Nämen!

Imorse när jag gick utanför dörrn..klockan var 7.02, jag har ca 100 meter till bussen. Dessa meter verkade vara kilometerlånga för FAN vad kallt det var! Jag hade ändå t-shirt (en blå om ni nu vill veta), en collagetröja (en svart om det är av intresse), en fleecetröja (också den svart om ni också detta vill ha information om) och sen en jacka (den är också...äh). Kylan liksom kröp igenom alla kläder, la sig på huden och sen bara pickade sig in i märgen på mig!

Ja det var så kallt att till och med snorkråkorna flyttade till varmare näsor! Så kan vi säga!

Idag städade jag ett hus själv för att den ordinarie städade någon annanstans. Det har också 4 trappuppgångar men den har också fler korridorer eftersom dom har hiss som är utanför huset.

Längst upp på en våning hittade jag detta.

Dom boende kommer från annat land, jag vet inte hur dom har det i sitt hemland men..här har vi ringklocka, så kan vi säga!

 

Eftersom det fanns så mycket att göra i det huset delade jag upp det, två uppgångar före frukost och resterande efter. Jag åt ingen frukost för jag hade ju lunch med mig som jag skulle häva i mig kl 12.

 

När klockan var 12 skulle jag värma den goda maten som jag längtat efter sen jag gick hemifrån. OM jag nu inte hade glömt kassen med matlådan i bussen imorse så! Min bästaste IKEAmatlåda med rött lock, min goda mat som bestod av kassler, ris och en sås av grädde, ketchup, salt och majs! Jag åt det igår och såg verkligen fram emot att få äta det idag också. Besviken på mig själv att jag var så klantig och glömde den på bussen. Smaklig måltid till dig som hittade den, sa nomnomnom på lunchen och tackade mig i tanken, VARSÅGOD för fan!

 

Jag beklagade mig lite 13.20 för "Frågetecknet" att jag hade sprungit ifrån min lunch och var vrålhungrig. Han lutade sig närmare mig och sa "Ta och åk hem du". Jag ba: "VA?!" Jag höjde apparaten lite och då var det som att ljudvågorna tryckte sig in i trumhinnan på mig och jag uppfattade rätt igen. Jag fick åka hem, wtf?! 40 minuter tidigare. Joråsåatteee, 13.30 satt jag på bussen hem. Lådan hade inte lämnats in på den bussen i alla fall, jag hade en liten förhoppning om att jag glömt den innanför dörren hemma men...näe där var den inte.

 

Till min älskade matlåda: Du har varit i min ägo i 4 år till sommarn. Du blev köpt på IKEA i Jönköping och du hade säkert trevligt i mitt hushållsskåp, ibland fick du följa med mig till olika ställen men var alltid lika glad att få komma hem igen. Nu kommer du vara någon annanstans, tillsammans med andra matlådor kanske, hoppas att nya ägaren kommer ta väl hand om dig, saknar dig, du var den bästa matlådan jag någonsin haft! Har du vägarna förbi någongång så är du alltid välkommen hit det vet du. Ta väl hand om dig...och alla jävla goda maträtter du nu kommer ha i dig!

 

 

Nu har jag förövrigt legat i badet i en halvtimme för att tina upp. Jag hade varit hemma i en timme när jag la mig där för jag var som en isbit fortfarande. Jag hade en åskådare som vanligt, Nogger ni vet. Hon är alltid lika fascinerad när jag tvålar in mig. Lite roar katt alltså.

Idag är det fredag...T.G.I.F! Så kan vi säga!

 

 


Kommentarer
Postat av: annika

Åh, en jönköpingslåda på vift.Stackars låda!

Hoppas en snäll människa hittar den och är rädd om den. Inte lämnar den i en annan buss eller så....

Fy på dig, Sune!:)

2012-02-03 @ 18:03:17
Postat av: Anette2

Beklagar sorgen :( Måste ändå medge att det var

ett kanoninlägg !

2012-02-07 @ 10:21:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback