Lite av varje

Igår kom det mer snö, dock var det inte så mycket att skotta för skulle vi göra det så skulle det vara skithalt och blir det skithalt så skulle folk falla som käglor. Själv var jag inne på jobbet idag utom när jag fick köra ut med svep, insatspåsar, tvål, microdukar m. m till två ställen. Solen sken och det var jättemysigt ute. När jag hade fängelset framför mig var jag bara tvungen att fota.

Det var förövrigt i detta fängelset dom spelade in delar av "Hinsehäxan". Det skulle ju förställa att dom var på "Hinseberg" men så var inte fallet. Detta står tomt sen 1 år tbx och då var det fritt fram att spela in serien där. Ja enbart när dom satt i fängelse alltså. Jag tänkte faktiskt söka som statist men dom sökte folk som rökte, jag ville inte ta i en cigarett då eftersom jag hade slutat.

 

Japp jag kör bil här men hade stannat.

 

"Utropstecknet" jobbade idag, heja heja.

 

 

Här skottar han bort snön från källartrappan. Eget iniativ tror jag till och med att det var. Jag och den andra job:aren stod i fönstret i vårt omklädningsrum. Han vet att jag tog det så det är inget smygfoto här inte!

 

Dottern har varit här på middag, kyckling i ugn med god sås till som mamsen gjort. Hon åkte iväg hem mätt och belåten. Sen att hon tjötade om hemmagjorda semlor är en annan sak, hon hade ätit det på jobbet och ville ha det igen...det ville inte mamman.

 

Igår hade jag besöksrekord för året. Jag gick och la mig 21.40 och hade då 914 besökare, det blev nog mer och det är Katrin Z:s förtjänst för att hon uttrycker sig så urbota korkat så jag var tvungen att blogga om det. Tack Katrin!

 

 


Kommentarer
Postat av: Utropstecknet

Man kan ju vända på det också, eftersom jag visste ni stod där och tittade samt fotade, blev jag tvungen att använda skyffeln. ;-)

2012-02-15 @ 18:51:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback