Äntligen fredag!

Idag vaknade jag med ett ryck 5.45 när klockan ringde, jag hade sovit hela natten och det var sketgött! Dock drömde jag strax innan att jag nafsade i en örsnibb. Den här tjejen har jag aldrig någonsin pratat med faktiskt. Hon bor i stan och har sett henne lite då och då men aldrig tänkt på. HUR kan det då komma sig att vi tittade på hus och att jag nafsade henne där? Knepigt.

När jag var i badrummet hoppade Nogger ner i badkaret och sa att jag skulle ta kort och lägga ut i olika kontaktannonser.

Sagt och gjort.

När jag sa att hon inte skulle titta rakt in i kameran så blev det som det blev...liksom.

 

Hon puttade ner tvättsvampen så folk såg att hon minsann håller sig ren

 

Nej kortet är inte upp & ner. Syftet med detta vet jag dock inte

 

Ja i alla fall, idag på jobbet gick det i letandes tecken. En slang till en våtdammsugare hade rymt, vi var flera som letade i flera timmar överallt, hade teori på teori vart den tagit vägen men hittade den gjorde vi inte. Får la se om den dyker upp när dom köpt en ny, saker brukar göra det.

 

Min dotter smsade mig och frågade vad jag skulle göra ikväll, ingenting planerat skrev jag tillbaka och hon skrev då att hon skulle göra fiskgratäng men ville inte äta själv. Pojkvännen ligger tydligen i Göteborg och är sjuk så jag föreslog att hon skulle komma hit och laga det då. Det var sagt kl 18. Kl 13 smsade hon igen och frågade om jag inte var lite sugen på pizza och att om hon inte fick det nu så skulle hon dö. Jag hade egentligen inga pengar men offrade dom sista pengarna så nu får jag torka arslet med tidningspapper.

 

Det var gott i alla fall. Mätta blev vi också. Vad vi ska äta ikväll? Korv med bröd!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback