Melodifestivalen 2012

Jaha så har då första delfinalen i Melodifestivalen varit. Vad säger man? Jo jag säger i alla fall att efter att råkat lägga fjärrkontrollen i köket så kunde jag inte sänka fort nog när Dead by April kom, vilket vrål! Nu kommer jag få tinnitus av just det vrålet en vecka framåt.

Jag gillade i alla fall Afrodite, Marie och Loreen och blev sketglad när just Loreen kom direkt till Globen. Den är riktigt bra, vilken röst hon har!

Att Thorsten Flinck ens kom med i Melodifestivalen är ett gissel, vem kom på att just han skulle sjunga den låten? HUR kan någon ens komma på att han ska medverka i en direktsändning?! Jag tycker hela karln är sliksig, han är verkligen helknepig. Sen när han tog på programledaren Gina Darawis röv var måttet rågat. Han är ett äckel!

Dead by April kom direkt till globen också, kan ni påminna mig om när finalen är att sänka väldigt tidigt när dom ska uppträda, snälla?!

Programledarna Helena Bergström, Sarah Dawn Finer och Gina Darawis var helt underbara, mest skrattade jag åt när Helena Bergström var utklädd till en "stor" människa, "jag blötlägger kexet en halvtimme innan". Så genialt, det ska jag också göra. Vill ju inte missa nåt i mitt liv liksom. Kan man göra det även med jordnötsbågar tro? Utan att dom blir äckliga? Ja precis, jag äter såna just nu, himla goda!

Vad tyckte ni, gick rätt låtar till final?


Kommentarer
Postat av: Torbjörn S. Peterson

Urdåligt var det igår. Inte en enda låt var bra. Loreen var bäst, men det betyder inte att hon var bra. Sämsta delfinalen någonsin.

2012-02-05 @ 18:12:21
URL: http://farbrorbla.bloggplatsen.se
Postat av: Malin

Jajjemän, rätt låtar till finalen!:)

2012-02-07 @ 09:36:54
URL: http://dahlian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback