Otippat!

Imorse satte jag mig på bussen som alla andra vardagar. När jag hade åkt i ungefär 10 minuter så ringde "Utropstecket" och undrade vart jag var någonstans. Skojare där tänkte jag, man skämtar inte med mig om samma sak mer än en gång, förra gången frågade han så för att jag skulle tro att jag hade tagit fel på tiden. I alla fall så skulle jag hoppa av bussen för att bli hämtad. Jag skulle få en makeover en hel dag! Eller näe.. han skulle hämta upp mig för att skjutsa mig till det där mäktiga huset ni vet. Nu är det ju så här då..vi får inte ha våra profilkläder på oss på det där stället så vi åkte hem till mig först.

Jag skyndade mig upp och bytte om och sen iväg. Då var klockan 7.40 och då upptäckte jag att jag hade glömt min mobil i mina arbetsbyxor så det var bara för mig att ta bilen och åka tillbaka hem, hämtade den och sen tillbaka igen. Jävla vändor. Folket som sovit över satt och åt frukost. Sen kom det in en tjej som jag kände igen..på hennes ögon för att jag alltid i alla år tyckt att hon har så fina såna. Hon tog kaffe för att bli människa och sen gick hon. Jag sa till en jobbarkompis att jag tror att tjejen som kom in är från stan, dom andra är säljare från både när och fjärran. Jobbarkompisen sa att japp hon jobbar på pappersbruket som nåt..ja..kanske nåt högre. Då slog det mig, det var ju en tjej i min parallellklass i högstadiet! Tjejen som emellanåt hade ljustgrönt hår bara för att hon tävlingssimmade. Kan säga så här, hon har blivit mycket kvinnligare! Har inte sett henne sen högstadiet så det var kul. Dock tror jag inte hon kände igen mig. Vem skulle göra det.

Sen skulle det handlas, en annan jobbarkompis från mitt ordinarie område eftersom vi inte har nån bil någon av oss i det huset. Vi åkte och handlade och ja..jag passade på att köpa 2 semlor för 10 kr på ICA, så jäfla jäfla billigt!

Sen hade maten kommit när vi kom tillbaka, det kommer från ett cateringställe. Fisk och potatis, korv och morotsstuvning med sallad.

24 stycken skulle äta var det sagt, när dom hade ätit upp och vi skulle duka bord så var det 9 som inte hade gjort det, herreguuud så mycket mat som skulle slängas, slöseri!

Däremellan allt detta skulle 5 rum bäddas rent, städa toaletterna och lägga in handdukar och öronproppar. Ja öronproppar, ni ANAR inte hur det kan låta på såna där övernattningar med alkohol i kroppen, så kan vi säga!

Tiden har gått fort, det är det jag gillar. Mycket att göra så tiden flyger iväg och sen ska man helt plötsligt hem. Det bästa är att jag ska vara där imorgon, onsdag och torsdag. Det kommer mer folk imorgon men då ska det inte bäddas rent eftersom folket idag stannar till torsdag.

Förövrigt höll jag på att göra nr 2 i brallan när jag gick hem, jag har nog inte gått så fort på jättelänge! Så kan vi säga!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback