Solen skiner!

Jag såg på Facebook att många skrev att det var så fint väder ute. Guuuud så bra tänkte jag och öppnade balkongdörren. Ni vet hur bröstvårtorna blir när man kommer i kallt vatten va? Som man dessutom inte var beredd på? EXAKT samma sak hände nu, dom liksom bara ropade: "Men weeeiiiiiiiii va kallt, stäng innan vi tappar känseln för evigt!" Så kallt var det ute. Klart jag stängde, vem vill inte ha känsel i dom...liksom.

Jag har gått lite på stan med Ewa, varit på ICA (även där med Ewa) och kollat tvättider (där var inte Ewa med). Det blåste skitkallt! (Dock inte i tvättstugan). Tur att tuttarna är inpackade annars så hade dom protesterat högljutt. I solen var det lite skönt men kall vind, skitkall vind!

Förresten så ringde min dotter när jag var ute: "Hej kära mor, jag vet att jag frågat dig tusen gånger och jag vet väl egentligen att du inte har det och jag vet inte heller varför jag då ringer för men i alla fall, har du en väska?!"

Jag tog fel på BB, har jag sagt det? Jag har ingen väska!! Hon skulle ringa mormor och morfar för dom har säkert massa väskor. Massa reklamväskor som det står både Bingolotto, Läkerol och Wienergum på eller nåt. Tur dom inte var återförsäljare för apoteket "Idag får 20 stycken Klamydia i Sverige, är du en av dom?". Fint att gå omkring med i Stockholm och dessutom ta med sig väskan på en arbetsintervju för henne.

Förövrigt sålde ICA Vårgårdas påskmust för 5 kr + pant idag, Ewa sa att dom säkert är förgiftade för det där priset. Jag..ja jag skiter i vilket, det var billigt så jag köpte en flaska!

Hur är vädret hos er?



Kommentarer
Postat av: BajsMalin - Mamma

Jotack! Vet även hur det känns när någon biter tag i bröstvårtan och drar ut den tills det släpper..



ps: Inte Tobbe.. :P



sv: HAHA det är jag också glad för!! Så glad att du inte kan ana! :D

2012-04-02 @ 15:23:54
URL: http://bajsmalins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback