Hoppsan!

Imorse vaknade jag 5.15 när alarmet vrålade. Åkte till jobbet som vanligt. Fick en farväl-kram av en kille. Sen hade jag 1 timme långt möte med min samordnare, chefen hade tagit en dag ledigt av någon anledning.

Efter mötet la jag i lite disk i diskmaskinen, sen kom samordnaren ut från chefens rum och sa: "Men du Sune, du vet att det är den 29:e du slutar va?" Eh, what?! Joråsåatte, hon tittade i sina papper och så var ju fallet. Jag slutar på onsdag! Bra koll jag har måste jag säga, vete fan vart jag fick den 24:e ifrån riktigt.

Nåja, jag tog ledigt resten av dagen, åkte med "Utropstecknet" till det mäktiga huset och hämtade ett par skor som jag glömde där för några veckor sen sen skjutsade han hem mig. Nu slipper jag stressa så förbannat, jag har gjort det mesta, nu är det bara att torka golv kvar, ja och sen duschen då när jag kommit hem från socmötet.

Min handläggare på AF ska kalla mig till ett möte, man behöver inte ha ett annat place att gå till första arbetslösa dagen utan det kan ta några veckor innan handläggaren hittar nåt annat. Lite gött!

Ja det var väl allt för idag kanske..sitter vi i varsitt hörn i soffan och inte säger flaska så skriver jag ett blogginlägg..ja så nu vet liksom!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback