Tisdagen den snabba

Idag gick jag upp långt innan tuppen ens hade tankar på att väcka nån (5.15). Jag somnade 00.10 så jag var lite död när jag vaknade men när jag ställde mig i duschen så DIIING vaknade jag. Sen tog jag cykeln till jobbet, det tar 5 minuter men under dom minutrarna höll jag på att frysa ihjäl varje lem i hela kroppen. Ni som bor i norr som säger att ni minsann har kallare..vi här nere har den fuktiga kylan som gör att kylan letar sig in i märgen och hånskrattar åt oss.

På jobbet var det full fart, frukost skulle fram, en si sådär 150 olika pålägg till mackorna, fil, flingor, müsli, 3 olika juicesorter, kaffe, the, smörgåsgurka, marmelader, ost och annat. Dukade till 14 personer. Det var lite rajraj i går kväll men dom var på gott humör allihop. Kl 8 skulle dom börja sin konferens.

9.30 var det kaffe och macka för dom. Sen var det till att gå upp och städa och bädda rent i ett rum. DÄR kan man säga så här: Hade jag nu varit allergisk mot parfym så hade jag antagligen dött. Nej det var inte en Hilda 72 som hävt på alldeles för mycket för att dölja svettlukten, det var en karl som tappat sitt rakvatten i handfatet och den gick sönder, ja inte handfatet då utan rakvattenflaskan, det luktade, vad ska vi säga, INTE gott med så mycket, INTE gott!

Toaletter skulle städas, papperskorgar skulle tömmas, det skulle dammas (läs gnugga bort runda ringar på nattygsbordet efter ölflaskor).

Lunch kl 12 skulle dom ha, vi dukade i matsalen, väntade in maten och tog sen fram potatisbullar med fläsk. Kan säga så här, tur att dom inte  betalar för det själva för jag skulle nog vilja ha nåt mer exklusivt!

Bortdukning, diskning, byta dukar och fan och hans moster. Men jag gillar det! Det finns att göra hele tin och det är ju underbart för tiden går sketfort!

Jag sov 2 timmar när jag kom hem, det var nödvändigt kände jag.

Vad har ni gjort idag då? Nåt kul? Nåt trist? Nåt..?



Kommentarer
Postat av: Karin

Förstår att tiden går skitfort när du har så där mycket att göra hela tiden! :D

Jag har varit på lite finjobb, där jag var med en till fotvården i grannbyn, och sedan har jag varit med dotera på läkarbesök.

Inte mycket alltså... - Men ändå är jag alldeles slut jag också. :D

2012-02-07 @ 19:47:41
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback