tänkt. Men kul att se några av mina fd. jobbarkompisar kommer det att bli i alla fall.

För 40 minuter sen låg jag i sängen, knep sketmöe på mina ben och var nyvaken, NU är jag nyduschad, nypåklädd, håret är fixat, katterna har fått mat och vatten, vattnat mina två stackars blommor, sjungit "We shall overcome" för mina två katter som slogs, dom ba:" Men lägg aaaaaaaaaaaaav" och sen kompade dom med foten och nynnade med.

Sådär, dagens första inlägg gjord!
Tjejer som har sex med tjejer!

Genom alla år från då jag kom ut ur garderoben har jag fått många frågor från både nyfikna killar och tjejer, hur har tjejer sex med varandra? Jag har då röd som en tomat försökt att ge lite hintar, berättat litegrann men det har alltid blivit lite småjobbigt så nu jävlar ska jag berätta om mitt sexliv!

Eller näe det gör jag inte. Ni får istället höra tre tjejer berätta. Det är ljudklipp från "Ligga med P3", det finns olika klipp om ni nu vill lyssna. Ett heter "Förspel", ett annat "Strapon, jävligt kul att sätta på en tjej" och några till. Ni väljer själva. Jag tänker inte tvinga er att lyssna, vill bara ge er lite information. Detta är också bra för tjejer som är nyfikna på tjejsex men inte vågar, kanske det ska få dom att ta steget!

Varför vara nyfiken? Testa så vet du! Det är flera tjejer som har frågat mig om dom är bisexuella för att dom tänder på en tjej. Då brukar jag fråga: "Har du haft sex med en tjej?" Säger dom då nej så säger jag bara, "vill du ha slut på dina egna spekulationer så testa med en tjej så är det bra med det, efter det vet du". För man kan inte veta hur det är om man inte testat.

Klicka nu på länken eller skit i det! Skjut inte budbärar´n! Ligga med P3Jag tror jag spyr!

Där låg jag i soffan i lugn och ro när jag fick ett MMS från Sabina. Ska bara varna lite nu, äter ni så ät fort som fan eller också kan ni börja banta nu...nu kommer bilden.
Bildtexten då: "Har ett gäng kvar efter helgen...gott faktiskt :) du får gärna smaka."

Jag som har tomt kort tog henne på Facebook och bara skrek: "MEN TVIIIIII VAD FAN ÄR DET DÄR??!!"

Hon ba: "Kyckling (höna, tupp) fötter". Jävla tur att jag hade ätit annars hade jag inte ätit på en vecka.

Sen fick jag ett MMS till.


Återigen tog jag henne på Facebook och fick veta att detta är flera års ägg, inlagda såna men ändå, man ska inte äta gamla ägg. "Vad fan, dom är ju inlagda!" Jahaaa ja, ja dåså liksom!".

 

Detta fick hon på den där thaifesten i lördags och tyckte jag var en otacksam jävel som inte ville ha det. Då är jag väldigt gärna en sån kan jag säga.

 

Hon ringde senare och tyckte jag var pipig och gnällig. Drömmer jag om kyckling (höna, tupp)fötter inatt så skyller jag på henne. Fast hon skulle drömma fina och roliga drömmar om mig. Hon är la för söter den däringa tösa!

 

Ja nu blev det ju ett inlägg om Sabina igen, hon njuter ska jag tala om. Jadå, hon skulle helst vilja ha inlägg om sig själv varje dag, är säkert därför hon ringer ibland. Hon ringde även när jag var på krogen, synd för henne att jag inte minns hela vårt samtal, jag vet att vi pratade...det var väl det enda.

 

Happ godnatt!

 

 


Tv-licensen kanske avskaffas!

Oh my, det kan vara den bästa nyheten sen jag fick veta att det fanns nåt som hette Spotify på nätet.

Nu hade jag tänkt att lägga ett klipp från Youtube här där Galenskaparna gör en sketch om just tv-licensen men den finns inte kvar, himla synd för den var väldigt bra.

Jag tittar enbart på SVT när Melodifestivalerna går, aldrig annars, jag lyssnar heller aldrig på radiokanaler utan reklam, alltså är det förbannat onödigt att betala tv-licens för mig. Förövrigt tycker jag att SVT har förjävla trista program där det verkar vara krav på att se tråkig ut som programledare, nyhetsuppläsare eller annat. Trist, trist, trist!

Så det kommer som en väldigt glad nyhet att tv-licensen nu kan komma att avskaffas. Det ska kanske läggas som skatt istället. Hellre det än att få en räkning på nåt jag använder 1-2 gånger om året. Det skulle ju vara som att köpa kaffe och sen slänga det för att jag inte dricker kaffe! Jo jag betalar tv-licens nu, det gör jag men som sagt rätt onödigt. Men om det läggs som skatt så märks det inte lika mycket och jag blir inte hotad om att det går vidare till Inkasso eller Kronofogden om jag inte betalar.


Hoppas att förslaget går igenom.

Åh så gott!

Jag låg i  min säng imorse och fantiserade om hotellfrukost, här var det ju fan ingen frukost framma! Jag och Ewa gick istället på stan istället, hungrig var jag och då..DÅ liksom! Vi gick in i en presentbutik och vad fick jag då inte se?Två mackor med tomat, sallad och skinka emellan! Jag tittade på Ewa, tog en av dom där, slet upp plasten, dregglade, grät och skulle ta en tugga, men då var helvetet inte äkta! Det var fejk. Jag tog dom där två, skevade iväg till butiksägaren, skällde ut henne efter noter, medan tårarna trillade på mina kinder slog jag dom i hennes huvud, jag njöt åh vad jag njöt! Hon försökte värja sig men jag bara hånskrattade, fortsatte att slå, bände upp käften på henne, tryckte ner den ena mackan och hälsade att jag skulle komma tillbaka!

 

Eller också blev jag bara besviken, tog kort på dom och sen gick vi vidare...lika hungrig.

 

 


Nattbesökare

Det finns dom som besöker min blogg alla möjliga tider på dygnet, ja samma person alltså. Sen finns det dom som bara besöker den på nätterna. Då blir jag lite nyfiken liksom. Vad är det som gör att dom inte besöker mig på dagarna? Varför är ni uppe så sent på nätterna? Ammar en bebis? Bråkat med maken/makan?, jobbar nätter och inte har möjlighet att besöka hemifrån? Svårt att sova över lag? Eller besöker ni mig på dagarna men går in med mobilerna på nätterna för att smyga? Ligger där under täcket för att partnern inte ska veta att ni besöker mig? Ja det är många besökare från mobiler har jag sett så klart jag är nyfiken!

Vågar ni berätta anledningen? Jag är bara nyfiken, för inte statistik eller så, jag är född nyfiken om ni fattar!

Jag gillar mina besökare men få kommenterar, det vore också trevligt om ni gjorde, det är alla bloggares glädjeämne, att få kommentarer från sina besökare, fattar ni?!! Bra, då gör ni det nu då? Bra bra!

Förövrigt vaknade jag 7.32 idag, gick upp, tömde och gick och la mig i sängen igen, gick igenom en del på sidor på nätet och lekte med katterna. Det räcker med att ta handen under täcket på andra sängen så tror Nogger att det är nåt livsfarligt och ska till varje pris ha ihjäl det som lever där under. Iza tittar mest på och bara skakar på huvudet och tycker vi är barnsliga.

Kan bara säga, jag har bevis på att jag inte bor på hotell, hur då? Det finns fan ingen framdukad frukost här! Ingen frukost alls ska sägas! Inga pengar har jag att köpa det för heller. En fattig jävel är jag men jag är rätt glad ändå. Jag är frisk, jag har fina vänner och ingen som irriterar mig till max, så kan vi säga!

Idag skiner inte solen, bajs också!


Besökinen

Eftersom jag har tomt kort på min mobil så mailade jag min dotter och sa att jag fått provanställning antagligen för jag vet att hon kollar sina mail ofta. Runt 17.40 ringde hon. Eftersom jag lyssnade på musik i hörlurarna just då så hade jag kvar dom i när hon ringde. "GRATTIS!!!!" Jag må vara nästan döv i vanliga fall men där spräckte hon båda hörselgångarna, trumhinnorna, stigbyglarna, tunntarmen, gallan (som jag tog bort för 6 år sen), blindtarmen (som jag tog bort 15 juli -2007), hjärtat (som jag tog...eller näe). Sen babblade hon lite till och sen ville hon komma och föra över några film...några dokument (eller hur det nu var) och min svärson var där och när han fick veta att han skulle få komma och hälsa på katterna så blev han som ett barn på julafton.

Dom kom (en kvart efter utsatt tid), han hälsade sen var det till att jaga katter som gällde. Han lekte med Nogger, kastade meloner, senapsflaskor och smågrus på henne, näe jag menar..han lekte med ett snöre medan Nogger föreställde sig att det var hennes sista måltid ever.

Nu har dom åkt och Nogger ligger och mumlar "människor är fan konstiga, dom börjar leka sen orkar dom inte längre..jag då? JAG DÅ??!"

Ska hon säga som luktar Iza i baken!
Schåklaaaada!

Åh hej och hå vad många kommentarer och gillningar jag fått efter att jag skickade ut på Facebook att jag antagligen får en provanställning. Jag har ju några av mina fd jobbarkompisar från Samhall där och alla "GUUUUUUD så gött, då kan vi ta semester så arbetar du för oss, ja, ja, ja!" Lite så, dom blev glada för att jag kommer tillbaka medan andra säkert slänger sig handlöst in i väggen med huvudet före just av samma anledning men I don´t give a shit liksom. Duger det inte så kan dom ju ta ett jobb uppe i lapphelvetet, så kan vi säga!

Igår fick jag förövrigt en kommentar på min blogg: "Måste bara säga att jag älskar din blogg! :)". Men jaaa liksom, vem skulle inte älska min blogg?! Eller näe, det är nog många som inte gör..men det är dom som aldrig varit inne här, och det är här vi fnittrar sketfult då!

Om ni älskar min blogg så finns det en till som ni skulle älska, hon är galen den bruden, snygg men totally sketgalet rolig! Hon heter BajsMalin, eller näe det gör hon ju inte men hennes blogg heter så, själv heter hon Dolly, är 73 och har en son på några månader, eller också var det inte heller, men för bövelen, gå in på hennes blogg och läs så långt ni bara kan för hon är kul! BAJSMALIN och jag har varit polare i flera år, aldrig träffats men det ska nog bli, på kiddos 18-årsdag då jag ska komma dit med en illblå tygelefant. Men om ni nu följer henne så får ni ju inte glömma av mig..eller hur? ELLER HUR?! Precis!

Från depp till glädjetjut på en timme!

Första gången jag vaknade var 6.51, hell no tänkte jag och somnade om, vaknade 8 igen, hell nooo tänkte jag trots att blåsans innehåll nästan höll på att kittla gommen, jag somnade om och vaknade 9.52, nu kände jag att jag knappt kunde gå ur sängen för att blåsans innehåll var all over mina inre organ men jag knep ihop och tömde.

Strax efter ringde min handläggare på AME, ja dom som skulle höra av sig strax..det var 3 veckor sen, hon beklagade att det inte blev någon praktikplats på den skolan jag skulle städa, skolan hade hört av sig förra veckan och därför hade inte dom kunnat ringa mig, vad sägs om att ringa upp mig direkt efter kanske? Inte det? Nehe!

Jag blev lite deppig och kände att det skulle dröja sketlänge innan jag fick praktik, att jag skulle få vara förberedd varje dag hela sommarn ifall det kom nån praktik.

En timme senare ringder min fd chef på Samhall och undrade om jag fortfarande ville vara arbetslös, ville? Jag har aldrig velat vara arbetslös liksom. Han undrade om jag ville ha provanställning i 6 månader på Samhall så fort min handläggare på AF gick med på ett möte. Jag ba: "Klart jag inte vill jobba hos er, jag vill hellre lata mig utan pengar och så"..Nääääe självklart sa jag inte så, jag blev sketglad! Det var nästan så jag tog båda katterna och dansade lambada med dom, SÅ glad blev jag! FAN va gött! Jag ska få lön, riktig lön efter att ha varit arbetslös i över 3 år och levt på existensminimum. Den dan jag får första lönen kommer jag känna mig sketrik! Jag ska fira, OJ vad jag ska fira, jag ska banne mig fira med korv, bröd, västkustsallad och en liten fanta till det! Funkar det för mig att jobba i 6 månader så kan det bli fastanställning, bara det liksom!

Nu ska ett möte till med oss tre (fd chefen, handläggaren på AF osså jag då), om nu inte handläggaren sätter sig emot att en långtidsarbetslös ska få jobb, gör han det så kan han lika gå och mocka skit uppe i Pajala, så kan vi säga!

Så det är inte klart alltså men nästan, nästan, nästan!

En underbar dag!Bjuden på barnkalas!

Åh jag har blivit bjuden på barnkalas!

Fick detta på mail precis.

 

Wohoo liksom! Jag blev superglad! Men jag vet inte om mina föräldrar vill stanna faktiskt, kan ju fråga men detta är ju på en söndag och då är dom säkert i stugan så jag får helt enkelt gå dit själv. Men vänta nu lite.. Jag känner ingen Alexander som är 7 år, jag känner en som är strax över 20, är det samma tro? Men kulor? Har han inte egna?? När jag såg avsändaren så kom jag på att jag inte kände igen det namnet heller. Vad besviken jag blev, jag känner varken Alexander eller hans pappa Peter! Jag som hade sett fram emot att få med mig en godispåse hem, sitta och äta tårta i form av en bil, hello kitty eller Spindelmannen.

 

Nu undrar jag bara hur Alexanders pappa fått tag på min mailadress. Ska jag maila tillbaka och fråga om jag får komma ändå? Trots att jag är 42 och mina föräldrar inte kan stanna? Jag har inget för mig på söndag kl 14!

 

  

 

 The Killing

Eftersom det inte blev så många timmars sömn natten till igår så råkade jag somna rätt sent på eftermiddagen och sov i 1.5 timme! Jag fick lite besök och sen visste jag att det skulle bli svårt att somna i tid så jag började titta på en serie, "The killing" där Joel Kinnaman är med, en amerikansk serie om ett mord. Det var 13 avsnitt och ja, jag kunde inte sluta titta så jag låg på rygg i sängen i 13 timmar, jag somnade runt 4 imorse och sov till 11.29.

Ja serien då, den är annorlunda eftersom det just handlar om ett enda mord som ska redas upp, förjävla bra serie faktiskt.

Idag skiner solen, jag har vart och handlat med Ewa och ja..nu är jag hemma igen. Eftersom det inte blev så många knop gjorda igår, nej jag var inte speciellt bakis, jag var bara seg, trött och orkade inte göra nåt så idag blir det nog lite städ, om min rygg tillåter vill säga för att ligga 13 timmar i sträck i sängen är inte speciellt smart om man har förslitningar och disker som är fel i ryggen.

Ja det var väl allt för nu.


Ohej!

Någon verkar ha tagit kort på mig igår!

 

 


Hola!

Jag är vaken och mår bra trots att jag både glömde snarkmaskinen och att ta Bamyl innan jag la mig inatt/imorse.

Så kan det bli när man får en nattgäst, så kan vi säga! Hon åkte just. Nogger blev nog lite kär i henne, ja så kär att hon hela tiden ställde sig med röven nära fejset på henne. Nattgästen är van vid katter så det var lugnt, hon petade bara med en penna i hålet så var det problemet löst...eller näe.

Nåja, det var en grymt kul kväll, fest hemma hos Ewa..eller ja fest och fest, vi satt i varsin soffa och klaga på att vi inte blev fulla. Sen ringde nattgästen och frågade om jag ville komma dit men hon fick snällt ta sig till Ewa och det gjorde hon. Jag och nattgästen gick ut eftersom hon inte varit ute i stan på flera år, jag ville att hon skulle träffa folk...och det gjorde hon. Sen gick vi hem till mig och resten är historia.

Tråkigt väder ute dock, jag öppnade balkongdörren och..ja..sen stängde jag.

Hoppas ni också mår bra precis som jag!Fest!

Åh vad jag älskar oplanerad fest. Särskilt när den är med kort varsel. In i duschen, stänka lite duschcreme här och var, raka...också det lite här och var, snubbla över badkarskanten, på en katt på väg ut genom dörrn så man nästan flyger med trynet i väggen i hallen. Fixar håret, det hade kunnat kvitta för det blev inte bra ändå men ja, ni fattar, DEN oplanerade festen. Ska snart bege mig, ska bara andas lugnt ..eller mer hyperventilera i en brun papperspåse först.

Så ja, ni behöver inte titta in här om ni inte vill för det blir inte fler inlägg idag..tror jag, om jag inte tappat lusten och går hem vid 00.00 men näe skulle inte tro det, så kan vi säga!

Ha en göttans lördag alla! Hej!

Casino (sponsrat inlägg)

Ja då var det dags igen då, undrar om det finns fler som nästan bara får Casino och bingouppdrag men men. Here we go.

Det finns många Casino online men långt ifrån alla sidor har tips, råd och guider. Casinotoplists är en av ledande sidorna för just det.

Jag spelar ju aldrig casino så jag vet inte vad som är bra eller dåligt på sidan men den är stilren, lätt att hitta information i form av menyn på vänster sida. Man kan registrera sig och få nyhetsbrev via mail. Dom finns även på Facebook om man nu vill läsa mer där.

Det mesta verkar finnas på casinotoplists för dom som är intresserade, det listas även ut bonusar till både stora och små spelare.

Det finns filmer att titta på, det finns även böcker att läsa. Så är du intresserad av att veta mer om du spelar på casino eller du kanske aldrig har provat men vill göra det så gå in på länken som visas längre upp.

Lycka till!Fnissar sketfjolligt!

Jag läser statusar på Facebook och tweets på Twitter att folk har fått snö. Dom bor i Stockholm, Sörmland och Uppland, det har snöat i natt, det är svinkallt. *Fladdrar lite med min hawaiiskjorta*. Det gör det inte här ska tilläggas, jag bor ju inte däruppe, näe för jag bor ju..här nere. Så jävla gött. Jag kan sitta i shorts och hawaiiskjorta på balkongen, jag kan skriva tweets och statusar om hur skönt det är ute och det är då jag förlorar alla vänner däruppifrån *fladdrar lite mer*.

Så går det när man bosätter sig uppåt, så kan vi säga! Nu får jag säkert äta upp det här imorgon då det är -30, drivis och halkar omkring pingviner på gatorna men idag..ja idag ska jag njuta. En öl på balkongen, sätta upp fötterna på räcket och vråla att det minsann är vår!

Just nu har jag mysbyxor och huvtröja på mig, håret är åt alla håll men jag mår bra, tackar som frågar! Alla miffon är ute ur mitt liv och det är foten i backen direkt, inget velande fram och tillbaka som gäller nu. Så skönt!

Lördag och jag vaknade 7.52 men jag kan sova nåt på dagen om det är så, så skönt!

Ja det var väl allt för nu. Ha en förbannat underbar lördag alla godingar!Tadaaaa

Har ni trott att jag rymt? Trillat ut från balkongen? Kanske varit hos grannen på kaffe? Nepp, jag dricker ju inte ens kaffe!

Idag har jag inte gjort många knop..heller. Jag har vart på ICA med Ewa, jag har lagat mat, ätit den (jo det är sant), legat på rygg och glott på film. Slagit katterna mot varandra och ropat CATCH till förbipasserande på gatan nedanför men ingen fångade mina katter...eller också skojade jag bara, jo Sabina det gjorde jag, du som tycker att jag är så taskig som inte låter dom vara på skithuset när jag gör nr 2.

På tal om Sabina ja, ja precis, man ska akta sig för vad man säger sa jag till dig! Hon ringde, vi pratade i nästan en timme, när vi börjar prata så tar det aldrig slut, dock var hon tvungen att gå och lägga sig, precis, så här tidigt liksom! Hon ska nämligen på thaifest imorgon. Vad en sån är? Ja det är Sabina och ett gäng thailändskor som ligger i en hög på golvet sen ska nån annan gissa vems röv som är vems. Eftersom ni nu alla sett Sabinas röv så skulle ni lätt ta rätt direkt. Näe okej, en thaifest är tydligen sketmånga personer, oftast thailändskor plus några "vita" som Sabina uttryckte sig, ja precis jag sa att du skulle akta dig för vad du sa! Sen ska man sitta där på en stol medan dom serverar en jävla massa maträtter och nu snackar vi inte makaroner och korv utan thaimat såklart! Man får dricka hur mycket man vill och sen blir man dyngrak och går hem..ja efter ca 12 timmar alltså.

Dessutom vill hon att vi ska hänga en helg, hon ska sova hos mig eftersom hon har alla sina släktingar i närheten av mig. Vi ska dricka...tror jag och sen ska vi babbla ihjäl oss..tror jag det också. Hon är cool den däringa Sabina, hon är skojsig, vi passar bra ihop..som kompisar. Man kan faktiskt vara kompisar trots att båda är flator japp.

Sen har jag legat på rygg i soffan, datorn på knäna, mobilen mellan brösten, en skål med jordnötsbågar på golvet och tittat på Let´s dance, tyvärr sabbade Sabina så jag vet inte vem som åkte ut men det gör inget, det går att googla, glo på Aftonbladet.se..se där ja, nu såg jag det.


Happ det var detta jag har gjort idag. Vad har ni gjort då?Judith och Judith

Jag kanske är efter, eller ja, jag ÄR lite efter men jag såg nyss ett klipp på Aftonbladet.se om Comhemdamerna Judith och Judith ni vet, ingen kan väl ha undgått att se dom. Jo en i klippet, han tittar nästan aldrig på reklamkanaler. Jag skulle kunna säga att han nog är bosatt på Mars för vem FAN kan ha undgått dom där damerna som funnits i reklamerna..vet inte hur länge men SKETLÄNGE!

I alla fall, tjejerna som spelar Judith och Judith är inte tvillingar, dom är inte ens syskon och heller inte ens släkt! Hur är DET möjligt då? Jag som till och med trodde att det var en person bara som dom typ sen klippt ihop. Jag och teknik ni vet.

Tjejerna heter Carina Perenkranz, född 1961, bor i Norrköping och Pernilla Parszyk, född 1968 bor i Norrtälje.

Nu har en av dom startat en blogg, en i klippet hade läst bloggen och sa att..ja den lär han inte följa för den var urtrist. Va bra, då har jag en mycket roligare blogg än hon alltså, göttans!

Dom har tydligen varit med i olika program dom där två och då ser man att dom inte är tvillingar, syskon eller heller inte släkt. Dom har JAG missat, det står på nätet också redan från januari förra året om dom. Det har jag OCKSÅ missat. Är det bara jag som missat detta så kan ni antingen skratta åt mig nu eller också kan ni bara hoppa över detta sk "nyhetsstuff".

Förövrigt är det fredagen den 13:e idag, jag måste till ICA och köpa kattsand men det slutar la med att strömmen går, jag kan inte betala, ingen kattsand och katterna kissar i min säng sen! Ingen bra dag alltså, kanske ska vänta tills imorrn.På tippen med dottern

Det var meningen att dottern skulle komma hit med kläder och jag skulle hjälpa henne att fota och lägga upp dom på Tradera. Hon smsade och sa att vi skulle skippa det och åka till tippen istället, hon rensar förråd och hemma så det är gjort innan hon flyttar upp. Hon hämtade mig, vi åkte till tippen..och sen skulle vi hem till henne och lägga upp lite grejer på Tradera, kände mig något lurad men men, jag är snäll, jag är hennes mamma och jag hade inget särskilt för mig ändå. Så från kl 11-14.40 har vi gjort detta. Jag fick med mig ett par skor (Svart/vita Puma), några gosedjur som jag kan ha om jag får barnbarn någon gång, annars kommer jag ju förhoppningsvis vara barnvakt åt några barn som uppskattar dom.

På tippen måste man verkligen sortera, här är det papper i en plastväska som måste rensas. Vi slängde även 3 sopsäckar med kläder.

Om några timmar börjar hon jobba som timvikarie på ett ställe i grannkommunen, hon är inte fastanställd längre och inte ens på det stället hon var fast förut, hon sa upp sig för att snart flytta till Stockholm då. Hon ska jobba som ett as som hon själv säger för det kostar en del att flytta liksom.

 

Själv ska jag tvätta kl 17, det är vad jag vet just nu. Ja det var väl allt för nu.

 

 

 


Lyssna då!

Jag var på ICA nyss. Jag var på förbutiken, före mig stod det en tant som tog fram en burk Abbas champinjonstuvning ur sin bajsbruna väska. Bredvid stod hennes man och sa inte ett jota.

Tant
: "Jag köpte den här burken över påsk förstår du och när jag kom hem såg jag att den kostade alldeles för möe än vad som det stod på hyllan".

Killen bakom disken: "Okej..sk.. (blir avbruten).

Tant: "Ja så stod det inte på hyllan och jag vill inte köpa den nu.."

Killen: "Okej, ska vi göra ett återköp på den?"

Tant: "Vi skulle göra varma smörgåsar förstår du, vi hade lite rödlök kvar och skulle blanda i det, det verkar väl gott?"

Killen: "Ja det låter ju gott, ska vi göra ett återkö..." (blir avbruten igen)

Tant: "Ja det hade dom i ett program någonstans" (puttar på gubben hennes och frågar om han minns var, gubben skakar på huvudet).

Killen: "Du vill inte ha den här alltså, ska vi göra ett återköp på den nu då?"

Tant: (Tittar ner på disken och såg trisslotter: "Vad kostar dom här röda trisslotterna? Är det någon skillnad på pris på färgerna?!"

Killen börjar bli röd om öronen, näsvingarna fladdrar, ögonen blir stora som dasslock och han biter ihop tänderna så käkbenen blir VÄLDIGT synliga: "Dom kostar 25 kr oavsett färg men ska vi göra ett återköp på den här burken nu tycker du?! Jag kan gå ut i butiken så det inte står fel på hyllkanten..om du vill?"

Tant: "Ja det vore ju bra, men kan du gå ifrån?"

Killen kallar på en kollega för att ta över kön bakom henne som nu hade blivit lika lång som när det vankas mat för hemlösa. Han går iväg med burken och jag kan riktigt se honom gå omvägar, gå ut till lagret, roffa åt sig en brun papperspåse, andas ihärdigt i den, ringer mamma och undrar varför hon inte gjorde honom tuffare i unga år.

Jag fick det jag skulle och såg inte resten men det skulle inte förvåna mig om tanten står kvar och killen har fått åka in på psyk.

Själv köpte jag kattmat och skithuspapper och inget av det vill jag lämna tillbaka.Dagen började med ett asgarv

Jag somnade ganska tidigt inatt, runt 1.30. Inte vaknat en endaste gång i natt och vaknade igen 9.40, underbart! Jag tittade på mobilen och såg att jag hade fått ett sms. Fan vad jag garvade.

"Ring,jag sitter hos ** dag dricker ner har roligt. Pussel :)". Det var skickat 2.53 och jag nämner inga namn men jag älskar när folk smsar när dom fått lite i sig och använder T9 som lever sitt egna lilla liv just då. Jag var likadan i helgen tro mig och jag kanske fick någon annan att garva också vad vet jag.

Så underbart att jag sovit så bra inatt och inte vaknade så tidigt.

Idag är det återigen pissväder ute, måsjävlarna skränar, det är nackdelen med att bo nära vatten, katterna har fått spelet och jag ska snart diska.

Hoppas att ni också har sovit bra inatt, fått er nåt inatt eller bara ler ändå.Oboy!

Så här såg det oftast ut i mina oboyglas när jag var liten, yngre, ungdom..äh va fan, dom ser ut så än idag!

När jag var liten var det sketgött och hälla i Oboy och gröpa ur det som var i botten med en sked i slutet. Sen började man om, mina föräldrar fattade aldrig varför det alltid var så lite mjölk kvar varje dag när dom kom hem om kvällarna från sina jobb. Det var inte bara oboy jag hade i glas. Jag gillade att experimentera med mat...och annat. Ibland kunde jag blanda havregryn, vatten och salt och koka det, det blev havregrynsgröt! Ja precis det var jag som kom på det plus att jag även uppfann post-itlapparna...eller hur det nu var.

Näe men jag blandade ofta massa udda saker, bjöd hunden på det och ville hon ut och skita så fick jag slänga ut det, det var bra eller dåligt betyg, oftast ville hon ut rätt fort..så kan vi säga!

Säg att det är fler som gör så här med oboyen så jag inte får det bekräftat att jag har en skruv lös...eller ett helt jävla tjog!Nötter

Inget undgår mina ögon när det kommer nåt nytt till ICA, som om ni inte redan visste det då. I´m fucking nuts liksom...eller har gjort det i alla fall. Detta är Japps nya med hasselnötter. Den smakar..ja vad ska vi säga, Japp med hasselnöt, jo det är sant! Men för min smak tyckte jag att det inte var i min smak, för stora nötter så man riktigt kände hur...mycket man fick tugga liksom.

 

Förmiddagen har gått i slapphetens tecken...så det kan jag fortsätta med, så kan vi säga! Jag somnade 3 och vaknade 8.01. Jag ba: "Näe fan jag ska banne mig inte gå upp". Knep ihop benen allt vad det gick för blåsan pickade på och ville tömma. No way tänkte jag, 9.40 kändes det som om det stod i gommen och kittlade. Blåsan vann..IGEN. Den är dominant den där fan.

 

Ja det var allt för nu.

 

 


Ja jösses, först var det David Beckham som...

pf_angelina_joli (MMS)

Ja jösses, först var det David Beckham som hade tatuerat in mitt ansikte på sin kropp och nu har Angelina Jolie mitt ansikte på sin tröja. Eftersom hon är bs så vill hon nu ha mig. Jag och Angelina vrålar ikapp, no more Pitt!


Howdie!

Sicken slappardag det har blivit idag. Och sjukt sjuk dröm!

Jag har inte gjort många knop idag kan jag säga, jag har inte ens ätit. Jag har legat i sängen, försökt titta på film men den sög getröv så jag gav upp, somnade och hade en av de sjukaste drömmar jag någonsin haft.

En Facebook och bloggvän (outar inte henne) var hemma hos mig, jag var viktlös och flög omkring i lägenheten. Det var granar och påsksaker om vartannat överallt. Hon försökte få ner mig med en gran..nån som haft en grantopp i häcken någongång? Lite kinky kan man tycka men det hade jag. Ja vi umgicks medan jag flög omkring lite då och då. Hon hade nattlinne på sig mitt på dan, illrött läppstift och plutade sådär som bara tjejer kan. Jag vaknade, somnade om, vaknade och somnade om och kom till samma jävla dröm hele tin!

Jag är mer mosig i huvudet än innan nu och jag undrar vart allt kommer ifrån. Hur kan man ha såna konstiga drömmar som jag har ofta? Sune...the kokolainen alltså.

Kan det bli vardag och normalt igen nu kanske?


Påskmiddag!

Herregud nu har jag nu tryckt i mig mat och godsaker för en vecka framåt.

Det var pappa som hade stått vid spisen hela dagen, lammkött med potatis och sallad minsann, det var skitgott och lammkött gillar ju jag...liksom.

 

Sen gick pappa och rörde ihop detta. Grädde med smält mjölkchoklad med hallon. SÅ gott, mätta var vi. Ja jösses, där hade det ju räckt men nehe.

 

Nehe då blev det cheesecake på det. Även här hade pappa bakat. Elsa snart 4 år hade garnerat

 

..hennes syskon Maja och Axel hade garnerat den andra, som om vi behövde en till då liksom!

 

Jag som aldrig brukar lämna gjorde det, det var uppe i strupen, kittlade den och ja, nästan kom upp.

 

 

Elsa, brorsdottern brukar inte vilja vara med på bild, vänder sig om, räcka ut tungan eller nåt annat, hon satt så fint här så.

 

Brorssonen Axel däremot tyckte att hans söta tunga minsann skulle vara med på bild

 

Brorsdottern Maja och systerdottern Angelica visade upp sina bästa sidor

 

Bror och hans sambo ville ju också vara med såklart

 

Min älskade syster fastnar också alltid på bild

 

Min dotter skulle varit med också men hennes bil gick sönder i grannstaden och missade sen bussen så hon kunde tyvärr inte medverka. Men hon fyller snart år och då får dom träffas istället.

 

Min bästa påskhelg på flera år, tack till alla medverkande!

 

 


Sabina...the girl

Jodåsåatte, jag har varit på kalas, jag cyklade hem. När jag satt på toa ringde mobilen, så typiskt, den hade jag för en gång skull inte med mig, det ringde igen. Vad är det för en envis jävel som ringer så jävla ihärdigt tänkte jag. Tredje gången hade jag kommit ut och då ringer det igen, ett hemnummer dessutom, hemnummer? Vem fan har det idag som inte är 40-talist, ja okej jag vet några och sen har vi ju Sabina då.

Det var Sabina som ringde alltså. Och varför jag nu skriver detta är för att hon säkert en miljon gånger under vårt 1-timmessamtal nästan gick ner på knä, slickade mina knäskålar om att hon ville vara med i min blogg så ja, Sabina, här kommer det igen då!

Vad vi pratade om? Vädret kanske? Eller näe, vi pratade om hur jävla kul vi båda hade haft det i helgen, att hon visade röven, eller ja, trosor hade hon ju på sig men hon tycker ju själv att den är snygg och det var säkert därför hon ringde. Dessutom var hon nästan nykter när hon gjorde det, DET mina vänner är fan inte illa för att vara hon.

Himla kul att prata med henne, det var inte igår, eller jo det var det ju men inte i telefon, det var flera år sen. Nu har jag fått hennes mobilnummer igen och hon skulle bara veta att jag terrar folk, på nätter, på dagar, skickar nakenkort och annat...eller näe, inte annat.

Hon är en kul jävel faktiskt, hon visade sin rätta sida och det är det jag gillar med henne, hon är lite som jag, eller näe, hon är prydare, så kan vi säga och ni vet ju att jag inte är det men annars så, ja jag gillar henne helt enkelt.

Hon har förresten en katt som heter liten, den är tydligen inte liten och är katten från helvetet..eller hur det nu var. Hon går ner i Sabinas tvättkorg och tar fram använda trosor och går omkring med, ja inte på sig kanske men, ja den katten är nog också flata, man blir som man umgås liksom!

Detta skulle jag säkert inte skriva om men det skiter jag i, det är min blogg, hon bad om att få ett inlägg och det har hon fått nu, då MÅSTE det vara med sånt här.

Sådär Sabina, nu kan du ta på dig ditt rutrandiga nattlinne med volanger och krypa ner i sängen och somna med ett leende förhoppningsvis. Tack för en förjävla rolig helg med dig! Det får vi göra om...snart! Puss på ena skinkan!
Det känns att man lever

Den här helgen har ju verkligen varit otippad på många sätt och vis. Det var inte alls så jag hade planerat det hela men jag är också glad över att inte har suttit hemma och ugglat.

Tyvärr bor ju folket från igår lite här och var och det händer väldigt sällan att alla är på samma plats samtidigt. Det är det som gör det så kul, alltså inte att dom inte bor i samma stad som mig men det blir desto roligare när det sker. Vi får se när vi ses igen, kanske om 5 år, vem vet.

Idag har jag suttit framför datorn sen jag vaknade, suttit och glott på skärmen, spelat lite, pratat med (pratar än) med kvinnan som var hos mig i några dagar ni vet, ja precis hon. Jag har ont i vaderna av nån anledning, kan vara för att jag gick hem igår, det kan också vara...nåt annat.

Idag blir det i alla fall mat med familjen och jag ska se så där äckligt pigg ut och inte alls outa att jag egentligen skulle vilja sova i en vecka.

Jag återkommer med bilder från middagen och familjen när jag kommer hem.

Och du Sabina, glöm för bövelen inte att kommentera i DITT inlägg nu.

Man är inte 20 längre!

Ja nu är jag hemma. Jag kom hem för en halvtimme sen. Jag började dricka kl 16 och är inte full än, sen fanns det dom som började redan kl 11 och ja, det var därför festen blev avslagen.

Jag har haft kul, jag har skrattat både en och 10 gånger, det folket är inte kloka på en fläck men jag tycker om dom som fan. Lite kort kanske?


Man kan inte annat säga än att Sabina bjuder på sig själv i alla fall, jag kände på den, röven är fast och rätt söt.

Lite flatlööööve vänner emellan, Sabina och Sussi

 

Sen måste man äta emellanåt också

 

Festen tog slut tidigt men jag är glad ändå, jag gjorde en god gärning, vad jag gjorde? Va fan jag var med på festen, är inte det gott nog eller?? Precis!

 

 


Åh hej och hå

Jag är tydligen inte så svår att övertala. Nu ringde folket från igår/inatt och tjötade på mig att jag skulle komma dit, dom dricker idag också, eller åtminstone var det en som gjorde det, hon som ringde. Jag sa nej först men ja det var så länge sen som jag träffade nån av dom så jag sa ja sen.

Detta drack jag igår. Licor 43. Likör med grädde och blåbärssoppa, det är banne mig inte dumt alls!

Får se om jag dricker nåt, kanske fixar jag öl..nånstans men det blir inte än på ett par timmar. Jag börjar på att bli trött nu men jag har duschat och fixat till mig så känner jag mig själv rätt så..ja då kommer jag att dricka. Varför sitta hemma och uggla när man kan tjöta med goa folk?!

 

 


Fest och Top Cats

Glad Påsk på er igen då.

Igår skulle jag bara dricka lite hemma, gå ner på Top Cats, gå hem och sova och vakna (jo det är sant).

Jag smsade "GLAD PÅSK" till en kompis som är bosatt i Stockholm men som är nere i min stad och hälsar på över påsk. Hon skrev att jag skulle komma på fest, ja...ha ska jag det, jajjemensan och min dotter hämtade mig, skjutsade mig dit. Det var förjävla kul att träffa lite folk. Nu låter det som att jag är inlåst i en källare, lever på vatten och mögligt bröd och släpps bara ut ibland. Så är det...eller näe.

Det var förbannat kul i alla fall.

Sabina, hon är också flata, är kusin till min dotter och läser min blogg, lite otippat. Jag fick ta kort på henne och Marina så ja, här då Sabina! Nu är du med (SOM hon tjötade om kortet kommer på min blogg).

Sabina är hon i blått, ja till höger för Marina hade ju en rosa tröja på sig...liksom.

 

Min dotter kom och hämtade mig runt 23 för jag skulle se Top Cats, det gjorde jag och FAN vad bra dom är! Jag såg bara några låtar sen tyckte en på festen att jag skulle komma tillbaka så jag lunkade tillbaka. Det var några kvar. Sen skulle jag sova kvar för det gjorde dom andra men när jag bäddade ner alla andra så tog jag taxi hem.

4.25 var jag hemma, det var skönt att vakna hemma, jag glömde inte Bamylen heller så jag mår prima ballerina idag.

 

Tack till alla inblandade för en rolig kväll, nej Top Cats läser inte min blogg men eftersom det var otippat att Sabina gör det så vem vet, kanske både kungen, Silvia, Björn Skifs och Ronald Reagan gör det.

 

Så Sabina, nu vill jag se att du även kommenterar detta inlägg!

 

 


Neeeeeeeeeeeeeeeeeej

Jag vaknade till regn idag, det är helt okej så länge det försvinner senare tänkte jag. Gick in på Facebook och såg en del vänners statusar och jag gick till ett fönster.DETTA är fan inte okej! Det är verkligen I N T E okej! Då blir det liksom inte kjol, kasslerstrumpor och högklackat för mig idag.

 

Jag kan även se barnen springa benen av sig när dom ska leta efter påskäggen som föräldrarna så elakt kommer lägga längst ner i snöhögarna i morgon, själva står dom och trycker sina trynen mot fönstren medan deras avkommor håller på att frysa ihjäl för ett sketet påskägg! Det ska ju vara fint, det ska vara torrt och det ska banne mig vara varmt! Tur man bara har några hundra meter till stället jag ska vara på ikväll, jag säger bara det.

 

Förövrigt så måste jag bara fråga. Jag har fått lite kontakt med en bloggläsare, hon tycker att jag är en besserwisser, säg ärligt, tycker ni det också? Var ärliga nu!

 

 GLAD PÅSK!

Det är långfredag nu, det är då man inser att inte ett enda barn kom för att ge teckningar föreställande kycklingar, ägg, påskkärringar och annat, sicken jävla tur för jag har inget godis hemma, ja inget godis som är till dom alltså, bara till mig, så kan vi säga!

 

När jag var liten så var det alltid lite snö kvar när vi skulle sätta våra 1-öres påskasmällar, det var inte svårt, man satte den i snön, det sa poff, ungefär som en liten blyg fis, så lät det, det var inte mycket att hurra för måste jag säga men vi fick inte ha värre saker. När jag var liten hade vi också påsksaker överallt, jag fick oftast fula små kycklingar gjorda av piprensare ellerl också hade jag gjort dom på nån pysseldag i skolan, minns inte riktigt. Dom var riktigt fula i alla fall.

 

Idag har jag inte en enda pinal av påsk. Varför då liksom, påsken är snart över och jag har två katter som skulle tycka att det vore förjävla skoj att leka med dom där, fjädrar? Jo jag tackar jag, dom skulle inte vara hela länge så jag skiter helt i påskpynt.

Jag önskar eder alla en sketbra påsk och hoppas att ni äggar er ordentligt, det är bra både för det ena och det...andra.

 

Ja det var väl allt för nu.

 

 


Carola adopterar en dotter

Jag har ju en dotter som bekant. Hon var inte planerad, men högst älskad och välkommen när hon kom. När jag växte upp så var barn inget jag tänkte på att jag skulle skaffa. Det skulle bara finnas där men jag hade ingen längtan efter det.

Jag var sambo med en kille i några år efter samboskapet med min dotters pappa (några år senare) men det var inte tal om att skaffa syskon till min dotter, det var nog för att jag inte riktigt hade dom känslorna för honom, varför jag förlovade mig med honom på 1-årsdagen är för mig idag ett mysterium men så var det. Jag var mitt uppe i annat i mitt huvud på den tiden så jag tänkte inte ens tanken på att vilja ha fler barn. Min dotter var absolut inte jobbig, inte på nåt sätt.

Idag kan jag ångra att jag inte skaffade fler, jag kan sörja att det var så mycket annat som upptog min tid att jag inte fick dom tankarna. Särskilt som min dotter nu kommer flytta 30 mil från mig, mitt enda barn.

Idag är jag för gammal, jag orkar inte börja om med blöjor, dagislämning, hämtning och allt som det innebär. Jag är också ensamstående, flata och har inget förhållande. Det är svårt för ensamstående att få barn.

Carola Häggkvist har ju som jag ett barn, Amadeus 14 år och även hon sörjer att hon inte fick fler barn och syskon till sonen. Hon har i flera år haft en hemlighet och nu i påsk ska hon åka ner till Sydafrika och adoptera en dotter, Zoe, ålder på henne säger hon inte men eftersom hon kan räkna lite så gissar jag på att det i alla fall inte är ett spädbarn, om det nu inte är ett mirakelbarn som Gud har sett till att Carola fått adoptera. Carola tycker också att hon är för ung för att inte bli mamma på nytt, hon är 45. Men hennes önskan har varit så stark så länge så hon kommer nog bli en fantastisk mamma till Zoe. Jag kan bara önska henne lycka till!
Lägenhet till skötsamt par sökes i södra delen av Stockholm!

Jag fick ett sms från min dotter förut. Sen igår är hon och hennes pojkvän i Stockholm för att min dotter skulle på arbetsintervju. I smset stod det: "Jag har fått jobb :D :D!!!"

Jag ringde upp, hon svarade inte och hon ringde upp några sekunder efter. Detta är ett sommarjobb på 10 veckor. Nu till det viktigaste. Dom har ingen lägenhet däruppe. Jobbet är i Salems kommun så det är helt underbart om det ligger på södra sidan av Stockholm. Har du, en vän, släkting, en släktings grannes eller den grannens morbror, farmor eller nån annan jävel som helst en lägenhet som rymmer två stycken att hyra ut från vecka 22? Det är i juni alltså. Hon bor inte i Stockholm alls utan i samma stad som mig, runt 30 mil ifrån.

Hör er gärna för och vet ni någon, maila mig fort som sjutton. Vidarebefodra gärna detta på era egna bloggar, kanske finns det nån någonstans som har det och som sagt. Kommentera i ett inlägg, ta med er mailadress, det är bara jag som ser den. Då mailar jag tillbaka.

Kanoners! Tack som FAN rent ut sagt för hjälpen! Har ni även Twitter så skriv det gärna där också.

Tack igen!


Min älskade vän långt bortifrån

Jag har en vän som jag träffade på för ca 4 år sen på ett forum som vi båda huserade. Hon kom att bli en vän utöver det vanliga. Vi bor ca 60 mil ifrån och i somras så träffades vi för första gången då jag ändå var upp i Norrland och träffade "Människan från förr" ni vet, mitt ex.

Becka är inte bara vrålsnygg utan har ett hjärta av guld och hon brinner verkligen för alla djur, inte bara att man säger att man är djurvän, hon ÄR det uti fingerspetsarna. Hon agerar, hon har räddat många djur från att fara illa. Jag älskar henne för den person hon är och hon har fått lyssna många många gånger på mitt sk "dravel" och jag har stöttat henne också såklart.

I förra veckan ville hon ha min adress och jag ba: "Ska du skicka påsar med hundbajs i?" Hon ba: "Nääääe". Nu vet jag vad det var hon skickade.

 

 

Nej, ingen snopp, detta var bara lite ironi på baksidan av kuvertet, dom på posten måste ha skrattat gott åt det hela.

 

Vi hade pratat om dessa dekaler! Det mindes hon så hon skickade mig en sån att sätta på dörren om det skulle börja brinna. Hur gullig är hon inte eller? Hon skickade mig några andra dekaler som jag också kanske ska sätta upp någonstans. Men detta är viktigare, att dom räddar mina älskade katter Iza och Nogger så dom inte bara får ut mig. Utan dom känner jag mig halv om faran skulle vara framme.

 

Tack goaste och älskade Becka, jag är så glad över att våra vägar korsades den där dagen då du ville ha råd och stöd på forumet. Nu hoppas jag att det går vägen med ALLT för dig! Älskar dig! <3<3<3

 

 

 

 

 


Rock 'n' roll!

Jag skulle köpa biljett på Eventim var det tänkt, det gjorde jag också men sen blev jag sketosäker på att det skulle gå att hämta ut dom när deras ombud är i långt ifrån alla städer, inte i min alltså! Det stod att det KANSKE är så att man kan hämta ut på ATG. Jag och Ewa skevade iväg till närmsta stället och gav honom i kassan min mobil där bokningsnumret stod, han fick göra om och där stod jag och höll på att bli brun i brallan.

Jodå det funkade finfint! Så ja...

Jag ska banne mig se Top Cats på långfredagen! Jag har lyssnat nästan varje dag på dom sen dom var med i melodifestivalen, sett dom i Big Brotherhuset och nu ska jag se dom live! Hur coolt är inte det liksom. Skitcoolt!

Rock 'n' roll mina vänner, rock 'n' roll!

 

 


Titta härå!

Jorå, jag har allt ätit idag, gott var det också. Mitt ex tyckte att det ser ut som nån har fått upp det igen men jag tycker det är gott!

Torsk med äggsås minsann! Jag gillar vitsås, lite konstigt kan man tycka när man är flata men så är det!

Förövrigt har jag tröttnat på att usb-kabeln inte funkar och jag måste ta ut minneskortet varje gång jag ska ha in bilder vilket resulterar i att bakstycket på mobilen knarrar likt två personer har lite skoj i sänghalmen med dåliga sängben! Jag mailar helt sonika över dom från mitt Gmail i mobilen till min hotmail, är jag inte smart så säg! Bilden blir lite liten men det får gå!

Ja det var väl det.Konstig morgon

Min blåsa tyckte att vi skulle vakna 6.42 idag, jag gick upp enbart för att tömma blåsan, tog inte på mig nån hörapparat så jag hörde då inte att katterna tryckte sina nosar mot dörren utan flög in när jag öppnade. Jag som hade tänkt att gå och sova igen efter röt till att dom var tvungna att springa ut igen. Eftersom jag inte hade nån apparat på mig så röt jag nog rätt högt, Noggers morrhår krullade sig, hennes ögon var stora som dasslock och man riktigt såg pälsen flyga av mitt tryck i rösten. Dom sprang ut i ren förfäran men jag var trött som ett as.

Väl tillbaka i sängen kunde jag inte somna direkt utan spelade, var inne på FB och Twitter, två timmar somnade jag och drömde nåt skitkonstigt. Jag sa till dom i drömmen att detta var en dröm och så jävla verklig dröm, hur verklig den nu kan vara eftersom badrummet hade tre badkar, min dotter irl inte var min dotter i drömmen och hela släkten bodde i samma lägenhet. Jag hoppade på en buss för att slänga nåt i deras papperskorg men skulle av direkt men då åkte bussen, jag vrålade till busschauffören att stanna men han stannade då fan inte, jag fick springa, ja ni läste springa, jag liksom, i alla fall så fick jag springa si sådär 300 meter för att komma hem igen.

När jag kom tillbaka så låg jag i sängen och såg två misstänksamt likt två katter som hade gjort varsitt hål i dörren och sen hittade jag dom under sängen, men det var inga katter utan stora råttor, ja i samma storlek som bävrar ungefär.

När jag vaknade var jag så yr i bollen och fortfarande skettrött men då var klockan 10.30 och det var nog rätt dags att gå upp.

Förresten så tog jag kort på hur jag hade legat under natten, ja kortet är taget runt 6.45.

Det röda är lakanet och jag bäddade innan jag la mig så det var sträckt och fint. Hade jag nu inte varit singel så hade man kanske förstått mer för hade jag inte vart singel och haft en flickvän så hade det absolut sett ut sådär men nu låg jag själv, vad fan gör jag på nätterna??

 

Idag när jag öppnade balkongdörren var jag förberedd, jag hade både t-shirt och huvtröja på mig så puppisarna inte skulle få samma chock som igår och strejka resten av mitt liv, tack för det och dom tackade mig tillbaka!

 

 


Solen skiner!

Jag såg på Facebook att många skrev att det var så fint väder ute. Guuuud så bra tänkte jag och öppnade balkongdörren. Ni vet hur bröstvårtorna blir när man kommer i kallt vatten va? Som man dessutom inte var beredd på? EXAKT samma sak hände nu, dom liksom bara ropade: "Men weeeiiiiiiiii va kallt, stäng innan vi tappar känseln för evigt!" Så kallt var det ute. Klart jag stängde, vem vill inte ha känsel i dom...liksom.

Jag har gått lite på stan med Ewa, varit på ICA (även där med Ewa) och kollat tvättider (där var inte Ewa med). Det blåste skitkallt! (Dock inte i tvättstugan). Tur att tuttarna är inpackade annars så hade dom protesterat högljutt. I solen var det lite skönt men kall vind, skitkall vind!

Förresten så ringde min dotter när jag var ute: "Hej kära mor, jag vet att jag frågat dig tusen gånger och jag vet väl egentligen att du inte har det och jag vet inte heller varför jag då ringer för men i alla fall, har du en väska?!"

Jag tog fel på BB, har jag sagt det? Jag har ingen väska!! Hon skulle ringa mormor och morfar för dom har säkert massa väskor. Massa reklamväskor som det står både Bingolotto, Läkerol och Wienergum på eller nåt. Tur dom inte var återförsäljare för apoteket "Idag får 20 stycken Klamydia i Sverige, är du en av dom?". Fint att gå omkring med i Stockholm och dessutom ta med sig väskan på en arbetsintervju för henne.

Förövrigt sålde ICA Vårgårdas påskmust för 5 kr + pant idag, Ewa sa att dom säkert är förgiftade för det där priset. Jag..ja jag skiter i vilket, det var billigt så jag köpte en flaska!

Hur är vädret hos er?Jätteotippat

Jag fick ett samtal av min pappa. Dom hade diskuterat (grattis till det) och kommit fram till mig att dom skulle ringa till mig och fråga om jag ville komma på middag kl 13. Jag tackade ja såklart, eller såklart förresten, hade det varit spöregn, hagel, sandstorm eller en tyfon..eller om det var grammafon minns inte riktigt vad det heter så hade jag ju inte cyklat dit.

Pappa sa att det fläktade lite ute och inte alls blåste som det gjorde igår. I 70-årspresent ska jag ge honom en bok som beskriver fläktande och hård blåst, det är en JÄVLA skillnad, så kan vi säga!

Jag cyklade, oj vad jag cyklade! Hade jag nu fönat håret innan så hade jag förbannat det för det hade inte behövts, hade jag nu inte haft vax och spray i så hade håret sett ut som Kurt Olssons hår, så kan vi också säga! Det inte bara blåste, det var motvind! Hade det nu varit invasion av sketstarka flugor så hade jag haft alla i ansiktet, näsan och i öronen!

Jag kom i alla fall dit. Innan skrev jag så här på Facebook:

 

Det var detta som bjöds. Jag tippade rätt alltså. Jag frågade om det inte fanns nån gelé men jooo det hade dom ju glömt att ta fram så det gjorde jag. Det var gott gott, nån efterrätt blev det dock inte för dom skulle vara borta kl 15. Jag fick däremot med mig resten av köttet och såsen hem, nomnomnom!

 

Dom föste ut mig, satte soppåsens öglor på mitt vänster långfinger och pekfinger och jag..ja jag började att fnittra, flata som jag är, eh ja. Sen fick jag cykla hem, det blåste lite åt sidan nu istället, höll på att hamna i en buske och jag som inte gillar buskar!

 

Nåja, middagen är avklarad och jag har äntligen fått ta av mig bh:n!