Lycka!

Ja då har jag kommit hem från barnvaktandet. Ni minns Oliver som jag hade en gång när hans föräldrar skulle på urnsättning, han grät nästan hela tiden.

Detta var då.

 

När jag kom dit idag så blev han lite kinkig när mamma skulle ta storsyster Josefine till gymnastiken men sen hände nåt.

 

Med ett fast grepp om "Tiger" och nappen i truten så var han lite avvaktande men grät inte, han gick omkring och lallade lite för sig själv.

 

Jag tog bort nappen och då trodde jag illvrålet skulle komma men det uteblev!

 

Sen fick han låna min mobil och lyckan var total!

 

Han läste boken "Var är mamma"? för mig i tron om han skulle hitta sin mamma som hade gått iväg, självklart med min mobil i näven fortfarande.

 

Efter att Oliver sugit på min mobil ett tag så frågade jag om jag fick den, skulle ju testa om den fungerande efter den där vätan, jag skickade sms till min dotter, jag skrev en status på Facebook sen tyckte han det tog för lång tid så han började gnissla om att få tillbaka den.

 

Själv ringde han till morsan och sa att jag var snäll och inte bitit honom en endaste gång.

 

Visst passar han i min keps? Emil i Lönneberga minsann!

 

Jag fick till och med kittla honom och frågade var Olivers mage var, då tog han självmant upp sin skjorta och visade magen.

 

Efter 1 timme kom mamma och Josefine hem, Josefine hade tröttnat på att gympa en hel halvtimme tidigare och ville hem till mig, "MIN Sune" som hon säger. Klart jag är hennes, fattas bara. På dagis säger hon att hon har en Sune när alla andra säger att dom har tex en farfar. Men en Sune är nog bättre att ha för Josefine har oturligt nog bara en farfar i himlen.

Stora tösen är hon nu, fyller 4 år den 13 juni, det är stort, riktigt stort!

 

Bäst är ändå mamma tycker Oliver. Hoppas att vi ses snart igen!

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Doris

Både Oliver och Josefine kan skatta sig lyckliga att ha Sune !!

Du är en pärla, kram.

2012-02-24 @ 23:59:11
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback