Koffein - nej tack!

När jag var 16 år fick jag en diagnos, nej den heter inte Kokolainensyndromet som man kan tro när det gäller mig. Nej det är "Ulcerös Kolit" som då är tjocktarmsinflammation på ren svenska. Det tog ett halvår innan jag fick diagnosen och under det halvåret hade jag ett helvete kan man väl säga. Om jag inte målar upp det hela så kan jag bara säga...tunnare än vatten, så kan vi säga! För att göra en lång historia kort så sa läkaren till mig att jag inte skulle börja dricka kaffe just för att min mage var skit, milt sagt. Jag började aldrig, har aldrig haft behovet.

Jag har haft ex som varit beroende av Coca cola, det har aldrig jag varit men druckit det lite då och då när det funnits hemma. Nu har jag inte druckit det på ett halvår..ja tills igår då. Jag fick en impuls att köpa det på Netto. Nomnomnom tänkte jag. Det ÄR gott, det är det men att dricka 2 glas kl 23 när jag vanligtvis brukar vara trött som en zombie är inte att rekommendera, särskilt som kroppen inte är van att ha koffein i kroppen.

Efter att jag hade pratat med Sabina trodde jag att jag skulle sova, oj vad jag skulle sova, jag skulle somna på stört. Jo tjena mittbena, kl 5 somnade jag, jag skrev F E M!

Jag putsade fönster, jag möblerade om, jag spikade upp tavlor, jag borrade hål i väggar...eller också låg jag bara på rygg och förbannade Coca cola! Jag pratade med lite folk på Twitter. Den ena låg på nåt sorts hotell och kunde inte sova för att hon inte hade fru och barnen där, den andra flatan (ja den första var det också) jobbar som lastbilschaufför och kör till både Danmark, Tyskland och Holland och hade varit på gymmet mitt i natten just för att hon jobbade till jättesent! Sen somnade ju dom då, lämnade mig i kvar ensam, jag förde en monolog med mig själv, ja precis, en monolog ÄR ju när man pratar med sig själv. Jag skrev 3 tweets, fråga mig inte vad jag skrev för det minns jag knappt, för det har Twitter tagit bort!

Så kl 5 somnade jag äntligen, drömde om en person som tydligen hade kommit "hem" över helgen och vi skulle träffas..massa folk omkring oss så det blev ingen dejt på det viset vi hade planerat.

9.34 vaknade jag och då var jag så skettrött att jag bara ville somna om men min minimala blåsa ville annorlunda såklart. Så nu sitter jag här som en zombie och funderar på om jag ska ta ett glas cola för att piggna till.

Det här med att man säger att nåt "is the shit" stämmer inte riktigt med översättningen. För Cola ÄR skit medan "is the shit" betyder att det är bra. Sune..förvirrad själ.

Ha en bra dag alla!



Kommentarer
Postat av: Martina

Coca-Cola är guld!!

(Näää inte beroende! Jag kan sluta näääär som helst! ;-)

2012-05-05 @ 06:43:28
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback