Nya uppgifter

Idag har jag inte städat några hus. Däremot så fick jag i uppdrag att byta ut alla toaborstar (läs 3) på kontoret. Dom kom med en lastbil idag, jag fick skriva på också, allt ska man behöva göra själv!

Efter det skulle jag samla in alla tidsrapporter från facken, det blev en del. Sen skulle dom ju såklart ha en ny (läs februari) så det fick jag stoppa in i facken igen.

"Utropstecknet" skulle göra nåt annat så jag hade i uppgift att ringa till två ställen där jag skulle ta upp beställningar på städmaterial..det gjorde jag. Jag fick också i uppgift att packa allt i två olika backar.  Två andra tjejer tog jag med mig, vi åkte till båda ställena och åkte sen till det pampiga stället för att lämna deras tidsrapporter. Vi hade tänkt att vara där några minuter men nehe då skulle chefen dit med nån från AF så det sket sig.

Tur att jag hade bärhjälp för att det var massa grejer som skulle med tillbaka till kontoret. Igår och i förrgår gjorde dom golvvård på ett ställe och ja..dom hade för liten bil för att få med sig grejerna så naturligtvis skulle Sune ta med det, tack tack...eller nåt.

Ja sen..ja sen köpte jag skithuspapper och åkte hem. En bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback