Konstig morgon

Min blåsa tyckte att vi skulle vakna 6.42 idag, jag gick upp enbart för att tömma blåsan, tog inte på mig nån hörapparat så jag hörde då inte att katterna tryckte sina nosar mot dörren utan flög in när jag öppnade. Jag som hade tänkt att gå och sova igen efter röt till att dom var tvungna att springa ut igen. Eftersom jag inte hade nån apparat på mig så röt jag nog rätt högt, Noggers morrhår krullade sig, hennes ögon var stora som dasslock och man riktigt såg pälsen flyga av mitt tryck i rösten. Dom sprang ut i ren förfäran men jag var trött som ett as.

Väl tillbaka i sängen kunde jag inte somna direkt utan spelade, var inne på FB och Twitter, två timmar somnade jag och drömde nåt skitkonstigt. Jag sa till dom i drömmen att detta var en dröm och så jävla verklig dröm, hur verklig den nu kan vara eftersom badrummet hade tre badkar, min dotter irl inte var min dotter i drömmen och hela släkten bodde i samma lägenhet. Jag hoppade på en buss för att slänga nåt i deras papperskorg men skulle av direkt men då åkte bussen, jag vrålade till busschauffören att stanna men han stannade då fan inte, jag fick springa, ja ni läste springa, jag liksom, i alla fall så fick jag springa si sådär 300 meter för att komma hem igen.

När jag kom tillbaka så låg jag i sängen och såg två misstänksamt likt två katter som hade gjort varsitt hål i dörren och sen hittade jag dom under sängen, men det var inga katter utan stora råttor, ja i samma storlek som bävrar ungefär.

När jag vaknade var jag så yr i bollen och fortfarande skettrött men då var klockan 10.30 och det var nog rätt dags att gå upp.

Förresten så tog jag kort på hur jag hade legat under natten, ja kortet är taget runt 6.45.

Det röda är lakanet och jag bäddade innan jag la mig så det var sträckt och fint. Hade jag nu inte varit singel så hade man kanske förstått mer för hade jag inte vart singel och haft en flickvän så hade det absolut sett ut sådär men nu låg jag själv, vad fan gör jag på nätterna??

 

Idag när jag öppnade balkongdörren var jag förberedd, jag hade både t-shirt och huvtröja på mig så puppisarna inte skulle få samma chock som igår och strejka resten av mitt liv, tack för det och dom tackade mig tillbaka!

 

 


Kommentarer
Postat av: BajsMalin - Mamma

Hur mycket rullar inte du då? Och inte visste jag att du hade hörapparat?

2012-04-03 @ 19:14:25
URL: http://bajsmalins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback