Näe besvikelsen har inte gått över än

Jag såg just en snutt från schlagerfesten som skedde inatt. Molly Sandén var urlycklig, vilket hon också ska vara för DÄR var det rättvist att hon gick raka vägen upp till Globen, sen såg jag Björn Ranelid och det började krypa i kroppen på mig. Jag är fortfarande besviken på att folket röstade honom till Globen.

Andreas Johnsson som inte ens kom med pekade finger åt hela festen och gick och la sig. Pojkbandet Youngblood var lyckliga, vet dock inte om det var för att dom fick fri alkohol, för att dom får en andra chans eller om det faktum att dom nu har hela Sveriges fjortisar i hasorna efter det här.

Molly Sandén hade fått ett sms av sitt ex Eric Saade om att det var det bästa han har sett, sen om det var för att texten handlade om honom låter jag vara osagt. Jag själv tycker bara att hon har blivit förbannat snygg och så vuxen, hur gick det till?

Nu är det snart dags för mig att bege mig av för att vara barnvakt åt Oliver 14 månader, ni vet han som inte slutade att gråta efter att hans föräldrar lämnade honom hos mig i 1.5 timme. Det ska bli intressant. Bilder utlovas senare när jag är hemma igen.

Kommentarer
Postat av: Malin

Tycker också att Molly var riktigt bra! Hon framförde låten med en sån känsla. Grym tjej!

2012-02-21 @ 19:16:12
URL: http://dahlian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback