Torsdag, joråsåatteeee!

Idag har tiden gått rätt långsamt på jobbet. Jag hade marktjänst, där fanns det väl lite att göra men jag satt också ner en del.

Före lunch sa en ansvarig på jobbet att jag skulle prova på att köra High Speed. Vad det är? En sån här!




Vår är vinröd och något mer omodern, eller rätt möe tror jag.

Vad den är till? Jo, har man nu polerat och gjort golven blanka och det kliver in ett 30-tal man 8 timmar om dan med skor på så blir det rätt slitet efter ett tag, särskilt om dessa går in och ut MÅNGA gånger per dag, dricka vatten, kasta vatten, bara sitta och lätta på trycket i en si sådär 30 minuter.

Då kan man ta den här maskinen efter att ha sprutat nån vit sörja...alltså det det ser ju inte bra ut i text men i alla fall så är det vitt. Det luktar starkt men effektivt. Efter att ha kört den där sakta, försökt hålla reda på sladden så den inte hamnar under plattan som är väldigt..vad ska vi säga, ja den går sketfort per sekund! Sladden vill vi ha kvar så det är bra om den inte kommer ivägen. Skulle mobilen ringa mitt i och du stannar så kan du räkna med att du får bekosta en helt ny matta för det gör DJUPA spår, vet inte hur djupa dock men vill inte testa heller.

Man måste alltså stänga av maskinen först och man får för allt smör i Småland inte stanna på plats alltså utan den måste vara i rörelse. Jag gjorde en del av korridoren på jobbet. Sen kom "Frågetecknet" och den ansvarige och beundrade golvet, kramade om mig, satte en brosch där det stod "Du är inte bara mamma, du är också en golvvårdare". Eller näe så var det ju inte men dom berömde mig.

Imorgon tar jag ett annat rum, det finns några stycken om vi säger så. Så länge folket inte trampar omkring där en si sådär 20 gånger på 8 timmar. Då föser jag ut dom, sätter en borste i nävarna på dom och säger att dom inte får komma in på en timme! Stay away när Sune jobbar!


Kommentarer
Postat av: Anette2

Strongt att jobba som du gör med ditt ryggonda och

onda mage. Ibland så finns det inte så mycket att välja på här i livet men du sliter utan att klaga.

Jättekram !

2012-02-03 @ 07:25:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback