Snabba Bill & Bull!

Ja mitt kylskåp hade ju gått sönder. Min mage hade också pajat men jag ringde felanmälan när dom öppnade 8.30. Hon skulle skicka in anmälan till mina vaktmästare. Dom är endast 3 stycken på två stora områden men OJ vad snabba dom är. Kl 9.20 kom dom. Den ene kollade inuti, lirkade lite, kände och hade sig och sa att kompressorn hade gått sönder. Den andre tog upp en tumstock och mätte, kanske skulle det skåpet dom nyss hade köpt passa. Det kunde vara lite större så dom var tvungna att såga och ha sig. Dom åkte iväg och skulle mäta.

20 minuter senare knackade det på dörren och med sig hade dom det nya skåpet. Dom frågade om jag hade tagit ur frysen men oj det hade jag ju inte. Ner i kassar fort som fan, dom drog ut skåpet och hoppsan, någon av katterna hade tydligen haft behov av en tampong för en sån rullade det fram. Pinsamt värre men jag sa som det var att jag har en kokokatt som kan få tag på det mesta med vilja! Den var dock oanvänd annars hade jag nog tagit och flyttat till Gambia eller nåt. Skitbra ju för jag har slut på mina snart och då slipper jag hasta iväg till ICA och måste skynda mig innan nästa magattack börjar. Nu kan jag vänta en...kvart.

Detta säger ju inte er ett skit eftersom ni inte såg mitt förra men ändå.

 

Dagens skåp har mer isolering och mindre plats inuti. Kan säga så här, TACK gode gud för att jag bor själv, så kan vi säga!

Det bästa är nog ändå att det inte är några galler. Det är ett helvete med all is, nu ligger maten förvarade i lådor och det står FASTFREEZE på. Jag förklarade att det betyder att frysen blir fort kall. Båda vaktmästarna har tydligen dålig syn för jag fick även läsa upp vad som stod på en lapp inne i frysen. TYP, IPN och allt sånt, små siffror och jag tackar gud igen att jag har dålig hörsel och inte dålig syn! Den är perfekt.

 

Detta är ett nytt skåp, jag har jobbat på Electrolux i 4.5 år, jag VET att dom nya skåpen håller sämre än gamla, jag ger detta 3 år! Vi får se vem som får rätt.

 

Återigen är jag väldigt glad över att det är vinter nu när jag fick ställa ut frysmaten också på balkongen.

En bra dag i allt elände med magen.

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Anette2

Det är bara så skönt att få nytt och fräscht !

Och självklart så kräver det att vara proppfullt med massor av god mat. Det finns väl inget som man

blir så glad av !

2012-02-08 @ 11:28:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback