Studiebesök

Ja då blir det mer verklighet imorgon då. Idag fick vi all information i förhand inför det nya uppdraget som sker på måndag kl 7.
 
Vi ska dit på studiebesök på alla 4 ställen imorgon. Det är mycket som ska gås igenom. Säkerhet, regler, sekretess och mycket annat. Vi har nu blivit tre tjejer som ska jobba ihop, jag känner mig tryggare, detta kommer att bli bra till slut.
 
Ett ställe kan jag tom ta själv. Det ligger 1.5 mil utanför stan men är inte mycket att städa så då är det onödigt att vi är fler för en av dessa tjejer behövs på annat ställe och den andra jobbar bara 4 timmar.
 
Det ska bli spännande med något nytt, något nytt att ta ansvar för, något som man ska visa att man klarar av. Särskilt för mig som har en visstidsanställning, min tid går ut 4 november, det är nu jag ska visa att jag är oumbärlig, att dom inte kan vara utan mig. Jag har inte varit borta en endaste dag sedan 7 maj, ledig i fredags, det är det enda. Det är fan massa yaaaay på det! Tillsammans kan vi! Det är tydligen den slogan Samhall kör med. 
 
Sen längtar jag förjävla mycket till lördag då jag och älsklingen förhoppningsvis träffas, om allt går som vi vill. Mysigt som fan!
 
Puss på er! <3

Trött, tröttare, Sune

Jag brukar ju åka med "Utropstecknet" på morgonen men nu när det är vrålmörkt när man vaknar vill man helst inte vara på jobbet 6.20 när man inte behöver det så imorse gick jag ner till Pressbyrån och fyllde på mitt 30-dagarskort för buss. Då kan jag sova en extra halvtimme och det är mycket värt när det är höst och vinter.
 
När jag kom till jobbet så fick jag veta att vi fått nya svep och microdukar till det nya uppdraget som ska komma igång nästa vecka. Alla svepen skulle tvättas, hängas in i torkrum och sedan packa ner i lådor så ingen jävel använder dom för dessa ska enbart vara till det stället. Det är detta jag har gjort typ hela dan.Bara det att svepen som hängdes i fredags inte hade torkat ens imorse, dom hade inte ens torkat när jag åkte hem.
 
Då lär dom banne mig hålla fukten också, underbart. Jag har även borstat gamla svep, tvättat microdukar, hängt upp dom och fan och hans moster!
 
På eftermiddagen blev jag så vansinnigt trött att hade jag lagt mig ner i soffan hade jag garanterat somnat direkt och inte vaknat ens när gänget kom in.
 
När jag satt där ringde mamman till tjejen som var och kollade på bilen i lördags. Hon ville också provköra den, hon bor närmare mig. Hon tog med sig en gubbe som jobbat med bilar i 55 år, en expert så att säga och jag blev nervös. Tänk om han såg nåt som vi andra inte sett. Han glodde, han tog upp motorhuven, startade bilen och kollade motorn då, vi var ute och åkte, han testade massa saker och sen kom domen. Den var väldigt fin och välvårdad och han såg inga fel. Han tittade i serviceboken och att olja och filter bytts ut var 1000:e mil var ju verkligen ett plus...tydligen. Mamman var lugnare och jag med kan man säga!
 
Nu hoppas vi bara att tjejen hör av sig snart så hon kan komma och köpa bilen, skriva på ägarbytet och sen är allt ur världen. Håll tummarna!
 
 
Jag kommer somna ovaggad och imorgon kommer jag då ha en halvtimmes sovmorgon och jag ska ta vara på den!
 
Godnatt!
 
 

Lyckligt slut

Igår mådde jag hur bra som helst, gick på´t igen runt 18. Gick till Ewa, ölen gick förjävla sakta ner. Efter 1.5 timme öppnade jag den andra. När den tredje gick ner gick det lite lättare.
 
Efter att inte ha fått ett enda sms från älsklingen på hela dan smsade hon runt 21 och frågade var jag skulle gå ut. Då kom hon dit, vi hade ett allvarligt samtal om allt och det känns så jävla bra! Jag har fått ett annat tankesätt och mer förståelse. Det är bara mina hjärnceller som spökat då jag trott att hon tröttnat. Där hade jag fel..tydligen. Hon följde med hem och sov över, hon gick runt 13.30, jag trivs som fan i hennes närhet och hon i mitt. Vi har legat och skrattat oss fördärvade i sängen åt saker och ting. Hon är lite som jag, när hon berättar saker så gör hon det med sån inlevelse och humor att man inte kan göra annat än att skratta såklart.
 
Det var länge sen som vi träffades så här, förra onsdagen närmare bestämt men då sov hon inte över. Finns det nån bättre känsla än att vakna upp och bara kan vidröra personen som man tycker om? Tror fan inte det. Att pussa naken och morgonvarm hud, bara det liksom. 
 
Hoppas att det inte dröjer så länge till nästa gång jag får göra det igen.
 
Hur har er lördag varit då? Bra? Dålig? Helt jävla fucking underbar?!!
 
 

Inte planerat - bäst

Hoppsan, jag skrev inget inlägg igår, det händer väldigt sällan att jag inte bloggar på en dag men nu var det lite stressigt igår. Både inombords och annat.
 
Igår var jag ledig. Det är då man ska njuta av ledigheten eller hur? Så blev det inte riktigt. Jo fram till 11.30 sen..SEN började det.
 
Jag och Ewa åkte till Bilprovningen för att besiktiga dotterns bil. Nervös som ett as, dottern var mer nervös och jag riktigt såg henne hoppa i smsen hon skickade. Jag och Ewa satte oss i en skinnsoffa på det där stället. När bilen höjdes och vi såg underredet undrade vi om den ens blivit körd med. Den såg ju för fan helt ny ut! Inget skitigt, inget  svart, bara silveraktigt! Den är ju för bövelen 7 år gammal! 
 
Domen blev två slitna framdäck som måste bytas ut. Då kan vi sänka priset på bilen, i eftermiddag kommer det en tjej och tittar på den. Efter det åkte vi och storhandlade, det var längesen jag gjorde det. Sen kom vi på att vi inte orkade laga mat hemma så vi åkte och åt thaibuffé, så jävla gott!
 
 
Det ser ut som nåt mormor skulle kunnat hosta upp men det var gott jag lovar!
 
Vi åkte till Netto och sen hem. Människan som skulle titta på bilen fick förhinder..ja när JAG smsade henne, hur svårt kan det va att skicka iväg ett sms om det hela liksom. Jag gick istället till stan och köpte kläder, öl och kattsand.
 
Sen skulle jag kanske träffa hjärtat om hon inte var för trött, jag väntade till kl 20 och frågade, japp hon var för trött så jag fixade till mig och gick till Ewa istället. Där satt hon och en kompis och festade lite. Eftersom klockan var mycket redan innan jag kom så fick jag typ häva i mig mina öl. 
 
 
Då kan det bli såna här kort tex. Då är man i sitt esse måste jag säga..eller hur det nu var.
 
Vi gick till en krog för vi skulle möta upp en annan kompis där. Där satt la hon i baren och såg nykter och städad ut. Det var inte vi.
 
Jag träffade två av min dotters kompisar. Någon tog kort och sen la vi ut det på Facebook till dottern.
 
 
Fint så det förslår eller hur?! Precis!
 
Dom gick vidare och jag och mina polare gick till krogen jag brukar hänga på. Det finns inga kort därifrån men jag var där..jag lovar! Sen när vi hade haft roligt där så gick vi för att äta pizza och sen gick jag hem.
 
En skitkul kväll helt enkelt! Fler såna!
 
 
 

HLR (sponsrat inlägg)

Det här med att hjälpa varann som är i nöd, det borde vara en självklarhet. Man borde lära ut HLR (Hjärt-lungräddning) redan i lågstadiet, uppdatering varje år ända tills man går ur gymnasiet. Det är ens ansvar att kunna hjälpa en annan person från att avlida. Det borde även tränas på varje arbetsplats.
 
Nu är det ju inte så tyvärr. Idag ges det utbildning om man vill ha. Det borde alltså vara obligatoriskt.
 
HLR-utbildning är alltid bra att ha, tyvärr är ju jag en av dessa som inte kan HLR. Förhoppningsvis behöver jag inte använda det på någon men när den dagen kommer så kommer jag alltså att stå helt rådvill, helt panikartad. Jag kommer att ringa 112 naturligtvis men samtidigt förbanna mig att jag inte kan hjälpa.
 
När jag jobbade inom vården fick vi lära oss hur man kunde släcka en eld på ett föremål eller en människa, det sitter lite i fortfarande men även det skulle man få uppdaterat.
 
Jag har hittat en sida om HLR på nätet, eller egentligen har jag fått ett uppdrag att skriva om den här sidan, det är detta jag kommer få pengar för, ärlighet varar längst. De utbildar vilken arbetsplats som helst, företaget står för kostnaden, en kostnad som är väl värd pengarna anser jag. Det kan rädda liv för bövelen! Med deras välutbildade instruktörer kommer de att göra er arbetsplats mer säker och trygg! 
 
Informera er chef om deras sida, övertyga er chef om att det behövs, övertyga er själva om att det är nödvändigt, en dag kanske det är ni som behöver hjälpen, vill ni då inte att er arbetskamrat ska kunna rädda er? Precis!
 
Det går även att vara privatperson men då står du för kostnaden själv. Det är väl inget att fundera på va? Bra! Tryck då på länken ovan och läs mer och sen RING! 
 
Lycka till!
 
 
 
 

20 augusti 1976

Sommaren 1976 var jag 6 år, jag längtade till min första skoldag. Mamma hade börjat sy en klänning som jag skulle ha på mig, den turkosa skolväskan med Kalle Anka var inhandlad och bara låg och väntade på mig. 
 
Några veckor innan den dagen insjuknade min älskade mamma i något som ingen visste riktigt vad det var. Jag åkte på Röda hund och fick inte åka och hälsa på henne, jag satt istället med morfar i gräset och spelade hockeyspel. Mamma skulle ju snart komma hem igen lovade läkaren min pappa, mamma skulle hinna att sy klart min klänning.
 
Mamma hann aldrig komma hem. En morgon strax efter kl 9 på morgonen den 20 augusti satt jag och min syster i sommarstugan och tittade på "Sommarmorgon" då vi såg pappa sakta komma gåendes upp för trappan, han öppnade dörren, tårarna trillade ner för hans annars så torra kinder. Han gick fram till teven, stängde av den, satte sig mellan oss. Jag stoppade in ännu ett "buggtuggummi" i munnen och fattade inget.
 
Han tittade på oss, tog sats och sa sedan: "Nu har mamma blivit en ängel, hon kommer aldrig mer hem". Min syster som är 2 år äldre än mig började gråta hysteriskt medan jag fortfarande inte fattade nåt. Min klänning då? Vem skulle göra klart den? Vadå mamma kommer inte hem? Frågorna var många. Helt plötsligt fylldes sommarstugan med folk som kramade om mig och min syster. 
 
Detta kan jag ta fram när jag vill, jag ser det framför mig fortfarande.
 
Hon blev 31 år och jag har överlevt henne med 12 år. Idag är det 36 år sedan och varje 20 augusti tänker jag på¨henne plus 21 april då hon skulle fylla år, samma dag som min egen dotter. 
 
<3
 
 
Ett av de få kort jag har på henne. Bröllopsfotot där hon helt ovetandes att hon 11 år senare inte skulle finnas mer.
 
 
 

Duktig Iza spolar på toaletten!

 
Jag låg i badet förut när Iza gjorde nr 2 i lådan så jag missade det första men jag filmade däremot när hon spolade efter sig! Hon har väl sett hur jag gör antar jag. I handfatet tror jag att hon skulle tvätta tassarna men än har hon inte kommit på hur man sätter på kranen! Smart katt!
 
 
 
 
 

Roligaste kvällen på länge

Igår överraskade min bästa Ewa mig med att vi inte alls skulle ut i stan..vi skulle till ett annat ställe där jag aldrig varit på, utanför stan! Olstorp heter det om ni nu vet var det är..vet ni inte det så...näe jävligt synd för er då!
 
 
Vi visste att två andra skulle dit och skulle få skjuts och bli hämtade så Ewa ringde den ena kompisen och frågade om det gick bra att vi åkte med dom och det gjorde det. Vi förfestade hos Ewa och gick sen hem till kompisen eftersom det var där vi skulle bli hämtade.
 
Det är fan skam att jag aldrig varit där förut men premiär alltså och det var "Billy" som skulle spela och det gjorde dom. Så jävla bra och jag hade så jävla kul. Det är ett stort område med massa ställen och jag hängde liksom bara med dom andra. Sen dansade jag också och fick nyss veta att jag hade massa karlar efter mig. En kille sa till Ewa: "Hur ska jag göra för att hon ska se mig?" Ewa:"Men hon är ju för helvete flata, hon kommer aldrig se dig!" Stackarn, den radarn har inte jag så det märkte jag aldrig men men, sånt är livet!
 
 
Sen gick vi runt lite, kastade pil..ja inte på folk utan vid ett stånd, jag vann inget men kul var det.
 
Kom på nu att jag träffade på min kusin där...va.....kul. Hoppas han inte minns nåt.
 
Sen stod några ur bandet där och jag tog kort. Det var kul..ja att ha kort på dom då..inte att ta.
 
Sen blev vi hämtade och jag fick skjuts ända till dörren, ja inte upp för alla trappor då men porten! Sen var det till att sova. 
 
Idag mår jag bra, jag skötte mig nog rätt bra igår tror jag, hoppas jag, vill jag, ja.
 
Hoppas ni hade en bra lördag!
 
 
 
 
 
 
 

Lördagen kan bli lång

Imorse vaknade jag av nåt knepigt. Jag vaknade 8.08 av att min mobil stängde av sig och sen på igen. Jag har inga som helst ljud för det där, jag bara tittade till höger om mig och då såg jag att den förberedde minneskortet och att det var klart och yada yada. Helknepigt.
 
Jag låg i sängen och låg lite till. Jag var ute på Twitter och Facebook, skrev tweets och statusar och sen såg jag att en twittervän skrev nåt och jag ringde henne. Det roligaste var att hon skulle precis ringa mig, exakt då liksom! Jag är nog fan lite av en tankeläsare. Vi pratade nog i 1.5 timme om allt och inget. Med henne kan jag prata om exakt vad som helst, hon är min absolut bästa vän på Twitter. En helt underbar person. Vi ska träffas så småningom helt klart.
 
När vi hade lagt på var klockan 12.48 och båda fick bråttom upp. Jag skulle duscha och gå till bolaget för idag ska jag och bästaste Ewa hallaballoa massor! Dvs dricka oss fulla och skråla som aldrig förr, precis som vanligt alltså.
 
När jag tittade ut såg jag att det regnade och jag tog på mig både regnställ, moonboots och..näe. Jag tog på mig jeans som jag inte haft på mig på 3 år och huvtröja. När jag kom ut så höll jag på att flyta bort. Så jävla kvavt att det kändes som jag hade duschat och kränkt på mig kläder utan att torka mig. Jag kom till bolaget och köpte det jag skulle ha och sen gick jag till ICA och köpte även där vad jag skulle ha, sen kom jag hem och fick nästan inte av mig kläderna, jag flöt! Ikväll blir det enbart en minikjol och ett linne, lite lättare att ta av. Japp ikväll ska jag ta av mig mina kläder alldeles själv! Sova i min säng alldeles själv och.....det känns förjävligt men men, nästa vecka ska jag och älsklingen försöka klämma in en dag då vi kan ses. Jag kräver inte att hon ska hänga med mig varje helg, jag är för fan inte en blodigel! Hon har ett liv och jag ett annat.
 
Men snart kommer hon en liiiiiten kortis och då ska jag fan stjäla en puss eller två! 
 
Hoppas ni får en förjävla underbar lördag alla, ses imorrn!
 
 

Fredag för helvete!

Idag var det sista dagen på mitt "sommarjobb", lite trist men så är det. Jag kanske får hoppa in någongång när den ordinarie är sjuk, ledig eller på nåt annat sätt. Om 2 veckor kommer jag förövrigt börja städa på annat ställe också. Dock ska jag vara vara kvar på Samhall men det är genom dom jag fått detta uppdrag.
 
I alla fall så städade vi och städade och städade igen.
 
Bakom en skithusstol såg jag detta.
 
En parfymflaska! Vem fan ställer en sån där. Antagligen någon som vet hur illa personen skiter så den vill spruta efter eller också är det någon annan som gör det.
 
Det var lite vemodigt att sluta på det där stället för det är nu först som jag kan förknippa ett kontor med en person och då är det dags att gå liksom.
 
I alla fall så gick jag hem och sov i 2 timmar. Det var skönt för det blev inte så mycket sömn inatt då jag fick ett samtal 22.40 av dottern och hon var ute och gick och hittade knappt vart hon skulle hem. Då gjorde hon mamma orolig så hon inte kunde somna.
 
Nu är jag hos Ewa och har druckit 2 öl, hon ska ut men inte jag. Jag ska hem och lägga mig sen. Imorgon kanske jag ska ut en sväng eller två. Det var ju längesen...eller hur det nu var.
 
Hoppas att ni har haft en sketunderbar fredag precis som jag.
 
 
 

Torsdag

Igår var det lite på G att älsklingen skulle komma en sväng, klockan blev 20 då hon smsade och frågade om hon fick ta en promenad till mig..självklart fick hon det, sicken jävla dum fråga! Jag hade ju saknat henne sen hon lämnade mig i söndags förmiddag för bövelen!
 
Hon kom hit, hon hade vin med sig och vi drack ett glas och glodde lite på teve. Satt och myste i soffan, ja precis i soffan! Sen satt vi på balkongen i den ljumma underbara sommarkvällen. 
 
 
Jag har vinglas, det har jag! Men älsklingen tog detta, skitsamma det smakar samma ändå liksom. När drack jag alkohol senast när jag skulle upp och jobba dagen efter? Det var nog..ja det var sketlänge sen. Sen skulle hon hem men se det gjorde hon ju inte. I alla fall inte förrän efter 48 gånger eller nåt.Hon smsade att hon var hemma kl 22.42. Japp det är policy, hon måste smsa när hon kommer hem, särskilt när det är mörkt och hon är så snygg att vem som helst kan kidnappa henne på vägen.
 
Hon är mysig! I alla fall så tänkte vi nog inte riktigt på att jag skulle upp 4.30 men skitsamma! 
 
När jag vaknade imorse så var jag inte trött men jag blev tröttare och tröttare, till slut kunde jag ställa mig i ett hörn i hissen och somna. Det gjorde jag inte men det gick lite trögt på jobbet. Ganska mycket dötid eftersom vi är två och flera har semester än där vi städar.
 
Sen blev jag upphämtad för att jobba vidare på det vanliga stället.
 
Idag orkade jag inte gå några jävla 4 kilometer, jag fick skjuts av två som jobbar där, jag stupade i säng och sov 1.5 timme sen var det dags att tvätta. Och det är det jag håller på med nu. Jag kollade i påsen med tvättmedel att det fattades ju för bövelen sköljmedel..att tvätta utan sköljmedel är lite som att bli snuvad på sex när man förväntat sig det. Lite snopet så. Men men jag får la rulla mig i nåt gott..typ älsklingen eller nåt.
 
Hoppas ni haft en mer pigg dag än mig men jag klagar inte, jag gillar närheten av älsklingen och hon har humor, vi trivs bra ihop helt enkelt!
 
 
 
 

Onsdag!

Jobba jobba jobba. Gud va vi har jobbat idag jag och UVA:ren. Hon var tvungen att cykla hem kl 8 då hon skulle få hem glasmästaren så vi jobbade på med trapporna och eftersom vi var två idag så kunde vi även damma detaljer, läs gärna JAG! Svettigt, sketvarmt och förjävla jobbigt var det. Sen tog jag resten själv, jag är ju van eftersom jag jobbat i 3 veckor utan henne.
 
Sen hämtade "Utropstecknet" mig och ja..sen var det som vanligt.
 
Jag gick hem även idag, 4 km tre dagar i rad, denna dag med Nightwish i öronen, det går lättare då men FAN va varmt det var. Att ha svarta profilbyxor är inte det ultimata om man ska promenera. Men jag kom hem idag också och slängde mig i duschen så fort jag kom innanför dörren.
 
Sen åt jag, det var gott. (Detta är en typisk Facebookstatus) en sån där förjävla trist att klockorna stannar.
 
Här får ni ett nytaget kort på mig! Idolkort kan vi kalla det va? Bra då gör vi det!
 
 
Och med det säger jag godnatt. Klockan är inte mycket men jag skriver ju bara ett sketet inlägg om dagen. Det händer liksom inte så mycket i mitt liv på vardagar. Ha det!
 
 
 

Hell yeah!

Yada jobba yada yada jobba mer yada yada!
 
Vill fan göra en jorden-runtresa så jag har lite annat att blogga om. Just nu känner jag att jag skriver förjävla tråkiga inlägg.
 
MEN jag gick 4 km hem idag också, samma sträcka, mötte tom samma folk som igår. Kände mig lite som "Truman", ja ni vet filmen där Jim Carrey lever i en värld som är en tv-serie som ses av hela jävla jordklotet och där han till slut märkte att han faktiskt kunde gå efter klockan då folk skulle visa sig. Lite så. Ska gå imorgon också och är det samma sak så ska jag också ut och segla, stöta på en vägg mitt ute i havet och gå uppför trappan och sen..ja sen äh va fan jag kan ju inte segla! Jag är ju för bövelen sketsjösjuk!
 
Jag sprang upp för alla trappor idag också. Tror fan att någon gett mig energi genom att stoppa nåt i nåt hål...eller nåt.
 
Sen sket jag, duschade och la mig för att sova en stund. En halvtimme blev det sen gick jag upp för att diska, dammsuga och ...ja det var väl allt.
 
Hade jag haft pengar, hade jag haft kunskapen och två katter som gav fan i tapeterna så hade jag tapetserat om hela lägenheten. Limegrönt i ena rummet, turkost i ett annat och porrspegel i taket i sovrummet. Dock ska inte jag synas utan..ja några andra!
 
Sen vill jag ha nya sängar, eller mer en sängstomme så det slipper knarra i sängbenen så fort man...ja så fort man lägger sig. Nu är ju inte älsklingen stor på nåt vis så det är inte det som är felet..så don´t blame her!
 
Sista "Allsång på Skansen" idag, jag ska gunga själv i soffan och SOM jag ska gunga sen!
 
 

Måndag....japp

Imorse när jag vaknade så kände jag att jag hade sovit som en gris. Jag hade fortfarande älsklingens kudde under armen som jag somnade med. Täcket var nästan orört och jag kände att kudden fortfarande var kvar i nyllet. Det är allt mörkare nu när klockan ringer  vrålar och man vill bara ligga kvar.
 
Jag fick tillbaka min UVA:re idag, är man två så behöver man inte stressa som en jävla duracellkanin, det gjorde vi inte heller men fan va fort det gick idag då. Det blev en hel del dötid, ändå gjorde vi lite sånt jag inte hunnit med när jag varit själv i 3 veckor. Önskar att man hade en slow motionknapp på sig själv, fast det är väl då alla ser när jag kliar mig lite diskret därbak såklart. Dumt.
 
Sen åkte jag till mitt vanliga ställe och där städade jag också. Alla kollegor var trötta, måste vara nåt i luften eller också hade chefen förpestat luften för oss i ventilen. 
 
Ni minns att jag för några veckor sen fick gå 4 km hem för att jag inte hade tillräckligt med pengar på kortet va? Precis..idag gick jag frivilligt! Hell yeah! Jag hade gruppen Amaranthe i öronen och gick och gick och gick ännu mer. Hade lite ont i fötterna men det fick gå. Det var underbart skönt väder ute och är det likadant imorgon så ska jag gå då också. Har jag skrivit att jag verkar ha gått ner i vikt? Provade 3 par jeans i helgen och jag kunde ha dom! För första gången på flera år! Man blir peppad så nu ska jag fortsätta tills jag kan ha 4 par jeans. Underbart. Man behöver fan inte bara äta rätt och motionera. Jag har bara jobbat och...ja och träffat älsklingen då.
 
När jag kom innanför porten så sprang jag upp för alla trappor, det är fan massa yaaaay på det! 
 
Dagen då jag springer flera kilometer...vet jag inte om den någonsin kommer men det är inte helt omöjligt, jag har ju faktiskt varit både fotbollsspelare och hade löpning som gren när jag höll på med friidrott. Det är nog bara fötter och rygg som kan sätta stopp..måste gå ner minst 30 kg först.
 
Idag var dottern på ett möte med en chef på ett jobb hon var på intervju på förra veckan. Det såg jättebra, dom skulle bara kolla referenser men eftersom dottern knappt varit borta alls på 3 år så är det ju inga problem. Polisregistret skulle också in men det enda hon är skyldig till är att hon stulit sin sambos hjärta.
Kanon med ett jobb i 1.5 år, hoppas hon trivs bara för då kan det bli en fortsättning. Lite längre restid men det är ju jääättenäääära i Sthlm!
 
 
 
Ha en underbar kväll raringar! <3
 
 
 

Underbar kväll/natt/morgon och förmiddag

Ja igår morse gick ju raringen från mig runt 5. Vi bestämde lite senare att vi skulle vara hos henne och grilla innan vi gick hem till mig. Vi hade bestämt kl 18. Jag gick här i 2 timmar och ville bara att tiden skulle gå fortare. 17.15 låg jag i badet och då hade hon smsat och ville att jag skulle komma då. 17.25 såg jag det och eftersom jag brukar svara direkt trodde hon att jag hade somnat. Men jag svarade och jag gick dit 17.30. Helt underbart att se henne igen, att bara få röra vid henne, att få en sån där underbar puss och kyss som man längtat efter sen hon lämnade mig.
 
Vi satte oss på hennes balkong där solen sken, hon har..ja va ska jag säga, inte en liten balkong, helt underbart skönt. Jag tog en öl och hon ett glas vin och vi la på köttet på grillen.
 
 
Sen började köttet att ryka så förbannat så då gick vi in en stund, det var liksom dubbelt svettigt där. Efter en halvtimme var maten färdig.
 
 
Det var supergott då jag inte hade ätit ett skit mer än en banan 7.30 på fredag morgon, vi var båda hungriga som hästar, sen är ju hon så liten i maten att hon blev mätt direkt i stort sett. 
 
Vi satte oss på balkongen igen efter och bara njöt, pratade, pussades, pratade mer och sen plockade vi iordning lite grejer som hon skulle ha för att kunna gå utanför dörren utan att vara tvungen att ha en icakasse över huvudet. Sen gick vi hem till mig runt 22. Vi satte på teven, zappade och fick till slut fram en handbollsmatch...vi visste att det var Norge men vi fick inte fram direkt att det var Montenegro och sen satt vi och diskuterade om det var kvartsfinal, semifinal eller nån annan jävla final, när det var 3 minuter kvar så fick vi då höra att det var final och vi vrålade, men va fan liksom, när Norge sen tog guldet så reste sig håren på våra armar, vilken jävla lycka, grattis Norge!!
 
Sen fick vi skrattanfall för ena katten såg ut som ett ufo och bara illstirrade på oss, älsklingen gick ut i köket för att lugna ner sig..då visar det sig att andra katten satt exakt likadant och illglodde, då bröt vi ihop igen. Den krampen i magen..ja det var fan länge sen jag hade. Detta måste upplevas för att förstå hur kul det såg ut.
 
Sen gick vi och la oss och där låg vi och tyckte det var förjävla skönt att krypa ner när det fortfarande var folk på krogen och vi inte ens hade velat vara där. Vi ville vara själva.
 
Att vakna med någon bredvid sig och sträcka ut handen och känna att hon tar den..den känslan är överväldigande. Att sen ligga kvar till kl 11.30 när man vaknade 9 och inte ville gå upp, att man hela tiden ville ha nya pussar, nya beröringar, den är så underbar den känslan. 
 
Sen var hon tvungen att gå hem, det tog 8 minuter idag också! Nu saknar jag henne att jag bara vill flyga hem till henne och pussa! Men men hon kanske kommer på tisdag och gungar med mig till årets sista "Allsång på Skansen". 
 
Hade ni en kul och underbar lördag?
 
 
 

Underbara kväll

Så kul som jag hade igår var det nog länge sen jag hade. Det spontana blir alltid roligast.
 
Jag och Ewa delade på lite alkohol, inte mycket och vi gick ut nyktra i stort sett. Jag hade kontakt med hjärtat och hon var ute och ville träffas så när jag och Ewa satt på krogen med varsin öl så kom hon som ett ljussken hela hon.  Sen kom det en kille som vi alla kände. Han skulle bjuda oss alla tre på varsin öl om han fick en kyss av oss var. Att få en Mariestad old ox 6.9 ute..ja då är det fan värt en kyss. Han var ingen dålig kyssare heller ska erkännas men ja..där fick det vara bra.
 
Sen gick vi vidare och han bjöd oss även på inträdet, bara vi följde med och..ja..det gjorde vi. Mycket folk på den krogen och det var så mysigt att ha med sig hjärtat och börjar mer och mer visa öppet vad hon tycker om mig och det är fan inte illa! 
 
När det stängde så gick vi hem till mig...ja jag och hjärtat alltså. Äh va fan, jag skriver älsklingen för det fick jag säga igår, hoppas det gäller idag också.
 
Vi myste och myste och sen..ja sen gick hon hem för att hon inte hade ett skit med sig att göra sig iordning med idag. 5.11 fick jag sms om att hon var hemma. Idag vaknade jag kl 9.53. Inte helt okej att inte ha sovit så länge men men. Idag kommer älsklingen tillbaka och då blir det mys och övernattning. Denna kvinna! Jag skulle vilja skrika ut för hela världen vem det är men gör det inte av respekt. Hon är snygg, hon är rolig, hon är sexig, hon..ja hon är så mycket att jag skulle kunna skriva hela dan men det har jag ju inte tid med! Fick ett erkännande från henne igår ...att hon halvt om halvt är kär i mig och tänker på mig ständigt. Det gjorde mig skitglad! Det är ju samma här. Hon upptar mina tankar 99 % av min vakna tid och jag kan komma på mig själv med att le så där fånigt!
 
Ja gårdagen blev bra till slut. Sjukt kul hade jag, fram för fler spontana kvällar!

Från kallt till varmt

Igår stod ju regnet som spön i backen ni vet..jo det vet ni. Imorse när jag vaknade så var det rätt mörkt men sen förstår ni, sen tittade solen fram men kände genom den öppna balkongdörren att det var rätt kallt ute så jag tog på mig profiljackan och traskade, under jackan hade jag collagetröja och var rätt varmt. 
 
När jag hade lite tid över på jobbet satte jag mig på en trappa i bara t-shirt, det var så kallt att tuttfräset under bh:n putade. Det är inte det ultimata när det går många förbi där jag sitter. Det finns dessutom två bilskolor precis där så..ja jag gick in.
 
När "Utropstecknet" kom så var det varmt igen men jag hade collagetröja. Jag skulle fortsätta att städa men frågade honom om vi kunde åka och hälsa på "Hjärtat" (fd "ragget"), det gick han med på så där klev vi in och hon lyste upp. Hade det bara varit vi så hade jag böjt mig över disken och gett henne en puss men näe, så gör man inte och dessutom var vi ju inte själva. Jag köpte det jag skulle ha och åkte. Sen fick jag ett sms: "Jag blev glad över at se dig". Sånt värmer. Vi ska ju ses på lördag, då hon kommer hit och sover över men sen smsade hon: "Jag vill inte jobba mer idag, jag vill vara hos dig istället ;)" Det är fan stort för en arbetsnarkoman ska jag säga er!
 
Sen smsade hon att hon kanske skulle komma förbi senare och ge mig en puss eller två. Oj oj, hoppas det blir tre.
 
Jag har tvättstugan idag, det är najs. Även denna gång har jag tvättstugan utan centrifug och denna gång ska jag banne mig komma ihåg att sätta på fläkten i torkrummet! Japp! Arbetskläder SKA vara torra tills imorgon.
 
Måste bara fråga...går det inte väldigt bra för Sverige i OS nu? Det tycker jag...jag som bara sett Jimmy Lidberg brottas. Det är det jag har sett men det är bara för att en twittervän är kompis med honom och ska få bära bronset. Det är stort för henne och bronset är stort för honom! #Win (Twitterskadad)
 
Fredag imorgon, går det inte väldigt fort nu? Jag skrev det igår va? Tyckte mig känna igen det. Men ja, så är det!
 
Nu ska jag plocka ihop lite smutstvätt. Bloggar kanske senare eller imorgon, det märker ni!
 
 

Zzzzzzzzzzzzz

Dom 3 senaste dygnens få timmars sömn gjorde att jag har gått som en zoombie hela dan i stort sett. Hade jag bara lutat mig mot hissväggen där jag städar så hade jag säkert somnat. Hade jag bara böjt mig ner och tittat i deras stora papperskorg med sopor från i fredags så hade jag blivit hittad med huvudet rätt ner och fått kaffesump i näsan och säkert grekisk sallad fastklistrad i tinningarna.
 
Men jag städade på. Jag gjorde det jag skulle och lite till tror jag, enbart för att inte somna.
 
När jag kom till jobbet där jag utgår ifrån så gjorde jag också saker för att inte snarka ikapp med..ja med vad fan som helst. 
 
När jag slutade och gick på bussen så skulle jag köpa det med mitt Visakort. Busschauffören tittade på mig och frågade:
- Är du ungdom eller vuxen?
 
Jag tittade på honom och frågade vad han sa?!
 
-Ja, är du vuxen eller ungdom?
 
Jag tittade på honom, log..
 
-Ursäkta mig men nu gjorde du min dag, tack! Vad är åldern för ungdom?
 
Han log tillbaka:
 
- Den är 20 år, du är vuxen alltså?
 
Jag: - 20 år var det länge sen jag var, jag har en dotter på 24 men du ska ha STORT tack! Jag kommer leva på det länge. 
 
Han: - Det är inte lätt att se ålder på folk men varsågod.
 
Jag fick min biljett och jag log hela resan hem.
 
Han var inte gammal, han var yngre än mig, han var inte ny i gemet men jag hade nog bara åkt med honom en gång förut. Så underbart!
 
Sen ringde jag en twittervän och sen skulle jag sova en timme...det blev två. Underbart skönt.
 
På lördag kommer ragget, vi ska äta och mysa. Hon ska sova över och jag kommer få vakna med hennes närhet igen, också det underbart!
 
 
 
 

Gammal tant hon kan

Ja men godmorgon då! Eller mer god förmiddag. Medan mina hjärnceller har gått iväg på högmässa så ska jag försöka mig på att skriva ett blogginlägg.
 
Eftersom jag inte vaknade bakis igår så tar vi det idag istället. Känns ju tryggt att det där kommer tillbaka liksom.
 
Igår när ragget gick hem så kände jag lite att jag ville dricka lite öl igen. Hej alkmar..eller näe. Jag och Ewa bestämde att jag skulle gå upp till henne runt 18.30...jag var där 18.20. Ja men notera gärna det hörrni.
 
 
 
Jag fick 3 öl av henne, den första tog mig 1.5 timme att dricka upp, lite segt så att säga! Jag var i Stockholm i tanken så det passade ju bra. Sen köpte jag 8 öl till av...nån. Jag fick även med mig nåt som han tyckte jag skulle testa.
 
 
Jag smakade och FAN va gott men FAN vad det brände i halsen. Lite som att halsmandlarna väcktes till liv och hotade med att flytta ner som två jävla nötter mellan benen eller nåt. Pride ni vet, inga konstigheter alls.
Men vi delade på det där.
 
 
Sen tog jag en öl av dom där 8..sen behövde jag inget mer. Sen kom Ewas syster med en kompis..hon hade druckit lite för mycket kan man säga. Sen förstår ni..SEN smsade ragget och ville med ut så då kom hon och vi gick ut. Vanligtvis tar det 4 minuter till krogen, igår gick vi nån jävla omväg så det tog en halvtimme! När 5 brudar som är runda under fötterna ska kissa så..ja då tar det tid! Vi gick till samma krog som 80-talskvällen och ja..det var inte mer folk än kvällen innan så att säga. Jag pratade med folk och ja..jag köpte en öl och sen gick jag hem. Ragget gick hem till sig och imorse kändes det tomt i sängen bredvid. Saknade hennes närhet.
 
Idag ska jag tvätta. Det verkade vara en bra idé i fredags när jag ändrade tiden från i fredags till idag. Idag tycker jag den idén var helt idiotisk. Men det är bara att bita i nåt surt. Måste tvätta!
 
En helt underbar helg har det varit. Nykter och städad..höll jag på att skriva. Ja..ha en förjävla underbar söndag folk!
 
 
 
 

80-talsfest?

Ja då är jag här igen då, ni suckar och ba: "Näääe ente nu igen?!" Jopp så äre!
 
Igår gick jag till Ewa och där..ja där drack vi. Jag hade lite 80-talsstuk.
 
 
Jeansen i strumpor hade man på 80-talet, det hade jag ofta. Men sen kom vi på att det nog bara var stuket på strumporna som var 80-tal eftersom mycket har kommit tillbaka. Men jag hade ju min freestyle och mitt kassettband. Japp det visade jag upp för alla vare sig dom ville se eller inte. Typ tryckte upp det i snoken på dom. Sån är jag!
 
Sen klippte Ewa sönder fingervantstoppar, så hade man också, så vi tog varsin. Var den tog vägen? Jaaa niiii, inte en aning.
 
Sen kom Ewas syster Bea! 
 
 
Vi körde 80-talsmusik hela kvällen. Sen smsade ragget och frågade var vi var, efter ett tag kom hon också. Vi hade riktigt skoj. Ewa och ragget delade på en scarf och gjorde höfthållare av dom. Sånt hade man också på 80-talet.
 
Sen gick vi till krogen. Då blev det rätt avslaget. Det var i stort sett bara jag och ägaren som hade 80-talstjofräs. Här är han!
 
 
Han hade även avklippta jeans på sig. Riktigt snyggt! Vem som vann frikortet vet jag dock inte. Men det får vi la reda på antar jag!
 
Jag träffade två fd klasskompisar där, vi gick från lekis upp till nian så det var kul att träffa dom. Jag tog kort men vågar inte lägga upp det utan att fråga och nu vet jag inte var dom är.
 
Ragget skulle inte sova över men vi skulle gå samma väg och sen kom det: "Kan jag inte få följa med upp och bara gosa lite?" Själklart fick hon det och hon sa faktiskt inte hur länge vi skulle gosa. Hon gick hem 11.39. Varför jag vet exakt? Vi skulle klocka hur lång tid det tog för henne att gå hem från mig. 8 minuter! Nästa gång ska hon räkna hur många meter det är exakt från dörr till dörr. Hon har inte sagt ja till det men eftersom hon är lika skev som jag så lär hon göra det. Sen kommer hennes mobil ringa medan hon fortsätter att gå och då..ja då får hon helt enkelt gå tillbaka och räkna om!
 
Lördag idag och paraden är i Sthlm. Min dotter är ledig så hon och sambon ska titta på den. Min dotters absolut första parad! Det är lycka för mamma det!
 
Happy Pride på er alla! 
 
 
 
 
 
 

Det rinner det rinner!

Ja idag har det fan varit skitäckligt att jobba. Kvavt som fan trots öppna fönster, det stod helt still. Det blir mer svettigt när man tar trappor på 5 våningar plus en entré, en hel våning, 9 toaletter och en matsal! 
 
Jag träffade Ewa utanför bolaget för idag ska det vankas 80-talsfest! Ajjemen. Jag var över till Second hand och köpte detta!
 
 
Perfekt! 40 kr för freestylen och 5 spänn för kassetten. Den måste jag ju bara ha liksom. Så om nån timme ska jag till Ewa och röja sen blir det till att gå på krogen där festen är. Bäst utklädda får ett frikort för 2 året ut. Inte för att jag tror att jag vinner men kul om så många som möjligt är just utklädda! Jag kommer ha kul i alla fall.
 
Så ja..ni behöver inte vänta uppe, jag bloggar mer imorgon och då kommer det bilder va så säkra!
 
Hej och SKÅL!
 
 

Jag och Magnus Carlsson <3

Om ni inte redan visste det så började Magnus Carlsson följa mig runt Eurovisionfestivalen på Twitter då han sa att hans man Mats satte sig i halsen då jag skrev: "Åh en flata <3". Det var hon..Marija Serifovic som vann eurovision 2007 som visade sig i rutan. Det jag skrev tyckte dom var så kul att då Mats satte sig i halsen. Sen började båda följa mig, ja vi blev twänner helt enkelt. 
 
Många kändisar på Twitter följer bara andra kändisar och kommenterar man nåt så är det sällan dom kommenterar tbx. Men Magnus och Mats, jösses sicka härliga killar. Dom kan till och med börja kommentera nåt jag har tweetat om. 
 
Så här skrev jag förut.
 
Då fick jag tillbaka
 
Självklart svarade jag!
 
Och han kontrade..men det där om gamlingar alltså..hm!
 
 
Ja sån är han, skojfrisk och en jätteödmjuk kille är han.Nu ska jag leta upp honom på Pride nästa år och väsa i hans öra: "Det är jag som är Suuuuneee".. slicka lite på örsnibben och sen..ja sen får vi väl ta den där jävla drinken då! Jag ser redan fram emot augusti nästa år och jävlar ta honom om han är på en annan jävla Diggilooturnering nästa år. 
 
Ja annars mår jag bra, har städat idag också, jag har även torkat upp efter några översvämningar, ja om ni undrade liksom. Imorgon är det fredag och då ska jag på 80-talsfest på krogen, woho!
 
 
 
 
 

Jag är stolt över att vara flata!

Det finns en komma-ut-berättelse tidigare i min blogg men nu i Pridetider tänkte jag skriva lite om både det, hur jag blivit bemött, hur jag tänker bland folk osv.
 
Den som vill läsa berättelsen tidigare..så finns den HÄR
 
Jag har i hela mitt liv varit grabbig. Visst det fanns tider också då jag sminkade mig men hade aldrig varken kjol eller klänning. Det var jag inte bekväm i. Då och fram till -99 hade jag bara karlar i huvudet. Fanns inte på kartan att jag skulle gilla tjejer. Det fanns en tjej som jag hade sett upp till sen lågstadiet, det var vad jag trodde bara en beundran. När det visade sig att hon var flata så förstod jag sen att när jag själv upptäckte det hela att det var mer än bara beundran för henne. Vi har umgåtts och......så, senare. Jag var till och med på hennes bröllop uppe i Sthlm för 3 år sen. Hon och hennes fru bodde hos mig dom helger dom var i stan och hälsade på.
 
I alla fall. Karlar kom och gick i mitt liv men det var vad jag vet idag inte så det skulle kännas att vara kär. Jag trodde det var äkta kärlek men jag tröttnade fort. Jag fick min dotter -88, då skulle jag fylla 19 år och jag kan väl säga att hon var nog den som räddade livet på mig. Att supa varje helg, vara med olika karlar varje helg...är liksom inte det bästa för hälsan. När jag fick veta att jag var gravid var jag i 3dje månaden och beställde tid för abort. Samma dag jag skulle göra den avbeställde jag. Det ångrar jag inte en sekund. Pappan och jag flyttade ihop 1 månad innan hon föddes och han flyttade ut 4 månader senare.
 
Karlarna fortsatte att komma in i mitt liv men i förhållanden men det fattades nåt kände jag.
 
-99 kom jag i kontakt med en tjej på Internet när jag läste på Komvux och jag kände en dragning till henne, något som jag aldrig känt förut. Vi träffades, det ena ledde till det andra och jag var i 7:e himlen, jag var inte kär i henne men själva grejen! Jag gillade tjejer och visste då exakt vad det var som hade fattats i mitt liv. Det var så här det skulle kännas. Sedan har jag haft några förhållanden, träffat andra tjejer och japp, känslan med en tjej är otroligt mycket mer än med en kille. 
 
Veckan innan jag fick kontakt med mitt senaste ex (2005) träffade jag en kille, hade sex och han var också den sista killen ever! 
 
När jag kom ut var det som bisexuell. Min familj var inte förvånade heller inte mina kompisar, faktum är att dom "vetat" att jag varit flata långt före mig. Ja dom trodde jag var flata fast jag var bisexuell. 
 
När jag hade mitt senaste förhållande med en 16 år yngre tjej som också var både mitt värsta och bästa förhållande förstod jag att jag faktiskt var flata. Än idag 7 år senare vill jag inte ha en karl, dom finns inte längre på min karta. Jag vill inte ha dom och många respekterar det medan andra tror att dom är Guds bästa skapelser och inte fattar att en flata inte VILL ha en karl och att det är SÅ jävla mycket bättre att ha sex med en tjej! 
 
Tyvärr så tänker jag lite för mycket på vad andra ska tycka om jag går hand i hand med en tjej, trots att hela stan vet om att jag är flata, trots att jag ALDRIG hört något negativt om det hela till mig. Finns inte en människa som gått bakom min rygg och tyckt att jag är äcklig för att jag gillar tjejer. Jag hoppas att jag kommer över den muren, att jag helt öppet ska gå i min egen stad hand i hand med tjejen jag älskar! I andra städer går bra, då kan jag till och med gå i en affär och pussa på henne. Det är det där spontana man gör, som ALLA gör. Man får liksom tänka sig för många gånger men jag ska fan skita i det snart. Orka lägga ner energi på vad ANDRA tycker om det jag gör.
 
Därför är det helt underbart att gå på Pride, där ALLA är likadana. Jag blir rörd varje gång jag ser äldre flator eller bögar på Pride för det är då dom verkligen öppet kan visa, det finns nog väldigt många i vårt land som sitter inne och inte visar öppet för att det är "tabu". Jag blir också väldigt rörd när jag ser transpersoners glada ansikten på Pride för det är DÅ dom kan gå precis som dom VILL utan att få skit för det. ALLA är vi olika men lika ändå. Olika är bra, annorlunda är bra! 
 
Pride firar 15 år i år och det har blivit skillnad men inte tillräckligt. Alla har inte fattat att ALL kärlek är BRA kärlek oavsett vem du älskar och älskar med! 
 
Happy Pride på er!