Näst sista dagen

Idag var "Utropstecknet" sjuk, det var lite kaos innan "Frågetecknet" kom in till kontoret för visst kan man komma in men inte in där nycklarna förvaras och det är himla bra att ha nycklar till ställen man ska vara på, himla bra om man också har en bilnyckel om man ska ta sig en bit bort.

"Frågetecknet" skulle få besök av en kille från kommunen och då skulle det vara kliniskt rent så jag och den andra job:aren la oss ner och slickade rent golven, vi klädde också upp oss i rosa flufftröjor, vattenkammade våra hår och såg ut som två...miffon när han kom.

Dörren till "Frågetecknets" kontor var för det mesta stängt så vi gjorde kullebyttor utanför i korridoren...eller näe. Ingen aning vad som pågick därinne och jag gick mest fram och tillbaka och städade, borstade svep och annat.

Innan mannen från kommunen kom låg det detta i "hallen"

Jag råkade sätta igång den och höll på att halshugga både en och två, mina ögon blänkte röda och jag hånskrattade massor när jag också höll på att såga mig igenom killarnas omklädningsrum men jag....eller näe, jag lade den i ett förråd och där får den ligga och skräpa istället.

 

Sen har jag återigen städat, ut från diskmaskin, in i densamma och kört ut grejer till två ställen. Jag fick till och med sluta en timme tidigare för att det imorgon är sista dagen för mig på Samhall. Det var ju snällt.

 

När jag gick ut till bussen fick jag se detta i en rabatt.

 

Snödroppar tror jag det är, nu är det banne mig vår! Jag gick i uppknäppt jacka och solade mig, det var varmt i solen!

 

Japp sista dagen imorgon då alltså..hoppas att det blir nåt annat ganska snart så jag slipper att mögla bort här hemma.

 

 


Kommentarer
Postat av: Karin

Ååh... Har snödropparna kommit hos dig? :)

Jag kollar varje dag här jag också, men än har de inte tittat upp ur jorden.

2012-03-04 @ 14:19:15
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback